Bettingstugan Tipsterintervju Kulan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Tipster-intervju med Kulan

Övrigt 5 april 2018

Dags för ny Tipster-intervju och näst på tur är vår färgstarka profil Kulan. Den 27-åriga hockeyexperten har under säsongen delat med sig av sina kunskaper och tips vilket många av oss är tacksamma för. I skrivande stund är Kulan faktiskt den Tipster med bäst ROI!

Vad gör Kulan förutom att reka på Bettingstugan? 

Jag räddar liv! Haha, jag jobbar som säljare på ett bolag som heter OneLab där vi hjälper företag att fånga upp ohälsa innan det leder till sjukskrivningar.

Du spelar innebandy men rekar främst ishockey, hur kommer det sig?
Har haft en brinnande idrottsintresse sen jag var liten. Rent bettingmässigt så var det faktiskt, likt dom flesta andra, fotbollen till en början. När man på kiosken på hörnet lämnade in 10krs stryken på helgerna. Men sen när man kunde börja spela på riktigt så är det väl framför allt hockeyn som blivit det jag spelar mest på då jag ser mest spelvärde i det samt roligast som sport att följa. Vet inte om det är från innebandyn eller om det är för att jag följt så mycket, men är bättre på analysera hockeyn än fotbollen.

Skarmavbild 2018 04 05 Kl 10 46 14

Kulan var tidigt ute med att förutse Malmö Redhawks fina säsong.

Tror det är få i Sverige som vet mer än mig på den fronten faktiskt.

Hockey och bandysäsongen är snart över i Sverige innebär det att vi kan räkna med fler speltips från Nordamerika? 

Det är mitt mål! Ni som spelat Fantasy i PL eller i andra sporter vet vilka statistiknörd man blir då. Jag och grabbgänget lirar ESPNs fantasy-upplägg och är helt manisk när det gäller ju statistiken hos lag och spelarna. Tror det är få i Sverige som vet mer än mig på den fronten faktiskt. Spelvärdet brukar dock gå upp i slutet av säsongerna så förvänta er mer speltips.

NHL beskrivs som en svårtippade serie, varför? 

Av två anledningar. Först och främst för att det är en 82 matcher lång serie vilket gör att allvaret i varje match försvinner lite. Den andra anledningen är poängsystemet. Man får två pinnar för en vinst men även två för en sudden/straffvinst vilket gör att många matcher slutar oavgjort då det inte spelar någon roll för lagen om det går till OT eller inte. Går det dessutom till OT så är båda lagen garanterad en poäng vilket är riktigt skevt.

Du har stått för en stark första säsong som Tipster på Bettingstugan, något spel som du framförallt är nöjd med? 

Att jag började, för följarnas skull, skriva om DIF. Sen Rögle som jag toksågade i början på säsongen (med all rätt) och vann många spel på. Att jag därefter kunde haka på deras vändning och tåget när spelbolagen tyckte annat är jag nöjd med.

Slutligen, har du något du vill säga till läsarna? 

Kul att det är så många som följer mina rekar! Följ mig gärna på twitter också (@Kuulaan) och kommentera lite så får ni veta mer varför jag tror på det jag skriver om. I och med att jag spelar innebandy på hög nivå samt jobbar med annat så hinner jag ibland inte skriva rekar, ska försöka posta mer på twitter då om jag hittar sista minuten-spel. 

Ta en titt på Kulans tidigare speltips

Snabbfakta om Kulan
  • Ålder: 27
  • Bor: Hammarby Sjöstad
  • Från: Tyresö
  • Favoritlag: Djurgården
  • Favoritspelare: Marcus Sörensen
  • Antal spel: 72
  • ROI%