Paysafecard hos Bettingsidor » Spelbolag som accepterar Paysafecard

Spelbolag med Paysafecard

Ett ledande företag inom betalningar på nätet

Spelbolag som erbjuder Paysafecard

Ranking Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller
1

100 SEK gratisspel direkt in på kontot

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

2

100% upp till 100 SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma

Lägsta odds: 1.75

Hämta bonusGå till hemsida

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

3

100% upp till 100 SEK

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
4

Spela för 100 få 100 SEK gratis

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida
5

100 kronor gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

6

Stort utbud av sporter och spel!

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
7

100 SEK bonusspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

8

Sätt in 100 SEK och spela för 200 SEK

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida

Om Paysafecard

Paysafecard är ett av världens största företag inom onlinebetalning. Tusentals nätbutiker inklusive hundratals spelbolag tillåter insättningar via Paysafecard vilket är en säker betalningsmetod där du slipper ge ut dina bank eller kreditkortsuppgifter. På denna sida förklarar vi hur Paysafecard fungerar, vilka spelbolag som tillåter Paysafecard samt vilka för och nackdelar det finns med betalningsmetoden.

Vad är Paysafecard?

Paysafecard är ett ledande företag inom betalningar på nätet och har varit etablerade på marknaden sedan år 2000. Företaget grundades i Österrike och har fortfarande sitt huvudkontor i huvudstaden Wien. Idag är företaget dock etablerat i över 40 olika länder och erbjuder transaktioner i flera olika valutor, bland annat svenska kronor. Precis som namnet talar för är Paysafecard ett företag som fokuserar på säkra betalningar online utan att behöva lämna ut dina uppgifter till onlinebutiker eller spelbolag.

 • Ett av världens ledande företag inom onlinebetalningar
 • Etablerade på marknaden sedan år 2000
 • Fokuserar på säkra betalningar på nätet

Hur fungerar Paysafecard?

Paysafecard fungerar som ett presentkort på nätet där du gör betalningar/insättningar utan att lämna ut dina bank/kreditkortsuppgifter. Du kan köpa ett Paysafecard hos en återförsäljare i butik eller självklart online på tjänstens hemsida. Du kan välja att köpa ett presentkort på 100kr, 250kr, 500kr eller 1000kr. När du betalat för presentkortet får du en 16-siffrig PIN-kod som du kan använda på nätet. Värdet på presentkortet kan du sprida ut på olika betalningar. Om du exempelvis köper ett Paysafecard på 1000kr kan du göra en insättning för 500kr hos ett spelbolag och köpa andra saker för resterande 500kr. På Paysafecards hemsida kan du se hur mycket pengar du har kvar på ditt presentkort genom att skriva in din kod.

 1. Hitta en återförsäljare till Paysafecard. Kan köpas både i butik och online.
 2. Köp paysafecard till värde av 100, 250, 500 eller 1000 SEK.
 3. Använd den PIN-kod du fått genom att göra betalningar eller insättningar hos spelbolag på nätet.

Spelbolag med Paysafecard

Idag erbjuder de flesta spelbolag Paysafecard som insättningsmetod. Paysafecard jobbar främst inom EU och de är också främst spelbolagen som har licens inom EU som tillåter insättningar via Paysafecard. Insättningar sker direkt och utan avgifter hos spelbolagen. Det positiva med att göra insättningar via Paysafecard oavsett om det gäller spelbolag eller inte är att du slipper lämna ut dina bank/kreditkortsuppgifter. Viktigt att nämna är att du inte kan göra ett uttag från ett spelbolag till Paysafecard. Nedanför listar vi de spelbolag som vi på Bettingstugan rekommenderar som accepterar insättningar med Paysafecard.

 • LeoVegas
 • Bethard
 • Betsson
 • Campobet
 • Interwetten

FAQ Paysafecard

Fördelar med Paysafecard hos spelbolag?

Det finns flera fördelar med Paysafecard som är värda att nämna. För det första är det en väldigt smidig betalningsmetod som gör snabba transaktioner med full säkerhet och helt utan avgifter. Det många uppskattar med Paysafecard är att du kan göra insättningar utan att behöva lämna ut dina bank eller kreditkortsuppgifter till spelbolaget.

Nackdelar med Paysafecard hos spelbolag?

En nackdel med att använda Paysafecard hos spelbolag är att du inte kan göra uttag till Paysafecard vilket innebär att du måste använda en annan betalningsmetod för uttag.

Är Paysafecard säkert hos spelbolag?

Precis som namnet tyder på är Paysafecard en säker betalningsmetod. Du lämnar inte ut några uppgifter förutom PIN-koden till ditt Paysafecard du köpt.

Var köper man Paysafecard?

Ett Paysafecard kan du köpa både online och i butik. För att köpa online så klickar du dig in på Paysafecards hemsida och klickar på “Köp paysafecard online”. Vill du köpa i butik kan du enkelt hitta närmsta återförsäljare på hemsidan. Pressbyrån, Statoil, 7-Eleven, Hemköp är bara några av många butiker som säljer PIN-koderna till Paysafecard.

Avgift med Paysafecard hos spelbolag?

Vanligtvis tar varken Paysafecard eller spelbolagen tar en avgift för insättningar med en Paysafecard PIN-kod. Bäst är dock om du kollar det med spelbolaget innan du gör insättningen.

Hur lång tid tar betalningar med Paysafecard hos spelbolag?

Insättningar vi Paysafecard sker på direkten efter du valt din summa för din insättning samt skrivit in PIN-koden på ditt Paysafecard du tidigare köpt.