Om Bettingstugan » Sveriges hem för Tips & Spel
 • Hem
 • Om Bettingstugan

Om Bettingstugan

Betting handlar om mer än bara pengar. För oss handlar betting om att få upp pulsen, hänga med vännerna och ge lite guldkant till vardagen. 

Betting är inte för några få, utan det är för alla. Det är när du slår vad om vem som kommer att gifta sig först bland vännerna, när ni tillsammans lägger stryktipsraden på lördag eftermiddag eller när du hittar ett överodds som går in. 

På Bettingstugan fokuserar vi på att erbjuda besitter vi en expertis inom området spel och betting, något som vi vill förmedla till er. Vårt mål är att tillsammans med våra besökare ha kul och vinna tillsammans. Hos erbjuds ni Sveriges bästa spelupplevelse.

Välkommen hem till Bettingstugan – Sveriges hem för spel.

Leadstar Media Bettingstugan

Vilka är vi på Bettingstugan?

Sedan Bettingstugan lanserades 2015 har målsättningen varit att bli Sveriges ledande webbplats för spel och betting. Vi vill att du som spelare ska besöka Bettingstugan ska kunna få all information du behöver för ditt spelande. 

Det inkluderar speltips, men också kunskap om betting och marknadens bästa erbjudanden. I vårt team har vi en riktigt bra blandning av utvecklare, skribenter och framför allt skickliga tipsters som dagligen delar med sig av pool- och speltips.

Bettingstugan: Vi som jobbar med hemsidan

Jonas Weimer

Jonas Weimer

Website Manager & Betting Expert

Förutom att ansvara för Bettingstugan så är Jonas Weimer en engagerad sportfantast som älskar att grotta ner sig i siffror och statistik. Det tillsammans med sin passion för betting i alla dess former gör att hans jobb inte bara är ett arbete - utan även en hobby. Att få arbeta med utveckla den bästa bettingsidan på nätet för sport är det som driver honom i sitt arbete.

 • Favoritsport: Fotboll.
 • Största vinst: 13 rätt på Europatipset - 3.150.000 kr och 2.750.000 några veckor efter.
 • Motto: Tur är något man förtjänar.
Andreas Höglund

Andreas Höglund

Social Media Expert & Content Writer

Andreas ser inte bara till att skapa innehåll på Bettingstugan utan även att ansvara för våra sociala medier. Han sköter Bettingstugans Twitter, Facebooksida och våra två Facebookgrupper.

 • Favoritsport: Fotboll.
 • Största vinst: 60 000 kr på ett kombinationsspel.
 • Motto: Tänk positivt och omge dig med människor som höjer dig.
John Wikberg (Dragskott)

John Wikberg (Dragskott)

Content Writer

John Wikberg är expert och bloggare på Sportbloggare. Även Content writer samt tipster hos Bettingstugan.

 • Favoritsport: Ishockey
 • Största vinst: Flera vinster runt 50 0000 på Powerplay och Bomben.
 • Motto: Man ska alltid ha ett motto
Pascal Vossen Bettingstugan 27 Cropped Landscape

Hos Bettingstugan är du aldrig ensam. Vi är alltid redo för att hjälpa dig med ditt spelande.

Läs mer om våra Tipsters

Bettingstugan tipsterintervju bettingsherlock

Tipster-intervju med The Bettingsherlock

21 februari 2020

Bettingstugan kan stolt presentera ett nyförvärv till vår tipsteruppsättning! Vi värvar in "The Betting Sherlock" eller "Detektiven" som han också kallas med en enorm känsla för ... Läs mer

Bettingstugan tipsterintervju ridderwall

Tipster-intervju med Stefan Ridderwall!

Ishockey 2 oktober 2019

Bettingstugan landade i förra veckan ett tungt nyförvärv för 2019/2020 års bettingsäsong - Stefan Ridderwall! Vår nya hockey- och fotbollsexpert kliver nu in som ny tipster på ... Läs mer

Vilka besöker Bettingstugan?

Bettingstugan är till för alla nivåer av betting. Vi vill att just du ska känna dig hemma, oavsett om du är nybörjare eller ett veteran inom betting. Därför har vi utöver våra speltips en stor kunskapsbank i form av vår guide för betting som passar alla typer av spelare.

Bettingstugans historia
Redaktionen

Redaktionen

Vi startade verksamheten som en del av SvenskaFans.coms satsning mot betting 2014, men efter att den satsningen rann ut i sanden lanserade vi Bettingstugan.se som en egen hemsida år 2015. Det fanns en del hemsidor som sysslade med speltips i olika former, men inte så mycket mer. Vi såg ett behov av en heltäckande hemsida för spel och betting.

De första åren blev en mjukstart, med ett fåtal tipsters och ett långsiktigt jobb med att skriva tillräckligt mycket värdefullt innehåll.

2017 beslutade vi oss däremot för att lägga mer energi på Bettingstugan. Vi startade vår Facebookgrupp och lanserade en ny och snyggare hemsida.

Vi rekryterade fler och mer seriösa tipsters och tog hela vår produkt till en ny nivå med bredare och djupare innehåll. Vår organisation tog också ytterligare steg och vi är övertygade om att vi i dag har Sveriges mest innehållsrika produkt för spel och betting.

På vår hemsida kan du också läsa en hel del om branschen i stort. Vi håller dig ständigt uppdaterad om händelser i bettingvärlden via nyheter och artiklar.

Dessutom rankar vi spelbolag, listar deras bästa erbjudanden samt belyser trender och bettingfunktioner som är populära.

Vi är också mer än bara betting

Hos oss får du information om sporter och evenemang. Vi är stolta över att dyka djupt in i de allra största händelserna i sportvärlden och hade under 2018 en av Sveriges mest besökta VM-guide. Inför kommande Fotbolls EM har vi även sett till att skapa ännu en guide. 

Gratis speltips

Vi har noggrant utformat ett team experter. De har som huvuduppgift att varje vecka leverera skarpa analyser och speltips. 

Alla speltips från Bettingtugan är gratis, men det är viktigt att påpeka är att vi inte garanterar vinnande speltips. Ni spelar på egen risk. Våra speltips är till för inspiration. Med tiden är vår ambition att utveckla Bettingstugan med ett större team för att ge er möjligheten till att ta del av speltips inom fler sporter och ligor.

Sociala medier

Bettingstugan finns på fler platser än denna. Vår Facebook-sida, Facebook-grupp och Twitter. Genom att gilla oss på Facebook och följa oss på Twitter får du dagliga uppdateringar om våra speltips och erbjudanden från spelbolag. Vill du ha skönt snack och roliga tävlingar med fina priser så är det vår Facebook-grupp som gäller. En grupp med över 10 000 medlemmar. 

Vill du hjälpa till?

Vi söker alltid efter nya talanger. Om du är intresserad av att skriva speltips eller har en fråga till oss så tveka inte att höra av dig till support@bettingstugan.se via vårt kontaktformulär.