spelbolag ned Bank ID och Swish
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Vilka är trenderna inom betting 2020

Fantasy Sports 31 december 2019

Nytt år och nya trender, vad kommer vara det hetaste inom betting under 2020 och vilka funktioner kommer att fokuseras extra mycket på hos spelbolagen? LeoVegas har presenterat fem olika trender för det kommande bettingåret.

Live Betting

Livebetting är förvisso ingen ny trend men det mesta talar för att denna populära funktion kommer fortsätta växa. Att betta live från mobilen blir allt vanligare och med tanke på att spelbolagen ständigt utvecklar sin användarvänlighet med mobilen så tror även vi på Bettingstugan att livebetting kommer fortsätta vara otroligt populärt under 2020. 

Med tillväxten av livespel förväntas fler marknader erbjudas. Spelbolagen kommer därför ha en utmaning att skapar och förse rätt marknad för rätt kund. 

Spelbolag som är bäst för livebetting

IMG 8746

LeoVegas är idag ett av dom bättre spelbolagen när det kommer till livebetting

Instant Betting - Spel på nästa utfall!

Ökningen av mobil- och livebetting understryker det faktum att spelare vill satsa på snabbt föränderliga omständigheter och händelser hos spelbolagen. Bettingsajter som erbjuder snabb och smidig betting kommer sannolikt därför premieras av spelare under 2020.

LeoVegas har belyst denna funktion som nästa trend och är för tillfället ett av spelbolagen som erbjuder detta till sina kunder. Räkna med att ni kommer kunna ha fler spelbolag under 2020 som täcker denna funktion på ett ypperligt sätt.

Spelbolag som erbjuder snabb betting 2020

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 1000 SEK

  3. 500 SEK gratisspel

Spelarmarknader/Specialare

Under 2019 började allt fler spelbolag erbjuda specialare i form av att ge kunder chansen att betta på en specifik spelare. Det kan även handla om olika specialspel som spelbolagen själva väljer ut, i vissa fall ser bettingsajterna till att boosta oddset för att kunderna ska inse värdet av att rygga kupongen. 

Att spela specifikt på en spelare förväntas bli riktigt stort med tanke på Fotbolls-EM 2020 som stundar. Speciellt med tanke på att det på senare tid blivit populärt med att plugga på om spelare istället för lag, detta har ökat i intresse efter att Fantasy-spelen uppmärksammats. 

Läs mer om EM 2020.

Messi

Spela t.ex. på att Messi har ex antal skott på mål

Bet Builder

Att skapa ditt eget spel kommer vara ytterligare en funktion som kommer bli populärare hos spelbolagen under 2020. Detta innebär att du själv kan bygga en kupong med flera spel på samma match. Detta har tidigare år inte varit en självklarhet men under 2019 började olika bettingsidor erbjuda denna funktion, räkna med att se flera andra spelbolag ta rygg med denna funktion.

Läs mer om Bet Builder

Personalisering

Casumo

100 SEK i Gratisspel

Äntligen har spelbolagen börjat förstå värdet för oss spelare att kunna sortera sina favoritsporter och ligor. Under 2020 tror LeoVegas att fler spelbolag kommer göra det möjligt för sina kunder att erbjuda en funktion där man själv kan skräddarsy odds som du vill kunna se på sidan.

Casumo är ett spelbolag som börjat erbjuda denna funktion. För inte allt för länge sen började Casumo erbjuda sportsbook till sina kunder. Ta del av det


Skräddarsy din betting