Vinnare SHL:s poängliga » Odds, Analys och Favoriter
Robert Rosen
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Vem vinner SHL:s poängliga?

20 september 2021

SHL 2021/2022 drog igång för drygt en vecka sedan och det går fortfarande att spela på vem som vinner seriens poängliga. Vi har granskat spelbolagens odds för vinnare av SHL:s skytteliga och gjort vår egen analys.

Betta på SHL

Betsson

100 kronor gratisspel

Betsson - som tidigare var SHL:s huvudsponsor - har ett stort hockeyengagemang och är ett utmärkt spelbolag för ishockey. Inte minst med tanke på att utbudet är så pass stort och oddsen är höga. Betsson har dessutom en fin välkomstbonus i form av ett gratisspel på 100 kronor till nya kunder.

Hämta 100 kr bonus

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.


Vinnare av SHL:s poängliga säsongen 2021/2022

SHL är igång sedan den 11 september, om än i form av en mjukstart till följd av ett flertal flyttade matcher innan den 29 september i syfte att få möjlighet till fler fullsatta arenor. Ett antal svenska spelbolag har satsat på långtidsspel gällande SHL - däribland exempelvis poängligavinnaren.

Luleå-artisten Linus Omark är i topp med endast 5.50 gånger pengarna hos Betsson. Omark har förvisso bara inlett med en poäng på två matcher, men skapat massvis med målchanser och det är naturligtvis fortfarande fullt befogat med LHF-liraren som en toppkandidat i jakten på att vinna poängligan sett över 52 omgångar.

Ryan Lasch har också inlett trevande, med "Lasch-mått-mätt", i form av två pinnar på tre matcher. Men även i Frölunda-stjärnans fall säger det inte så mycket. Många chanser har skapats och Lasch - som ger 8.50 i odds för en SHL-poängligavinst - är såklart alltjämt en het kandidat att ta hem poängligatiteln.

Carl Söderberg till 13.00 i odds förefaller intressant

I övrigt har samtliga spelare tvåsiffrigt antal gånger pengarna. Malmö-härföraren Carl Söderberg (13.00) är en av de mest intressanta i sammanhanget. En spelare som har börjat väldigt bra - både rent poäng- och spelmässigt.

Robert Rosén är kanske den mest intressanta spelaren som läget är nu. Rosén - som har 16.00 i odds - har fått en mäktig islossning i de två senaste matcherna och toppar SHL:s poängliga, tillsammans med radarpartnern Richard Gynge, i form av sju poäng på tre bataljer.

Linus Videll (16.00) - som har varit en härförare i de senaste matcherna och varit poängmässigt het i SHL-återkomsten - är ett exempel på en annan realistisk SHL-poängligavinnare som har ett tämligen attraktivt odds.

Linus Videll

Djurgårdens Linus Videll har ett attraktivt odds för spel på SHL:s poängligavinnare.

Vinnare av SHL:s poängliga 2021/2022

Bettingstugans expert tippar
John Wikberg

John Wikberg

Långtidsspel på SHL i form av att exempelvis välja rätt spelare i jakten på poängligan är populärt. En form av långtidsspel som engagerar och berör på bred front.

Spel av den här karaktären är ytterst, ytterst svåra att pricka in.

Det beror dels på att det finns så oerhört många skickliga spelare i SHL med potential att kamma hem poängligatiteln om allt klaffar.

Man ska även beakta det faktum att skador och dylikt kan ställa till det. Det innebär att den bästa spelaren - som under normala omständigheter hade vunnit SHL:s poängliga - kanske stoppas av en allvarlig skada, vilket i princip alltid är omöjligt att förutse.

Linus Omark är fullt befogat favorit att vinna SHL:s poängliga som läget är nu, men oddset känns för närvarande inte alltför spelvärt.

Konkurrensen är så pass hård i SHL. Då är exempelvis Carl Söderberg till 13.00 eller Robert Rosén (16.00) bättre val. Richard Gynge (30.00), tillika Roséns radarpartner, känns också som ytterst spelvärt.

Frågor och svar om vinnaren av SHL:s poängliga 2021/2022

⭐ Vem är favorit att vinna SHL:s poängliga 2021/2022?

Det är Luleå-forwarden Linus Omark som är favorit att vinna SHL:s poängliga 2021/2022 som läget är nu. Omark ger 5.50 gånger pengarna hos Betsson.

Se alla odds för SHL:s poängligavinnare här

🙋 Hur många spelare är spelbara hos Betsson när det gäller SHL:s poängliga?

Det handlar om 26 spelare som har odds hos Betsson vad beträffar att vinna SHL:s poängliga 2021/2022.

Se alla odds för SHL:s poängligavinnare här

🤔 Är Fredrik Olofsson chanslös att vinna SHL:s poängliga?

Nej, men Fredrik Olofsson är långt ifrån någon favorit. Faktumet att Oskarshamnskuggen ger 60.00 i odds för en vinst i SHL:s poängliga 2021/2022 säger en hel del. Olofsson är den spelbara spelaren i det här sammanhanget med högst odds.

Se alla odds för SHL:s poängligavinnare här

👍 Har Betsson någon oddsbonus?

Ja, Betsson erbjuder nya kunder 100 kronor i odds bonus. Det sker i form av ett gratisspel. Minimumoddset ligger på 1.50 och omsättningskravet är 1x.

Se alla odds för SHL:s poängligavinnare här

Fler spelnyheter & kampanjer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipset återkommer med Premier League på kupongen denna vecka efter landslagsuppehållet. Dessutom har Svenska Spel 10 miljoner i jackpot denna vecka vilket gör arbetet kring ... Läs mer

Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

Idol 11 oktober 2021

Fredagsfinalerna för Idol 2021 har startat och det börjar utkristallisera sig vilka deltagare som är favoriter i tävlingen. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas och det finns ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 9 Oktober

VM-kval 8 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare David Dabeskovic som kommer med sina tankar ... Läs mer

De vinner Allsvenskan - Enligt spelbolagen!

Allsvenskan 7 oktober 2021

Allsvenskan tar landslagsuppehåll men går sedan in i ett otroligt viktigt skede av säsongen. Endast åtta matcher återstår och det är nu allt ska avgöras. Tre lag är det som har ... Läs mer