• Hem
  • Nyheter
  • Veckans Tipster lottar ut sin kupong (v.6)
Tipstertrippeln
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Veckans Tipster lottar ut sin kupong (v.6)

Övrigt 14 februari 2018

Veckans Tipster på Bettingstugan har i uppgift att skapa en kupong för 100kr, denna kupong lottas ut på Bettingstugans Twitter.

Veckans Tipster

  • Tipster: Kulan
  • Antal spel: 4
  • Antal vinster: 3
  • ROI: 150.32%

Kulan sprack på ett av sina fyra spel förra veckan då Färjestad inte lyckades besegra Mora på full tid. Resterande tre speltips gick däremot in, och dom gjorde med god marginal. Eller vad sägs om dessa siffror: 

MATCHSPELTIPSSLUTRESULTAT
HV71 vs Mora 5-0HV71 -1.55-0
Örebro vs LuleåLuleå ML0-5
Djurgården vs KarlskronaDjurgården -1.57-0

Kulans motivering:

Vart en framgångsrik vecka i spelväg med mycket goda resultat personligen. Alla rekar har inte hunnits publicerats, men helt klart godkända resultat där med .

OS drar ju många blickar till sig men det är i innebandyn vi hittar det verkliga spelvärdet! Det finns massvis efter lite snabbt skummande. Men när man gräver lite djupare hittar jag tre matcher som sticker ut. Granlo var en riktigt fin smällkaramell som kom ut i hela 3.45 när oddset publicerades. Tyvärr sänkt nu till 2.45 men fortsatt spelvärt. Motståndaren Umeå saknar sina tre bästa spelare. Djurgården fortsätter att ånga på efter den tröga starten och möter Strängnäs. Real Visby som nu några kallar dom möter Malmö borta och bör vara en mumsbit för det kvaljagande ö-laget.

Ska vara ärlig och säga att jag inte brukar gilla spela tripplar, men denna ser faktiskt riktigt intressant ut. Kliver själv in med en lite tyngre slant och tror att det kommer generera i en härlig tillökning till rullen!

Tipstertrippel

Kulans kupong som du kan vinna!