Bet&Watch Unibet
Nyhet

Watch&Bet med Unibet

26 april 2021

Unibet lanserar ett helt nytt streamingverktyg för sin sports betting. Denna revolutionerande tjänst gör det möjligt för Unibets kunder att på mobilen följa och satsa på livesänd sport och samtidigt fortsätta att följa eventet utan avbrott. Ta del av all information om tjänsten som beskrivs som revolutionerande här.

Skapa konto hos Unibet

Unibet

500 SEK gratisspel

Unibet är ett av dom ledande spelbolagen i världen, vilket inte förvånar. Med ett brett utbud inom betting, casino och poker har Unibet flera hundratusentals nöjda spelare. Skapar du ett konto hos dem har du fri tillgång till all livestreamad sport på sajten.


Watch&Bet med Unibet

Aktie- och bettingbolaget Kindred kommer med nyheter idag när man i ett pressmeddelande meddelar att man startar en helt ny livestreamingstjänst vid namn Watch&Bet. Tjänsten, som beskrivs som revolutionerande, kommer stärka Unibets varumärke som en av de bästa spelbolagen för livestreamad sport.

Exklusivt till iOS från början

Tjänsten lanserar och kommer från början att enbart finnas exklusivt via appen på operativsystemet iOS. Men inkom kort väntas den även släppas till övriga operativsystem. Unibet har länge varit ett av de bästa spelbolagen när det kommer till direktsänd sport via livestream men detta kommer göra att de blir ännu bättre. Det går även i linje med deras fokus på att skapa mobila upplevelser i toppklass.

Unibet erbjuder sina kunder tillgång till 85 000 direktsända sportevent och 100 000 direktsända racingevent från hela världen varje år.

"Denna nya streamingtjänst lyfter kundupplevelsen till en helt ny nivå. Enkelt förklarat med tre ord – Snabbt, Enkelt och Underhållande. Detta är ett helt nytt sätt att uppleva direktsänd sport och vadhållning”

Erik Bäcklund, Chief Product Officer, Kindred Group.

Så gör du för att testa Watch&Bet
  1. Skapa ett konto med vår länk här (då får du öven en bonus på 100 kronor)
  2. Sätt in minst 100 kronor och ha 200 kronor att spela för
  3. Fri tillgång till all livestreamad sport hos Unibet
watch&bet Unibet livestream

Frågor och svar om Unibet

🎁 Har Unibet någon bonus?

Ja, skapar du ett konto via vår länk här får du 100 kronor extra att spela för.

📺 Vad är nytt med Bet&Watch?

Med nya Bet&Watch hos Unibet kommer det blir mycket enklare att betta samtidigt som du tittar på olika events! 

💼 Finns Unibet som aktie?

Ja, Unibet ägs av Kindred som finns med på börsen.