SHL Speltips » Dagens BÄSTA betting tips på SHL

Speltips SHL

På Bettingstugan hittar du de bästa speltipsen för SHL

Alla SHL speltips

SpelstoppSpel
22 mars
19:00
Färjestad - HV71
SHL
Spel: Färjestad vinner
 
18 mars
19:00
Rögle - HV 71
SHL
Spel: D. Zaar över 0,5 poäng
 
18 mars
19:00
Rögle - HV71
SHL
Spel: Över 4.5 mål
 
16 mars
15:15
Hv71 - Rögle BK
SHL
Spel: HV -1 AH
 
16 mars
15:15
Växjö Lakers - Örebro
SHL
Spel: Växjö -1
 
14 mars
19:00
Frölunda - Brynäs
SHL
Spel: Över 5 mål
 
12 mars
19:00
Malmö - Rögle
SHL
Spel: Båda lagen gör minst 2 mål
 
12 mars
19:00
Malmö Redhawks - Rögle
SHL
Spel: Över 1,5 mål i power play
 
9 mars
18:00
Timrå - Malmö
SHL
Spel: Malmö vinner
 
9 mars
18:00
Timrå - Malmö
SHL
Spel: Malmö vinner
 

Kampanjer och nyheter för SHL

Häng med på Fimpens resa med Betsson!

SHL 15 januari 2019

Nu kan alla hockeyälskare få en unik inblick hos dom olika SHL-lagen. Den före detta Djurgårdsspelaren Christian "Fimpen" Eklund reser landet runt för att tävla mot olika spelare, ... Läs mer

Bettingstugans Veckosummering

SHL 22 oktober 2018

Bettingstugans Tipsters stod återigen för en mycket fin vecka och förhoppningsvis var det många av er som ryggade deras spel. Redaktionen har därför haft angenäma problem med att ... Läs mer

Vinn 4 VIP-biljetter till VALFRI SHL-match!

SHL 17 oktober 2018

På torsdag är det dags för ny tävling i Bettingstugans speltipsgrupp på Facebook. Pricka in ett spel på hockey till högst odds och vinn 4 VIP-biljetter till valfri SHL-match. I ... Läs mer

80x pengarna på Växjö mot HV71

SHL 17 oktober 2018

Två lag med mycket historik som inte kommit igång än så länga i årets upplaga av SHL. En viktig match för båda lagen som inte vill släppa greppet om toppen av serien. Med Betfair ... Läs mer

Inför Växjö - HV71

SHL 16 oktober 2018

Två lag som hade höga förväntningar på sig inför säsongen men som nu står på samma poäng på plats nio och tio. Torsdagens match Växjö mot HV71 blir en väldigt intressant match ... Läs mer

Bästa spelbolag SHL

Rank Bonus Bonuskod Omsättningskrav Min odds 
1

200% upp till 2000 SEK

Bonuskod: Ingen kod

Omsättningskrav: 5x bonussumma

Lägsta odds: 1.40

Hämta bonus
2

100% upp till 2000 SEK

Bonuskod: Ingen kod

Omsättningskrav: 8x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
3

100% upp till 1000 SEK + 50 Freespins

Bonuskod: ODDS2019

Omsättningskrav: 6x bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonus
4

100% upp till 2000 SEK
+ 100 Cashspins

Bonuskod: Ingen kod

Omsättningskrav: 8x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
5

100% upp till 2500 SEK

Bonuskod: Ingen kod

Omsättningskrav: 8x bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonus

Bettingstugans speltips på SHL

På Bettingstugan.se erbjuder vi er massvis med speltips på Sveriges bästa hockeyliga SHL. Alla odds tips som skrivs på Bettingstugan är gratis och skrivna efter noggranna analyser. 

Vi på bettingstugan är stora fans av ishockey och förutom speltips på NHL lägger vi självklart stort fokus på att skriva om SHL. Inför varje ny omgång av SHL så kommer ni ha möjlighet till att ta del av analyser och rekar från våra experter. Speltipsen kommer innehålla nyheter kring hur lagens förutsättningar ser ut inför varje omgång, hur formen har varit på sistone samt en motivering till varför ni bör rygga experternas speltips. 

Förutom att experterna på Bettingstugan har ett brett kunnande om sporten så är dom dessutom väl insatta i bettingvärlden.

Våra experter inom SHL är noggrant utvalda för att kunna leverera skarpa analyser och hitta spelvärde i olika matcher varje omgång. Förutom att experterna på Bettingstugan har ett brett kunnande om sporten så är dom dessutom väl insatta i bettingvärlden. 

En av Bettingstugans främsta målsättning är att förmedla ett förtroende till er läsare. För att våra experter ska lyckas med att vara förtroendeingivande så krävs det att dom är väl pålästa inom dom matcher som dom bestämmer att reka i SHL. 

Om ni ryggar våra experters speltips och spelar för riktiga pengar så gör ni det på egen risk, vi kan inte garantera er att våra experter levererar vinnande speltips.

Bästa SHL spel och dagens NHL spel hittar du hos Bettingstugan. 

SHL historia

Den högsta divisionen i svensk ishockey heter SHL, Svenska hockeyligan. Svenska Mästerskapet i ishockey har spelats sedan 1922 efter att sporten introducerats i Sverige av den amerikanske filmdirektören Raoul Le Mat. Säsongen 2013/14 bytte ligan namn från Elitserien till dess nuvarande benämning, det något mer internationellt gångbara SHL. Serien består av 14 lag som under 52 grundserieomgångar gör upp om en plats bland de åtta lag som tar sig till slutspel. De sex främst placerade lagen är direktkvalificerade till kvartsfinal i slutspelet och lag 7-10 i tabellen spelar åttondelsfinal i bäst av tre matcher. Kvarts- semi- samt SM-finalen spelas sedan i bäst av sju matcher. De lag som slutar på 13:e och 14:e plats i tabellen får möta lag från Hockeyallsvenskan i direktkval i bäst av sju matcher.

SHL idag

SHL har sedan den bytte namn säsongen 2013/14 har man växt en hel del som varumärke. Ligan är den näste mest bevakade i Sverige efter Fotbollsallsvenskan, sett till publikintresse och mediebevakning. Inför nästa säsong har SHL lyckats säkra ett enormt TV-avtal med Cmore som kommer ge ca 40 miljoner kronor per klubb. I takt med att ligan har växt sig större har ligor under halkat efter både intressemässigt och ekonomiskt. I och med det nya avtalet är det fler som anser att ligan är stängd, vilket innebär att det är näst intill omöjligt för andra lag att ta sig upp. SHL rankas som den tredje bästa ligan i världen, efter NHL och KHL. 

Speltips på SHL

Bettingstugan rekommenderar för SHL

LeoVegas

100% upp till 2000 SEK

Vill du spela på SHL rekommenderar vi LeoVegas. De erbjuder ett stort utbud på den svenska högstaligan och den svenska hockeyn överlag. Deras smidiga app är dessutom ett stort plus när du ska hitta matcher.


Spela på SHL

Ishockeyns utbredning i världen är inte lika stor som exempelvis fotbollen, men när det gäller betting är valmöjligheterna enorma. Numer erbjuder alla stora spelbolag en mängd olika spelformer på SHL. Du kan välja att lägga långtidsspel på exempelvis SM-mästare, vilka lag som åker ur eller vem som kammar hem skytteligan. När det gäller spel på enskilda matcher sträcker sig nuförtiden spelbolagens bredd betydligt längre än klassiska resultatspel. Du kan spela på allt från handikappspel och över- och underspel till exempelvis målskyttar och utvisningar inför matchen. Spelbolagen erbjuder också en stor mängd livespel under pågående match, där du som spelare kan följa matchen i realtid och försöka förutspå matchutvecklingen. Även när det kommer till livebetting finns en stor variation på spelformerna i allt från raka resultatspel till nästa målskytt.

Över/Under - Så många mål blir det i matchen

Precis som i fotboll och andra sporter har det även inom ishockey och SHL blivit populärt att spela på hur många mål en match innehåller. I fotbollen ligger mållinan vanligtvis på 2.5, där spelaren helt enkelt tippar huruvida en match kommer innehålla fler eller färre än tre mål. I ishockey, som är en betydligt målrikare sport, brukar mållinan ligga på 4.5 eller 5.5. I SHL, där matcherna duggar tätt, är det här en särskilt intressant spelform med många faktorer - allt från skadelägen, form, powerplay, målvakt för dagen - att analysera.

Fulltidsresultat/Asian Handicap - Vi hjälper dig att förstå

Det populäraste spelet inom SHL är att spela på vilket lag som vinner matchen. De två populäraste spelformerna när det kommer till resultatspel är att antingen tippa slutresultatet eller att spela ett så kallat Asian Handicap-spel. Att spela på slutresultat är simpelt - du tippar helt enkelt hur matchen kommer att sluta: 1 (hemmaseger), X (oavgjort) eller 2 (bortaseger). Att spela Asian Handicap är en aning mer komplicerat, men en spelform man snabbt kommer in i. När spel på fotbollsmatcher blev populärt i Asien uppstod spelformen Asian Handicap i Sydostasien, där termen myntades av journalisten Joseph Saumarez Smith. I Asien gillade inte spelarna att en match kunde sluta oavgjort, varpå man tog bort det oavgjorda resultatet genom att addera ett handicap. Huvudsakligen går det till på samma sätt som fulltidsresultat men det skiljer sig på så sätt att lagen får börja matchen med ett handicap. Det speciella med Asian Handicap är att du inte enbart kan vinna eller förlora på ett spel, du kan också få tillbaka delar eller hela din insats.

För att få en mer detaljerad beskrivning av dessa speltyper eller hur du spelar andra spel, klicka här