Os 2021 Tokyo

Sommarspelen 2020

OS 2020 arrangeras i Tokyo, Japan mellan den 24 juli 2020 - 9 augusti. Det är ett av världens största evenemang. Spelbolagen är medvetna om detta och erbjuder enorma utbud av spel. Vi hjälper dig att hitta spelbolaget som passar dig!

Vanliga frågor om spelbolag för Sommarspelen 2020

Sommarspelen är ett av världens största evenemang. Spelbolagen är medvetna om detta och i takt med att spelandet ökat har även möjligheterna att spela på Sommarspelen blivit större. Till 2020 beräknas det vara rekord i antalet spelformer på mästerskapet.

🏆 Vilket spelbolag är bäst för Sommarspelen 2020?

Spelbolagen kommer erbjuda en uppsjö av marknader vilket kan försvåra valet av rätt bettingsida för dig. Du behöver därför fråga dig själv vad du eftersöker. Dom vanligaste faktorerna hos spelarna när man ska betta är:

 • Spelbolag med högst odds
 • Roligast specialspelen
 • Bästa erbjudanden

Nedanför listar vi fem stora spelbolag som vi anser fylla dessa kriterier:

 1. Betfair
 2. Bet365
 3. Bethard
 4. Unibet
 5. Betway

🕵️ Vilken bettingsida är bäst för livebetting på Sommarspelen 2020?

Förutom kriterierna när det gäller bäst spelbolag ovan så finns det även specifika livebettingkriterier som behöver uppfyllas. Oddset är förstås viktigt men ännu viktigare kan snabbheten på sidan vara.

Tänk dig finalen i friidrott, 1500 meter med två varv kvar och man ser en tendens i loppet. Då gäller det att snabbt kunna agera, men det funkar inte om sidan krånglar. Här ställs användarvänligheten på sin spets.

En sida som slår precis alla i det är Bet365. Det går att vara automatiskt inloggad länge, menyerna är bra anpassade och spelen går snabbt att hitta. Vi rekommenderar Bet365 till livespel. Andra bettingsidor som är bra för livebetting på Sommar-OS 2020 är de sidor som har en snabb sökfunktion, t.ex:

📱 Vilket spelbolag har bäst mobilsida för Sommarspelen 2020?

Majoriteten av spelare använder idag mobilen för att placera spel på Sommarspelen. Att därför ha konto hos ett spelbolag med en bra mobilanpassad sida är därför viktigt.

Nedan rankar vi dom bästa mobilanpassade spelbolagen till Spelbolagen:

 1. Bet365
 2. Unibet
 3. Hajper
 4. Betfair
 5. Coolbet

🤷‍♂️ Vilka spelbolag ska jag ha för att följa era speltips?

Bettingstugans Tipsters har som uppgift att välja odds från det spelbolag som erbjuder högst odds. Att spelbolaget har svensk licens är ytterligare ett krav som våra experter behöver följa när dom tar fram ett odds från ett spelbolag.

Lista på spelbolag som erbjuder höga odds:

Ranking Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller
1

100% upp till 100 SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma

Lägsta odds: 1.75

Hämta bonusGå till hemsida

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

2

100% upp till 100 SEK

Omsättningskrav: 5x bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida

Åldersgräns 18 år | Gör din första insättning och få 100 kr. bonus | Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar | Min. insättning 100 kr. | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Klicka här för Regler och villkor

3

Få 100 SEK i ett GRATISSPEL

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida
4

100 SEK i Gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds: 1.60

Hämta bonusGå till hemsida
5

100 SEK gratisspel direkt in på kontot

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

6

100% bonus upp till 100 SEK

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida
7

100% upp till 100 SEK

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida
8

100 SEK i ett riskfritt spel!

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
9

100 kronor i bonus

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds: 0

Hämta bonusGå till hemsida
10

Upp till 1250 SEK i spelkrediter

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds: 1.20

Hämta bonusGå till hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bäst spelbolag för Sommarspelen 2020

Sommar- och vinterspelen är kanske arrangemang som historiskt sett inte setts som någon större bettingmarknad eller som man spontant inte kopplar ihop med spel. Detta håller på att ändra sig.

Bolagen slåss om att ha bäst utbud till Sommarspelen

I takt med att nätspelet slagit sig in och tagit över har även utbudet vad gäller spel i tävlingarna även ökat markant. Numera kan man betta på precis alla grenar i OS och det finns en uppsjö marknader inom varje gren som gör att man kan höja vilken sömning gren som helst. Plötsligt kan en H2H tävling i klättring bli oerhört spännande eller varför inte spela på antalet homeruns i nya Sommarspelssporten Baseboll? 

Baseboll OS Tokyo 2020 Homerun USA bonus

Bettingen lyfter spänningen ytterligare i ett sportarrangemang

Det som behövs för att lyckas är dock spelbolag som kan erbjuda det man vill ha. Odds i högklass och ett utbud som matchar ens expertis. Vi har tagit fram en lista på fem spelbolag som vi tycker uppfyller alla kriterier för ett lyckat mästerskap.

Topp 5 spelbolag för Sommarspelen

Unibet

Sätt in 100 SEK och spela för 200 SEK

Letar du efter ett bolag med höga odds, rikt utbud med en väl fungerande webbsida både för datorn och mobilen är Unibet rätt sida för dig. De får sin sportsbook från Kambi som levererar ett rikt utbud för mer udda sporter och roliga varianter av spel. Unibet har också en fin välkomstbonus och en bra support.


Betsson

100 kronor gratisspel

Med Betssons nya mobilapp kan du snabbare än någonsin placera ett spel både inför och under en tävling i Sommarspelen. En väldigt bra mobillösning tillsammans med en bra hemsida gör Betsson till ett spelbolag som är väldigt användarvänligt. Hos Betsson kan du dessutom bygga dina egna specialspel inför olika tävlingar i Sommarspelen.

Hämta 100 kr bonus

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.


Bet365

Upp till 1250 SEK i spelkrediter

Bet365 är idag ansett som ett av världens absolut bästa spelbolag och som kund kan du spela på allt från handbollsmatcher i Polen till vem går vidare från andra chansen i melodifestivalen. Förutom att Bet365 är överlägsna på att erbjuda sina spelare ett gigantiskt utbud är dom även en klass för sig när det kommer till dom stora eventen som Sommarspeln. Ska du betta på Sommarspelen hos Bet365 har du en uppsjö av marknader samt även möjligheten att bygga ditt alldeles egna spel.

Hämta 1250 kr bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Hajper

100 SEK i ett riskfritt spel!

Hajper är uppstickaren som kommer med boostade odds och spännande kombinationer. De har fått fram en snabb sida som passar alldeles ypperligt för livespel och odds som är konkurrenskraftiga. En sida som inte kräver krånglig registrering utan man kan börja betta direkt. Och när man är nöjd, ja då är pengarna på kontot i hajper-fart.


Bwin

100% upp till 100SEK

Bwin erbjuder en riktigt bra sportsbook med snygg och funktionell design. Spelutbudet är en bwins stora styrkor, de erbjuder än mängd olika marknader på de största sporterna, samt ett brett utbud bland de mindre sporterna. Man erbjuder även spel på bl.a. politik och olika nöjes-event och har lovat att skala upp utbudet när det kommer till Sommarspelen. Vårt tips är att ha koll på Bwin som går sin egna väg.


Spelbolag med bäst odds på Sommarspelen

Spelar man långsiktigt och med en viss kontinuitet är det här med höga odds viktigt. Även om det inte skiljer mycket ibland på de olika sidorna kan man tillämpa många bäckar små tänket då många bets tillslut blir en ganska stor skillnad. Då gäller det att hitta bolag som erbjuder just höga odds.

Bethard

Svenska Bethard har dom senaste åren spänt musklerna och tagit stora kliv. Idag anses spelbolaget Bethard vara ett av dom främsta för svenska spelare och speciellt när det kommer till stora events som Vinter- och Sommarspelen.

Sidan har ett intressant upplägg där man går efter utbudet som finns hos Sbtech men ändå väljer sin egna väg. De har ofta bättre odds än sina Sbtech-konkurrenter och ofta högre än de världsledande konkurrenterna.  Bethard är ett självklart val om du vill vinna stort under Sommarspelen.

Utmanare: Bet365

Os 2

Bäst bolag för höga odds - Bethard

Bethard

100% upp till 100 SEK

För den som är seriös med sin betting är det A och O att spela på marknadshögsta oddset för varje spel. Den som har ett konto hos Bethard kan alltid räkna med odds som få andra spelbolag kan mäta sig med. När det kommer till Vinter- och Sommarspelen ligger Bethard i princip alltid i toppen hos oddsjämförelsesajter gällande högst odds för enskilda tävlingar. Med en schysst välkomstbonus och en bra plattform är Bethard ett spelbolag vi rekommenderar.


Bet365

Upp till 1250 SEK i spelkrediter

Bet365 är idag ansett som ett av världens absolut bästa spelbolag och som kund kan du spela på allt från handbollsmatcher i Polen till vem går vidare från andra chansen i melodifestivalen. Förutom att Bet365 är överlägsna på att erbjuda sina spelare ett gigantiskt utbud är dom även en klass för sig när det kommer till dom stora eventen som Sommarspeln. Ska du betta på Sommarspelen hos Bet365 har du en uppsjö av marknader samt även möjligheten att bygga ditt alldeles egna spel.

Hämta 1250 kr bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Bäst spelbolag för mobilen till Sommarspelen 2020

Att betta med mobilen har blivit allt viktigare och då ställs krav på en funktionsduglig sida. Då betting i allmänhet och Sommarspelen i synnerhet är ett event man ser med sina vänner, eller på någon pub betyder det att man sällan sitter med en dator framförs sig.

Casinostugan

När det handlar om mobilspel så är det viktigt med typsnitt och användarvänligheten. Det finns en rad bolag som har lyckats bra med sina mobilsidor och en av dem är Casinostugan. Med en sportbook från Kambi så utskiljer sig Casinostugan med en enkel och snygg design. Sökfunktionen är ständigt nära och man får ett inre lugn av att surfa runt bland utbudet. Grundades 2014 men smyger sig uppåt med sin fina sida. Casinostugans mobilanpassade webbsida fungerar för övrigt mycket bra oavsett om du har iOS eller Android.

Utmanare: ComeOn

BB180910 JL096

Bäst bolag för mobilen - Casinostugan

Casinostugan

Ett väletablerat casino + bra sportsbetting

Casinostugan är sidan för dig som vill betta i lugn och ro. Med ett snyggt gränssnitt kan du enkelt manövera dig runt på sidan. Dessutom med en trevlig insättningsbonus som gör att man får en fin start på sitt betande till Sommarspelen 2020. Casinostugan har även höga odds och ett stort utbud vilket gör att det verkligen är en sida vi kan rekommendera när man bettar med mobilen.


ComeOn

100 kronor i bonus

Det svenska bolaget ComeOn är en etablerad aktör på marknaden efter deras framgångsrika sportbook. Deras spelmöjligheter vad gäller Vinter- och Sommarspelen är en av de bästa på marknaden. ComeOn satsar mycket på kampanjer och bonusar vilket kan vara en perfekt sida att hela tiden ha koll på om du vill hitta spel till Sommarspelen.


Bäst utbud för spel på Sommarspelen

Höga odds och fin sida i all ära. Men det betyder ingenting om man inte hittar de spel man vill lägga. Utbud är viktigt och under stora mästerskap vill man kunna spela på det man känner är rätt spel för den specifika matchen. Då är det inget som är så frustrerande som när ett spel inte finns på ens bolag. 

Unibet

Ett bolag där man sällan får den känslan är Unibet. Det är en sida man verkligen får ett brett utbud med olika spelval och intressanta kombinationsmöjligheter. Unibet kan även konkurrera bra i övriga kategorier. Kort och gott - Unibet har det man söker. 

Utmanare: Betsson

OS utbud sommar odds bonus gratisspel

Bäst utbud för Sommarspelen - Unibet

Unibet

Sätt in 100 SEK och spela för 200 SEK

Unibet erbjuder alla nya spelare en bra välkomstbonus som ger er chansen att få en bra start på ert spelande till Sommarspelen 2020. Ni som redan har konto hos Unibet är säkerligen redan medvetna om att spelbolaget erbjuder en smidig spelsite med en bra sökfunktion, bra odds och olika vinstboosts till utvalda tävlingar.


Betsson

100 kronor gratisspel

Med Betssons nya mobilapp kan du snabbare än någonsin placera ett spel både inför och under en tävling i Sommarspelen. En väldigt bra mobillösning tillsammans med en bra hemsida gör Betsson till ett spelbolag som är väldigt användarvänligt. Hos Betsson kan du dessutom bygga dina egna specialspel inför Sommarspelen.

Hämta 100 kr bonus

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.