Os 2021 Tokyo

Sommarspelen 2021

Sommarspelen och betting är kanske inget man historiskt sett har kopplat samman men i takt med att nätbolagen breddat sitt utbud finns idag en mängd roliga odds och spelformer att välja på.

Vanliga frågor om speltips för Sommarspelen 2021

Itakt med att nätbolagen breddat sitt utbud finns idag en mängd roliga odds och spelformer att välja på. Plötsligt blir sporter som kula, brottning och skateboard riktigt spännande att följa under Sommarens stora spel! Nedan följer några vanliga frågor kring speltips och Sommarspelen 2021.

🤔 Kommer ni erbjuda speltips till Sommarspelen 2021?

Ja. Vi kommer försöka ha speltips till de heta dagarna under spelens gång. Vi kan däremot inte erbjuda speltips till varje gren men vår ambition är att erbjuda mycket från Sommarspelen.

Speltipsen hittar du på vår hemsida Bettingstugan.se

💯 Vilka är Bettingstugans tipsters till Sommarspelen 2021?

I skrivande stund har Bettingstugan 14 st Tipsters.

Läs mer om våra experter.

💰 Vart får man bäst bonus när man bettar på Sommarspelen 2021?

De bästa spelbolagsbonusarna hittar ni i vår spelbolagslista.

Läs Topp 10 bonusar till Sommarspelen 2021

🤷‍♂️ Vart hittar jag fler betting tips till Sommarspelen 2021?

I vår Facebookgrupp. Där kan du både ta del av speltips från oss, våra medlemmar samt dela med dig av dina egna rekar.

🎁 Kommer det några kampanjer till Sommarspelen 2021?

Ja det kommer också komma en hel del kampanjer. När det är så här pass stora evenemang brukar spelbolagen slåss om kunderna och därmed är det bra läge att snappa upp något fint erbjudande. Ni kommer hitta dem här på vår eventsida men också bland våra nyheter på hemsidan.

🇸🇪 Hur bettar man på Sverige i Sommarspelen 2021?

Att betta på Sverige i Sommarspelen höjer spänningen i tävlingarna ännu mer!

Här kan du läsa mer om betting på Sverige i Sommarspelen 2021

Bettingstugans experter under Sommarspelen 2021

Sebastian Nehring

Hårt arbete och långsiktigt tänk ligger bakom framgången för Sebastian som byggt upp ett stort följe på twitter och Facebook med sina träffsäkra spel

Läs mer

Niklas Lindstedt

Niklas besitter en enormt bred kunskap inom sport och framförallt Friidrott, vilket gör att han bidrar med spetskompetens till Bettingstugan.

Läs mer

Kulan

Kulan är en av Sveriges mest pålästa hockeyexperter och hans breda kunskap inom SHL har resulterat i imponerande resultatrad på Bettingstugan.

Läs mer

SpelTorsten

SpelTorsten skriver speltips till MMA, Dart, Fotboll och Tennis. Med stor framgång i vår Facebookgrupp och har nu fått chansen på hemsidan.

Läs mer

Bettingstugan och Sommarspelen 2021

Du gillar Sommarspelen? Du gillar betting? Du gillar spänning? Grattis! Då har du kommit till helt rätt sida. Bettingstugan levererar dagligen speltips från hela världen. Framförallt är vi nischade på fotboll och ishockey men när det är stora mästerskap som Sommarspelen så kommer vi ta fram rekar som passar även till en het augustikväll framför ett guldjagande Sverige.

Betting och Sommarspelen kanske inte är det man ser som en självklar kombo historiskt sett. Man har tittat på Kajsa Bergqvist, Lasse Frölander eller handbollslandslagets och hejat fram samtliga till medaljer. Men vad gäller odds och betting tror jag att de flesta inte känner att det är den kombon som ligger närmast till hands. Det har dock förändrats de senaste åren.

Betting får alla sporter att bli spännande

Tänk dig själv att sitta och följa den nya sporten klättring och sitta med ett head to head spel när en ung uppstickare från Australien ska ta sig an världsettan.

Os klattring 2021 tokyo h2h

Nätbolagens framfart har gjort att vi nu kan spela på samtliga grenar i Sommarspelen. Även de mindre som tillexempel skateboard eller surfing. Sporter som man kanske inte har helt koll på men som kanske även bolagen har sämre koll på. Vilket gör att man kan nischa sig själv och läsa på rejält vilket kan ge en edge mot bolagen inför sommarens stora händelse. Betting kan få vilken sport som helst att bli spännande och det är där vi kommer in i bilden! 

Vi är Sveriges hem för spel men under några heta veckor augusti är vi även Japans hem för spel. För er som är vana bettingstuganbesökare behöver vi ingen närmare presentation. Men för dig som är ny här kan vi berätta att vårt mål är att alla våra läsare ska gå vinnande i längden. 

Speltips och betting
Bettingstugans tipsters håller hög klass

Orkar man inte själv vara expert kan vi starkt rekommendera våra tipsters som kommer förse er med speltips från turneringen med sin expertis inom sina grenar. Våra tipsters är noga utvalda för sina resultat och vi bokför samtligas ROI för att ni ska kunna följa deras resultat.

Spela på Sverige i Sommarspelen 2021

odds på sverige under sommarspelen 2021

Odds på Sverige under Sommarspelen 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Sommarspelen 2021 i Tokyo närmar sig och med det även våra förhoppningar om ett svenskt medaljregn. Det finns flera bra medaljchanser för vårt svenska landslag och här tar vi ... Läs mer

Odds & Marknader till Sommarspelen 2021

Eftersom Sommarspelen är världens största idrottsevenemang och världens näst största publiksport efter fotbolls VM vet spelbolagen att detta är ett ypperligt tillfälle att locka tills sig nya kunder. Spelbolagen kommer erbjuda mängder med erbjudanden, kampanjer och massor av odds för både nya och gamla kunder.

Head to Head - Flest medaljer

Head to Head som vanligtvis förkortas H2H brukar många ha uppfattningen om att vara ett väldigt roligt spelalternativ. Här kan du ställa två nationer mot varandra och spela på den nationen du tror tar flest guld eller flest medaljer totalt. Här kan du lättare hitta värde i spel till skillnad från att endast spela på vilken nation som tar flest totalt som exemplet ovan.

Att ställa nationer som t.ex. Sverige mot Norge och spela på vilket land som tar flest guld brukar vara oerhört uppskattad bland kunderna och något som vi rekommenderar som ett underhållande spel.

Norge OS 2021 Tokyo friidrott

Norge ska vi väl ta i medaljligan?

Korttidsspel

Förutom det stora utbudet av långtidsspel kommer självfallet utbudet vara minst lika stor för enskilda tävlingar. Spelbolagen kommer erbjuda odds på samtliga tävlingar med allt från vinnare av en fotbollsmatch till vem som vinner ett kvalheat i damernas höjdhopp. Dessa typer av spel är populära och spelas ofta precis innan en tävling ska starta och man gör sig redo i soffan och vill heja på en nation eller en atlet lite extra.

Matchspel

Matchspel som även inkluderar spel för enskilda tävlingar är något som är väldigt populärt och spelbolagen erbjuder mängder med odds för dessa typer av spel. Som vi nämnde ovan kan det handla om allt från en fäktningsmatch till en brottningsmatch. Du spelar på den du tror vinner en enskild tävling. Spelet placeras ofta precis innan att matchen eller tävlingen ska starta.

Specialspel

Förutom standardspelen som erbjuds inför varje tävling kommer det också finnas mängder med specialspel inför varje enskild tävling. Här kan du hitta roliga odds på många olika grenar och sporter. Nedanför listar vi några exempel på specialspel för korttidsspel.

  • Antal mål - Fotboll, Handboll etc.
  • Tider, över/under - Löpning, Simning etc.
  • Världsrekord, Ja/Nej - Tyngdlyftning, Friidrott etc.
BB110904 NJ008

Hur många världsrekord får vi se?

Topp 10 bonusar till Sommarspelen 2021

Fotbollsem portugal vinner gruppen

60x pengarna på Ronaldo ikväll? Upphöjt odds!

Fotbolls VM 2022 6 december 2022

TISDAG: Fotbolls-VM rullar idag vidare med de två sista åttondelsfinalerna. Då kommer Hajper med en fin kampanj där vi får 60x pengarna på att Ronaldo gör mål med huvudet och att ... Läs mer

Vinicius Jr Brasilien anfall VM 2022 grupp G

Från 6 x till 25 x pengarna på Brasiliansk dubbel från Hajper!

Fotbolls VM 2022 5 december 2022

MÅNDAG: Brasilien tar emot Sydkorea i en färgsprakande match som ska ge oss ett till kvartsfinallag. Lagen kommer till denna match med olika erfaranheter. Brasilien åkte på sin ... Läs mer

Tite forbundskapten Brasilien fotbolls VM 2022 grupp G

Inför Brasilien - Sydkorea VM 2022

Fotbolls VM 2022 5 december 2022

Brasilien åkte på en chockartad förlust mot Kamerun senast. Men tog sig ändå vidare som gruppsegrare. För Sydkorea var det en riktigt urladdning mot Portugal. Dels vände man och ... Läs mer

Junya Ito anfall Japan VM 2022

Inför Japan - Kroatien VM 2022

Fotbolls VM 2022 5 december 2022

Japan tog sig vidare från den svåra Grupp E och slog därmed ut självaste Tyskland. Kroatien i sin tur gick stark i Grupp F och förlorade inte en match. Nu möts lagen här och i ... Läs mer

BB221127 ZU066

Superboost: 5x pengarna på Kramaric!

Fotbolls VM 2022 4 december 2022

MÅNDAG: Kroatien tar sig an succélaget Japan. Det vi dock ska komma ihåg är att Japan inte klarat av att hålla nollan en enda gång. Och nu ställs man mot Kramaric som ensam gjort ... Läs mer

Spanien - Sverige VM 2022 Morata

Betway boost: Upphöjt odds på Morata att göra mål!

Fotbolls VM 2022 4 december 2022

TISDAG: Spanien har charmat oss igen med stort bollinnehav och mycket mål. Totalt 9 mål blev det i gruppspelet varav Morata gjorde tre av dem. Detta som inhoppare. Nu är han ... Läs mer

Mbappe Frankrike 2022

Vem vinner skytteligan i Fotboll-VM 2022?

Fotbolls VM 2022 4 december 2022

Alla spelare vill vinna Fotbolls-VM nån gång under sin karriär. Men är man anfallare drömmer man nog även om att bli skyttekung i denna tävling. Något som är få förunnat. Visst, ... Läs mer

Vem vinner Fotbolls-VM 2022

Vem vinner Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 3 december 2022

Nu är slutspelet i Fotbolls-VM i Qatar 2022 igång för fullt. Det som alla undrar inför mästerskapet är förstås vilka som vinner guld denna gång? Vi ger er odds, fakta och analys ... Läs mer

Oddsmiljonen

Oddsmiljonen! Vinn en MILJON vid 8 rätt på Quizen från ComeOn

Fotboll 3 december 2022

Oddsmiljonen är en rolig nyhet från ComeOn där du kan vinna en miljon kronor. Varje dag! Spelet går ut på att du ska svara på åtta frågor och får du full pott är miljonen din. Läs ... Läs mer

Kevin De Bruyne VM 2022 Grupp F

Betway boost: Upphöjt odds på De Bruyne assist!

Fotbolls VM 2022 1 december 2022

TORSDAG: Fotbolls-VM är inne i tredje omgången och redan nu är det vinna eller försvinna för många av lagen. Ett viktigt möte blir matchen Kroatien - Belgien där lagen drabbar ... Läs mer

Messi Argentina

11 x pengarna på Messi! - Hajpat odds till nya eller existerande spelare!

Fotbolls VM 2022 30 november 2022

ONSDAG: Polen ska möta Argentina och då passar Hajper på att boosta oddsen! Spela på att Messi gör mål, Argentina gör mål i båda halvlekarna och att det blir målrikt. Då kan du ... Läs mer

Snabbare vm revanschen gratis

Sätt in 600 - spela för 1800 på Fotbolls-VM!

Fotbolls VM 2022 24 november 2022

FOTBOLLS-VM 2022: Fotbolls-VM är äntligen här. Fyra års väntan på internationell toppfotboll där spelbolagen vill visa upp sig med erbjudanden och kampanjer. Exemempelvis Snabbare ... Läs mer

DannesTips

Träffa VM tipstern: DannesTips

Fotbolls VM 2022 24 november 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra DannesTips tankar inför VM. Läs mer

Speltorsten vm tips

Träffa VM tipstern: SpelTorsten

Fotbolls VM 2022 24 november 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra SpelTorstens tankar inför VM. Läs mer

Ryggareken vm tips

Träffa VM tipstern: Ryggareken

Fotbolls VM 2022 24 november 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra Ryggareken tankar inför VM. Läs mer

Mrgreen ger 500 kr freebet till fotbolls vm 2022

Spela på Fotbolls-VM - Få 500 kr freebet!

Fotbolls VM 2022 21 november 2022

KAMPANJ VM 2022: Mr Green kommer med en fin kampanj till Fotbolls-VM. Gör en insättning och placera ett spel på VM - så får du 500 kronor i ett freebet till turneringen. Läs allt ... Läs mer

Ronaldo i Portugal

TV-tider: 5 bästa matcherna i Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 18 november 2022

Fotbolls-VM 2022 är runt hörnet och det finns ett par godbitar att se fram emot. Bettingstugan har listat fem TV-tider att se fram emot lite extra under gruppspelet och som kommer ... Läs mer

Topp 10 bettingsidor för Fotbolls-VM 2022

Topp 10 bettingsidor för Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 17 november 2022

Fotbolls-VM 2022 är här och det är dags att ta tempen på de tio bästa spelbolag till Världsmästerskapet. Att spela på ett bra spelbolag under Fotbolls-VM är viktigt om man vill gå ... Läs mer

Sanel vm tips

Träffa VM tipstern: Sanel Hrjnic

Fotbolls VM 2022 17 november 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra Sanel Hrjnic tankar inför VM. Läs mer

Speltips med hoga odds till fotbolls vm 2022

Högoddsare till Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 17 november 2022

Fotbolls-VM 2022 är här och till mästerskapet finns en hel del spännande odds. Framförallt om man gillar höga odds då VM kan bjuda på en del fina högoddsare från spelbolagen. Vi ... Läs mer

Belgien VM Guld 2022

Spela på VM hos Lyllo Sport - Få 500 kr riskfritt spel!

Fotbolls VM 2022 17 november 2022

EM 2022 är i full gång och så även Lyllo som nu öppnar sin sportsbook! I sitt välkomsterbjudande bjuder de på 100 kronor i ett riskfritt spel när du spelar på Sverige i EM! Ta del ... Läs mer

Nederlanderna fans  i fotbolls-VM 2022

1000 kr Ultrabet när du spelar på VM med Hajper!

Fotbolls VM 2022 17 november 2022

FOTBOLLS-VM 2022 KAMPANJ: Fotbolls-VM är här och spelbolagen fortsätter strössla kampanjer, erbjudanden och bonusar. Bäst i klassen är kanske Hajper som kommer med en hajpad bonus ... Läs mer

Fritz tippar vm 2022

Träffa VM tipstern: Fritz tippar

Fotbolls VM 2022 16 november 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra Fritz tankar inför VM 2022. Läs mer

Snabbare bonus och kampanj till Fotbolls vm

REVANSCHEN: 1500 freebet uppdelat i tre VM-spel hos Snabbare!

Fotbolls VM 2022 16 november 2022

FOTBOLLS-VM 2022: Fotbolls-VM är äntligen här. Fyra års väntan på internationell toppfotboll där spelbolagen vill visa upp sig med erbjudanden och kampanjer. Exemempelvis Snabbare ... Läs mer

Argentina Fotbolls-VM Grupp C

LISTA: Alla trupper till Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 15 november 2022

Nu har samtliga trupper i Fotbolls-VM släppts och är samlade på denna sida. Är ni undrande över någon spelare i något lag går det alltid att kolla här om den spelaren är uttagen. Läs mer

Bettingstugan tippar Fotbolls-VM 2022

Bettingstugan tippar Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 15 november 2022

FOTBOLLS-VM 2022: Bettingstugans panael samlades för att tippa utgången av gruppspelet under Fotbolls-VM 2022. Det mynnade ut i lite skrällchanser och speltips som delades med ... Läs mer

bonusar för fotbolls-VM 2022

Topp 10 Bonusar för Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 14 november 2022

Fotbolls-VM 2022 är här! Med ett stort mästerskap som VM kommer det ofta flertalet fina kampanjer, bonusar och erbjudanden från spelbolagen. I denna artikel går vi igenom samtliga ... Läs mer

Hämta bonus hos Svenska Spel på 100 kronor

Få bonus hos Svenska Spel Sport & Casino - 100 kronor gratis!

Fotbolls VM 2022 14 november 2022

NYHET - Svenska Spel kommer äntligen med en bonus till sina kunder. Få 100 kronor i bonus efter ditt första spel. Oavsett om du bara spelar med 1 krona. Läs allt om nya bonusen ... Läs mer

Bild på vilka som vinner Champions League 2022/2023

Oddsen och lottningen till Champions Leagues slutspel!

Champions League 7 november 2022

Champions League gruppspel är färdigspelat och nu väntar spännande åttondelsfinaler. Här hittar ni all information om slutspelet samt odds på vinnare både för lag och vinnare av ... Läs mer

Bild på VM 2022 final arenan i Lusail

Upp till 1500 kr i gratisspel när du bettar på VM

Fotbolls VM 2022 7 november 2022

KAMPANJ FOTBOLLS-VM: Lagom till Fotbolls-VM har Expekt en väldigt fin välkomstbonus åt oss. Läs allt om den och surfa in på vår fina guide för att få speltips med Expekt som ... Läs mer

100% bonus på Fotbolls-VM 2022

Få 100% bonus på Fotbolls-VM 2022 i Qatar med SpeedyBet

Fotbolls VM 2022 3 november 2022

FOTBOLLS-VM 2022: Fotbolls-VM 2022 är här! Det är läge att börja titta på bonusar och kampanjer som kommer från spelbolagen innan de försvinner. En av dem är SpeedyBet som har en ... Läs mer

Danmark Fotbolls VM 2022

100 kronor gratisspel utan omsättning till Fotbolls-VM

Fotbolls VM 2022 3 november 2022

FOTBOLLS-VM 2022 - VM är snart här och spelbolagen laddar upp med kampanjer, bonusar och erbjudanden åt oss. LeoVegas bjuder just nu alla sina nya kunder på 100 kronor att spela ... Läs mer

Kampanj på Fotbolls VM 2022 där spelare från Frankrike är glada

120 kronor gratisspel till Fotbolls-VM

Fotbolls VM 2022 3 november 2022

FOTBOLLS VM 2022 - Betinia har snabbt blivit ett av de mest populära spelbolage i Sverige. Och lagom till VM kommer Betinia med en fin kampanj till de spelare som ännu inte testat ... Läs mer

Kroatien VM fans

Spela på VM med Svenska Spel - 100 kronor gratisspel!

Fotbolls VM 2022 1 november 2022

FOTBOLLS-VM: Spelbolagen forsätter med fina kampanjer till Fotbolls-VM. Närmast är det Svenska Spel Sport & Casino som kommer med en fin kampanj som ger oss 100 kronor gratisspel ... Läs mer

Hajper Ultrabet Riskfritt spel

1000 kr riskfritt spel » Läs om Hajpers nya Ultrabet!

31 oktober 2022

Ny stor bonus från Hajper som ger spelarna 1000 kronor i ett riskfritt spel eller Ultrabet som Hajper kallar det. Fördelen är att det inte finns något miniodds på spelet samt att ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 21 oktober 2022

Nytt Stryktips och återigen utan jackpot. Men vad gör väl det när det är hela 9 matcher från Championship. Då kommer vi få se en högre utdelning! Weimer och Limpar tar er ... Läs mer

Idol 2022 odds

Idol 2022 - Här är alla odds inför fredagsfinalen!

Idol 20 oktober 2022

Det är dags för ny fredagsfinal i Idol 2022 och spänningen tätnar. 8 artister ska bli 7 och vi har tagit fram oddsen till tävlingen. Här hittar du all information som behövs till ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Fotboll 14 oktober 2022

Ny helg och nytt Stryktips på ingång. Denna gång utan jackpot men med en rad spännande matcher från både Allsvenskan och Premier League. Våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Friska Viljor

Erik med veckans bästa spel i Division 2!

Division 2 13 oktober 2022

Välinitierade Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor FC - fortsätter att leverera speltips från Division 2 Norrland. Ta del av Eriks tankar om veckans matcher här. Läs mer

Gratisspel på Fotbolls-VM 2022 med Expekt

1500 gratisspel när du bettar på Fotbolls-VM!

Fotbolls VM 2022 11 oktober 2022

FOTBOLLS VM 2022 - Spela på Fotbolls-VM 2022 tillsammans med Expekt och få 1500 kronor i ett gratisspel. Gäller fram till och under hela turneringen! Läs allt om Expekts fina ... Läs mer

Månadens tipster Fritz

Månadens Tipster - Fritz: "Brasilien vinner VM"

Fotbolls VM 2022 7 oktober 2022

September månad är slut och det var flera tipsters som var rykande heta på hemsidan. Allra hetast var Fritz Tippar som delade 15 spel och landade på en ROI på 176%! Här kan ni ... Läs mer

Friska Viljor

Erik med veckans bästa spel i Division 2!

Division 2 6 oktober 2022

Välinitierade Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor FC - fortsätter att leverera speltips från Division 2 Norrland. Ta del av Eriks tankar om veckans matcher här. Läs mer

Anders Limpar VM 2022 spelschema

Anders Limpar: "Han bör ta över som förbundskapten för Sverige"

Fotbolls VM 2022 30 september 2022

Anders Limpar har spelat för Sverige både i VM och EM. Han är svensk mästare, englesk mästare och vunnit både guldbollen, FA-cupen och ligacupen. Med andra ord vet Anders vad som ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 29 september 2022

Det är dags för en ny kupong på Stryktipset och nu får vi mycket Premier League och hela 15 miljoner i jackpot. Läge att sätta 13 rätt? Då krävs det bra spikar och skrällar. ... Läs mer

Svenska Spel Fullträff

Fullträff - Nytt poolspel med MINST 50 miljoner i vinstpotten!

Premier League 27 september 2022

Nu på lördag lanserar Svenska Spel sin nya poolspelssatsning "Fullträff". Här handlar det om att tippa rätt antal mål i matcherna. Den 1:a oktober blir startskottet där vi ... Läs mer

Friska Viljor

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 23 september 2022

Välinitierade Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor FC - fortsätter att leverera speltips från Division 2 Norrland. Ta del av Eriks tankar om veckans matcher här. Läs mer

Marcus Krugeroch Richard Gynge FOTO Jesper Zerman

Odds HockeyAllsvenskan - vilket lag tar SHL-platsen och vem vinner skytteligan?

HockeyAllsvenskan 20 september 2022

Säsongens upplaga av HockeyAllsvenskan inleds den här veckan och vi har en högintressant SHL-jakt framför oss. Bettingstugan har granskat oddsen för vilket lag som går hela vägen ... Läs mer

Friska Viljor

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 15 september 2022

Erik Johansson levererar veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar under 2022. ... Läs mer

Serie A 2022/2023

Bettingstugan tippar Serie A 2022/2023 - Bottenstriden

Serie A 14 september 2022

Serie A startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli riktigt spännande att följa. Här följer en genomgång av bottenstriden i ligan med speltips och analyser av ... Läs mer

Serie A 2022/2023

Bettingstugan tippar Serie A 2022/2023 - Toppstriden

Serie A 14 september 2022

Serie A startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli riktigt spännande att följa. Här följer en genomgång av toppstriden i ligan med speltips och analyser av ... Läs mer

La Liga 2022/2023

Bettingstugan tippar La Liga 2022/2023 - Toppstriden

La Liga 13 september 2022

La Liga startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli rafflande att följa. Här följer en genomgång av toppstriden i ligan med speltips och analyser av samtliga ... Läs mer

La liga Isak

Bettingstugan tippar La Liga 2022/2023 - Bottenstriden

La Liga 13 september 2022

La Liga startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli rafflande att följa. Här följer en genomgång av bottenstriden i ligan med speltips och analyser av samtliga ... Läs mer

Ryan Lasch FOTO Michael Erichsen

Odds till SHL - vilka vinner SM-guldet?

SHL 12 september 2022

På lördag drar SHL äntligen igång igen. Flera lag är att betrakta som guldkandidater och konkurrenssituationen i serien är extrem. Bettingstugan har granskat oddsen för vilket lag ... Läs mer

Vem vinner valet 2022

Vem vinner valet 2022

Politik 9 september 2022

Nu är det inte många timmar kvar till valet 2022. Spänningen tätnar och allt ställs på sin spets. Vem har gjort bäst slutspurt och vem vinner valet 2022? Det är upp till dig, mig ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)

Serie A 9 september 2022

Stryktipset är tillbaka, denna vecka med matcher som inte kommer från England. Detta efter att drottningen dött och därmed togs beslutet att inte spela fotboll denna helg. Men vi ... Läs mer

Friska Viljor

Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik! (v36)

Division 2 9 september 2022

Total kross förra helgen då i stort sett alla speltips gled in! Nu kommer Erik med nya tankar kring denna helgs matcher. Läs hans tankar här. Läs mer

Stryktipset

Premier League samt Stryktipset i helgen ställs in?

8 september 2022

Drottning Elizabeth II har avlidit vid en ålder av 96 år. 70 år vid makten och ett långt och händelserikt liv är över. Stor landssorg är utlyst i England och detta kommer påverka ... Läs mer

Champions League kampanj

Spela på CL i höst - Få 500 kr Ultrabet!

Champions League 7 september 2022

Kampanj Champions League. Nu har du möjlighet att hämta ut en fin bonus från Hajper när du spelar på Champions League 2022/23. Läs mer och ta del av kampanjen här. Läs mer

Deltagare i Fotbolls - VM 2022

Alla deltagande länder i Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 5 september 2022

I den här nyheten tar vi er igenom alla deltagare i Fotbolls-VM och de länder som gör upp om guldet i Qatar 2022. Klicka på länderna om ni vill läsa mer om deras resa inför och ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.35)

Premier League 2 september 2022

Spikar och skrällar är tillbaka igen. Texterna som ger er de bästa spelen i helgens Stryktips. Tillsammans har vi de senaste veckorna bjudit på otroligt fina spel, och ... Läs mer

Friska Viljor

Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik! (v35)

Division 2 Norrland 2 september 2022

Ny omgång nya spel från Erik Johansson, verksam inom Friska Viljor. Friska Viljor som även jobbar fram fina rader på Stryktipset, ni hittar andelar på vår ombudssida. Men nu - ... Läs mer

Friska Viljor

Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik! (v34)

Division 2 26 augusti 2022

Återigen kommer Erik Johansson, verksam i vår sponsorsklubb Friska Viljor, med sina tankar inför helgens spel i Division 2. Ni hittar en fin bonus samt alla matcher hos Hajper. ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)

Premier League 26 augusti 2022

Ny vecka nya möjligheter! Förra veckan prickades 3 av 4 tecken in. Vi får se om vi får samma utdelning denna gång. Återigen är det landslagsstjärnan Anders Limpar och ... Läs mer

rossi

Tidigare vinnare av skytteligan i Fotbolls-VM (1930-2022)

Fotbolls VM 2022 24 augusti 2022

Skytteligan i Fotbolls-VM är något av det mest häftiga individuella pris som man kan vinna. Många stora spelare har passerat genom historien som skyttekung i ett VM och lyckas man ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)

Premier League 19 augusti 2022

Det är dags för Spikar och skrällar att göra comeback igen på hemsidan. Denna vecka levereras de av Weimer och Limpar som hittat en hel del godbitar. För er som hängde med i ... Läs mer

Friska Viljor

Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik! (v33)

Division 2 17 augusti 2022

Ny vecka och nya tankar kring helgs spel i divison 2 norrland. Friska Viljor går för en ny vinst och Erik för nya pengar in! Spana in Friska Viljors andelsspel och förstås Hajpers ... Läs mer

Demjan

Presentation Demjan - Ny spelläggare hos Bettingstugan!

12 augusti 2022

Dennis "Demjan" Larsson är klar för Bettingstugans ombudsspel. Detta efter att ha briljerat med egna rader samt andelsspel åt ett annat ombud. Läs hans tankar kring spel och hur ... Läs mer

Friska Viljor

Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik!

12 augusti 2022

Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor HC - fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Han bjuder på speltips och välinitierade kommentarer i ... Läs mer

Friska Viljor

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

4 augusti 2022

Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor HC - fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Han bjuder på speltips och välinitierade kommentarer i ... Läs mer

Pippo

Träffa VM tipstern: Pippo

Fotbolls VM 2022 4 augusti 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra Pippos tankar inför VM. Läs mer

Dabeskovic

Träffa VM tipstern: Dabeskovic

Fotbolls VM 2022 4 augusti 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra David Dabeskovic tankar inför ... Läs mer

Friska Viljor

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 28 juli 2022

Erik Johansson fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC, som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar ... Läs mer

Friska Viljor

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 19 juli 2022

Erik Johansson bjuder på veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar under 2022. ... Läs mer

Sandholm

Träffa VM tipstern: Christian Sandholm

Fotbolls VM 2022 1 juli 2022

Under Fotbolls-VM 2022 kommer Bettingstugan ha hela 16 st tipsters på hemsidan. Det är dags att presentera några av dem. I denna text kan du få höra Christian Sandholms tankar ... Läs mer

Sverige - Nederländerna

Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

Fotboll 1 juli 2022

Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer

Dam EM 2022 vinnare

De vinner Fotbolls-EM 2022 för damer - spana in Sveriges odds

Dam-EM 2022 29 juni 2022

Fotbolls-EM för damer går av stapeln under juli 2022. Det är nu vi ska gå för det efterlängtade guldet! Ett guld som Nederländerna försvarar. Hur ser spelbolagen på våra chanser? ... Läs mer

Sverige EM 2022 damer

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2022

Dam-EM 2022 28 juni 2022

Fotbolls-EM för damer 2022 är här och med det även tankar om guld för Sverige. Häng med Bettingstugan i sommar då vi hoppas kunna njuta av fin fotboll, medaljer samt speltips som ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

Speltips div 2 norrland

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

Fotboll 23 juni 2022

Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer

Snabbare Freebet Revanschen Bonus 800 kronor

3000 kr bonus! Eller Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

22 juni 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer

Division 2 Norrland

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 17 juni 2022

Ny helg och nya spel från vår gästtippare Erik Johansson som återigen har sina tankar klara i Divison 2 Norrland. Läs hans spelidéer och hitta bästa oddset hos Fastbet som ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

Fotboll 16 juni 2022

Nytt Stryktips på intågande och återigen får vi förstag på spikar och skrällar levererade till oss från våra profiler Anders Limpar och Jonas Weimer. Denna gång är det Sverige, ... Läs mer

Ny spelläggare

Vi söker morgonens stora stjärna på poolspelen

13 juni 2022

Just nu söker vi en ny spelläggare till Bettingstugan och Direkten Ryds ombud (Årets Digitala ombud 2022). Har du det som krävs för att bli Sveriges bästa spelläggare? Läs ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.23)

Stryktipset den här veckan blir rafflande. Vi har en rad spännande matcher i Nations League med flera möjligheter till skrällar. Återstår att se om våra experter Jonas Weimer och ... Läs mer

Fastbet bonus

Spelbolaget Fastbet kommer med ny STOR & snabb bonus!

9 juni 2022

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag är det verkligen bra läge. Fastbet kommer nämligen med en ny bonus åt alla nya spelare vilket ger en fin boost till kontot direkt. Hos ... Läs mer

Friska Viljor

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 9 juni 2022

Erik Johansson kommer med veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam inom föreningen Friska Viljor FC som spelar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar ... Läs mer

VM 2022 hur spelas det

Hur spelas VM 2022?

Fotbolls VM 2022 8 juni 2022

Fotbolls-VM 2022 skiljer sig mycket från tidigare världsmästerskap. Dels kommer mästerskapet spelas en helt annan årstid men det kommer även bli en hel del nya regler. Exempelvis ... Läs mer

Vilka möter vilka i slutspelet

Slutspelsträd VM 2022 - Vilka möter vilka i slutspelet?

Fotbolls VM 2022 1 juni 2022

VM 2022 kommer bli en färgsprakande upplevelse med historiska ögonblick och drömmar som går både i uppfyllelse och i kras. Som TV-tittare av VM står vi inför en fantastisk tid ... Läs mer

Liverpool Champions League

Unik bonus till Champions League-helgen från Unibet!

Champions League 27 maj 2022

Det har blivit dags för final i Champions League! Liverpool och Real Madrid har båda gått segrande ur gruppspel och slutspel och nu väntar bara den slutgiltiga finalen. En ... Läs mer

Qatar Arenor Städer Fotbolls VM 2022

Alla städer och arenor i Qatar under Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 23 maj 2022

Fotbolls-VM 2022 i Qatar kommer bli en färgsprakande och fantastisk sportupplevelse. Framförallt för de fantastiska arenor som landet byggt upp till mästerskapet. Befogad kritik ... Läs mer

Världsmästerskap Fotbolls-VM 2022 Qatar

Allt du behöver veta om världsmästerskapet i Fotboll 2022

Fotbolls VM 2022 23 maj 2022

Världsmästerskapet i Fotboll spelas i Qatar med start i november 2022. Det kommer bli det första Världsmästerskapet någonsin som spelas på vintern och det kommer ske i ett land ... Läs mer

Jonas Weimer

Möt Bettingprofilen: "Därför lägger jag mer än hälften av mina spel hos Pinnacle"

19 maj 2022

Jonas Weimer är Bettingstugans profil när det gäller betting och syns ofta i stugans facebookgrupp, på hemsidan eller i "Uppsnack Stryktipset" på fredagar. Själv började han spela ... Läs mer

Lets Dance Final 2022

Lets Dance final 2022 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 16 maj 2022

Det är dags för final av Lets Dance 2022 och allt står mellan två finalister! Läs allt om Lets Dance finalen här. Läs mer

Masked Singer TV4 Trollkarlen

Anders Limpar kommenterar Masked singer rykten - "Är du Trollkarlen Anders?"

13 maj 2022

Anders Limpar kommenterar ryktena kring TV4 och deras program Masked Singer. Både juryn och tittarna är inne på att trollkarlen kanske kan vara Limpar. Hör vad han har att säga om ... Läs mer

Eurovision

Oddsen till Eurovision är här » Spana in Sveriges odds!

Eurovision närmar sig nu med stormsteg och det är dags att spana in hur stor chans Sverige och vinnaren Cornelia Jakobs har när det kommer till den stora finalen. Det är en härlig ... Läs mer

Manadens tipster Sanel

Månadens Tipster - Sanel Hrjnic: "Brasilien ser ruskigt bra ut"

Fotbolls VM 2022 11 maj 2022

April är över och vi kan sammanfatta en mycket bra månad för Bettingstugan där flera tipsters briljerar stort! Och bäst av alla är Sanel Hrjnic som vi även fått en pratstund med. ... Läs mer

Andelsspel Svenska Spel

Vinnare av årets digitala ombud

9 maj 2022

Bettingstugan och Direkten Ryds väljs fram till årets digitala ombud av Svenska Spel. I kamp med flera tusen ombud i Sverige är vi bäst! Tack till alla som följer med vår resa mot ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.18)

Premier League 6 maj 2022

Ännu en omgång av Stryktipset och denna gång med matcher från hela Europa med en fin jackpot på 14 miljoner! Denna vecka får ni tips från Limpar och Weimer till veckans omgång av ... Läs mer

Anders Limpar Fotbolls-VM 2022

Anders Limpar - "Därför rakade jag hela kroppen innan match!"

Premier League 6 maj 2022

Anders Limpar gjorde sig ett namn i England genom sin ettriga spelstil, fina teknik och sina många mål. Hans lagkamrat Perry Groves avslöjade nyligen varför Anders missade en ... Läs mer

Årets ombud 2022 Svenska Spel

Bettingstugan och Direkten Ryd nominerade till årets digitala ombud

5 maj 2022

Vi är glada och stolta över att ha tagit del av nomineringen som årets bästa digitala ombud i Sverige. Av över 5000 ombud hos Svenska Spel har kommittén utsett Bettingstugan ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.17)

Premier League 29 april 2022

Ny omgång av Stryktipset och denna gång med en fin jackpot på 13 miljoner! Denna vecka får ni tips från Weimer och Limpar till veckans omgång av Stryktipset. Läs mer

Hockey VM 2022 Finland

Vilka vinner Hockey-VM 2022?

Hockey-VM 27 april 2022

Ishockey VM 2022 är här och det är ett svenskt landslag som går för guld. Men vad tror spelbolagen? Vi tar tempen på oddsen och matcherna som komma skall när VM ska avgöras. Läs ... Läs mer

Bild på VM 2022 final arenan i Lusail

När börjar Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 27 april 2022

Fotbolls-VM 2022 närmar sig med stormsteg och det börjar bli hög tid att se över sin kalender och boka in alla viktiga datum till vinterns stora sporthändelse. För det här är en ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.16)

Premier League 22 april 2022

Ny omgång av Stryktipset och nya möjligheter till 13 rätt! Denna vecka får ni tips från Weimer och Limpar till veckans omgång av Stryktipset. Läs mer

Alla grupperna för VM 2022 Fotbolls VM grupper

Grupperna till VM 2022 - Så ser lottningen ut!

Fotbolls VM 2022 7 april 2022

I slutet av mars 2022 lottades Fotbolls VM 2022. Totalt är det åtta grupper i VM med fyra lag i varje grupp. Det finns 16 åtråvärda platser till slutspelet vilket innebär att alla ... Läs mer

Svenska Spel Stryktipset 14 rätt

Svenska Spels nya drag ska locka fler kunder!

Premier League 1 april 2022

Bettingstugan har tagit del av helt ny information kring Stryktipset som kanske kan komma redan under 2023/2024 års säsong. Läs allt om regeländringen som kan förändra allt kring ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.13)

Fotboll 1 april 2022

Ny vecka och nya möjligheter till 13 rätt på Stryktipset. Våra experter kommer med nya tips inför en kupong som innehåller både hög nivå från landslag och relativt låg nivå från ... Läs mer

Skarmavbild 2022 03 30 kl 11 18 35

Speedybet börjar med Swish både för Uttag & Insättning!

30 mars 2022

SpeedyBet och SpeedyCasino slår på stort genom att ta in Swish som betalningsmetod. Dessutom kan man både sätta in och ta ut pengar. Läs allt om den nya funktionen här. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.12)

Fotboll 25 mars 2022

Ny vecka och nya möjligheter till 13 rätt på Stryktipset. Våra experter kommer med nya tips inför en kupong som innehåller både hög nivå från landslag och relativt låg nivå från ... Läs mer

BETINIA MOBIL

Betinia får svensk spellicens - hämta nya bonusen!

25 mars 2022

Äntligen slår Betinia upp portarna för svenska spelare med en helt ny svensk spellicens. Det betyder att man nu tar upp kampen om den svenska marknaden och att vi får ytterligare ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.11)

Svenska Cupen 18 mars 2022

Spikar och skrällar är tillbaka och detta med en mix av gott och blandat från England och Sverige. Hör våra experter leverera sina bästa drag där både spikar och skrällar gör ... Läs mer

Last man standing

Tävla med Bettingstugan - vinn tre biljetter till Sverige - Tjeckien

16 mars 2022

Imorgon torsdag är det dags för tävling i Bettingstugans Facebookgrupp. Vinsten är tre st VIP-biljetter till Sverige - Tjeckien den 24 mars. Läs alt om tävlingen här. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.10)

Premier League 11 mars 2022

Ny helg och ny kupong från Svenska Spel. Denna gång med matcher från Premier League, Leauge one samt Championship. Vi får även stormatchen Man Utd mot Tottenham. Veckans spikar ... Läs mer

Allsvenskan 2022

De vinner Allsvenskan 2022

Allsvenskan 9 mars 2022

Allsvenskan 2022 närmar sig med stormsteg och lagen rustar inför den kommande säsongen. Spelbolagen följer naturligtvis förutsättningarna och levererar odds som ofta stämmer rätt ... Läs mer

Melodifestivalen 2022

Melodifestivalen 2022 - här är oddsen till finalen!

Melodifestivalen 8 mars 2022

Finalen i Melodifestivalen 2022 närmar sig med stormsteg och därmed också intresset av att betta på tävlingen! Nu har vi hört alla bidrag och vet även hur numren ser ut. Det ... Läs mer

BB210929 BB1561

Spelbolagen som vänder ryggen åt Ryssland - Lista!

7 mars 2022

Rysk idrott har redan kastats ut ur stora turneringar som kvalet till VM, Champions League samt Europa League. Dessutom har flertalet utländska spelare rivit sitt kontrakt och ... Läs mer

Melodifestivalen 2022 semifinal Lillasyster

Melodifestivalen 2022 semifinal - De gör upp om det!

Melodifestivalen 4 mars 2022

Det är dags för semifinal i Melodifestivalen 2022 och här får vi åtta bidrag som gör upp om fyra platser. Läs allt om startfältet, tv-tider, odds och analyser här. Dessutom bjuder ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.9)

Premier League 4 mars 2022

Vi är redan framme vid helgen och redan framme vid en ny Stryktipskupong från Svenska Spel. Denna vecka utan jackpot men med en rad roliga matcher. Nära succé igen för våra spikar ... Läs mer

Andelar svenska spel Oscar ny spelläggare

Möt Oscar Söljén - Ny spelläggare hos Bettingstugan

Premier League 2 mars 2022

Bettingstugan rekryterar en ny spelläggare till sin ombudssida. Och det är inte vilken spelläggare som helst utan namnkunniga Oscar Söljén som sålt andelar med framgång tidigare. ... Läs mer

Bettingstugan Tipsterintervju Sanel

Sanel blir månadens tipster i Februari: Hyllar nya tipstern!

2 mars 2022

Vi lämnar den sista vintermånaden bakom oss och kliver in i våren. Och det är en stark månad vi lämnar bakom oss. Inte mindre än nio (!) tipsters gick plus förra månaden. Allra ... Läs mer

ComeOn bonus logga in

ComeOn firar 12 år » Ger bort FYRA bonusar i ett!

28 februari 2022

ComeOn firar 12 år som spelbolag och kommer därmed med en riktigt fin bonus åt oss. En bonus som består av fyra unika bonusar i ett både för sport och casino. Ta del av all ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 25 februari 2022

Stryktipset är tillbaka med en kupong med fem matcher från Premier League och inte mindre än 15 miljoner i jackpot. Ni hittar dagens spik- och skrällförslag från Limpar och Weimer ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika dalibor

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 26 feb

Premier League 25 februari 2022

Dags för Stryktipset igen och då är det Bettingstugans veteran Dalibor Rajic som är rykande het på ombudssidan. Hör hans tankar kring helgens Stryktipskupong i veckans ... Läs mer

Melodifestivalen deltavling 4

Melodifestivalen 2022 deltävling 4 - Hon vinner & han har inte en chans!

Melodifestivalen 23 februari 2022

Det är dags för den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2022 - deltävling 4. Tävlingen kommer flyttas till Friends Arena på grund av att Tomas Ledin har sin 70 års ... Läs mer

Melodifestivalen 2022 deltavling 3

Melodifestivalen 2022 deltävling 3 - han är storfavorit!

Melodifestivalen 16 februari 2022

Det är dags för den tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2022 - deltävling 3. Tävlingen avgörs i Avicii Arena (Globen) Stockholm och även denna vecka har vi en storfavorit till ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 16 februari 2022

Stryktipset är tillbaka med en kupong med fem matcher från Premier League och inte mindre än 12 miljoner i jackpot. Ni hittar dagens spik- och skrällförslag från Limpar och Weimer ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika andreas stenberg

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 19 feb

Premier League 16 februari 2022

Dags för Stryktipset igen och då är det Bettingstugans veteran Andreas Stenberg som är rykande het på ombudssidan. Hör hans tankar kring helgens Stryktipskupong i veckans ... Läs mer

Odds Champions League

Spela ett Ultrabet i Champions League - Få 500 SEK tillbaka vid förlust!

Champions League 15 februari 2022

Hajper kommer med en fin kampanj till Champions League för alla som saknar konto hos dem. Spela på valfri match i Champions League. Missas spelet får du upp till 500 kronor ... Läs mer

Melodifestivalen 2022 deltavling 3

Melodifestivalen 2022 deltävling 2 - han vinner!

Melodifestivalen 10 februari 2022

Det är dags för den andra deltävlingen i Melodifestivalen 2022 - deltävling 2. Tävlingen avgörs i Avicii Arena (Globen) Stockholm och denna vecka är det en solklar favorit till ... Läs mer

Manadens tipster Speltorsten

Månadens tipster: SpelTorsten

9 februari 2022

Januari är över och en av våra tipsters som haft en rykande het månad är SpelTorsten eller Tony Hägglöf som han egentligen heter! Nästan 140% ROI är ett otroligt fint facit. Läs ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.5)

Premier League 4 februari 2022

Stryktipset kommer med en spännande och sprängdfylld kupong av Premier League, FA-cupen, Championship och League One. Ta del av våra experter Anders Limpar och Jonas Weimers råd ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika Christian kronika

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 5 feb

Premier League 3 februari 2022

Dags för Stryktipset igen och då är det premiär för Bettingstugans nya spelläggare Christian Sandholm som redan bjudit på många fina vinster på ombudssidan. Hör hans tankar kring ... Läs mer

Nya Expekt

Gratisspel värt 1500 från Expekt » Hämta bonusen här!

2 februari 2022

Expekt kommer med en helt ny och fräsch bonus till alla spelare i Sverige. Skapar man ett konto via denna kampanj får man hela 1500 kronor i bonuspengar. Ta del av erbjudandet ... Läs mer

Casinodealen ny bonus

Casinostugan med helt ny bonus » Hämta 1000 kronor här!

2 februari 2022

Casinostugan kommer med en helt ny bonus till sin sportsida. Från den 15:e november kan man nu hämta hem 1000 kr i bonus för deras betting. Läs allt om bonusen och hämta hem ... Läs mer

TV-tider OS 2022 Peking

Vinterpelen 2022 i Peking » 10 st TV-tider du inte får missa!

Vinterspelen 2 februari 2022

Vinterspelen i Peking 2022 är här och med det kommer en Vintrrspelstablå som är sprängfylld av TV-tider man vill se under mästerskapet. Man kan självklart inte se allt utan måste ... Läs mer

William Hill bonus sport och casino

William Hills nya bonus » 500 kronor i ett RISKFRITT spel!

2 februari 2022

William Hill kommer med en ny fin välkomstbonus i form av ett riskfritt spel. Läs allt och ta del av erbjudandet tillsammans med oss! Läs mer

Betway oddsbonus

1000 kronor oddsbonus hos Betway!

2 februari 2022

Restriktionerna för spelbolagen är borta och det firar Betway med en helt ny oddsbonus! Ta del av den genom oss och få 100% upp till 1000 kronor! Läs allt om nya bonusen här. Läs mer

NL small Offer 1636932265

Ta del av 300% bonus hos Comeon » Unikt erbjudande!

2 februari 2022

ComeOn kommer idag med en ny stor bonus till oss spelare. Skapar vi konto idag får vi hela 300% upp till 750 kronor i bonus. Läs allt om ComeOns nya bonus här. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.4)

Championship 28 januari 2022

Ingen jackpot denna vecka och inga matcher från Premier League. Trots detta är det en rolig kupong med anrika lag som får synas på Stryktipset. Hör vilka våra experter Anders ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika Patrik

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 29 Jan

Championship 28 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans nya spellägare Patrik Johansson kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Nya spellaggare

Tre nya spelläggare till Bettingstugan och Direkten Ryd

26 januari 2022

Vinsterna på andelsspelet med Bettingstugan och Direkten Ryd fortsätter regna in. Nu stärker vi ett redan starkt startfält med tre nya spelläggare. Läs deras tankar om andelsspel ... Läs mer

Ny tipster Sverige

Bettingstugan söker ny tipster » Fokus på Sverige!

Allsvenskan 26 januari 2022

Bettingstugan söker en ny tipster till framförallt svensk fotboll och allt från Allsvenskan till Division 1. Sitter du inne med spetskunskaperna i våra svenska serier? Tveka inte ... Läs mer

Vinter-OS 2022 Peking Spelbolag

Betta på Vinterspelen 2022 » Välj rätt Spelbolag & Bonus

Vinterspelen 25 januari 2022

Vinterspelen 2022 i Peking närmar sig med stormsteg! Och det gör även vår bevakning av mästerskapet där vi hoppas kunna bjuda på mycket speltips, kampanjer och bonusar till ... Läs mer

Anton Lander FOTO Tomi Hanninen

Tre Kronor jagar guld i Vinterspelen 2022 - här är oddsen

25 januari 2022

Snart är det dags för Vinterspelen 2022 i Peking. Tre Kronor har - precis som konkurrenterna - inga NHL-spelare, men har ändå fått ihop ett intressant lag som jagar guld. I den ... Läs mer

OS 2022 Peking

Här är Sveriges 10 största guldchanser i Vinterspelen 2022 i Peking

Vinterspelen 24 januari 2022

Vinterspelen 2022 närmar sig med stormsteg. SOK har fastställt truppen och det är ett starkt landslag som kommer visa upp sig i Peking under februari månad. Vi har tagit tempen på ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 21 januari 2022

Ingen jackpot denna vecka men en riktigt rolig kupong med en hel del spännande matcher. Limpar och Weimer guidar er rätt bland spikar och skrällar. Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika thomas w

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 22 Jan

Premier League 21 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Tomas Wahlberg (Pippo) kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2022

Stryktipset är tillbaka igen efter att vi inte fått någon med 13 rätt förra veckan. Denna vecka får vi därmed 12 miljoner i jackpot och bra läge att vässa hjärnorna igen. Några ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika sanel

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari

Premier League 14 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Idrottsgalan 2022

Idrottsgalan 2022 - Två stora favoriter gör upp om åtråvärda priset!

12 januari 2022

Idrottsgalan går av stapeln den 17 januari 2022 och ett av de mest åtråvärda priserna är förstås årets manliga respektive kvinnliga idrottare. Och i båda kategorierna är de två ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika Weimer

Stryktipskrönikan 8 Januari

7 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare och bettingexpert Jonas Weimer kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

Premier League 7 januari 2022

Det är FA-cupen i fokus när Stryktipset är tillbaka igen! 3e rundan ska spelas med en hel del fina lag från Englands högsta serier. Kupongen är dock knepig och kräver en bra spik ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.51)

Premier League 23 december 2021

Oj vilken helg vi får med annandagsfotboll i England samt 26 miljoner i jackpot! Underbar musik för våra bettingöron. Men då måste spik och skräll in. Förslag till detta levereras ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika davidd

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 26 December

Premier League 23 december 2021

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare David Dabeskovic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

BB110212 CS062

Spela på Melodifestivalen - få upp till 1500 kr i ett gratisspel!

Melodifestivalen 21 december 2021

Melodifestivalen närmar sig med stormsteg och Expekt gör allt för att boosta tävlingen. Placerar du ett spel på någon av deltagarna får du upp till 1500 kronor i ett gratisspel. ... Läs mer

Lottning Champions League

Slutspelet i Champions League: Stora oddsrörelser efter lottningen!

Champions League 14 december 2021

Lottningen har avslutats och precis som vanligt sker det även stora oddsförändringar när det står klart vilka lag som fått en enklare väg mot final och vilka som kommer få kämpa ... Läs mer

Champions league final

De är nya favoriter att vinna Champions League - Hela listan!

Champions League 6 december 2021

Fem matcher in i Champions Leagues gruppspel så har det utkristalliserat sig några favoriter till att vinna hela turneringen. Storlag som Man Utd och Barcelona har fått se sina ... Läs mer

BB161106 MA085

Vi tippar ALLA allsvenska matcher i sista omgången!

Allsvenskan 3 december 2021

Endast en omgång återstår av Allsvenskan 2021. Nu handlar det om att njuta för nästa match kommer inte förrän i vår. Vår expert har även han njutit av att tippa samtliga matcher. ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika sanel

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 4 December

Premier League 3 december 2021

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.48)

Premier League 3 december 2021

Ett mycket spännande Stryktips väntar med flera kluriga matcher, framförallt från Championship. Ensam vinnare drog hem 15 miljoner förra veckan och i denna pott ligger garanterat ... Läs mer

AIK chans till guld

Spelbolagens AIK dom - så stor är chansen till guld!

Allsvenskan 30 november 2021

På lördag ska Allsvenskan avgöras. Och som det sett ut hela säsongen kommer detta avgöras i allra sista omgången. En efter en har lag fallit bort. Nu återstår bara Malmö FF och ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 26 november 2021

Stryktipset är tillbaka och det med besked. 15 miljoner i jackpot väntar på lördag när flera fina matcher ska spelas. Viktigt att hitta skrällarna och spikarna på denna kupong om ... Läs mer

Idol 2021

Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

Idol 26 november 2021

Fredagsfinalerna för Idol 2021 börjar närma sig sin dramatiska avslutning. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas inför fredagsfinalen den 26e november och det finns en ... Läs mer

Black Week sport bonus

Black Week hos Snabbare - 5000 SEK bonus!

25 november 2021

Det råder vilda dagar hos spelbolagen. Nästa på rad att ge en otroligt stor bonus är Snabbare som väljer att dubbla en redan stor bonus. Snabbare har svensk licens samt enkelt ... Läs mer

Big 9 ATG

BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

Premier League 19 november 2021

Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.46)

Premier League 19 november 2021

Stryktipset är tillbaka med matcher från Premier League igen och vilka matcher vi får! Bland annat Liverpool - Arsenal. Kupongen är klurig men hittar man spiken och skrällen på ... Läs mer

Spelbolagsbonusar betting

Lagen ändras - Här är alla nya BONUSAR för betting!

15 november 2021

Den 15 november 2021 lättar restriktionerna för alla spelbolag vad gäller betting och sportbonusar. Detta kommer innebära helt nya förutsättningar för dig som älskar sport och ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika niklas

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 13 November

VM-kval 12 november 2021

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Niklas Lindstedt kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen som ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.45)

VM-kval 12 november 2021

Nytt Stryktips denna helg med en rad spännande matcher. Inte mindre än tre helt avgörande gruppfinaler får vi av VM-kvalet bland annat där höjdpunkten förstås är Spanien Sverige ... Läs mer

Linus Omark

Vilket lag vinner SM-guld och vilka tar hem HockeyAllsvenskan-slutspelet?

8 november 2021

Seriespelet i SHL och HockeyAllsvenskan har pågått ett bra tag. Det finns fortfarande möjlighet att spela på vinnarna (SM-guld och segraren i HockeyAllsvenskan-slutspelet). Vi har ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika andreas stenberg

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 6 November

Premier League 5 november 2021

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Andreas Stenberg kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen som ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.44)

Premier League 4 november 2021

Veckans Stryktips bjuder på en hel del kluriga matcher när kupongen innehåller hela tio matcher från Championship. Svenska Spel kryddar även kupongen med 15 miljoner i jackpot ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.43)

Premier League 29 oktober 2021

Stryktipset innehåller denna vecka matcher från Premier League och Championship. Men inte nog md det får vi även 16 miljoner i jackpot. Detta gör kupongen extra spännande på ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika thomas w

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 30 Oktober

Premier League 29 oktober 2021

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Thomas Pippo Wahlberg kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 21 oktober 2021

Svenska spel kommer med en ny kupong till Stryktipset denna vecka och det är inte vilken omgång som helst, utan vi har 20 miljoner i jackpot! Nyckeln för att sätta en kupong som ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika robert pettersson

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 23 Oktober

Premier League 21 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Robert Pettersson som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Chelsea Malmö ff

Chelsea vs Malmö FF - Superboost till Champions League!

Champions League 19 oktober 2021

ONSDAG: Äntligen dags för Champions League igen och återigen dags för Malmö FF att kliva in i hetluften igen. Efter två inledande förluster skulle det smaka väldigt bra med en ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika Weimer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipset återkommer med Premier League på kupongen denna vecka efter landslagsuppehållet. Dessutom har Svenska Spel 10 miljoner i jackpot denna vecka vilket gör arbetet kring ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika davidd

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 9 Oktober

VM-kval 8 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare David Dabeskovic som kommer med sina tankar ... Läs mer

Vinnare Allsvenskan 2021

De vinner Allsvenskan - Enligt spelbolagen!

Allsvenskan 7 oktober 2021

Allsvenskan tar landslagsuppehåll men går sedan in i ett otroligt viktigt skede av säsongen. Endast åtta matcher återstår och det är nu allt ska avgöras. Tre lag är det som har ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.40)

VM-kval 7 oktober 2021

Stryktipset är tillbaka igen med matcher från VM-kval, Damallsvenskan och Division Ett. Här tar våra experter Anders Limpar och Jonas Weimer ut sina spikar och skrällar till denna ... Läs mer

BB210808 JZ108

Superboost till AIK - Djurgården!

Allsvenskan 1 oktober 2021

SÖNDAG: Derby mellan AIK och Djurgården på Friends, en match som beskrivs som tidernas derby. Betway vill inte vara sämre utan de väljer att boosta oddset rejält här på mål i ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika Weimer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 2 Oktober

Premier League 1 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 1 oktober 2021

Stryktipset rullar vidare, denna vecka med sista matcherna av Premier League innan landslagsuppehållet. Bra läge att drämma in 13 rätt så man kan njuta av Sverige i lugn och ro ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika dalibor

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 25 September

Premier League 24 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Skarmavbild 2021 09 24 kl 12 37 46

"Jag var så stel så jag knappt kunde knyta skorna!" - Limpar om sin debut!

24 september 2021

Anders Limpar har börjat spela fotboll igen, detta i division 5 klubben Hede IK uppe i Härjedalen. Hör Limpans egna ord om den galna matchen där han även gör mål från halva planen! Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

Premier League 24 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 25 miljoner i jackpot! En kupong är dock inte värd något utan riktigt bra spikar och skrällar. Här serveras de av våra experter ... Läs mer

Robert Rosen

Vem vinner SHL:s poängliga?

20 september 2021

SHL 2021/2022 drog igång för drygt en vecka sedan och det går fortfarande att spela på vem som vinner seriens poängliga. Vi har granskat spelbolagens odds för vinnare av SHL:s ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika andreas stenberg

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

BB210914 BB205

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

Chelsea Champions League 2021

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer

Frölunda Växjö SHL

Super boost från SHL - 6 x pengarna!

SHL 10 september 2021

LÖRDAG: Till helgen drar SHL igång igen och då kommer Betway med en fin kampanj till matcherna. Spela på att Frölunda och Växjö vinner sina matcher och få hela 6 x pengarna. Ta ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)

Premier League 9 september 2021

Äntligen är Premier League tillbaka på kupongen igen efter landslagsuppehållet. Och för första gången någonsin får vi dominans av just dessa matcher då vi får sju matcher från ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika robert pettersson

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 28 Augusti

Premier League 27 augusti 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare och expert Robert Bobby Pettersson som kommer ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)

Premier League 27 augusti 2021

Ingen vidare utdelning förra veckan gör denna vecka än mer spännande då vi har 17 miljoner i jackpot! Våra experter kommer som vanligt med sina spikar och skrällar inför den ... Läs mer

Malmö Ludogrets

Superboost: Ludogorets Razgrad - Malmö FF

Champions League 24 augusti 2021

TISDAG: Malmö möter Ludogrets Razgrad ikväll och det är ett MFF som är fullpumpade av självförtroende efter 2-0 hemma. Klarar de pressen? Betway bjuder på en kampanj till matchen ... Läs mer

Skarmavbild 2021 08 23 kl 17 06 59

Hen är favorit till att bli ny partiledare för Socialdemokraterna!

Politik 23 augusti 2021

Stefan Löfven meddelade under söndagen att han kommer avgå som partiledare för Socialdemokraterna i november 2021. – Det är inte lätt, men det är rätt, säger Löfven som då även ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)

Premier League 20 augusti 2021

Stryktipset rullar vidare och efter förra helgens minst sagt dåliga utdelning väntar 15 miljoner i jackpot! Den vill vi åt tillsammans med våra experter som ger sina tips till ... Läs mer

Italien - England

Riskfritt spel till Italien - England!

EM 2021 9 juli 2021

SÖNDAG: EM ska avgöras i en rafflande final på söndag! Då bjuder LeoVegas oss på ett riskfritt spel till matchen. Spela på matchen och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer

Dromelvan em 2021

Bästa elvan i EM? - här är drömlaget i Fotbolls-EM 2021!

EM 2021 9 juli 2021

Fotbolls-EM 2021 närmar sig sitt slut även om det häftigaste återstår - finalen. Många spelare har gjort sina livs matcher medan andra varit en besvikelse. Här tar Weimer ut sitt ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Allsvenskan 9 juli 2021

Stryktipset vecka 27 innehåller en hel del norska matcher på kupongen. Men även svenska så som matchen mellan AIK och Varberg på Friends. Denna helg får vi även jackpot med ca 6 ... Läs mer

BB210626 BB667

SUPERBOOST - Båda lagen gör mål i England v Danmark!

EM 2021 6 juli 2021

ONSDAG: Det har blivit dags för semifinal 2 mellan England och Danmark. En match vi bara kan njuta av nu när Sverige är ute. Och njuta gör man extra mycket med en superboost från ... Läs mer

Spanien Schweiz Fotbolls EM

Hajper boostar oddsen - Italien Spanien 4.5 x pengarna!

EM 2021 6 juli 2021

TISDAG: Italien möter Spanien i en direkt avgörande match och Spanien boostas av Hajper! Tror man på spansk seger bör man spana in denna fina kampanj till 4.5 x pengarna. Spanien ... Läs mer

Skarmavbild 2021 07 06 kl 07 46 04

Bästa spelen till semifinalerna » Uppsnack Fotbolls-EM

EM 2021 5 juli 2021

Det har blivit dags för semifinaler och våra experter kommer åter igen med sina förutsägelser. Kvartsfinalerna prickades in till 100%. Här kommer nya analyser och nya speltips ... Läs mer

Inför Italien - Spanien EM 2021

SUPERBOOST Italien v Spanien - 9 x pengarna!

EM 2021 5 juli 2021

TISDAG: Italien ställs mot Spanien i semifinal i Fotbolls-EM på tisdagskvällen. Då kommer Betway med en Superboost till matchen. Italien vinner och båda lagen gör mål höjer Betway ... Läs mer

Skarmavbild 2021 07 02 kl 08 48 27

Spelen du INTE får missa » Uppsnack Fotbolls-EM om kvartsfinalerna!

EM 2021 2 juli 2021

Det har blivit dags för kvartsfinaler och våra experter har återigen vässat hjärnorna inför de avslutande omgångarna. Här kommer nya analyser och nya speltips till de fyra heta ... Läs mer

Skarmavbild 2021 07 02 kl 11 29 12

Hajper boostar oddsen på Belgien - Italien - 8 x pengarna!

EM 2021 2 juli 2021

FREDAG: Viktig match I Fotbolls-EM 2021! Laget som vinner denna match går vidare till semifinal och ett stort steg mot EM-guld! Tror man på målrikt här har Hajper en fin boost av ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.26)

EM 2021 2 juli 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på ingång. Denna gång med heta kvartsfinaler i EM samt omstart i Allsvenskan. Fantastiskt! Weimer och Limpar kommer med sina bästa drag till omgången ... Läs mer

Spanien Schweiz Fotbolls EM

Oddsboostad högoddsare till Schweiz - Spanien - 9 x pengarna!

EM 2021 2 juli 2021

FREDAG: Det är dags för kvartsfinaler och här är det Schweiz och Spanien som ska upp i ringen. Comeon bjuder oss på en oddsboost till denna match och det är en riktig högoddsare. ... Läs mer

Spanien - Sverige VM 2022 Morata

888sport boostar en EM-dubbel! - 6 x pengarna!

EM 2021 30 juni 2021

FREDAG: På fredag startar kvartsfinalerna i Fotbolls-EM och vi får två spännande matcher direkt. 888sport höjer spänningen ytterligare med en borstning av dubbeln Spanien + ... Läs mer

Danmark Fotbolls EM 2021

Hajper boostar oddsen på Danmark - 5 x pengarna!

EM 2021 30 juni 2021

LÖRDAG: Danmark är i en kvartsfinal och ställs mot Tjeckien på lördag. Två lag som gjort succé i EM och som nu gör upp om en semifinalplats. Danmark är favoriter och boostas av ... Läs mer

Sveriges spelschema em 2021

Spela på Sverige - få insatsen tillbaka vid förlust!

EM 2021 28 juni 2021

TISDAG: Sverige är bara en match från kvartsfinal. Ivägen för den platsen står Ukraina som kommer till den här matchen med 1 vinst och 2 förluster. LeoVegas väljer att ge ut ett ... Läs mer

BB210623 ZQ024

Hajpade odds på Frankrike - 4.5 x pengarna!

EM 2021 28 juni 2021

MÅNDAG - Ny match i Fotbolls-EM och ny åttondelsfinal. Detta mellan Frankrike och Schweiz i Bukarest kl 21:00. Då passar Hajper på att boosta oddset på Frankrike i EM och ger hela ... Läs mer

Cristiano Ronaldo EM2021

Superboost: Lukaku ELLER Ronaldo gör mål till 2 x pengarna!

EM 2021 26 juni 2021

SÖNDAG: Favorittippade Belgien mot regerande mästarna Portugal. Det kommer bli en nagelbitare! Varför inte sitta med ett målspel som är superboostad av Betway? Spela Ronaldo eller ... Läs mer

BB210621 ZM034

Över 2.5 mål - 5.64 x pengarna!

EM 2021 26 juni 2021

LÖRDAG: Det är dags för åttondelsfinaler och först ut är de spännande matcherna Wales - Danmark och Italien - Österrike. Gillar ni, precis som vi, mål så kan vi rekommendera denna ... Läs mer

Sverige Ukraina EM 2021

Sverige SUPERBOOSTAT av Betway

EM 2021 26 juni 2021

TISDAG: Sverige möter Ukraina i en otroligt spännande åttondelsfinal. Då väljer Betway att boosta oddset på att Sverige går till kvartsfinal. Från 1.66 till 3 x pengarna! Ta del ... Läs mer

Skarmavbild 2021 06 24 kl 13 52 09

Så slutar åttondelsfinalerna i EM 2021 » Limpar, Weimer & Sanel analyserar Fotbolls-EM!

EM 2021 24 juni 2021

Våra experter Limpar, Weimer och Sanel går igenom åttondelsfinalerna! Nya speltips och analyser av samtliga matcher och framförallt Sverige Ukraina. Ta del av deras tankar och ... Läs mer

Sverige Polen EM 2021

Superboost till Sverige - Polen - 4x pengarna!

EM 2021 22 juni 2021

ONSDAG: Vilken match vi har att se fram emot på onsdag. Sverige mot Polen. Ett Sverige som jagar gruppsegern mot ett Polen som måste vinna för att ta sig till åttondelsfinal. ... Läs mer

Tjeckien England EM 2021

Boostade odds: Harry Kane gör mål - 3 x pengarna!

EM 2021 22 juni 2021

TISDAG: Englands jakt på gruppsegern forsätter ikväll med matchen Tjeckien - England! Efter 0-0 mot Skottland var kritiken mot England hård men det finns redan nu chans till att ... Läs mer

BB210618 BB953

Förhöjda odds: Alla EM-lag gör mål ikväll - 4.15 x pengarna!

EM 2021 22 juni 2021

TISDAG: Grupp D ska avslutas ikväll med matcherna Tjeckien - England och Kroatien - Skottland. Ett roligt spel är att alla fyra lag gör mål ikväll från ComeOn till fina 4.15 x ... Läs mer

Bästa spelbolag till Olympiska spelen 2021

Bästa spelbolag till Sommarspelen 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Sommarspelen 2021 börjar närma sig och det är dags att ta tempen på de bästa spelbolag till mästerskapet. Att spela på ett bra spelbolag under Sommarspelen är viktigt om man vill ... Läs mer

Lukaku Belgien Fotbolls-EM 2021 slutspelsträd

Målrikt mellan Finland och Belgien? 11 x pengarna!

EM 2021 21 juni 2021

MÅNDAG: Dags för sista matchen i Grupp B där Finland tar emot Belgien i Ryssland. Finland som kramat ihop tre poäng möter gruppettan Belgien som har sex poäng. För Finands del kan ... Läs mer

odds på sverige under sommarspelen 2021

Odds på Sverige under Sommarspelen 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Sommarspelen 2021 i Tokyo närmar sig och med det även våra förhoppningar om ett svenskt medaljregn. Det finns flera bra medaljchanser för vårt svenska landslag och här tar vi ... Läs mer

Inför England Skottland Fotbolls EM 2021

Superboost från Betway till England - Skottland!

EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Match i EM och rivalmöte mellan England och Skottland på Wembley. Då bjuder Betway på en riktig superboost! Spela England vinner och över 2.5 mål till 3 x pengarna. Läs mer

Skarmavbild 2021 06 18 kl 09 05 31

Betway Boost: Isak gör första målet idag 6.50 x pengarna!

EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Sveriges viktigaste match i hela EM? Ja, så beskriver många denna match. Isak var en av de mest hyllade spelarna i första matchen och nu väljer Betway att boosta oddset på ... Läs mer

BB210613 BB976

Hajpade odds - Kroatien, Sverige och England vinner

EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Matcherna i EM 2021 rullar vidare och i denna omgång får vi en hel del favoriter. Exempelvis Sverige som spelar under fredagen. Håller Sverige, England och Kroatien för ... Läs mer

IMG 7016

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 19 Juni

EM 2021 18 juni 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren och sommaren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Nästa på tur är Bettingstugans spelläggare Jimmie Coachen Nordberg som kommer ... Läs mer

Belgien Fotbolls-VM 2022

Boostade odds på Lukaku och Belgien - 7.5 x pengarna!

EM 2021 17 juni 2021

TORSDAG 18:00: Belgien vann planenligt mot Ryssland med 3-0 i premiären. Nu ställs de mot Danmark som hade en tuff premiär både mentalt och poängmässigt. 0-1 mot Finland var inte ... Läs mer

Tipwin mobil

Ny stor bonus hos Tipwin - 100% upp till 1000 kronor!

Fotboll 17 juni 2021

Tipwin lanserades 2010 och har funnits i Sverige sedan 2018. Nu kommer man med en ny bonus i Sverige och det är inte vilken bonus som helst - 100% upp till 1000 kronor! Perfekt ... Läs mer

Skarmavbild 2021 06 16 kl 14 20 41

Uppsnack Fotbolls-EM » Analys av omgång två samt spelförslag till alla matcher

EM 2021 16 juni 2021

Våra experter Limpar, Weimer och Sanel går igenom matcherna i omgång två. Nya speltips och analyser av samtliga matcher och framförallt Sverige Slovakien. Ta del av deras tankar ... Läs mer

Sverige trupp EM 2021 odds

Superboost från Betway till Sverige - Slovakien!

EM 2021 16 juni 2021

FREDAG: Sverige möter Slovakien i sin andra match i Fotbolls-EM 2021. Storfavoriter är vi och oddset är lågt. Detta ändrar Betway när de höjer upp oddset till hela 3.25 på svensk ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

EM 2021 16 juni 2021

Stryktipset är här igen med en kupong som utmanar den skicklige. Här har vi en trevlig mix av EM-matcher och svensk fotboll. Prickar man 13 rätt tar man del av jackpotten som är ... Läs mer

Immobile Italien Schweiz

Betway boost: Nya mål från Immobile till 6 x pengarna!

EM 2021 16 juni 2021

ONSDAG: Italien ska upp i ringen igen efter sin premiärvinst mot Turkiet 3-0. Italien såg riktigt vassa ut och allra vassast var kanske Immobile längst fram som gjorde mål och ... Läs mer

Portugal EM-2021 Bruno Fernandes

888sport boostar Bruno Fernandes - 5 x pengarna!

EM 2021 15 juni 2021

TISDAG: Det är dags för de regerande mästarna att kliva in i turnringen och här är det ingen som tror att det ska bli något annat än seger för Portugal. En av spelarna det talas ... Läs mer

Mbappe Frankrike EM 2021

Betway boost: Kylian Mbappe gör mål till kanonodds!

EM 2021 15 juni 2021

TISDAG: Fotbolls-EM har sin första riktiga stormatch när Frankrike tar sig an Tyskland. Även om Frankrike är officiellt hemmalag spelas matchen i Tyskland och München. Betway ... Läs mer

BB210605 JM144

Boostade målodds till Spanien v Sverige - 11 x pengarna!

EM 2021 14 juni 2021

MÅNDAG - 888sport kommer med boostade odds till matchen Spanien - Sverige. Här handlar det om ett målspel där Morata och Isak gör mål. Detta får vi nu hela 11 x pengarna och kan ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.23)

EM 2021 11 juni 2021

Stryktipset tar inte paus bara för att Fotbolls-EM drar igång. Tvärtom! Istället får vi jackpot 7 miljoner samt matcher från sommarens stora höjdpunkt! 13 tecken ska landa rätt ... Läs mer

BB191015 CS032

Betway boost: Spanien v Sverige till 3.50 x pengarna!

EM 2021 11 juni 2021

MÅNDAG: Äntligen premiär för Sverige! Här tar man sig an Spanien på bortaplan och för att stilla nerverna kan man ta del av en oddsboost från Beyway. Mål i båda halvlekarna ger ... Läs mer

Danmark Finland Fotbolls-EM 2021

Betway Boost: Danmark - Finland 8x pengarna!

EM 2021 11 juni 2021

Lördag: Fotbolls-EM är igång! Och den nordiska kampen startar redan i premiären med matchen Danmark mot Finland. Finland gör sitt första mästerskap någonsin och spelar på ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika niklas

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 12 Juni

EM 2021 11 juni 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren och försommaren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Niklas Lindstedt som kommer med ... Läs mer

Sanelkronika EM 2021

EM-krönikan med Sanel - Stor genomgång av lagen i Fotbolls-EM!

EM 2021 11 juni 2021

Fotbolls-EM är här! Och med det kommer förstås tankar kring vilka lag som kan göra upp om det. Denna krönika kommer från Sanel Hrnjic som hade stora framgångar med sin tippning ... Läs mer

Tyskland Fotbolls-EM 2021 Timo Werner

Boost av odds - Werner gör ett nickmål till galet odds!

EM 2021 10 juni 2021

FREDAG - Tyskland har ett riktigt bra lag samt tre hemmamatcher i gruppspelet. Då väljer ComeOn att boosta lagets stora anfallstjärna genom att ge hela 4.50 i odds på att vi får ... Läs mer

Spanien Sverige fotbolls-EM 2021

Spela på Spanien - Sverige helt utan risk!

EM 2021 10 juni 2021

MÅNDAG: Expekt kommer med en helt ny och fräsh sportsbook och firar detta med att erbjuda alla nya kunder ett helt riskfritt spel till matchen Spanien - Sverige! Spela 100 kronor ... Läs mer

Spanien Sverige Fotbolls-EM 2021

Kryddat odds till Fotbolls-EM 2021 - Jobba svenska mål till 13 x pengarna!

EM 2021 10 juni 2021

MÅNDAG: På måndag smäller det. Sverige spelar sin första match och detta mot ett Spanien som rankas som det bästa laget i gruppen. Mål i första halvlek mot Spanien så är vägen mot ... Läs mer

Taco kryddar odds över 150 mål i EM 2021

Kryddat odds till Fotbolls-EM 2021 - Jobba mål till 4x pengarna!

EM 2021 10 juni 2021

FREDAG: Fotbolls-EM drar igång på fredag och till det kommer ComeOn med riktigt fina kryddade odds. Eller vad sägs om över 150 mål turneringen till fina 4 x pengarna. Läs hur du ... Läs mer

Shekarabi regeringen spelreglering 100 kr bonus

Den svenska spelregleringen förlängs till 14 november

10 juni 2021

Regleringen på den svenska spelmarknaden förlängs till och med den 14 november. Detta betyder att spelbolagen fortsätter att ha regleringar i bonusar, maxinstättningar, tid för ... Läs mer

Anders Limpar Fotbolls-VM 2022

Limpar hyllar de svenska ledarna - "Vågar man kan vi gå riktigt långt!"

EM 2021 9 juni 2021

Anders Limpar snackade upp samtliga grupper inför Fotbolls-EM 2021 och då passade han på att hylla det svenska laget som han menar kan gå riktigt långt. - Vi har ett fantastiskt ... Läs mer

Skarmavbild 2021 06 09 kl 22 25 34

Så slutar EM 2021 - enligt våra experter i Uppsnack EM

EM 2021 9 juni 2021

I Uppsnack Fotbolls-EM snackade våra experter upp samtliga grupper i Fotbolls-EM 2021. Dessutom bjuder man på ett speltips till varje grupp! Läs mer

BB160710 ZL046

Vinnare av Fotbolls-EM - Vilka vinner EM Guld 2021?

EM 2021 4 juni 2021

Sommarens EM-slutspel närmar sig. Vilka blir det som får lyfta bucklan den 11 juli och bli mästare i Fotbolls-EM 2021? Vi tar tempen på oddsen hos vinnare och ger er analys till ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika andreas stenberg

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 5 Juni

Landskamp 4 juni 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Sist på tur är Bettingstugans spelläggare och profil Andreas Stenberg som kommer med sina ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.22)

Superettan 4 juni 2021

Fotbolls-EM närmar sig med stormsteg och landslagen förbereder sig med full kraft inför det som komma skall. Dessa matcher finns med på helgens Stryktips där det som vanligt ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika Weimer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 29 Maj

Champions League 28 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Sist på tur är Bettingstugans spelläggare Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.21)

Champions League 28 maj 2021

Stryktipset är tillbaka igen! 10 miljoner i jackpot och en del fina matcher så som final i Champions League och Svenska cupen samt landskamp för Sverige och så ska det bli klart ... Läs mer

Champions League final 2021 - City Chelsea

Inför Man City - Chelsea » CL-Final!

Champions League 26 maj 2021

Efter en lång och märklig säsong ska den nu avslutas på allra bästa sätt. Med en Champions League final där vi får en helengelsk uppgörelse. Vi ger er förhandstipsen och oddsen på ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.20)

Premier League 21 maj 2021

Sista omgången av Premier League! Då får vi 17 miljoner i jackpot och 10 heta Premier Leaguematcher som alla startar samtidigt! Otroligt spännande. Häng med när våra experter ger ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika thomas w

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 23 Maj

Premier League 21 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Tomas Wahlberg som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Odds England vinner EM 2021

Vilka kan Sverige möta i EM-slutspelet 2021?

EM 2021 19 maj 2021

Sverige spelar sin sista match i gruppspelet i Fotbolls-EM 2021 den 23e Juni. Efter det vet vi om turneringen är slut eller om den går in i ett nytt skede för våra blå-gula ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Premier League 14 maj 2021

Ny vecka och nya möjligheter! Stryktipset är tillbaka med en fullspäckad omgång och en härlig blandning av högt och lågt. Några som har koll på matcherna är våra experter Limpar ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika dalibor

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj

Premier League 14 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Sverige Fotbolls-EM 2021

Så går det för Sverige i Fotbolls-EM 2021 - Enligt spelbolagen

EM 2021 11 maj 2021

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2021 och har hamnat i Grupp E. Det kommer bli minst tre heta matcher för Sverige i detta Europamästerskap men förhoppningar och drömmar om fler ... Läs mer

BB160510 LN050

Spela gratis på Eurovision Song Contest 2021

KAMPANJ TILL OCH MED LÖRDAG 22 MAJ: Spela på Eurovision Song Contest 2021 med Casumo och få 100 kronor tillbaka om spelet missas! Kampanjen sträcker sig fram till finalen av ... Läs mer

Eurovision Song Contest final 2021

Eurovision Song Contest 2021 - Odds på ALLA bidrag!

Det har äntligen blivit dags för Eurovision Song Contest 2021! Det är nästan två år sedan vi senast såg en final i Eurovision som knyter samman hela Europa under några spännande ... Läs mer

Fotbolls-EM 2021 alla grupper

Fotbolls-EM 2021 - Alla grupper och odds inför EM!

EM 2021 10 maj 2021

Fotbolls-EM 2021 är på allas läppar och något som det spekuleras vilt kring är vilka som överlever det heta gruppspelet. Sex grupper ska skicka vidare totalt 16 lag men det är ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.18)

Premier League 7 maj 2021

Det är återigen dags för Stryktipset och denna omgång ser otroligt roligt ut med toppmöten i många olika ligor och titlar som kan delas ut. Till kupongen behövs naturligtvis en ... Läs mer

Jonas europa tipset vinst

Weimer med ny miljonvinst på Europatipset!

Fotboll 7 maj 2021

Veckans omgång av Europatipset avgjordes sent torsdag kväll och när sista matchen på kupongen blåstes av kunde Bettingstugan återigen fira in en ny storvinst. Än en gång var det ... Läs mer

Sverige trupp EM 2021 odds

Sveriges EM-Trupp till Fotbolls-EM 2021

EM 2021 6 maj 2021

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2021 och Janne Andersson hade en tuff utmaning att välja rätt trupp för Fotbolls EM 2021. Nu är dock hans val klara och vi ger er all information ... Läs mer

Slutspelsträd EM 2021 - Vilka möter vilka i slutspelet

Slutspelsträd EM 2021 - Vilka möter vilka i slutspelet?

EM 2021 6 maj 2021

Åttondelsfinalerna är färdigspelade. Nu väntar spännande kvartsfinaler. Vilka möter vilka när EM 2021 ska avgöras? Det ska vi reda ut här. Läs mer

Vilka vinner Fotbolls-EM 2021 - enligt oddsen

Vilka vinner Fotbolls-EM 2021 - Enligt oddsen?

EM 2021 5 maj 2021

Fotbolls-EM 2021 är på intågande och med det också odds på turneringen. Att spela på vem som vinner ett mästerskap är alltid spännande även om det förstås även är svårt. Man blir ... Läs mer

Odds på Sverige Fotbolls-EM 2021

Odds på att Sverige vinner Fotbolls-EM 2021

EM 2021 5 maj 2021

24 länder ska göra upp i sommarens slutspel i Fotbolls-EM 2021. Till sist finns det bara ett lag som kan bli mästare! Frågan är om Sverige har någon chans att göra en "Grekland"? ... Läs mer

När börjar Fotbollsem 2021

När börjar Fotbolls-EM 2021

EM 2021 4 maj 2021

Fotbolls-EM 2021 närmar sig allt mer. Det börjar bli dags att titta i kalendern, skriva ner matcher man vill se och boka in mästerskapet så att inget missas. Det här är sommarens ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.17)

Premier League 30 april 2021

Det har äntligen blivit dags för Stryktipset igen och våra experter tror på en större utdeling denna helg. Läs deras tankar inför det som komma skall när 13 miljoner i jackpot ska ... Läs mer

Sverige Fotbolls-EM 2021

Hur bettar jag på Sverige i EM 2021?

EM 2021 29 april 2021

Ska du betta på EM 2021 kommer du snabbt inse att spelbolagen gör en rejäl kraftansträngning för att tillfredsställa alla typer av spelare. Här ger vi dig rätt guidning för att ... Läs mer

Tidigare vinnare av skytteligan i Fotbolls-EM 2021

Tidigare vinnare av skytteligan i Fotbolls-EM

EM 2021 28 april 2021

Skytteligatiteln i ett stort mästerskap är något som flera spelare självklart drömmer om men som få lyckas vinna. Regerande mästare är Antoine Griezmann som gjorde sex mål i EM ... Läs mer

Bet&Watch Unibet

Watch&Bet med Unibet

26 april 2021

Unibet lanserar ett helt nytt streamingverktyg för sin sports betting. Denna revolutionerande tjänst gör det möjligt för Unibets kunder att på mobilen följa och satsa på livesänd ... Läs mer

Alla städer och arenor inför EM 2021

Alla städer och arenor samt spelschema inför fotbolls-EM 2021!

EM 2021 26 april 2021

11 städer, 11 arenor och 6 grupper. Här är allt du behöver veta om sommarens spelplatser i Fotbolls-EM 2021 från heta Wembley i England till exotiska Baku i Azerbajdzjan. ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika robert pettersson

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 24 April

Premier League 23 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare och expert Robert Bobby Pettersson som kommer med ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.16)

Premier League 23 april 2021

14 miljoner i jackpot kräver en bra spik och en bra skräll. Med andra ord har ni kommit rätt om det är sådana tankar ni är ute efter. Här levererar våra experter Anders Limpar och ... Läs mer

Regler Fotbolls EM 2021

Regler för Fotbolls EM 2021

EM 2021 22 april 2021

Fotbolls-EM 2021 är äntligen på väg. Till årets mästerskap finns en del nyheter att rapportera kring just Fotbolls EM. Kommer VAR att användas, blir det någon publik på matcherna ... Läs mer

Hur spelas EM 2021 när är fotbolls em

Hur spelas EM 2021?

EM 2021 20 april 2021

Fotbolls EM har inför detta Europamästerskap 60-årsjubileum och detta innebär en del förändringar från tidigare år, lägg därtill att Fotbolls EM har varit försenat ett år pga ... Läs mer

Långtidsspel EM 2021 - Odds & Speltips

Långtidsspel EM 2021 - Odds & Speltips

EM 2021 19 april 2021

Fotbolls EM står för dörren och alla väntar vi på öppningsmatchen som kickar igång hela Europamästerskapet. Men redan nu kan vi betta på tävlingen och det är innan premiären av EM ... Läs mer

EM 2021 Tips - Så lyckas du med din betting

EM 2021 Tips - Så lyckas du med din betting

EM 2021 19 april 2021

Under Fotbolls-EM 2021 finns det tusentals olika spel att lägga på en uppsjö av spelbolag, som alla erbjuder olika möjligheter till EM 2021. Är du sugen på att betta på ... Läs mer

Odds Sverige Fotbolls EM 2021

Odds på Sverige i Fotbolls-EM 2021

EM 2021 16 april 2021

Sommarens stora fest kommer närmare och närmare! Vi pratar förstås om Fotbolls EM 2021 som kommer bli en rysligt spännande turnering, inte minst med svenska ögon. Vårt landslag ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)

Premier League 16 april 2021

Det är 18 miljoner i jackpot på helgens Stryktipskupong och all anledning att lägga ner jobbet som krävs för att sitta med 13 rätt på lördag. Två som gjort det är Limpar och ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika andreas stenberg

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 17 April

Premier League 15 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

BB201206 PA179

Spela 100 kronor gratis på Allsvenskan!

Allsvenskan 9 april 2021

LÖRDAG: Allsvenskan 2021 börjar i helgen och vi får en rad spännande matcher redan i omgång 1. Vill du höja upp spänningen ännu mera rekommenderar vi kampanjen som Betsafe kör ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer

Bettingstugan stryktipskronika Weimer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 10 April

Premier League 9 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Först ut är Bettingstugans egna expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Skyttekung allsvenskan 2021

Han vinner skytteligan i Allsvenskan 2021

Allsvenskan 8 april 2021

Det är dags för Allsvensk premiär och, förutom matcherna, är det förstås intressant att spana in profiler och framtida stjärnor. Något som alltid är hett att diskutera innan en ... Läs mer

De vinner allsvenskan2021

Vilka vinner Allsvenskan 2021?

Allsvenskan 8 april 2021

Det har blivit dags för premiär i Allsvenskan 2021 och lagen är rustade till tänderna att ge sig på den nya säsongen. Spelbolagen har förstås även de sina favoriter klara och ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.13)

Premier League 1 april 2021

Landskamperna är slut och nu väntar heta matcher runt om i hela Europa. Det är även temat för helgens Stryktips som bjuder på det mesta och det bästa från våra största ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.12)

VM-kval 25 mars 2021

Älskar man landkamper kan vi säga att det är jackpot på Stryktipset. Vi får nämligen 13 landskamper och nio av dem är heta VM-kvalmatcher. Resterande fyra är från U21 EM som är i ... Läs mer

Odds Zlatan Skyttekung EM 2021

Odds på att Zlatan vinner skytteligan i EM 2021!

EM 2021 23 mars 2021

EM 2021 är inte många månader bort och om vi inte längtade tillräckligt så blev intresset om möjligt ännu större för turneringen när Janne Andersson meddelade att Zlatan var med i ... Läs mer

Leksand smguld

Spela 100 SEK gratis på Leksand som SM-vinnare - 15 x pengarna!

SHL 23 mars 2021

SM-SLUTSPEL 2021. Just nu får du 15 x pengarna på att Leksand vinner SM-guld i ishockey hos Betsafe som även har 100 kronor extra att spela för om du sätter in 100 kronor själv. ... Läs mer

SM-guld SHL 2021

Vilka vinner slutspelet i SHL 2021?

SHL 21 mars 2021

Slutspelet i SHL säsongen 2020/2021 närmar sig med stormsteg. Spelbolagen har sina favoriter klara. Läs allt om odds, analys och förhandstipsen här. Vi går även igenom vilka lag ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.11)

Premier League 18 mars 2021

Det har återigen blivit dags för veckans spikar och skrällar till helgens Stryktipskupong. En kupong som ser spännande ut på förhand - nu ska det bara omsättas i en hög utdelning ... Läs mer

Danmark Fotbolls EM 2021

Inför Danmark - Belgien EM 2021

EM 2021 12 mars 2021

Andra gruppspelsomgången och match mellan grannlandet Danmark och tippade guldutmanaren Belgien. En tät match att vänta då Danmark har fördel av hemmaplan utan Eriksen. Belgien ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.10)

Premier League 11 mars 2021

Veckans ska rundas av och vad rundar man inte bäst av än med Stryktipset! Denna vecka med fina matcher från Premier League, Championship, League one samt Svenska Cupen! Följ med ... Läs mer

BB130114 JM012

Melodifestivalen final 2021 - två gör upp om det!

Melodifestivalen 11 mars 2021

Det har blivit dags för final i Melodifestivalen 2021 och det är dags att analysera oddsen. Vilka tror spelbolagen vinner? Vilka hamnar topp 3 och finns det några intressanta ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.9)

Premier League 5 mars 2021

Det är dags för lördag och för Stryktipset igen! Denna vecka har vi en fin blandning av matcher att se fram emot. Bobby och Weimer har djupdykt och hittat sina bästa drag och ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 26 februari 2021

13 miljoner i jackpot denna vecka på Stryktipset! Det firar vi in med att slå på stort. Vi har Uppsnack Stryktipset, analyser på hemsidan samt förstås dagens Spikar och skrällar. ... Läs mer

Melodifestivalen 2022 deltavling 3

Melodifestivalen 2021 deltävling 4 - han vinner!

Melodifestivalen 23 februari 2021

Det är dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2021 - deltävling 4. Tävlingen avgörs i Annexet i Stockholm och denna vecka är det en solklar favorit till att gå direkt ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 18 februari 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på gång! Denna lördag är det tre matcher från Premier League och nio från Championship som ska analyseras. Våra experter har gjort jobbet och nu kan ... Läs mer

Bet365 kopia

Bet365 startar med insättningar via Swish

17 februari 2021

Bet365 kommer med en ny uppdatering där det nu är möjligt att använda Swish som inbetalningsmetod. Detta gör insättningarna trygga, säkra och framförallt blixtsnabba! Ta del av ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 12 februari 2021

Veckans Stryktips är här igen med en spännande rad att analysera! När det kommer till Stryktipset är det alltid hög omsättning så räkna med att det kan komma att bli en riktigt ... Läs mer

Champions league final

Vinnare av Champions League 2020/21 - Odds och favoriter

Champions League 11 februari 2021

Vi lever minst sagt i speciella tider för tillfället och för oss fotbollsfans så har en del förändrats, men mycket är sig dock likt. Champions League rullar på enligt schemat, det ... Läs mer

Champions League Slutspel 2021

Champions League Slutspel 2021 - Datum, TV & Matcher

Champions League 11 februari 2021

Väntan är över och vi kan nu äntligen se fram emot slutspelet i Champions League 2020/21. Vi har en hel del stormöten att se fram emot och det ska minst sagt bli spännande att se ... Läs mer

Erling Haaland Champions League skytteliga

Haaland favorit till att vinna skytteligan i Champions League!

Champions League 11 februari 2021

Champions League slutspel drar igång och med det kommer det odds till både matcherna, slutsegrare men även personliga odds som exempelvis skytteligan. Det här är en riktigt ... Läs mer

BB130114 JM012

Få 100 kronor i gratisspel när du bettar på Melodifestivalen!

11 februari 2021

Melodifestivalen är i full gång och redan nu kan vi betta på deltävlingar längre fram. Spela för 100 kronor i ett gratisspel från LeoVegas - helt utan omsättningskrav. Läs mer

No account bet kambi bonus

No Account Bet kommer med en helt ny sportsbook!

5 februari 2021

No Account Bet levererar en helt ny sportsbook åt oss! Här kan vi använda oss av nya spelfunktioner och helt nya menyer. Oddsleverantör är från och med nu respekterade Kambi och ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.5)

Fotboll 5 februari 2021

Det är återigen dags för Stryktipset! Svenska Spels hyllade poolspel som varje helg lockar tusentals spelare. Denna helg är det 13 miljoner i jackpot och då kan vi räkna med en ... Läs mer

Svenska spel sportsbook sbtech

Svenska Spel lanserar sin nya sportsbook

4 februari 2021

Svenska Spel lanserar nu sin nya sportsbook som kommer med en rad nya funktioner. Oddsleverantör är välkända Sbtech som bland annat levererar odds till Comeon, Bethard, Hajper och ... Läs mer

Andelsspel ny bettingstugan

Storvinsterna fortsätter hagla in via Bettingstugans ombudsspel

Premier League 29 januari 2021

Bettingstugans andelar går riktigt starkt just nu! Sedan december har vinsterna haglat in och frågan är om vi inte är hetast i Sverige för tillfället. Vi går igenom några av våra ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.4)

Premier League 29 januari 2021

13 miljoner i jackpot på Stryktipset denna lördag och dessutom får vi hela fem Premier League-matcher. Det är ovanligt den senaste tiden men visst gör det att det blir lite mer ... Läs mer

Liverpool tottenham

Riskfritt spel till Tottenham - Liverpool

Fotboll 27 januari 2021

TORSDAG - Det är dags för stormatch i Premier League mellan sexan Tottenham och femman Liverpool. Betfair Exchange kryddar till matchen lite extra med en kampanj där man får ... Läs mer

Everton leicester kampanj

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Leicester v Everton - 100 kronor tillbaka

Premier League 27 januari 2021

ONSDAG - Ikväll är det fin match i Premier League då sjuan Everton tar emot trean Leicester! Ta del av en trevlig kampanj med nya spelbörsen Smarkets som ger dig pengarna tillbaka ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 22 januari 2021

Det är jackpot på Stryktipset denna vecka med 12 miljoner som ska läggas på den redan höga omsättningen. En hel del kluriga matcher från fyra olika ligor och cuper. Det här blir ... Läs mer

Sveriges spelschema em 2021

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2021

EM 2021 21 januari 2021

Det börjar närma sig Fotbolls-EM och som ni alla vet är Sverige ett av dom landslag som ska göra upp om att bli bästa fotbollslag i Europa. Nu börjar uppladdningen inför sommarens ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2021

Det är dags för ny omgång av Stryktipset. Ett Stryktips som är vad bänkpress är för gymträning. Det som alla pratar om och det som alla vill bli bra på! Några som är just det är ... Läs mer

Veckans dubbel headline

Veckans dubbel med Weimer och Bobby

Fotboll 14 januari 2021

Våra experter kommer med ett nytt spel till fredagskvällen! Följande dubbel ger fina 2.82 i odds! Dessutom: rygga spelet och få en bonus! Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

FA Cup 7 januari 2021

År 2021 inleds på riktigt på lördag då Stryktipset har sin första omgång detta år! Vi får även en sprakande start på spelåret då inte mindre än 13 FA-cupmatcher ska analyseras. ... Läs mer

Weimers vinst på Europatipset

Jonas Weimer blev ensam vinnare på Europatipset - Vann 3,1 miljoner

Fotboll 30 december 2020

På tisdagskvällen prickade Bettingstugans expert Jonas Weimer in 13 rätt på Europatipset. Inte nog med det. Han var också ensam i Sverige med den bedriften och totalt landade ... Läs mer

Liverpool

Gratisspel till Newcastle vs Liverpool

Premier League 29 december 2020

Newcastle vs Liverpool på onsdagskvällen. Är du inte sedan tidigare kund hos Betfair Spelbörs får du ett riskfritt spel på 100 kronor till denna match. Lägg ett spel på 100 kronor ... Läs mer

Manchester United

Riskfritt spel till Manchester United vs Wolves

Premier League 29 december 2020

Premier League ikväll där Manchester United tar emot Wolves på hemmaplan. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel. Satsa 100 kronor ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.52)

Premier League 21 december 2020

Till helgen har vi inte bara mellandagar och Premier League, vi får även ett Stryktips som har 25 miljoner i jackpot! Det kommer troligtvis bli en monsteromgång sett till ... Läs mer

Manchester United

Gratisspel till Man United vs Leeds

Premier League 18 december 2020

Under söndagen spelar Manchester United mot Leeds. Till denna match kan alla som inte har konto hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.51)

Premier League 18 december 2020

Veckorna snurrar på fort nu inför jul och snart är det ledighet för många. Dock inte för den engelska fotbollen som fortsätter ösa på under julen. Här kommer Stryktipset med en ny ... Läs mer

IMG 0592 3

Rikard förvandlade 100 kronor till 21 000 genom en osannolik onsdagstippning!

Fotboll 17 december 2020

Vad gör man när man har 100 kronor kvar på sitt Svenska Spel-konto och vill förgylla en onsdag? Rikard Eriksson vara nere på sista hundringen på Svenska Spel och ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.50)

Fotboll 11 december 2020

Dags för helg igen och vad passar inte bättre än en Stryktipskupong med engelska toppmatcher. Våra experter har dissekerat helgens matcher och kommit fram till några fina spikar ... Läs mer

Zlatan EM 2021

Zlatan med till EM 2021? JA tror spelbolagen!

EM 2021 10 december 2020

Fotbolls-EM 2021 närmar sig med stormsteg. En plats som alltid kommer diskuteras är Zlatans vara- eller ickevara i den svenska truppen. Inte en minut i landslaget på över fyra år ... Läs mer

high five svenska spel andel

Svenska Spel lanserar nytt Poolspel - High Five!

Trav 10 december 2020

Svenska Spel lanserar ett nytt poolspel och det är något för alla travälskare att titta närmare på. Här gäller det ett specifikt lopp som omsätter mångmiljonbelopp genom den ... Läs mer

Real Madrid

Riskfritt spel till Real Madrid vs Mönchengladbach

Champions League 8 december 2020

Real Madrid vs Mönchengladbach på onsdagskvällen och nu kan alla som inte har ett konot hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett riskfritt spel. Satsa 100 kr på matchen ... Läs mer

Messi

Riskfritt spel till Barcelona vs Juventus

Champions League 8 december 2020

Het match i Champions League ikväll när Barcelona och Juventus drabbas samman. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr riskfritt spel. Insatsen tillbaka ... Läs mer

Vit jul snö 2020 24 december

Så vit blir julen där du bor - Vi har oddsen!

7 december 2020

Frågan som alltid ställs i december är om det kommer bli snö på julafton! Nu går det att höja den spänningen ytterligare genom att placera något spel på om vi får en vit jul. Ta ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.49)

Premier League 4 december 2020

Stryktipset denna helg bjuder oss på en rad fina matcher! En rolig kupong med en del svåra matcher att lösa. Nyckeln blir att hitta rätt spikar och skrällar - och det är det som ... Läs mer

Arsenal

Gratisspel till Tottenham vs Arsenal

Premier League 3 december 2020

Het match i Premier League på söndag när Tottenham och Arsenal ställs mot varandra. Till detta möte kan du som inte är kund hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett ... Läs mer

Manchester United

Prova Spelbörsen - gratisspel till Man United vs PSG

Champions League 1 december 2020

På onsdagskvällen väntar seriefinal i grupp H när Manchester United och PSG ställs mot varandra i en viktig Champions League-match. Till denna match kan du provs Betfair Spelbörs ... Läs mer

Liverpool

Gratisspel till Liverpool vs Ajax

Champions League 1 december 2020

Seriefinal i grupp D när Liverpool och Ajax ställs mot varandra. Till denna match kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett riskfritt spel på 100 ... Läs mer

Timo Werner Chelsea Sheffield United

Gratisspel till Chelsea vs Tottenham

Premier League 27 november 2020

Under söndagen utspelas en intressant match i Premier League när Chelsea & Tottenham gör upp om poängen. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer

Betfair Exchange Spelbörsen Kommission

Betfair ger alla nya kunder SUPERLÅG kommission samt 100 kr i bonus!

27 november 2020

Betfairs Spelbörs kan stoltsera med de klart högsta oddsen på marknaden. Det kan de göra eftersom det inte är något spelbolag som tar marginaler på spelen utan vi spelare som ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.48)

Premier League 27 november 2020

Dags för ett nytt Stryktips och det är inte vilken omgång som helst. 12 miljoner väntar i jackpot och vi räknar med att det kommer bli hög omsättning på denna kupong som ... Läs mer

Milan

Gratisspel till Lille vs AC Milan

Europa League 24 november 2020

Viktiga poäng står på spel i Europa League för både Lille och Milan på torsdagskvällen. Till denna match kan du som ny kund hämta ett riskfritt spel hos Betfair Spelbörs på 100 ... Läs mer

Liverpool

Testa Spelbörsen - gratisspel till Liverpool vs Atalanta

Champions League 24 november 2020

På onsdagskvällen rullar Champions League vidare och denna gång med bland annat mötet mellan Liverpool vs Atalanta. Till denna match kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs ... Läs mer

Manchester United

Gratisspel till Man United vs Basaksehir

Champions League 24 november 2020

Champions League på tisdagskvällen där Manchester United spelar hemmamatch mot Basaksehir. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr riskfritt spel. Få ... Läs mer

Zlatan Sverige EM 2021

Riskfritt spel till Napoli vs Milan

Serie A 20 november 2020

På söndag spelas Serie A-matchen mellan Napoli och Milan. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Förlorar du får du ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 20 november 2020

Veckans Spikar och skrällar är här! Vi har en återkomst för Premier League och hela 10 miljoner i jackpot! Flera kluriga matcher så ska man åt pengarna gäller det att ha koll. Det ... Läs mer

ATG Tillsammans

Trav på Jägersro - ta del av ett riskfritt spel

Trav 20 november 2020

Under lördagen är det trav på Jägersro och nu kan alla nya kunder hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kr. Förlorar du får du helt enkelt insatsen tillbaka. Läs mer

Hammarby

Gratisspel till Hammarby vs Malmö

Allsvenskan 20 november 2020

Testa på Betfair Spelbörs helt gratis. Till matchen mellan Hammarby och Malmö kan ni ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Förlorar du, då får du insatsen tillbaka. Läs mer

Manchester City

Gratisspel till Tottenham vs Man City

Premier League 20 november 2020

Prova Betfair Spelbörs helt riskfritt. Placera ett spel för 100 kronor på matchen mellan Tottenham och Manchester City, få insatsen tillbaka om ditt spel inte sitter. Läs mer

Sverige EM 2021 Fotboll Nyheter

Exklusiv oddsboost på Sverige - Kroatien!

Fotboll 13 november 2020

Bettingstugan har tillsammans med Betway tagit fram en unik bonus till alla er som tror på svensk seger mot Kroatien. Gå via vår länk och få oddset 4.00 x pengarna (istället för ... Läs mer

FotbollsEM 2021 Alla länder

EM 2021: Alla nationer som är klara för Fotbolls-EM

EM 2021 13 november 2020

Till skillnad från tidigare år har nationer kunnat ta ytterligare en väg än EM-kval till att kvalificera sig till Fotbolls-EM. Nations League gjorde under 2018 premiär och priset ... Läs mer

Dejan Kulusevski

Gratisspel till Sverige vs Kroatien

UEFA Nations League 13 november 2020

Lördag och UEFA Nations League när Sverige och Kroatien gör upp om poängen. Till denna match kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.46)

UEFA Nations League 13 november 2020

Spikar och skrällar till veckans omgång av Stryktipset är äntligen här! Det är inte vilken omgång som helst. Vi har landskamper och 9 miljoner i jackpot! Det finns några matcher ... Läs mer

Masters Augusta 2020

Allt du behöver veta om The Masters 2020

Golf 11 november 2020

Det är dags för höjdpunkten under året om man är golffantast och som spelare är detta en av de svåraste tävlingar som går att kvala in till -The Masters 2020. Det här är den mest ... Läs mer

Alexander Isak Sverige Fotbolls-EM 2021

Riskfritt spel hos Betfair Spelbörs - Danmark vs Sverige

Landskamp 11 november 2020

Träningslandskamp ikväll när Danmark och Sverige ställs mot varandra. Till denna match har Betfair Spelbörs valt att erbjuda alla sina nya kunder på ett riskfritt spel på 100 ... Läs mer

Betting casino regler bonus tidsgrans maxbelopp

Förslag på att förlänga restriktioner för nätcasino i Sverige

10 november 2020

Tidigare i år (juni 2020) beslutade regeringen att införa ytterligare restriktioner för spelbolag med svensk licens som erbjuder casino till svenska spelare. Denna lagändring ... Läs mer

Djurgarden AIK

Derby i Allsvenskan - riskfritt spel till Djurgården vs AIK

Allsvenskan 6 november 2020

Derby i Allsvenskan under söndagen när Djurgården tar emot AIK. Alla nya spelare hos Betfair Spelbörs får till denna match 100 kr riskfritt spel - insatsen tillbaka vid förlust. Läs mer

Liverpool mästare 2019/2020

Gratisspel till Man City vs Liverpool

Premier League 6 november 2020

Förhandsfavoriterna i Premier League, Manchester City och Liverpool, ställs mot varandra under söndagen. Till denna match kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.45)

Premier League 6 november 2020

Spikar och skrällar är tillabaka till veckans omgång av Stryktipset! Ett Stryktips som har potential att ge en hög utdelning då vi har hela 10 Championshipmatcher, kända för att ... Läs mer

Bettingstugan manadens tipster bettingsherlock

Månadens tipster: Betting Sherlock!

3 november 2020

Oktober är över och en av våra tipsters som haft en rykande het månad är Betting Sherlock! Nästan 140% ROI är ett otroligt facit. Läs intervju med vår detektiv. Läs mer

Zlatan Sverige EM 2021

Testa Betfair Spelbörs - Milan vs Lille

Europa League 3 november 2020

TORSDAG! Europa League där Zlatan och hans Milan ställs mot franska klubben Lille. Till matchen får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av 100 kronor riskfritt spel. Få ... Läs mer

Emil Forsberg Leipzig

Riskfritt spel till Leipzig vs PSG

Champions League 3 november 2020

ONSDAG! Viktiga poäng på spel när Leipzig vs PSG ställs mot varandra i Champions League. Har du inget konto sedan tidigare hos Betfair Spelbörs kan du till denna match ta del av ... Läs mer

Ajax

Prova Spelbörsen - Midtjylland vs Ajax

Champions League 3 november 2020

TISDAG! Champions League med match mellan Midtjylland & Ajax ikväll. Till denna match kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Läs mer

Betfair Spelbors 1

Trump vs Biden - riskfritt spel hos Betfair Spelbörs

Politik 30 oktober 2020

Snart ska det avgöras! Trump vs Biden & nu får alla nya kunder hos Betfair spelbörs 100 kr riskfritt spel att använda till valet som avgörs den 3 november. Läs mer

Arsenal

Riskfritt spel till Man United vs Arsenal

Premier League 30 oktober 2020

SÖNDAG! Match I Premier League mellan Manchester United & Arsenal. Till denna match kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel värt 100 kronor. ... Läs mer

Udinese milan

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Udinese v Milan - 100 kronor tillbaka!

Serie A 30 oktober 2020

SÖNDAG: Zlatans Milan ställs mot Udinese i Serie A på söndag. Vi får se om målproduktionen på vår svensk fortsätter. Smarkets har fått svensk licens och bjuder på en fin kampanj ... Läs mer

ATG Tillsammans

Trav på Solvalla med 100 kr gratisspel

Trav 28 oktober 2020

Idag är det trav på Solvalla som står på schemat och är du ny kund hos Betfair Spelbörs kan du ta del av ett riskfritt spel värt 100 kronor. Satsa 100 kr innan loppet startar & få ... Läs mer

Barcelona Messi

Juventus vs Barcelona - riskfritt spel hos Betfair Spelbörs

Champions League 28 oktober 2020

Ikväll rullar Champions League vidare och detta med bland annat match mellan Juventus och Barcelona. Till denna match kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.44)

Premier League 27 oktober 2020

Under lördagen är det en ny omgång av Stryktipset och även denna helg plockar Mattias Folkesson & Anders Limpar ut sina bästa spikar & skrällar. Läs mer

Leksand HV71 SHL

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Leksand v HV71 - 100 kronor tillbaka!

SHL 26 oktober 2020

TISDAG: SHL-säsongen 2020 rullar vidare och här får vi serverat en fin match med Leksand mot HV71. Smarkets har fått svensk licens och bjuder på en fin kampanj till matchen. Detta ... Läs mer

Zlatan Sverige EM 2021

Gratisspel till Milan vs Roma

Serie A 23 oktober 2020

MÅNDAG, 26 oktober: Gratisspel till matcher i Serie A mellan Milan vs Roma! Skapa konto hos Betfair Spelbörs, satsa 100 kr & få tillbaka din insats om ditt spel inte sitter. Läs mer

Arsenal

Gratisspel i Premier League - Arsenal v Leicester

Premier League 23 oktober 2020

SÖNDAG: Arsenal v Leicester i Premier League och gratisspel hos Betfair Spelbörs! 100 kr riskfritt spel - få tillbaka insatsen om ditt spel förlorar. Läs mer

Messi

Gratisspel till Barcelona v Real Madrid - 100 kr tillbaka vid förlust

La Liga 23 oktober 2020

Lördagsmatch i La Liga när Barcelona och Real Madrid gör upp om poängen. Till denna match kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kr. Få ... Läs mer

Iron throne kopia

Tävling - Bettingstugans Stryktipsmästare

Premier League 23 oktober 2020

Bettingstugans Stryktpsmästar-tävling är en rykande het tävling som Bettingstugan arrangerar i vår Speltipsgrupp på facebook. Tävlingen går ut på att försöka sätta så många rätt ... Läs mer

Smarkets

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Barcelona v Real Madrid - 100 kronor tillbaka!

La Liga 23 oktober 2020

LÖRDAG: Det är dags för El Clasico med giganterna Barcelona och Real Madrid. Smarkets har fått svensk licens och bjuder på en fin kampanj till matchen. Detta gäller alla nya ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.43)

Premier League 23 oktober 2020

12 miljoner i jackpot på veckans Stryktips! En rad som är värd att ta in de allra bästa av experter till att analysera - Anders Limpar och Mattias Folkesson. Hör deras tankar ... Läs mer

Veckans dubbel headline

Veckans dubbel med Bettingstugan v.43

Premier League 22 oktober 2020

Veckans dubbel är ett segment som rullar på hela hösten med Bettingstugan och vår expert Jonas Weimer tillsammans med spelläggaren och profilen Robert Pettersson. Ta del av ... Läs mer

Bettingstugan fantasy premier league 2

Ny Fantasy Premier League med Bettingstugan - 2500 kr garanterad prispott!

Fantasy Sports 22 oktober 2020

Nu finns möjlighet att tävla tillsammans med Bettingstugan på Premier League. Ta ut din elva till varje omgång och bli belönad med poäng efter hur spelarna presterar. Var med i ... Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgtrippeln (v.43) med Bettingstugan - 4.17 x pengarna

La Liga 21 oktober 2020

Det är dags för ännu en trippel med Bettingstugan! Ta del av fina analyser av vår expert Bobby Pettersson som grottat ner sig i succélaget Everton, El Clasico och såklart ... Läs mer

ATG Tillsammans

Trav på Solvalla med riskfritt spel hos Betfair Spelbörs

Trav 21 oktober 2020

Trav på Solvalla ikväll och alla nya spelare hos Betfair Spelbörs kan till detta ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Lägg dit spel innan loppet startar och få tillbaka 100 ... Läs mer

Salah

Testa Betfair Spelbörs - 100 kr gratisspel till Ajax vs Liverpool

Champions League 21 oktober 2020

Champions League på onsdagskvällen där Ajax tar emot Liverpool. Till denna match kan alla som skapar konto hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kr. Vid förlust ... Läs mer

Idol 2022 odds

Idol 2020 - vem vinner enligt spelbolagen?

Idol 21 oktober 2020

Det är dags för fina i Idol 2020. Till en början var det 13 deltagare men vecka efter vecka har antalet deltagare minskat och spelbolagen har ändrat oddsen rejält sedan starten. ... Läs mer

PSG och United är med

Gratisspel till PSG vs Man United

Champions League 19 oktober 2020

Champions League är tillbaka på tisdagskvällen. Nu kan du hämta ett gratisspel hos Betfair Spelbörs. Skapa konto och få 100 kr gratisspel till mötet mellan PSG & Man United. ... Läs mer

Malmo vs Djurgarden

Riskfritt spel i Allsvenskan - Djurgården v Malmö

Allsvenskan 19 oktober 2020

Ikväll rullar Allsvenskan vidare med en intressant match på Tele2 Arena. Det är Djurgården som tar emot Malmö FF. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr ... Läs mer

PSG Man United Champions League

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i PSG v Man Utd - 100 kronor tillbaka!

Champions League 19 oktober 2020

ONSDAG - Smarkets har fått svensk licens! Detta firar de med att erbjuda en fin kampanj till matchen PSG - Man Utd. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid ... Läs mer

Zlatan Sverige EM 2021

Riskfritt spel till Inter vs Milan

Serie A 16 oktober 2020

Het match i Serie A under lördagen när Inter & Milan drabbas samman. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr riskfritt spel. Satsa 100 kronor på matchen ... Läs mer

KAMPANJ SMARKETS kopia

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Everton v Liverpool - 100 kronor tillbaka!

Premier League 16 oktober 2020

LÖRDAG - Match mellan Everton och Liverpool och då kommer det nya spelbolaget Smarkets med en fin kampanj. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer

Liverpool 1

Boost från Betway i Everton v Liverpool - 4 x pengarna!

Premier League 16 oktober 2020

LÖRDAG: Everton tar emot Liverpool! Då väljer Betway att boosta oddset på en betbuidler till matchen. Blir det över 2.5 mål, över 2.5 kort och över 9.5 hörnor får vi hela 4 x ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 16 oktober 2020

10 miljoner i jackpot denna helg då den engelska fotbollen gör comeback efter landslagsuppehållet! Häng med på jakten på 13 rätt och lyssna till våra experter Mattias Folkesson ... Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgtrippeln (v.42) med Bettingstugan - Fokus England och hörnor!

Premier League 15 oktober 2020

Fin form nu när helgtrippeln prickats in av JohanS och Weimer de senaste helgerna. Här kommer Weimer med en trevlig trippel till denna helg. En trippel som domineras av hörnor och ... Läs mer

Odds på Sverige Fotbolls-EM 2021

Riskfritt spel till Portugal vs Sverige

Fotboll 14 oktober 2020

Ikväll är det Nations League där Portugal och Sverige gör upp om poängen. Till denna match kan alla nya kunder hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Läs mer

5dagarsnoboll 5kpresentkort smarkets

Snöboll med Smarkets - vinn 5000 kronor!

13 oktober 2020

Lördagen den 17 oktober sätts en ny snöboll i rullning. Det handlar om 5 dagar och i slutet väntar ett presentkort på 5.000 kronor till vinnaren. För att du ska kunna delta ... Läs mer

Pokal Tips-SM

Tips-SM 2020: Så fungerar det

Fotboll 13 oktober 2020

Äntligen! Lördagen den 17 oktober är Tips-SM tillbaka. Vem i Sverige är bäst på att tippa Stryktipset? Nu är det dags att få svar på den frågan! Bettingstugan reder ut alla ... Läs mer

Tyskland spanien

Spanien och Tyskland vinner? - 3 x pengarna!

Fotboll 13 oktober 2020

TISDAG: Tyskland tar sig an Schweiz och Spanien reser till Kiev för match mot Ukraina. Två giganter i den Europeiska fotbollen och de är förstås storfavoriter till vinst. Betway ... Läs mer

Akessons onsdagsdubbel

Åkesson levererar onsdagens dubbel hos Bettingstugan

Ishockey 12 oktober 2020

Mattias Åkesson har levererat nästan 500 speltips åt Bettingstugan sedan han startade som tipster 2018. Vi är många som tagit del av hans fina tips på framförallt hockey och trav ... Läs mer

ATG Tillsammans

Trav på Åby - riskfritt spel hos Betfair Spelbörs

Trav 9 oktober 2020

Trav på Åby under lördagen och till detta får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kronor riskfritt spel. Satsa 100 kronor på ett lopp innan start & få tillbaka pengarna om ... Läs mer

Dejan Kulusevski

Riskfritt spel till Kroatien vs Sverige

Fotboll 9 oktober 2020

Testa Betfair Spelbörs och få 100 kronor riskfritt spel till söndagens match mellan Kroatien och Sverige. Läs mer

Tennis legolas

Testa Betfair Spelbörs - riskfritt spel till franska öppna

Tennis 9 oktober 2020

Franska öppna under söndagen och nu kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av 100 kronor riskfritt spel. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Fotboll 9 oktober 2020

Dags för Stryktipset igen och en ny rolig kupong med en hel del landskamper! Våra experter Limpar och Folkesson guidar er rätt till kupongens finaste spikar och skrällar! Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgtrippeln (v.41) med Bettingstugan- Sydamerikaspecial!

9 oktober 2020

Det är äntligen helg och då kommer vi med en ny trippel! Förra helgen satte vi fina oddset 4.65. Låt oss hoppas att formen håller i sig även nu. Weimer tar med oss på en tur över ... Läs mer

Kroatien Sverige Nations League

Testa Smarkets helt riskfritt i Kroatien v Sverige!

UEFA Nations League 9 oktober 2020

SÖNDAG-Räkna med en tuff match för Sverige när man ställs mot Kroatien i Nations League på söndag. Smarkets låter dig testa deras sida riskfritt på matchen. Läs mer

Palmeiras

Palmeiras - Sao Paulo boostas av Betway!

Serie A - Brasilien 9 oktober 2020

SÖNDAG - Het match I Brasilien när Palmeiras och Sao Paulo drabbar samman. Betway gör sitt jobb för att höja matchen med en boost på att Palmeiras vinner och matchen går under 3.5 ... Läs mer

No Account Bet hockey SHL

Betway boostar SHL-dubbel!

SHL 8 oktober 2020

Full omgång i SHL ikväll och då kommer Betway med en trevlig boost till matcherna. Vinner Luleå och Färjestad får vi 3.75 x pengarna! Läs mer

BB201007 VG030

Norge mot Serbien - Betway boostar målkungar till 7 x pengarna!

Fotboll 8 oktober 2020

Norge tar emot Serbien i en av deras viktigaste matcher på väldigt länge. Betway väljer då att boosta oddset för att deras skyttekungar ska göra mål. Gör Haaland och Mitrovic mål ... Läs mer

Hammarby Djurgarden

Stockholmsderby - Riskfritt spel till Hammarby vs Djurgården

Allsvenskan 2 oktober 2020

SÖNDAG! Stockholmsderby när Hammarby tar emot Djurgården! Är du inte kund hos Betfair Spelbörs kan du hämta ett riskfritt spel till denna match - till ett värde av 100 kronor. Läs mer

Leeds Cardiff Stryktipset Spik

City vinner och Båda lagen gör mål - Betway boostar oddset!

Premier League 2 oktober 2020

LÖRDAG: Stor match imorgon vid 18:30 då Leeds ska ta sig an giganterna City. Leeds har gått bra hittills och kan nog bjuda upp till dans här. Betway boostar oddset på att båda ... Läs mer

ATG Tillsammans

Trav i Skellefteå - riskfritt spel hos Betfair Spelbörs

Trav 2 oktober 2020

Trav i Skellefteå under lördagen och till detta bjuder Betfair Spelbörs på 100 kronor riskfritt spel till alla kunder som ännu inte skapat ett konto. Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgtrippeln (v.40) med Bettingstugan - fokus Premier League!

Premier League 2 oktober 2020

Helgen är äntligen här och återigen får vi se en trippel hämtad från Premier League och återigen får vi se JohanS leverera den. Johan som var så snubblande nära att sätta trippeln ... Läs mer

Bettingstugan tipsterintervju ridderwall2

Månadens tipster i september - Stefan Ridderwall!

2 oktober 2020

Vi lämnar september bakom oss med flera av våra tipsters i toppform! En av dem är Stefan Ridderwall som varit allra bäst under denna månad. 16 speltips har genererat i 167% ROI ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.40)

Fotboll 2 oktober 2020

Stryktipset är här igen och bjuder oss på 13 heta matcher. Våra experter är redo att leverera sin syn på veckans kupong och förstås plocka ut sina bästa spikar och skrällar! Läs mer

Bethard

Betta på Fantasy Sport med Bethard

Fantasy Sports 1 oktober 2020

Hos Bethard kan du nu spela Fantasy Sports tillsammans med tusentals andra spelare. Testa deras sida som är STÖRST på Fantasy Sports! Läs mer

Smarkets hammarby djurgarden kopia

Stockholmsderby - Spela riskfritt på NYA spelbolaget

Allsvenskan 1 oktober 2020

SÖNDAG: Äntligen dags för Stockholmsderby igen! Matcherna mellan Hammarby och Djurgården betyder mer än 3 poäng och räkna med en hård kamp om vem som är bäst på Tele2. Till ... Läs mer

Luleå

Vinner både Luleåa och Örebro? - 5x pengarna med Betway boost!

SHL 1 oktober 2020

Luleå tar sig an HV71 och Örebro möter Leksand. Två favoriter att vinna och då gör Betway det ännu mer spelbart genom att höja upp oddset på dubbeln Luleå och Örebro vinna (3.20) ... Läs mer

Oddset trippeln analys bettingstugan 753x471

Dagens trippel från Filip Brodd 30/9

Fotboll 29 september 2020

Både trippeln och Topptipset hittade hem under måndagskvällen. Några större summor blev det inte på toppet men trippeln betalade ut hela 6,91 gånger degen! Under onsdagskvällen ... Läs mer

Biden Trump president USA 2020

Presidentvalet 2020 - Han vinner första debatten

Politik 29 september 2020

Det är dags för den första tv-debatten i det amerikanska presidentsvalet natten till onsdag! Spana in oddsen och analysen från oss här! Läs mer

Oddset trippeln analys bettingstugan 753x471

Dagens trippel från Filip Brodd 29/9

Fotboll 28 september 2020

Tisdagens trippel hämtas från tre olika länder. Alexander Isak är fortsatt mållös men Real Sociedad målas likväl upp som stora favoriter i ligamötet mot Valencia vilket ... Läs mer

Vinstogram kopia

115 000:- insamlat till Barncancerfonden

28 september 2020

Ikväll är det gala för Barncancerfonden och förhoppningvis kan man samla in mycket pengar till denna fina ideella organisation. Bettingstugan, Travstugan och Direkten Ryd gör allt ... Läs mer

Smarketskampanj

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Liverpool v Arsenal - 100 kronor tillbaka!

Premier League 28 september 2020

MÅNDAG - Match mellan Liverpool och Arsenal och då kommer det nya spelbolaget Smarkets med en fin kampanj. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer

Liverpool Salah

Gör både Salah och Aubameyang mål? Betway boost

Fotboll 28 september 2020

MÅNDAG - Liverpool möter Arsenal ikväll i en av årets fina gigantmatcher. Då ser Betway till att boosta oddset på att det trillar in mål på stjärnspelarna! Vi får hela 6.50 x ... Läs mer

ATG Tillsammans

Riskfritt spel på Solvalla - lördag 26 september

Trav 26 september 2020

Lördag & Trav på Solvalla. Då bjuder Betfair Spelbörs alla sina nya spelare på ett riskfritt spel värt 100 kronor. Placera ditt spel innan aktuellt lopp startar & få pengarna ... Läs mer

Oddset trippeln analys bettingstugan 753x471

Dagens trippel från Filip Brodd 27/9

Fotboll 26 september 2020

Tre befogade bortafavoriter i det italienska finrummet förgyller min trippel. Undertecknad tror varken Spezia eller Crotone räcker till den här lördagen, inte den här säsongen ... Läs mer

Oddset trippeln analys bettingstugan 753x471

Dagens trippel från Filip Brodd 26/9

Fotboll 25 september 2020

Jag ger mitt förtroende till den värmländska maskinen samt Denis Velic smålänningar i Superettan den här lördagen – Degerfors ser för bra ut för den här serien samtidigt som ... Läs mer

BB200920 ZJ023

Jamie Vardy ELLER Kevin de Bruyne gör mål? Betway BOOST!

Premier League 25 september 2020

SÖNDAG: Leicester tar emot City och ska man kolla på matchen rekommenderar vi STARKT denna boostade dubbel från Betway. Gör Vardy ELLER Kevin de Bruyne mål får vi 2 x pengarna med ... Läs mer

BB200919 ZT018

Bruno Fernandes boostas av Betway!

Premier League 25 september 2020

LÖRDAG - Brighton tar emot United och räkna med ett revanschsuget bortalag och en Bruno Fernandes som vill visa att han kan bättre. Betway väljer att boosta oddset rejält på ... Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgtrippeln med Bettingstugan - fokus Premier League!

Premier League 25 september 2020

Helgen är på intågande och så också den engelska fotbollen med Premier League som flaggskepp! JohanS bjuder oss på en smaskig trippel dagen till ära. Vi får hoppas formen är ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 24 september 2020

Ny kupong att analysera och återigen har vi jackpot på Stryktipset! 15 miljoner skjuts in i potten och då kommer våra experter Anders Limpar och Mattias Folkesson med varsin ny ... Läs mer

Oddset trippeln analys bettingstugan 753x471

Dagens trippel från Filip Brodd 25/9

Fotboll 24 september 2020

Ett stopptidsmål från Olympiakos stoppade tisdagens trippel till oddset 7,42, ett odds som droppade kraftigt innan avspark. Det är bara att ta nya tag! Dagens trippel består av ... Läs mer

Oddset trippeln analys bettingstugan 753x471

Dagens trippel från Filip Brodd 24/9

Fotboll 23 september 2020

Djurgården ska återigen ut och veva i Europa League-kvalet. Senast det begav sig för Järnkaminerna i Europaspelet hade de stora problem med att montera ner brandmän från ... Läs mer

BB131206 JL010

Idol 2020 - här är alla odds!

Idol 23 september 2020

Idol 2020 startar på riktigt på fredag. Alla auditions och kval är över och nu är det dags för de 13 deltagarna att börja tävla varje vecka i fredagsfinalerna. Vi tar tempen på ... Läs mer

Veckans dubbel headline

Veckans dubbel med Bettingstugan

Fotboll 22 september 2020

Nytt speltips från våra experter! Ta del av veckans dubbel till oddset 2.45 här! Läs mer

Oddset trippeln analys bettingstugan 753x471

Dagens trippel från Filip Brodd 23/9

Fotboll 22 september 2020

EFL Cup rullar vidare under onsdagskvällen och jag har hittat två intressanta objekt från turneringen. Trippeln kryddas med ett spännande Champions League-möte från Grekland där ... Läs mer

BB200822 BB679

Champions League boostad trippel

Champions League 22 september 2020

Ikväll är det Champions League-kval och då kommer Betway med en boostad trippel. Salzburg, Krasnodar och Slavia Prag att vinna ger nu hela 6 x pengarna! Läs mer

ATG Tillsammans

Trav på Solvalla - riskfritt spel hos Betfair Spelbörs

Trav 21 september 2020

Trav på Solvalla under onsdagen och till detta kan nu alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Läs mer

Oddset trippeln analys bettingstugan 753x471

Dagens trippel från Filip Brodd 22/9

Fotboll 21 september 2020

Under tisdagskvällen har jag hittat två intressanta lir från den tredje omgången av EFL Cup. West Ham ska ha toppchans att montera ner ett avväpnat Hull hemma i huvudstaden ... Läs mer

Zlatan Ibrahimovic Milan

Gratisspel till Milan vs Bologna

Serie A 21 september 2020

Ikväll spelar Milan mot Bologna och till denna match kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett gratisspel på 100 kronor. Läs mer

Oddset trippeln analys bettingstugan 753x471

Dagens trippel från Filip Brodd 21/9

Allsvenskan 21 september 2020

Från och med den här måndagen kommer jag att leverera välkomponerade tripplar till smaskiga odds här på Bettingstugan, på daglig basis! Då samtliga ligor runt om i fotbollseuropa ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

Premier League 18 september 2020

Ny möjlighet till att pricka in 13 rätt i helgen på Stryktipset och återigen får vi en fin jackpot från Svenska Spel i form av 15 miljoner kronor. Lyssna på våra experters bästa ... Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgtrippeln med SHL i fokus!

SHL 18 september 2020

Bettingstugan kommer med en ny helgtrippel och denna gång är det fokus på SHL som startar i helgen! Vad passar inte bättre än att vi låter en av våra hockeyexperter Mattias ... Läs mer

Martial Man Utd Palace Premier League

Superboost: Martial gör mål mot Palace?

Fotboll 18 september 2020

LÖRDAG: Martial och Manchester United tar emot Crystal Palace i en match där United ska försöka plocka tre poäng! Betway hjälper till att höja spänningen genom att höja oddset på ... Läs mer

Chelsea vs Liverpool

Testa Betfair Spelbörs - Gratisspel till Chelsea vs Liverpool

Premier League 17 september 2020

SÖNDAG, 20 september! Toppmatch i Premier League när Chelsea tar emot Liverpool. Alla nya kunder hos Betfair Spelbörs får 100 kr gratisspel till denna match! Läs mer

Hammarby vs AIK

Derby i Allsvenskan - 100 kr gratisspel till AIK vs Hammarby

Allsvenskan 17 september 2020

SÖNDAG, 20 september! Derby i Allsvenskan när AIK tar emot Hammarby. Till denna match har Betfair Spelbörs en kampanj där alla nya spelare får ta del av 100 kr riskfritt spel. Läs mer

IFK Goteborg

Gratisspel till IFK Göteborg vs FC Köpenhamn

Europa League 17 september 2020

Europa League-kval där IFK Göteborg ställs mot FC Köpenhamn ikväll. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ett gratisspel på 100 kronor. Läs mer

SHL premiär

Allt inför SHL premiären 2020/21!

SHL 17 september 2020

SHL säsongen 2020/21 närmar sig med stormsteg och äntligen kan vi snart ta del av heta matcher från en av världens bästa hockeyligor! Vi tar tempen på toppen respektive botten i ... Läs mer

BB200914 BB055

Inför: US Open 2020

Golf 16 september 2020

US Open drar igång imorgon torsdag på Winged Foot Golf Club i New York. Läs allt om tävlingen här! Läs mer

Tiger Woods

US Open: Klarar Tiger Woods och Adam Scott cutten? - 2.75 x pengarna!

Golf 16 september 2020

Det är återigen dags för US Open i golf och då kommer Betway med flera fina booster för evenemanget som sker i New York. Exempelvis att både Scott och Woods klarar cutten vilket ... Läs mer

Esport Ninjas Astralis Faze Spirit

Betway boostar Esport - 4.50 x pengarna!

E-sports 14 september 2020

Spirit (vs Faze) och NiP (vs Astralis) har båda spännande matcher på tisdag. Då väljer Betway att boosta oddset för dubbeln att båda vinner sina matcher! Ta del av kampanjen här. Läs mer

888sport oddsbonus

888sport lanserar ny oddsbonus

11 september 2020

Nu kan alla som ännu inte har konto hos 888sport ta del av en ny bonus. Spelbolaget har nämligen 100 kr tillbaka i cash om du förlorar på ditt första spel - helt utan ... Läs mer

5dagarsnoboll 5kpresentkort campobet 1

Tävling: Snöboll med CampoBet - Vinn 5.000 kr!

11 september 2020

Lördagen den 12 september sätts en ny snöboll i rullning. Det handlar om 5 dagar och i slutet väntar ett presentkort på 5.000 kronor till vinnaren. För att du ska kunna delta ... Läs mer

Harry Kane Tottenham

Prova Betfair Spelbörs - 100 kr gratis till Tottenham vs Everton

Premier League 11 september 2020

På söndag är det mer Premier League och till matchen mellan Tottenham och Everton får alla nya kunder hos Betfair Spelbörs 100 kr riskfritt spel. Läs mer

Aubameyang-arsenal

Gratisspel till Fulham vs Arsenal

Premier League 11 september 2020

Lördag bjuder på Premier League och hos Betfair Spelbörs får alla nya kunder ta del av ett riskfritt spel till Fulham vs Arsenal. Har du inget konto sedan tidigare får du 100 kr ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Superettan 11 september 2020

Stryktipset på lördag bjuder på en mycket härlig kupong när Premier League äntligen är tillbaka igen. dessutom en fin jackpot på hela 15 miljoner kronor. Detta vill ni inte missa. ... Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgtrippeln med Premier League i fokus!

Fotboll 11 september 2020

Hegtrippeln denna fina fotbollshelg kommer innehålla tre spel från Premier League. Häng på Robert Petterssons förslag så hoppas vi att trippeln fortsätter gå in! Läs mer

BB200705 BB781

Betway boostar odds i Liverpool - Leeds

Premier League 8 september 2020

Mästarna Liverpool tar emot nykomlingen Leeds och Betway boostar oddset på att Alexander-Arnold gör en assist i matchen. Betway ger 4 x pengarna på det oddset både till nya och ... Läs mer

ATG Tillsammans

Gratisspel till onsdagens trav på Solvalla

Trav 8 september 2020

Under onsdagen får vi trav på Solvalla och hos Betfair Spelbörs får alla nya kunder ett riskfritt spel på 100 kronor. Läs mer

Emil Forsberg Sverige

Gratisspel till Sverige vs Portugal

UEFA Nations League 8 september 2020

Ikväll är det ny match i Nations League för Sverige som på hemmaplan tar emot Portugal. Till denna match kan alla nya kunder hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på ... Läs mer

Liverpool mästare 2019/2020

Allt du behöver veta inför Premier League-starten

Premier League 7 september 2020

Premier League 2020/2021 närmar sig med stormsteg och det är dags att verkligen sätta sig in i . Vilket lag har egentligen störst möjlighet att ta hem titeln denna gång, vilket ... Läs mer

Betta på gruppspel EM Fotboll 2021

Betway boostar en dubbel på Nations League ikväll!

UEFA Nations League 7 september 2020

Nations League rullar vidare med matcher ikväll. Vill man spela en spelvärd dubbel ikväll så har Betway boostat oddset på att Nederländer och Polen vinner sina matcher. Händer det ... Läs mer

Aubameyang-arsenal

Premier League-boost från Betway - 4 x pengarna!

Premier League 7 september 2020

Premier League startar på lördag och redan till helgen kan vi ta del av en fin kampanj från Betway. De boostar oddset på att vi får se Vardy och Aubameyang göra mål i den första ... Läs mer

BB200901 VG816

Haaland avgör för Norge? Betway har en fin boost!

UEFA Nations League 4 september 2020

Norge ställs mot Österrike i den första matchen och det är ett Norskt landslag som litar mycket på att sin yngling längst fram ska leverera. Haaland att göra mål och Norge vinna ... Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgtrippel med Bettingstugan - Nations League i fokus!

UEFA Nations League 3 september 2020

Helgen stundar och med det kommer fina internationella matcher när Uefa Nations League gör comeback! En kavalkad av bra matcher och vi har bett vår expert JohanS att ta fram en ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)

UEFA Nations League 3 september 2020

Helgens Stryktips bjuder på en hel del fina matcher där det kan vara klurigt att ta ut raden. Vad passar då inte bättre än att låta våra experter Mattias Folkesson och Anders ... Läs mer

Schweiz Tyskland

Målrikt i Tyskland - Spanien? Betway har en fin boost åt oss!

UEFA Nations League 3 september 2020

TORSDAG - Tyskland möter Spanien och det är en nation i form! Tror man på Tyskland bör man spana in kampanjen från Betway där man boostar oddset på att Kai Havertz gör mål och att ... Läs mer

Spanien

Betway boostar oddset i Tyskland - Spanien till 6.50 (5.25)!

UEFA Nations League 3 september 2020

TORSDAG - Tyskland möter Spanien i Nations League och då kommer Betway med en boost till matchen. Tror man Spanien vinner och båda lagen gör mål får man 6.50 (5.25) x pengarna! ... Läs mer

Så funkar Nations League

Följ Nations League med oss och ta del av bonusar och kampanjer

Fotboll 1 september 2020

I september drar Nations League igång igen och det finns all anledning att följa matcherna! Varje match kommer bli viktig och vi kommer kunna följa de bästa spelarna i världen när ... Läs mer

Dagens basta spel med jonas betfair exchange

Gratis videotips flera dagar i veckan från Jonas Weimer

Fotboll 31 augusti 2020

Under den närmaste tiden kommer Bettingstugans expert Jonas Weimer ta sig an Betfairs Spelbörs och placera flera speltips varje vecka i ”Dagens bästa spel”. Detta kommer ske via ... Läs mer

BB200202 BB742

US Open - spana in denna fina SUPERBOOST från Betway till 5.50 x pengarna!

US Open 31 augusti 2020

US Open har dragit igång och här får vi se två favoriter som. Thiem och Zverev att vinna sina två matcher med 3-0 ger 3.80 x pengarna men Betway väljer att boosta detta odds till ... Läs mer

BB170629 BB493

Fin Betway boost i Mexiko i natt

Fotboll 31 augusti 2020

MÅNDAG - Leon tar emot Atlas i den mexikanska högstaligan i natt. Det är ett fint hemmalag som är stabila vilket gör Betways boost spännande. Nya eller redan existerande kunder ... Läs mer

BB180518 AE045

Storlagen vinner i allsvenskan idag? 5 x pengarna!

Allsvenskan 30 augusti 2020

Allsvenskan rullar vidare idag med flera fina matcher. Betway väljer att boosta oddset på att tre stora favoriter vinner. Vi får 5 x pengarna genom denna kampanj som gäller båda ... Läs mer

ATG Tillsammans

Riskfritt spel till travet på Bergsåker

Trav 28 augusti 2020

LÖRDAG, 29 AUGUSTI: Betfair Spelbörs har 100 kronor riskfritt spel till lördagens trav på Bergsåker, ett erbjudande som gäller för alla nya kunder. Läs mer

Malmo vs Elfsborg

Riskfritt spel till Malmö FF vs Elfsborg

Allsvenskan 28 augusti 2020

SÖNDAG, 30 AUGUSTI: Seriefinal i Allsvenskan när Malmö FF tar emot Elfsborg. Till denna match får alla nya kunder hos Betfair Spelbörs 100 kronor riskfritt spel. Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgtrippel med Bettingstugan - 4.10 x pengarna!

Allsvenskan 28 augusti 2020

Det är äntligen helg och då väntar även helgens trippel med Allsvenskan i fokus! Denna gång serverad av Jonas Weimer som alltså satte sin senaste trippel. Låt oss hoppas formen ... Läs mer

Lyon - PSG Ligue 1

Betway boost på Lyon ikväll!

Ligue 1 28 augusti 2020

FREDAG: Ligue1 är tillbaka och här har vi match mellan Lyon och Dijon. Betway väljer att boosta succén Lyon. Spelar man på Lyon vinna, över 2.5 mål och över 9.5 hörnor får man ... Läs mer

BB200825 BB284

Betway boost: Liverpool vinner och båda lagen gör mål!

Fotboll 28 augusti 2020

LÖRDAG: Det är dags för Community Shield mellan Arsenal och Liverpool. Det kommer bli en tät match och varför inte boosta oddset lite? Betway har just nu två olika booster i ... Läs mer

BB200826 JZ004

Alla bolag har stängt spelen på Hammarby ikväll!

Europa League 27 augusti 2020

Vill man spela på Hammarby ikväll får man vänta in oddsen. Just nu är matchen stängd för spel och troligtvis handlar det om osäkerheten kring vilket lag som Puskas ställer upp med ... Läs mer

Malmö MFF Thelin Rieks

MFF boostas av Betway i en trippel!

Europa League 27 augusti 2020

TORSDAG - Denna torsdag är det Europaleague-kval med svenskt deltagande! Malmö FF ska ta sig an Cracovia och vill man höja spänningen och ha koll på fler matcher har Betway satt ... Läs mer

Skarmavbild 2020 08 26 kl 08 46 50

Trippelboost från Betway

Champions League 26 augusti 2020

Onsdag - Idag är det Champions League-kval och Betway väljer att krydda vår kväll lite extra. Följande trippel är boostad upp till 6.50! Läs mer

Ludogorets Razgrad Midtjylland

Betway Boost: Ludogorets - Midtjylland

Champions League 26 augusti 2020

ONSDAG - Flera spännande cupmatcher denna vecka och idag serveras vi Champions League-kval. Spana in de hetaste boostarna från Betway - Exempelvis att Ludogorets vinner och båda ... Läs mer

Champions league final

Inför: Champions League final mellan PSG - Bayern Munchen

Champions League 23 augusti 2020

På söndag spelas äntligen Champions League-finalen 2020. En match vi fått vänta på länge och nu ska äntligen årets mästare utses. På ena sidan hittar vi Frankrikes mästarlag PSG. ... Läs mer

NEYMAR och LEWANDOWSKI

Betway BOOST: PSG vs Bayern München

Champions League 21 augusti 2020

SÖNDAG, 23 AUGUSTI: Final i Champions League där PSG och Bayern München ställs mot varandra och gör upp om pokalen. Till denna match har Betway en SUPER BOOST på Neymar eller ... Läs mer

Champions league final

Gratisspel till Champions League-finalen mellan PSG & Bayern München

Champions League 21 augusti 2020

SÖNDAG, 23 AUGUSTI: Final i Champions League där PSG och Bayern München gör upp om pokalen! Hos Betfair Spelbörs har man till denna match valt att bjuda alla nya spelare på 100 ... Läs mer

ATG Tillsammans

Riskfritt spel till lördagens trav på Solänget

Trav 21 augusti 2020

LÖRDAG, 22 AUGUSTI: Ta del av 100 kronor riskfritt spel på lördagens trav på Solänget. Skapa ett konto hos Betfair Spelbörs och placera ett spel på 100 kronor - förlorar du får du ... Läs mer

Europa League final 2020

Prova Spelbörsen gratis - riskfritt spel till Sevilla vs Inter

Europa League 21 augusti 2020

FREDAG, 21 AUGUSTI: Final i Europa Leauge där Sevilla tar emot Inter. Hos Betfair Spelbörs bjuder man alla nya spelare på 100 kronor riskfritt spel till denna match. Läs mer

Inter Sevilla Lukaku

Vinner Inter och gör Lukaku mål ikväll? - 6 x pengarna!

Europa League 21 augusti 2020

Ikväll är det final i Europa League och match mellan Inter och Sevilla. Betway väljer att boosta flera odds i matchen. Bland annat på att Lukaku gör mål och att Inter vinner. Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgtrippel med Bettingstugan - CL fokus!

Champions League 21 augusti 2020

Äntligen helg och äntligen Champions League-final! Vi tänker dedikera hela denna trippel åt finalen och bjuder på alla tre spel från denna match i en betbuilder till fina oddset ... Läs mer

Skarmavbild 2020 08 20 kl 16 31 34

Daniel Aldemir på Direkten Ryd vann Duellen på Stryktipset!

Premier League 20 augusti 2020

I helgen avgjordes Stryktipsduellen efter en rafflande, tät och jämn final! Det blev alltså Daniel Aldemir som drog det längsta strået och vann med endast ett rätt mer än Dalibor ... Läs mer

BB171025 ZH007

6.50 x pengarna på Elche ikväll!

Fotboll 20 augusti 2020

TORSDAG - Elche tar emot Girona ikväll klockan 22:00 och Betway är självklart med och hjälper till med spänningen. De ger 6.50 på att Elche vinner och att matchen går över 2.5 mål ... Läs mer

ATG Tillsammans

Riskfritt spel till onsdagens trav på Solvalla

Trav 19 augusti 2020

ONSDAG, 19 AUGUSTI: Alla nya kunder hos Betfair Spelbörs kan hämta ett riskfritt spel på 100 kronor till travet på Solvalla. Läs mer

PSG Lyon

Betway boostar CL ikväll och mycket mer!

Champions League 19 augusti 2020

Ikväll (onsdag) är det semifinal i Champions League och match mellan Lyon och Bayern München. Betway kommer med spännande boostar man kan ta del av i kvällens match. Läs mer

Bayern Munchen

Riskfritt spel till Lyon vs Bayern München

Champions League 19 augusti 2020

ONSDAG, 19 AUGUSTI: Semifinal i Champions League när Lyon och Bayern München gör upp om den andra och sista finalplatsen. Hos Betfair Spelbörs kan ni till denna match ta del av ... Läs mer

PSG Neymar

Prova Betfair Spelbörs gratis - RB LEIPZIG v PSG

Champions League 17 augusti 2020

TISDAG, 18 AUGUSTI: Semifinal i Champions League när Leipzig och PSG ställs mot varandra under tisdagskvällen. Till denna match kan alla nya kunder hos Betfair Spelbörs ta del av ... Läs mer

ATG Tillsammans

Trav i Romme - ta del av ett riskfritt spel

Trav 14 augusti 2020

LÖRDAG, 15 AUGUSTI: Trav i Romme och nu kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel värt 100 kronor. Läs mer

Man City

Riskfritt spel till Man City vs Lyon

Champions League 14 augusti 2020

LÖRDAG, 15 augusti: Till mötet i Champions League mellan Manchester City och Lyon har Betfair Spelbörs en kampanj som gör att alla nya spelare kan ta del av ett riskfritt spel. ... Läs mer

Sanels horna 2

Sanel utsedd till månadens Tipster på Bettingstugan

12 augusti 2020

Varje månad utser vi på Bettingstugan månadens Tipster bland våra spelläggare och efter en stark period blev det Sanel som tog hem det priset under juli månad. Vi tog ett kort ... Läs mer

Duellen final 720

Stryktipset Duellen - Final

11 augusti 2020

Stryktipset Duellen har kommit fram till sitt slut för denna gång och det är dags för ett avgörande. I finalen väntar en tuff och spännande duell mellan Dalibor Rajic och Daniel ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)

11 augusti 2020

Traditionen fortsätter! Inför denna helg har Mattias Folkesson och Anders Limpar plockat sina bästa spikar och skrällar till lördagens omgång av Stryktipset. Läs mer

Duellen andreas daniel

Stryktipset Duellen - Semifinal 2

6 augusti 2020

Vi är framme vid den andra och sista semifinalen i Stryktipset Duellen och där gör Andreas Höglund och Daniel Aldemir upp om den sista finalplatsen. Kolla in deras rader och köp ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)

6 augusti 2020

Inför varje omgång av Stryktipset plockar Mattias Folkesson och Anders Limpar ut sina bästa spikar och skrällar. Så även till lördagens omgång - som även bjuder på cirka 10 ... Läs mer

Hammarby Djurgarden

Riskfritt spel till Djurgården vs Hammarby

Allsvenskan 6 augusti 2020

SÖNDAG, 9 AUGUSTI: I helgen är det derby i Allsvenskan mellan Djurgården & Hammarby. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 ... Läs mer

Man City

Riskfritt spel till Man City vs Real Madrid

Champions League 6 augusti 2020

FREDAG, 7 AUGUSTI: Testa på spelbörsen hos Betfair genom att ta del av ett riskfritt spel till matchen mellan Manchester City och Real Madrid. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.31)

30 juli 2020

Till lördagens omgång av Stryktipset har Mattias Folkesson och Anders Limpar plockat ut både spikar och skrällar som kan vara bra att ha koll på. Läs mer

Duellen jocke dalibor 720

Stryktipset Duellen - Semifinal 1

30 juli 2020

Kvartsfinalerna är klara! Nu på lördag inleds första semifinalen och där väntar en spännande match mellan Joakim Eriksson och Dalibor Rajic. Vem ska lyckas knipa den första ... Läs mer

ATG Tillsammans

Trav på Solvalla - ta del av ett riskfritt spel

Trav 28 juli 2020

ONSDAG, 29 JULI: Test Betfair Spelbörs genom att ta del av ett riskfritt spel på travet i Solvalla. Alla nya kunder får 100 kronor riskfritt spel - insatsen tillbaka om ditt spel ... Läs mer

ATG Tillsammans

Riskfritt travspel i Bollnäs

Trav 24 juli 2020

LÖRDAG, 25 JULI: Trav i Bollnäs och 100 kronor riskfritt spel hos Betfair Spelbörs för alla nya spelare. Läs mer

Derby Aik Djurgarden

Testa Spelbörsen - 100 kronor riskfritt spel till AIK vs Djurgården

Allsvenskan 24 juli 2020

SÖNDAG, 26 JULI: Stockholmsderby i Allsvenskan när AIK & Djurgarden gör upp om tre poäng. Till denna match kan alla som ännu inte har konto hos Betfair Spelbörs ta del av 100 kr ... Läs mer

Manchester United

Riskfritt spel till Leicester vs Man Utd

Premier League 24 juli 2020

SÖNDAG, 26 JULI: Sista omgången i Premier League för denna säsong och till matchen mellan Leicester och Man United kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av 100 kronor ... Läs mer

Duellen mattias daniel

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 4

23 juli 2020

Vi är framme vid den sista kvartsfinalen av Stryktipset Duellen. Denna gång är det Mattias Folkesson på Bettingstugan och Daniel Aldemir på Direkten Ryd som gör upp. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.30)

Premier League 23 juli 2020

Både Mattias Folkesson och Anders Limpar har laddat upp med varsin spik och skräll inför lördagens omgång av Stryktipset, som dessutom bjuder på 9 miljoner jackpot! Läs mer

Hammarby vs Malmo

Riskfritt spel till Malmö vs Hammarby

Allsvenskan 20 juli 2020

TORSDAG, 24 JULI: Stormöte i Allsvenskan när Malmö FF och Hammarby ska göra upp om tre poäng. Till denna match kan alla som ännu inte har konto hos Betfair ta del av 100 kronor ... Läs mer

ATG Tillsammans

Travkampanj från Betfair Spelbörs

Trav 20 juli 2020

ONSDAG, 22 JULI: Trav i Östersund och till detta evenemang kan alla nya kunder hos Betfair Spelbörs hämta 100 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Hammarby vs IFK Goteborg

Riskfritt spel till Hammarby vs IFK Göteborg

Allsvenskan 20 juli 2020

MÅNDAG, 20 JULI: Hammarby tar emot IFK Göteborg på Tele2 Arena ikväll och till denna match kan alla nya spelare hämta 100 kronor riskfritt spel hos Betfair Spelbörs. Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgens trippel med Bettingstugan!

Allsvenskan 17 juli 2020

Förra helgen kunde vi fira in Jonas Weimers trippel från Division 1 till fina 4.30 x pengarna. Denna helg är det Mattias Folkesson som kliver in och bjuder på en trippel till ... Läs mer

ATG Tillsammans

Dagens travkampanj från Betfair Spelbörs

Trav 16 juli 2020

LÖRDAG, 18 JULI - 100 kronor i riskfritt spel från Betfair Spelbörs till travet på Axevalla. Läs mer

Duellen dalibor jimmie

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 3

16 juli 2020

Stryktipset Duellen fortsätter och vi är nu framme vid kvartsfinal 3 - där gör Dalibor Rajic och Jimmie Nordberg upp om en plats till semifinalen. Läs mer

Goitom

Riskfritt spel till AIK mot Sirius

Allsvenskan 15 juli 2020

ONSDAG, 15 JULI: AIK har stått för en svag inledning av Allsvenskan, medan Sirius överraskat många med sin fjärdeplats i tabellen. Ikväll ställs man mot varandra på Friends Arena ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.29)

Premier League 14 juli 2020

Veckans spikar och skrällar till Stryktipset ska redas ut! Både Mattias Folkesson och Anders Limpar har som vanligt plockat ut varsin till lördagens omgång! Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgens trippel med Bettingstugan - Divsion ett norra special! 4.30 x pengarna.

Fotboll 10 juli 2020

Helgen står för dörren och självklart kommer Bettingstugan med en ny trippel! Denna gång hämtad från Division 1 norra. Trippeln ger fina 4.30 x pengarna! Läs mer

Malmö Norrköping

Kampanj till Malmö mot Norrköping

Allsvenskan 10 juli 2020

MÅNDAG: Två tippade topplag där bortalaget Norrköping startat säsongen 2020 strålande! Ökar de avståndet eller kommer Malmö att krympa det på måndag? Läs mer

Arsenal Tottenham

Kampanj till Tottenham v Arsenal!

Premier League 10 juli 2020

SÖNDAG: Tottenham mot Arsenal är ett klassiskt möte i Premier League! Ta del av kampanjen från Betfairs prisbelönta spelbörs till matchen! Läs mer

Skarmavbild 2020 07 10 kl 12 57 15

Kampanj till Juventus - Atalanta - Riskfritt spel!

Serie A 10 juli 2020

LÖRDAG - Serieledarna Juventus ska försöka studsa tillbaka efter förlusten mot Milan. Det är dock en tuff mach som väntar när Atalanta kommer på besök. Ta del av ett riskfritt ... Läs mer

Duellen robert andreas

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 2

Premier League 9 juli 2020

I kvartsfinal 2 möts Bettingstugans profil i socialmedia Andreas Höglund och en outsider i tävlingen i form av Robert Hammarbring. Medan Andreas jobbat länge med betting och har ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.28)

Premier League 9 juli 2020

Stryktipset går in i sina sista omgångar och även denna helg bjuds det på flera fina matcher. Och inte nog med det - jackpot på 12 miljoner! Låt Limpar & Folkesson guida er till ... Läs mer

Zlatan Sverige Em trupp Odds

Milan mot Juventus - riskfritt spel från Betfairs prisbelönta spelbörs

Serie A 7 juli 2020

TISDAG: Stor match ikväll mellan Milan och Juventus. Zlatan ska försöka förstöra för Juve i kampen om ligatiteln. Ta del av riskfritt spel från Spelbörsen till matchen. Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgens trippel med Bettingstugan - 4.40 x pengarna!

Allsvenskan 3 juli 2020

Allsvenskan går in i sjätte omgången och tabellen börjar så sakteliga att sätta sig. Bettingstugan har till denna helg tagit fram en fin trippel där vår expert tagit fram sina ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Premier League 3 juli 2020

Stryktipset går in i sina sista omgångar och även denna helg bjuds det på flera fina matcher. Räkna med hög omsättning och räkna med att du kommer behöva hitta en fin spik och ... Läs mer

Duellen jonas jocke

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 1

Premier League 2 juli 2020

Duellen på Stryktipset har lämnat seedningen och nu börjar utslagsrundorna. I kvartsfinal 1 möts Bettingstugans bettingexpert Jonas Weimer och det senaste tillskottet på ... Läs mer

Shekarabi regeringen spelreglering 100 kr bonus

Nya bonusar för alla svenska bettingsidor i juli 2020

2 juli 2020

Regeringen har skärpt regler kring spelbranschen och det innebär bland annat att ett spelbolag som mest får dela ut 100 kronor som bonus på casino. Det har gjort att vi fått se en ... Läs mer

Malmo Djurgarden

Riskfritt spel till Malmö FF vs Djurgården

Allsvenskan 1 juli 2020

ONSDAG 1 juli - Riskfritt spel när förra årets mästare Djurgården reser till skåne för match med tippade mästarna 2020 Malmö FF. Räkna med en rolig match och ännu roligare blir ... Läs mer

ATG Tillsammans

Riskfritt spel till Bergsåker

Trav 26 juni 2020

LÖRDAG, 27 JUNI - Trav på Bergsåker och Betfair Exchange erbjuder 250 kr riskfritt spel denna afton. Läs mer

AI Ks Henok Goitom och Malmo F Fs Soren Rieks

Riskfritt spel till AIK vs Malmö FF

Allsvenskan 26 juni 2020

SÖNDAG, 28 JUNI - Stormöte i Allsvenskan när AIK och Malmö FF spelar om tre poäng. Hos Betfair Exchange kan ni till denna match hämta 250 kronor riskfritt spel. Läs mer

Image from i OS

Duellen på Stryktipset - dags att kora bästa spelläggaren!

25 juni 2020

Jakten på en mästare inom Stryktipset fortsätter här hos Bettingstugan och denna veckan är det sex nya ansikten som gör upp om de sista fyra platserna till kvartsfinalen. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.26)

Fotboll 25 juni 2020

För andra helgen i rad erbjuder Svenska Spel Stryktipset som består av elva matcher från den engelska fotbollen och två matcher i Allsvenskan. I vanlig ordning har Bettingstugans ... Läs mer

AI Ks Henok Goitom och Malmo F Fs Soren Rieks

Upphöjda odds till AIK vs Malmö FF

Allsvenskan 24 juni 2020

SÖNDAG, 28 JUNI - AIK & Malmö FF gör upp om tre poäng när man ställs mot varandra i den fjärde omgången av Allsvenskan. Hos 888 Sport kan du till denna match ta del av upphöjda ... Läs mer

Phil Foden Manchester City

Upphöjda odds till Chelsea vs Man City

Premier League 24 juni 2020

TORSDAG, 25 JUNI - Chelsea tar emot Manchester City och hos 888 Sport kan ni ta del av upphöjda odds till matchen. Läs mer

Chelsea vs Man City

Riskfritt spel till Chelsea - Man City

Premier League 24 juni 2020

TORSDAG, 25 JUNI - Premier League bjuder på ett riktigt intressant möte när Chelase & Manchester City gör upp! Hos Betfair Exchange kan ni till denna match hämta 250 kronor ... Läs mer

Trav Amal 24 juni

250 kronor gratis på Trav i Åmål

Trav 24 juni 2020

ONSDAG, 24 juni - Trav i Åmål och 250 kronor riskfritt från Spelbörsen. Läs mer

Liverpool tottenham

Upphöjda odds på Everton vs Liverpool

Premier League 18 juni 2020

En av dom hetaste matcherna denna helg är Merseyside-derbyt mellan Everton och Liverpool. 888sport erbjuder alla nya kunder boostade oddset på lagen ni tror vinner. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Premier League 18 juni 2020

Stryktipset är äntligen tillbaka och vi får en mängd fina matcher i helgen! Dessutom kastar Svenska Spel in 8 miljoner i jackpot! Vi kommer satsa hårt mot 13 rätt - ta del av ... Läs mer

Duellen seeding 1 1

Duellen på Stryktipset - dags att kora bästa spelläggaren!

Premier League 18 juni 2020

Det är äntligen tid för Stryktipset igen och det är även dags att kora en mästare i denna kategori hos Betttingstugan. Våra 12 spelläggare kommer tävla mot varandra i heta dueller ... Läs mer

Champions League spelschema odds analys

Champions League är tillbaka!

Champions League 17 juni 2020

Champions League är äntligen tillbaka! Den 7:e augusti spelas dom fyra kvarstående åttondelsfinalerna och fem dagar samlas kvartsfinals-lagen i Lissabon för att göra upp om ... Läs mer

Skarmavbild 2020 06 17 kl 14 11 17

Wow! "Tidig utbetalning" - en helt ny bettingfunktion lanseras!

Primeira Liga 17 juni 2020

Betsson, Betsafe och NordicBet lanserar en helt ny bettingfunktion som de kallar för "Tidig utbetalning". Det betyder att du får pengar för ditt bet om ditt lag har en ... Läs mer

Skarmavbild 2020 06 17 kl 12 20 46

Fina odds till Man City - Arsenal!

Premier League 17 juni 2020

ONSDAG - Premier League är tillbaka och det med besked. Vi får en riktigt fin match redan på onsdagskvällen mellan City och Arsenal. 888 sport firar detta med att ge oss ett ... Läs mer

BB200531 BB066

Oddset fortsätter rasa på Zlatan till Hammarby

Fotboll 17 juni 2020

I smyg syntes Zlatan på Tele2 under matchen mot Östersund i premiären. Detta samtidigt som Ibrahimovic enligt uppgifter hamnat i bråk med Milans vd Ivan Gazidis. Nu tyder mycket ... Läs mer

Stryktipset Lördag 20 juni

Strytipset är tillbaka!

Premier League 17 juni 2020

Stryktipset är tillbaka efter ett långt uppehåll! Men vilken comeback det blir med fina matcher och 8 miljoner i jackpot! Här finns all information inför lördagens system. Läs mer

Manchester City - Arsenal

Riskfritt spel till Manchester City - Arsenal

Premier League 15 juni 2020

ONSDAG - Äntligen startar Premier League och äntligen får vi ett riskfritt spel från Betfair Exchange! 250 kronor att använda till matchen. Läs mer

Skarmavbild 2020 06 15 kl 13 39 24

Malmö FF mot Mjällby - Riskfritt spel!

Allsvenskan 15 juni 2020

MÅNDAG - Favoriterna till det allsvenska guldet kliver in i handlingarna - Malmö FF. Detta mot nykomlingarna Mjällby. Kan det bara gå åt ett håll? Läs mer

Skarmavbild 2020 06 14 kl 07 45 54

Riskfritt spel i Bro Park

Trav 14 juni 2020

SÖNDAG - Bro Park står på menyn denna travsöndag och 250 kronor i riskfritt spel från Betfairs Spelbörs passar bra! Ta del av erbjudandet nedan. Läs mer

Hammarby 2

Gratisspel på Hammarby - Östersund!

Allsvenskan 13 juni 2020

SÖNDAG - Efter flera månaders uppehåll är det nu äntligen dags för allsvensk fotboll igen. Betfair Spelbörs firar detta med att erbjuda nya kunder ett gratisspel för 250kr på ... Läs mer

Skarmavbild 2020 06 12 kl 14 11 32

Riskfritt spel i Mallorca - Barcelona

La Liga 12 juni 2020

LÖRDAG - Mallorca kliver in på planen efter ett långt avbrott. Man hade kunnat haft ett lättare motstånd i premiären än motståndet - Barcelona. Ta del av 250 kronor till matchen ... Läs mer

Real Madrid Eibar

Kampanj med upphöjda odds i Real Madrid - Eibar

La Liga 12 juni 2020

SÖNDAG - Real Madrid ska återigen snöra på sig skorna. Det här är en match man ska vinna om guldet ska kunna bärgas. Ta del av en fin kampanj från 888 sport till matchen. Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgens trippel 5.70 x pengarna - fokus allsvenskan!

Allsvenskan 12 juni 2020

Ny helg och vilken sådan vi har framför oss! Och självklart blir det en ny trippel från Bettingstugan. Denna gång med fokus Allsvenskan till 5.70 x pengarna. Läs mer

Barcelona2

Fantastiska odds i Mallorca - Barcelona!

La Liga 11 juni 2020

LÖRDAG - Barcelona ska kasta sig in i guldstriden igen. Här ställs man mot Mallorca borta. Ny vinst att vänta eller kan Mallorca ha spenderat vilan väl? Fina odds väntar med 888 ... Läs mer

Skarmavbild 2020 06 11 kl 18 47 58

51 x pengarna på Gladbach eller 7 x på Bayern!

Bundesliga 11 juni 2020

LÖRDAG - Bayern München ångar på mot ett guld i Bundesliga lika överlägsen som en uppumpad gladiator! Denna gång står Borussia Münchengladbach för motståndet. Går det att stoppa ... Läs mer

BB200307 ZO018

Riskfritt spel till Sevilla Betis

La Liga 10 juni 2020

TORSDAG - Spanska ligan startar igen och här rivstartar vi med Sevilla mot Betis direkt! Ta del av Betfairs kampanj på matchen och 250 kronor riskfritt. Läs mer

Skarmavbild 2020 06 10 kl 11 15 33

250 kronor gratis på Trav i Åby

Trav 10 juni 2020

TORSDAG - Trav i Åby och 250 kronor riskfritt från Spelbörsen. Läs mer

Skarmavbild 2020 06 10 kl 11 11 24

250 kronor riskfritt spel

Trav 10 juni 2020

ONSDAG - Riskfritt travspel att ta del av i Vaggeryd Läs mer

Skarmavbild 2020 06 05 kl 11 29 45

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

Trav 5 juni 2020

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Skarmavbild 2020 06 05 kl 11 01 56

Travkampanj från Betfair Exchange

Trav 5 juni 2020

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgtrippeln bettingstugan

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Skarmavbild 2020 06 04 kl 15 33 41

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

allsvenskan 2020

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer

Skarmavbild 2020 06 03 kl 12 12 56

Riskfritt travspel i Rättvik

Trav 3 juni 2020

TORSDAG - Trav i Rättvik och riskfritt spel från Spelbörsen! Testa framtidens betting om du inte redan fastnat för det! Läs mer

Skarmavbild 2020 06 03 kl 12 10 00

Kampanj på Trav - 250 kronor gratis!

Trav 3 juni 2020

ONSDAG - Trav på Bro Park och Betfairs spelbörs bjuder på 250 kronor riskfritt! Ta chansen och testa trav i världsklass och odds som slår de flesta via Betfair och deras spelbörs. Läs mer

Skarmavbild 2020 06 01 kl 16 39 14

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

Skarmavbild 2020 06 01 kl 16 35 41

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

Trav 1 juni 2020

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

Lennart Johanssons pokal allsvenskan vinnare odds

De vinner allsvenskan - enligt spelbolagen!

Allsvenskan 29 maj 2020

Allsvenskan har fått grönt ljus att återupptas. Tidigast 14 juni kan vi se våra lag spela igen men redan nu vet vi hur favoriterna till serieseger ser ut. Ta del av listan här och ... Läs mer

BB200312 BB890

Helgens trippel med Bundesligadominans!

Bundesliga 29 maj 2020

Vår expert Jonas Weimer går väldigt bra på hemsidan och har träffat 16 av de senaste 20 speltipsen. Vi har bett vår tipster sätta ihop en trippel åt oss från Europas öppnade ligor ... Läs mer

Sancho Dortmund Schalke Bundesliga

Superodds på Dormund mot Schalke! 10 x pengarna!

Bundesliga 13 maj 2020

LÖRDAG - Fantastiska nyheter! Bundesliga är tillbaka denna fina helg! Och med det följer även trevliga kampanjer från Unibet. Här kommer en man absolut inte vill missa, eller vad ... Läs mer

Bundesliga Dortmund Frankfurt Freiburg Leipzig Schalke Mönchengladbach

Bundesliga är tillbaka - vi har trippeln!

Bundesliga 12 maj 2020

På lördag drar Bundesliga igång igen! Efterlängtad comeback som kräver att man läser på innan man lägger några spel. En som läst på ordentligt är Bettingstugans tipster Johan ... Läs mer

Sancho Dortmund Schalke Bundesliga

Så ser du Bundesliga gratis i helgen!

Bundesliga 11 maj 2020

Äntligen öppnar de europeiska stora ligorna upp för fotboll igen! Först ut är Bundesliga som drar igång redan i helgen. Schemat är fullspäckat med matcher för både lördag och ... Läs mer

Tony Ferguson Justin Gaethje UFC Unibet

UFC - Unibet boostar oddsen & visar matchen live!

UFC 8 maj 2020

SÖNDAG - UFC och match mellan Tony Ferguson och Justin Gaethje! Ta del av kampanjen för otroligt fina odds till kampen. Dessutom kan du se matchen live på Unibet 04:00. Läs mer

Betta med Swish spelbolag

Svenska spel börjar med Swishutbetalning!

8 maj 2020

Svenska Spel var tidigt ute med att erbjuda sina kunder inbetalningar via Swish och inloggning via Freja-ID. Nu blir man först i Sverige med att även betala ut via Swish! Läs allt ... Läs mer

Slots free spins casino

Välkomstbonus upp till 1500 kr och upp till 600 free spins!

5 maj 2020

Snabbare lanserar en ny casinobonus och det är inte vilken som helst. Nu får man som kund 1500 kronor och upp till otroliga 600 free spins! Ta del av erbjudandet här. Läs mer

Ardalan Shekarabi Reglering Spelmarknaden Öppet Brev

Spelbolagens öppna brev till Ardalan Shekarabi

5 maj 2020

Det var den 23 april som regeringen och Ardalan Shekarabi höll en presskonferens med anledning av den ökade osäkerheten i samhället. En rad spelregleringar föreslogs; exempelvis ... Läs mer

Manchester United Liverpool Premier League

Listan som gör dig glad - då öppnar ligorna!

Fotboll 30 april 2020

Det är fortfarande stor osäkerhet i samhället vilket förstås även ger en osäkerhet vad gäller sportevenemang. Nu börjar vi kunna se några få ljusglimtar och några datum att i alla ... Läs mer

Shekarabi betting reglering corona covid-19

Så påverkas du av de nya bettingreglerna 1 juni

30 april 2020

I veckan kom ett förslag från regeringen som levererades på en presskonferens av socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi. Vi tittar närmare på förslaget och hur detta påverkar ... Läs mer

ATG Tillsammans

Trav i Åmål- ta del av riskfritt spel

Trav 28 april 2020

TORSDAG - Riskfritt spel i Åmål. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

Sportbonus trav V75 poolspel spelbolag

Riskfritt spel till Bro Park

Trav 28 april 2020

ONSDAG - 250 kronor riskfritt till Bro Parks travbana. Ta del av erbjudandet här: Läs mer

Biden Trump president USA 2020

Odds och Analys inför presidentvalet 2020 i USA

Politik 27 april 2020

Det är valår i USA och det märks inom i stort sett allt som har med den amerikanska politiken att göra. De bägge sidorna vässar allt som kan vässas inför vad man tror kommer bli ... Läs mer

Overgangar united bale real icardi

Läs de hetaste övergångsoddsen!

Fotboll 26 april 2020

Europas fotbollsligor står och väntar på att få öppna igen samtidigt som vi har ett transferfönster som närmar sig. Räkna med en hel del action när klubbarna ska kasta sig in i ... Läs mer

Trav spelbolag bonus poolspel

Jägersro + Söndag + Trav! Det firar vi med riskfritt spel.

Trav 24 april 2020

SÖNDAG - Hämta hem 250 kronor riskfritt spel till söndagens tävlingar på Jägersro! Läs mer

Bäst spelbolag för trav

Riskfritt spel på Trav till Åby

Trav 24 april 2020

LÖRDAG - Trav från Åby på lördag och det firar vi in med 250 kronor riskfritt från Spelbörsen. Testa den fina sidan från Betfair. Läs mer

Trav Romme Betfair

250 kronor riskfritt travspel i Halmstad

Trav 21 april 2020

TORSDAG - Tävlingar i Halmstad firas in med 250 kronor riskfritt spel från Betfairs Spelbörs. Ta del av erbjudandet nedan: Läs mer

Robert Bergh trav

Onsdagens riskfria travspel från Betfairs Spelbörs

Trav 21 april 2020

ONSDAG - Trav på Bro Park och 250 kronor riskfritt spel från Spelbörsen! Läs mer

ATG Tillsammans

Söndag betyder riskfritt trav för 250 kronor!

Trav 19 april 2020

SÖNDAG - Bänka er framför trav idag och 250 kronor riskfritt spel från Betfairs Spelbörs. Ta del av erbjudandet här! Läs mer

Trav spelbolag bonus poolspel

Testa Betfairs Spelbörs gratis i helgen!

Trav 16 april 2020

LÖRDAG - Umåker och trav. Betfairs Spelbörs bjuder på ett riskfritt spel till tävlingen. Läs mer

Välkomstbonus Betting trav odds

Riskfritt spel till Solvalla

Trav 16 april 2020

FREDAG - Solvalla trav och riskfritt spel, kan det bli bättre? Ta del av erbjudandet här. Läs mer

Skarmavbild 2020 04 16 kl 12 49 08

Betta på eSport - 30.00 i odds på att Alliance vinner!

E-sports 16 april 2020

TORSDAG - Unibet levererar en unik oddsboost för oss som älskar Esport i stort och Dota2 i synnerhet. Få 30x pengarna (1.72) på svenska Alliance mot Chicken Fighters. Ta del av ... Läs mer

ATG Tillsammans

250 kronor gratis att spela på Trav!

Trav 14 april 2020

ONSDAG - Kvällens trav på Bro Park kan ni fira in med 250 kronor i ett riskfritt spel från Betfair Exchange. Ta del av erbjudandet här. Läs mer

Trav Romme Betfair

Spela gratis på TRAV - 250 sek att leka med

Trav 8 april 2020

Söndag - Trav på menyn denna söndag och tävlingar i Romme. Luta dig tillbaka med 250 kronor riskfritt från Betfairs spelbörs! Läs mer

Sportbonus trav V75 poolspel spelbolag

Fira påskafton med Spelbörsen och 250 kronor riskfritt på Trav!

Trav 8 april 2020

LÖRDAG - På påskdagen är det förstås mycket trav, bland annat på DANNERO. Betfair Exchange ger 250 kronor riskfritt om du vill testa spelbörsen idag. Läs mer

ATG Tillsammans

Sätt dig med ett travspel på fredag! Riskfria pengar från Betfair.

Trav 8 april 2020

FREDAG - Nu på fredag är det trav i ESKILSTUNA/FÄRJESTAD. Betfair Exchange firar in påsken med att ge bort 250 kronor till alla nya spelare. Här får du info om hur du kan ta del ... Läs mer

Trav spelbolag bonus poolspel

Prova spelbörsen på Jägersro - få 250 kronor tillbaka!

Trav 8 april 2020

TORSDAG - Betfair Spelbörsen är inget vanligt spelbolag. Hos dem bettar du direkt mot andra spelare vilket innebär att du kan få högre odds, du kan sätta dina egna eller handla ... Läs mer

BB190526 JN052

Spela 250 kronor på valfri häst idag - Betfairs Spelbörs bjuder!

Trav 6 april 2020

ONSDAG - Skapa konto hos Betfair Spelbörs så får du ett riskfritt spel för 250 kr till onsdagen trav på Solvalla/Åby. Följ instruktionerna nedan för att ta del av bonusen! Läs mer

Sportbonus trav V75 poolspel spelbolag

Betfairs Spelbörs bjuder på 250 kronor till Bergsåker/Axvalla

Trav 6 april 2020

TISDAG - Skapa konto hos Betfair Spelbörs så får du ett riskfritt spel för 250 kr till tisdagen trav i Bergsåker/Axvalla. Följ instruktionerna nedan för att ta del av bonusen! Läs mer

Trav spelbolag bonus poolspel

Prova spelbörsen och placera gratis travspel!

Trav 6 april 2020

MÅNDAG - Trav i Oxelösund idag! Då bjuder spelbörsen på 250 kronor att leka med. Läs mer

ATG Tillsammans

Få 250 kr gratis att spela på till travet!

Trav 3 april 2020

På lördag bjuds det på trav i Jägersro/Romme och då erbjuder Betfair Spelbörs ett riskfritt spel till alla nya kunder. Följ instruktionerna nedan och får ett gratisspel för 250 kr! Läs mer

Shooting a photo of brooklyn bridge with iphone 6s

Testa Betfair Spelbörs för kvällens trav!

Trav 3 april 2020

Inför kvällens trav på Solvalla erbjuder Betfair Spelbörs ett riskfritt spel till alla ni som ännu inte skapat konto. Följ instruktionerna nedan och får ett gratisspel för 250 kr. Läs mer

Trav spelbolag bonus poolspel

Spela gratis på söndagens trav!

Trav 3 april 2020

Skapa konto hos Betfair Spelbörs så får du ett riskfritt spel för 250 kr till söndagens trav i Bro Park/Umåker. Följ instruktionerna nedan för att ta del av bonusen! Läs mer

Zlatanhammary

Zlatan till Hammarby? - Oddset rasar

Allsvenskan 2 april 2020

Zlatans köp av Hammarby briserade som en bomb i november 2019. Det fanns dock inga planer på att själv spela i klubben men har det läget förändrats efter vårens världshändelser? ... Läs mer

ComeOn casino bonus

ComeOn firar 10 år - ger bort unik bonus med gratissnurr hela april!

1 april 2020

ComeOn firar 10 år och vill därmed fira in detta med alla sina nya medlemmar. 100% bonus upp till 5000 kronor när man testar på deras casino. Förutom 5000 kronor får man även 10 ... Läs mer

Maxresdefault

Legolas.bet stänger ner!

30 mars 2020

Imorgon (tisdag 31:a mars) kommer Sverige ha ett spelbolag mindre på marknaden. Legolasbet har beslutat sig att stänga ner all sin verksamhet. Läs mer

BB170512 BB380

Lets Dance 2020 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 23 mars 2020

Let's Dance firar 15 år och årets upplaga känns väldigt spännande och rolig! Vi har både influencers, stjärnor från Eurovison, politiker och fotbollsspelare. Säsongen förväntas ... Läs mer

Fantasy Betting Esport

Svenska spel lanserar E-sport

E-sports 23 mars 2020

Med sin omsättning och populära spel är Svenska Spel en av giganterna på den svenska marknaden. Nu kommer man även ta upp konkurrensen inom en av de mest växande spelmarknaderna ... Läs mer

Man City

Man City mot Real Madrid - vi har superodds!

Champions League 15 mars 2020

Returmöte i Champions League när City tar sig an Real Madrid. Spanjorerna har en svår uppgift framför sig. De ska vända ett 1-2 underläge från hemmamatchen i Madrid. Vi har ... Läs mer

Bayern är utmanare

Gratisspel till helgens Bundesliga!

Bundesliga 13 mars 2020

Utbudet av sport är begränsat denna helg pga läget i omvärlden. Det kommer dock spelas fotboll i Bundesliga och Betfair Exchange erbjuder nu ett gratisspel för 250 kr till matchen ... Läs mer

Man United

Upphöjda odds när Tottenham tar emot Man Utd

Premier League 12 mars 2020

SÖNDAG - Tottenham mot United är ett måste i helgen. Ett måste är även att höja upp oddsen, rejält! Ta del av kampanjen från 888-sport. Läs mer

Arsenal Vs Man City

Onsdagens Fräckis från Anders Limpar

Premier League 10 mars 2020

Limpan är tillbaka med en fräckis. Denna gång går han på ett lite säkrare spel i matchen mellan Man City vs Arsenal på onsdag. Läs mer

Icardi Inter

Europa League: 250 kronor gratis till Inter Getafe

Europa League 10 mars 2020

TORSDAG - Europa League är framme vid åttondelsfinalerna. Här är det Inter som ställs mot Getafe. Betfair Exchange bjuder dig på 250 kronor till matchen. Läs mer

Liverpool Salah

250 kr gratis i Liverpool v Atletico Madrid

Champions League 10 mars 2020

ONSDAG - Liverpool tar emot Atletico Madrid i Champions Leagues returmöte. Betfair bjuder på 250 kronor till matchen genom sin populära spelbörs. Läs mer

Man City Vs Man Utd

Helgen Fräckis från Anders Limpar!

Premier League 7 mars 2020

På söndag bjuds vi på Manchester-derby och då har Limpan en fräckis, han har hittat ett spel till oddset 10.75. Lyssna på hans motivering samt lite rolig fakta inför matchen. Läs mer

Frackisgretzky bethard

Bettingstugans FräckisGretzky är tillbaka! Med +10 000 i potten!

6 mars 2020

I helgen är det dags för ny tävling då vi kör igång en omgång av FräckisGretzky. Det handlar om att placera ett spel för 99kr hos Bethard och den som sätter sitt spel till högst ... Läs mer

1 Getty Images 1186959470

Wow, vilka odds vi får i manchesterderbyt!

Premier League 6 mars 2020

SÖNDAG - Dags för ny kamp mellan de två rivalerna Man Utd och Man City! Om inte derbyspänningen räcker så bjuder även 888 Sport på boostade odds till matchen! Ta del av ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.10)

Premier League 6 mars 2020

12 miljoner i jackpot på helgens stryktips! Då laddar Limpan och Folkesson upp med sina analyser av veckan bästa spik och skräll! Ta del av analysen och förhoppningsvis lördagens ... Läs mer

Arsenal

BOOSTADE odds på Arsenal och West Ham

5 mars 2020

888 sport väljer att boosta oddsen rejält i matchen Arsenal - West Ham. Ta del av erbjudandet tillsammans med Bettingstugan. Läs mer

Man-Utd-Man-City

Manchesterderby - Riskfria pengar att använda!

Premier League 5 mars 2020

Dags för ny kamp mellan de två rivalerna Man Utd och Man City! Om inte derbyspänningen räcker så bjuder även Betfair Exchange 250 kronor gratis att spela för till matchen! Ta del ... Läs mer

Alla grupperna för EM 2021 Fotbolls EM grupper

Grupperna till EM 2021 - Så ser lottningen ut!

EM 2021 2 mars 2020

I slutet av november 2019 lottades Fotbolls EM 2021. Totalt är det sex grupper i EM med fyra lag i varje grupp. Det finns 16 åtråvärda platser till slutspelet vilket innebär att ... Läs mer

Liverpool Chelsea

Spendera tisdagen med Chelsea Liverpool och Betfairs spelbörs

Premier League 29 februari 2020

Chelsea mot Liverpool och ny chans att störa serieledarna. Lek med 250 kronor gratis från Betfairs spelbörs till matchen. Läs mer

Ronaldo Juventus

Juve vs Inter - 250 kronor gratisspel

La Liga 29 februari 2020

Juve jagar lite andrum i toppen av Serie A medan Inter är det jagande lejonet bakom. Det här är en måstematch för Inter och räkna med en hel del känslor i denna match. Känslorna ... Läs mer

El Classico 2020

Real Madrid till 12 x pengarna eller Barca till 17!

La Liga 29 februari 2020

Nytt El Clasico och denna gång är väldigt mycket på spel. Barcelona leder ligan med två poäng och kan skapa sig ett gyllene läge i tabellen vid vinst här. Real Madrid däremot kan ... Läs mer

El Clasico

Riskfritt spel till El Clasico!

La Liga 28 februari 2020

Säsongens sista El Clasico blir en häftig upplevelse! Ta del av ett riskfritt spel från Betfairs spelbörs till matchen! Läs mer

Bettingstugan manadens spelbolag bethard

Bettingstugan kommer med ett nytt månadens spelbolag!

28 februari 2020

Mars närmar sig med stormsteg och det är med glädje vi kliver in i den första vårmånaden för 2020. Bettingstugan kommer nämligen med ett nytt spelbolag som "månadens spelbolag" - ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.9)

Premier League 28 februari 2020

12 miljoner i jackpot på helgens stryktips! Då laddar Limpan och Folkesson upp med sina analyser nedtonade i varsin spik och varsin skräll till er läsare. Lycka till med era rader ... Läs mer

87475250 10163071011390646 6739950834534055936 n

Tävling: Snöboll med Bethard - Vinn 20 000 kr!

28 februari 2020

En ny snöboll sätts i rullning denna helg! 5 dagar ska den rulla och briljerar man denna gång är det 20 000 som väntar vid slutet. För att delta behöver du antingen skapa ett ... Läs mer

Malmo FF EL

Torsdagens fräckis från Limpar!

Europa League 27 februari 2020

Förra veckan bjöd Limpan på två fräckisar till Wolfsburg - Malmö FF, en satt och en sprack. Nu är det dags igen och återigen har Limpan siktat inställt på Malmös match. Läs mer

Real Madrid Man City

Förhöjt odds på Real Madrid vs Man City!

Champions League 26 februari 2020

888sport erbjuder alla nya kunder chansen att boosta oddset på det lag man tror vinner matchen. Tror ni på Real Madrid-vinst får man 13 x pengarna och ni som tror på Man City får ... Läs mer

Malmo FF EL

Riskfritt spel på Malmö vs Wolfsburg!

Europa League 26 februari 2020

Förlust i första mötet med 2-1 men Malmö FF:s chanser till avancemang i Europa League lever i högsta grad. På torsdag behöver Malmö FF lösa en seger och om du har en god känsla på ... Läs mer

Real Madrid Benzema

Spela ett gratisspel på Real Madrid vs Man City!

Champions League 26 februari 2020

Ikväll har vi en riktig stormatch i Champions League framför oss då Real Madrid får besök av Manchester City. Betfair Exchange passar då på att erbjuda alla nya kunder ett ... Läs mer

Europatipset

Europatipset – en samling av de hetaste matcherna för dagen!

Fotboll 21 februari 2020

Europatipset lanserades av dåvarande Tipstjänst 1993, nu Svenska Spel Sport & Casino. Från början hette spelet Italienska Stryktipset då kupongen endast behandlade italienska ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 21 februari 2020

Ingen jackpot denna vecka på Stryktipset, men en fin rad har vi att analysera. Och vad passar inte bättre än att låta Limpan och Folkesson guida oss rätt här! Två spikar och två ... Läs mer

Unnamed

Ladda ner nya LeoVegas-appen och spana in LeoAlerts!

20 februari 2020

LeoVegas kommer med en ny uppfräschad app som ger dig möjlighet att slå på och av aviseringar på den marknad du spelat på. Enkelt, smidigt och väldigt roligt! Läs mer

Camp Sweden Fotbolls EM 2021

EM 2021 - Camp Sweden

EM 2021 19 februari 2020

Ingen har väl ingått att Sverige kvalificerade sig för Fotbolls-EM 2021 i sommar! Ett mästerskap med Svenskt deltagande höjer förstås spänningen ännu mer. Ska ni ta er till nån av ... Läs mer

Anders Limpar

Torsdagens fräckis från Limpar

Europa League 19 februari 2020

Knappt hinner vi koka morgonkaffet här i Sverige innan Limpar kommer med en fräckis! Denna gång är det torsdag, Europa League och den viktiga matchen för Malmö FF i ... Läs mer

Tottenham Bayern München Champions League

Tottenham vs Leipzig - sitt inte utan gratisspel!

Champions League 18 februari 2020

Tottenham inleder på hemmaplan när Champions League går in i ett nytt skede! Motståndarna Leipzig lär göra allt för att försöka sätta käppar i hjulet för Mouinhos Tottenham. Ta ... Läs mer

Klopp Liverpool

Riskfritt spel till Atletico Madrid vs Liverpool

Champions League 18 februari 2020

Atletico Madrid lottades mot tuffast (?) möjliga motstånd! Men vis av förra året kan det verkligen ske mirakel i dessa matcher. Inget är avgjort på förhand och det här lär bli två ... Läs mer

Liverpool2

Atletico Madrid vs Liverpool - Ta del av en oddsboost!

Champions League 18 februari 2020

Championsleague möte mellan två giganter. På ena sidan Atletico Madrid och på andra sidan Liverpool. Det kommer bli tätt, intensivt och passionerat. Vad passar då inte bättre än ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 14 februari 2020

Jackpot på Stryktipset idag med 14 miljoner i potten! Omsättningen lär bli hög och det finns all anledning att läsa på inför helgens Stryktips! Denna vecka får vi ta del av ... Läs mer

Image from i OS 15

Ny tävling - Last Man Standing!

13 februari 2020

Bettingstugan har skapat en ny tävling som heter Last man standing. Tävlingen pågår tills vi endast har en person kvar. Vinnaren tar hem tävlingen och blir 3000 kronor rikare i ... Läs mer

Tippa EM 2021 Betting Odds

Tippa EM 2021 - Så gör du!

EM 2021 13 februari 2020

Fotbolls-EM 2021 närmar sig med stormsteg, ett Europamästerskapet som väntas slå rekord i betting. I denna artikel ger Bettingstugan dig tips och råd om hur du ska tänka när du ... Läs mer

Oddset powerplay kupong sportspel svenska spel

Powerplay - spelet för hockeyälskare!

Ishockey 12 februari 2020

Oddset Powerplay är ett poolspel från Svenska Spel Sport & Casino för alla som gillar att tippa på hockey. De hetaste drabbningarna för dagen, hämtade från ligor som SHL, ... Läs mer

Stryktipset

Stryktipset - mer populärt än någonsin

Fotboll 12 februari 2020

Stryktipset, som är en produkt från Svenska Spel Sport & Casino, är en av de absolut mest populära spelprodukterna som finns i Sverige och har sina anor redan från 30-talet. Då ... Läs mer

Zlatan Sverige Em trupp Odds

Spela 250 kronor Milan v Juventus - riskfritt

Serie A 12 februari 2020

Milan mot Juventus är en av de största matcherna i Italien. Nu har vi även Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna i matchen. Betfair Exchange bjuder på 250 kronor till ... Läs mer

Liverpool satsar på titeln

Norwich mot Liverpool - 250 kronor gratis att spela för

Premier League 12 februari 2020

Ta del av Betfair Echanges kampanj och få 250 kronor gratis till matchen Norwich - Liverpool! Läs mer

Manchester chelsea

Chelsea vs United - Ta del av en oddsboost!

Premier League 12 februari 2020

Chelsea ska ta sig an Manchester United i ett klassiskt möte. Ingen kamp om ligatiteln men nog så viktigt att slåss om CL-platserna. Och nog så viktigt att sitta med bra odds! 888 ... Läs mer

Betta på Fotbolls EM 2021 » Välj rätt spelbolag & Bonus

Betta på Fotbolls EM 2021 » Välj rätt spelbolag & Bonus

EM 2021 11 februari 2020

I Sverige finns det en stark bettingkultur och faktiskt ett av dom länder som spelar mest av alla i hela Europa. Det är inte så konstigt att förstå eftersom det kan höja vilken ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 7 februari 2020

Ingen jackpot på stryktipset men ändå en spännande rad som lär ge en hel del pengar vid full pott! Låt Folkesson och Ridderwall guida er rätt i djungeln av spikar och skrällar. Läs mer

Derby Milan Inter

Inter mot Milan - 250 kronor bonusspel

Serie A 6 februari 2020

Milanoderby mellan giganterna Inter och Milan. En match där Zlatan får möta sin gamla klubb. Vilka går segrande ur kampen? Satsa 250 kronor gratis på valfritt spel i matchen och ... Läs mer

Utmanare Bayern Munchen

Riskfritt spel för 250 kr på Bayern Mûnchen - Leipzig

Bundesliga 6 februari 2020

Bundesliga och match mellan Bayern Munchen och Leipzig! Det kommer bli tätt, intensivt och passionerat. Vi rekommenderar er att lugna ner er med ett 250 kronors gratisspel från ... Läs mer

Frackisgretzky paf

Ny FräckisGretzky med +10 000 i potten!

6 februari 2020

Tidigare i veckan vann Ronny Nilsson 20 000 kr till en sportresa när han tog hem stugans snöboll. I helgen är det dags för nästa tävling då vi kör igång en ny omgång av ... Läs mer

Anders Limpar Fotbolls-VM 2022

Onsdagens fräckis från Limpar

Serie A 4 februari 2020

Limpan bjuder återigen på en fräckis. Denna gång gör han det från löpbandet i Taiwan. Oddset på Limpans fräckis står just nu i 2.45 hos Paf. Hör hans motivering nedan. Läs mer

5dagarsnoboll 20ksportresa PAF

Tävling: Snöboll med Paf - Vinn 20 000 kr!

31 januari 2020

Det är dags för att sätta igång en ny snöboll i rullning. Vi tjuvstartar snöbollen redan idag men det går självklart att delta även på lördag. För att delta behöver du ha konto ... Läs mer

Bettingstugan manadens spelbolag paf

PAF - Månadens spelbolag på Bettingstugan!

31 januari 2020

Vi kliver in i februari månad och detta betyder att det är dags för en ny omgång av Månadens Spelbolag. Denna gång arrangerar vi det uppskattade konceptet tillsammans med Paf. ... Läs mer

Anders Limpar Fotbolls-VM 2022

Helgens fräckis från Anders Limpar

Premier League 31 januari 2020

Limpan är på resande fot men har ändå lyckats hitta ett fint speltips till lördag. Han bjuder på en högoddsare till Watford vs Everton till oddset 4.30! Läs mer

Tottenham Vs Man City

Gratisspel till Premier Leage - Tottenham vs Man City

Premier League 31 januari 2020

Ett nytt klassiskt möte mellan Mourinho och Pep Guardiola. Denna gång mellan Tottenham och Man City. Två lag som inte träffat rätt säsongen 2019/2020. För vilket lag fortsätter ... Läs mer

Superbowl

SUPERBOWL - 49ers vs Cheifs - Gratisspel

Super Bowl 31 januari 2020

Äntligen dags för Superbowl! Det blir en natt med lite sömn. Plåster på såren från Betfair med 250 kronor gratis till finalen. Hämta hem dina pengar här! Läs mer

Klopp Liverpool

Riskfritt spel för 250 kr på Liverpool - Southampton

Premier League 31 januari 2020

Liverpool ångar på i Premier League. Ny match mot Southampton och det känns som det finns fina gratispengar att hämta via Betfair Exchanges kampanj på matchen. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.5)

Premier League 30 januari 2020

13 rätt och 13 miljoner i jackpot! Den här veckan är det verkligen läge att analysera sönder våra stryktipsmatcher. Denna vecka gör vi en rotation i laget då Stefan Ridderwall går ... Läs mer

Tottenham Vs Man City

Upphöjda odds mellan Tottenham och Man City

Premier League 30 januari 2020

Ny match i Premier League och ny fin kampanj från 888 sport! Sidan som har grymma odds på Premier League ger här ett fint öppningserbjudande. Eller vad sägs om 51 x pengarna på ... Läs mer

SUPERBOWL 0

Superodds till Super Bowl

30 januari 2020

888 sport väljer att höja spänningen i den 54:e upplagan av Super Bowl! Det kommer bli en tät match mellan vinnarna från de respektive konferenserna American Football Conference, ... Läs mer

Bra välkomstbonus 2022 Spelbolag

Stöd ditt favoritlag - pengar till dig och din klubb!

Superettan 29 januari 2020

Allsvenskan har fått en ny huvudsponsor vilket innebär 150 miljoner till Sveriges 32 elitklubbar. 20 av dessa miljoner kan vi fans vara med och styra genom att välja ... Läs mer

vilka datum spelar sverige fotbollsem 2021

Fotbolls-EM 2021 - Vilka datum spelar Sverige?

EM 2021 29 januari 2020

Sverige avancerade som bekant från kvalspelet till huvudturneringen i Fotbolls-EM 2021! Men när drar egentligen matcherna igång för Sverige? Vi ger er informationen om alla ... Läs mer

West Ham Liverpool

West Ham mot Liverpool - hämta hem fantastiska odds!

Premier League 28 januari 2020

West Ham ska försöka med det som inget annat lag lyckats med i Premier League 2019/2020. Att vinna mot Liverpool! 888 Sport boostar båda lagens odds för alla nya kunder. Ta del av ... Läs mer

Melodifestivalen 2022 semifinal odds

Melodifestivalen 2020 - två stora favoriter!

Melodifestivalen 27 januari 2020

Det har blivit dags för melodefestivalen 2020 där 28 bidrag ska göra upp om om vem som får representera Sverige i Nederländerna senare i vår. Här tar vi upp vilka som är favoriter ... Läs mer

Ronaldo

Riskfritt spel för 250 kr på Napoli - Juventus

Serie A 24 januari 2020

Toppmatch i Serie A då Napoli får besök av serieledarna Juventus. Hos Betfair Exchange kan alla nya kunder ta del av ett gratisspel för 250kr. Nedan kan ni ta del av instruktioner ... Läs mer

Vaxjo Mal

GRATISSPEL Växjö mot Leksand!

SHL 24 januari 2020

På lördag är det dags för SHL-matcher och bland annat ett fint möte mellan Växjö och Leksand. Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel för 250 kr på denna ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.4)

Premier League 24 januari 2020

Alla vet att för att få 13 rätt med en bra utdelning krävs inte bara bra spikar utan även att man hittar skrällarna. Limpan och Folkesson guidar er rätt i vanlig ordning! Läs mer

Liverpool Lovren

Riskfritt spel i Wolverhampton - Liverpool!

Premier League 22 januari 2020

Wolverhampton står inför en tuff uppgift. Match mot obesegrade Liverpool! Bänka dig med ett riskfritt spel värt 250 kronor till matchen via Betfair Exchanges kampanj. Läs mer

Man United

250 kronor riskfritt i Man Utd - Burnley ikväll!

Premier League 22 januari 2020

United tar emot Burnley ikväll. Ta del av Betfair Exchanges erbjudande och få 250 kronor riskfritt till matchen. Läs mer

Ruben Neves Wolverhampton

Wolves - Liverpool - Upphöjda odds från 888 Sport

Premier League 22 januari 2020

Wolverhampton ska försöka med det som inget annat lag lyckats med i Premier League 2019/2020. Att vinna mot Liverpool! 888 Sport boostar båda lagens odds för alla nya kunder. Ta ... Läs mer

Prix d Amérique

Prix d´ Amérique - Monsterodds på Face time Bourbon!

22 januari 2020

Den 100:e upplagan av Prix d' Amerique körs 26 januari i år. Över distansen 2 700 meter ska världens bästa hästar göra upp om förstapriset som är 450.000 euro. Nu ger även 888 ... Läs mer

Chelsea Arsenal

Kvällens riskfria spel: 450 kr på Chelsea - Arsenal!

Premier League 21 januari 2020

Veckomatch i Premier League och kvällens höjdpunkt hittar vi i London då Chelsea tar emot Arsenal. Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel på matchen. Skapa ... Läs mer

Best bet 4 tavling

Bettingstugan presenterar Best Bet IV - "The mental strength ladder"

21 januari 2020

Best Bet är tillbaka! Nu med den fjärde upplagan. Tre tävlingar har gett tre mästarlag. Nu är det dags att testa psyket hos de lag som vågar (?) ställa upp! The mental strength ... Läs mer

Favoriter till att vinna Fotbolls EM 2021

Favoriter till att vinna Fotbolls EM 2021

EM 2021 20 januari 2020

Vi spanar in vinnaroddsen inför sommarens stora höjdpunkt - Fotbolls-EM 2021! Här får du de bästa oddsen och information om hur du bäst investerar dina pengar för att få ... Läs mer

BB200112 MI137

Allt inför din resa till Fotbolls-EM 2021

EM 2021 19 januari 2020

Biljetterna delas nu ut i rask takt från Uefa och har du varit en av de lyckligt lottade sitter du med en biljett! Här är allt du behöver veta om tider, spelplatser och ... Läs mer

McGregor UFC Cerrone Las Vegas

Upphöjda odds till nattens UFC med McGregor och Cerrone!

UFC 18 januari 2020

Comeback för McGregor! Denna gång mot Cerrone i en av UFC:s hetaste matcher under 2020. McGregor avstod helt från matcher under 2019 men kommer nu som favorit till galan i Las ... Läs mer

Casumo Betting Bonus Casino Odds EM 2021

Casumo lanserar ny sportbook - med en fin välkomstbonus!

17 januari 2020

Casumo kommer med svensk licens, en helt ny sportsbook och framförallt - en trevlig välkomstbonus för oss att ta del av! Nu kan du hämta hem 100% upp till 1000 kronor hos det ... Läs mer

McGregor Cerrone UFC Las Vegas

UFC - Superodds på McGregor att vinna!

UFC 17 januari 2020

Äntligen comeback för McGregor! Denna gång mot Cerrone i en av UFC:s hetaste matcher under 2020. McGregor avstod helt från matcher under 2019 men kommer nu som favorit till galan ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 17 januari 2020

13 miljoner i jackpot på veckans stryktips och med tanke på hur raden ser ut så finns det stor möjlighet till fin utdelning! Men för att få ta del av den så krävs det en bra spik ... Läs mer

Manchester United Liverpool Premier League

Liverpool vs Man Utd - 450 kronor gratisspel!

Premier League 16 januari 2020

Ett klassiskt möte mellan två av Premier Leagues giganter. United med Lindelöf i spetsen ska försöka göra det ingen annan klubb lyckats med i år - att ta tre poäng mot Liverpool. ... Läs mer

Real Madrid Benzema

Real Madrid tar emot Sevilla - Spela 250 kr gratis!

La Liga 16 januari 2020

På lördag är det en fin match i Spanska La Liga när Real Madrid tar emot Sevilla. Betfair Exchange bjuder på 250 kronor till matchen! Följ våra instruktioner och hämta hem ditt ... Läs mer

Last man standing tavling betfair

Last Man Standing - Hockeyspecial!

Ishockey 15 januari 2020

Last Man Standing är tillbaka! Tävlingen som gjorde stor succé i december får nytt förtroende med inriktning på hockey! Tävlingen går ut på att överleva så länge som möjligt. ... Läs mer

Brynas

250 kronor att spela för på Brynäs mot FBK - Riskfritt!

Premier League 13 januari 2020

Brynäs spelar mot Färjestad torsdag den 16 januari. Betfair Exchange höjer spänningen med 250 kronor extra till matchen! Ta del av erbjudandet här. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 10 januari 2020

Vi har en mycket intressant omgång av Stryktipset med flera fina matcher. Våra experter Anders Limpar och Mattias Folkesson har båda två tagit ut varsin spik och skräll till ... Läs mer

Liverpool tottenham

Förhöjda odds på Tottenham - Liverpool

Premier League 10 januari 2020

Tottenham tar emot Liverpool i en av de större matcherna denna helg. Detta vill 888 sport uppmärksamma genom att ge ett kanonerbjudande på spel i matchen. Vad sägs tillexempel om ... Läs mer

Tottenham Bayern München Champions League

Tottenham mot Liverpool - 450 kronor gratis

Premier League 10 januari 2020

Ny stormatch i Premier League och ny kampanj från Betfair Exchange. Denna gång kan man spela valfritt spel för 450 kronor i matchen Tottenham - Liverpool. Missar man spelet får ... Läs mer

Frackisgretzky betfair

Ny FräckisGretzky i helgen med +10 000 i potten!

9 januari 2020

Tidigare i veckan vann Håkan Lindgren 20 000 kr till en sportresa när han tog hem stugans snöboll. I helgen är det dags för nästa tävling då vi kör igång en ny omgång av ... Läs mer

Sverige Rumanien

Spela för 250 kronor på Sverige mot Moldavien - Riskfritt

Landskamp 8 januari 2020

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel till vänskapsmatchen mellan Sverige och Moldavien. Följ instruktionerna nedan och få ett gratisspel värt 250 kr. Läs mer

Man-Utd-Man-City

Gratisspel för 250 kr på Man Utd vs Man City!

Ligacupen 7 januari 2020

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel på kvällens match mellan Man Utd vs Man City. Följ instruktionerna nedan och få ett gratisspel värt 250 kr. Läs mer

Liverpool Barcelona

Spela riskfritt på derbyt i La Liga!

La Liga 3 januari 2020

Betfair Exchange bjuder på ett riskfritt spel för 250 kr till alla nya kunder till lördagens derby i Spanien mellan Espanyol - Barcelona. Följ instruktionerna nedan för att få ett ... Läs mer

Snoboll Exchange

Tävling: Snöboll med Betfair Exchange - Vinn 20 000 kr!

2 januari 2020

Ny månad innebär nytt Månadens Spelbolag. I januari kommer vi erbjuda mängder med roliga tävlingar och utmaningar med Betfair. Vi börjar med en snöboll där ni har chans på ett ... Läs mer

Liverpool satsar på titeln

Spela riskfritt på Liverpool - Sheffield United

Premier League 2 januari 2020

Betfair Exchange bjuder på ett riskfritt spel för 250 kr till alla nya kunder till kvällens match mellan Liverpool och Sheffield United. Följ instruktionerna nedan för att ta del ... Läs mer

Bettingstugan manadens spelbolag betfair

Betfair - Månadens spelbolag på Bettingstugan!

1 januari 2020

Betfair och Betfair Exchange blir årets första Månadens Spelbolag. Under januari månad kommer vi erbjuda er chansen att delta i flera tävlingar med grymma priser men även en ... Läs mer

spelbolag ned Bank ID och Swish

Vilka är trenderna inom betting 2020

Fantasy Sports 31 december 2019

Nytt år och nya trender, vad kommer vara det hetaste inom betting under 2020 och vilka funktioner kommer att fokuseras extra mycket på hos spelbolagen? LeoVegas har presenterat ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.52)

27 december 2019

Vi har en mycket intressant omgång av Stryktipset framför oss där hela 13 miljoner kronor ligger i jackpot! Våra experter Anders Limpar och Mattias Folkesson har båda två tagit ut ... Läs mer

Man Utd

Gratisspel för 450 kr på Burnley - Man Utd

Premier League 26 december 2019

Matcherna i Premier League duggar tätt, likaså kampanjerna från Betfair Exchange. Skapa konto via instruktionerna nedan och få ett riskfritt spel för 450 kr på Burnley - Man Utd! Läs mer

Jamie Vardy Leicester Norwich Stryktipset

Julklapp: Riskfritt spel för 450 kr på Leicester vs Liverpool!

Premier League 23 december 2019

Här kommer en julklapp från Betfair Exchange. Skapa konto via instruktionerna nedan och få ett riskfritt spel för 450 kr på Leicester vs Liverpool! Läs mer

Best bet III tavaling

Bettingstugan presenterar Best Bet III - "The Boxing Day Frenzy"

Ishockey 21 december 2019

Tävlingsformen Best Bet lanserades av Bettingstugan i oktober och blev en succé. 18 lag tävlade i tre heta dagar och tillslut var det "Team Invictum" som drog hem hela tävlingen. ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.51)

Premier League 20 december 2019

22 miljoner i jackpot denna vecka samtidigt som vi serveras en rad fina matcher från Stryktipset. Varför inte låta Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ... Läs mer

El Clasico

El Clasico - 250 kronor riskfritt

La Liga 18 december 2019

Säsongens första El Clásico är äntligen här! Det firar Betfair Exchange med att bjuda oss på 250 kronor gratis till matchen. Läs här hur du tar del av erbjudandet. Sen är det bara ... Läs mer

El Clasico

Fantastiska odds på El Classico med 888 Sport - todo dentro!

La Liga 16 december 2019

Barcelona mot Real Madrid är ett av fotbollens absolut tyngsta möten. Det är en match som är på liv och död och som gärna ska njutas av tillsammans med något fint odds till liten ... Läs mer

Aubameyang-arsenal

Upphöjda odds på Arsenal vs Man City!

Premier League 13 december 2019

På söndag kan alla nya kunder hos 888sport ta del av ett förhöjt odds på antingen Arsenal eller Man City. Följ instruktionerna nedan och få en ordentlig oddsboost! Läs mer

Arsenal Vs Man City

Riskfritt spel på Arsenal - Man City!

Premier League 13 december 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel på söndagens stormatch i Premier League. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får ni ett gratisspel på ... Läs mer

Frackisgretzky fastbet

Tävling - FräckisGretzky med 10 000 kr i potten!

13 december 2019

Tidigare i veckan vann Anes Cesko 20 000 kr i presentkort då han tog hem månadens snöboll. I helgen är det dags för nästa tävling då vi kör igång en ny omgång av FräckisGretzky. ... Läs mer

Dart VM Peter Wright World Cup

VM 2020 DART - Förhöjda vinnarodds!

Dart 12 december 2019

VM i Dart börjar på fredag den 13 december. Tävlingen hålls i London och den regerande mästaren Michael Van Gerwen är favorit även denna gång! Dart är en fantastisk sport att ... Läs mer

Malmo Rosenberg

Förhöjda odds när Malmös europaäventyr fortsätter!

Europa League 12 december 2019

Vilken match vi har framför oss! Ett riktigt hett nordiskt möte mellan Köpenhamn och Malmö. Mycket ligger i potten och dessutom är det Markus Rosenbergs avskedsmatch. 888 sport ... Läs mer

BB180715 ZZ032

Fotbolls-EM 2021 - Vem vinner skytteligan?

EM 2021 11 december 2019

En av de mest prestigefyllda individuella priserna man kan vinna som spelare är skytteligan i ett stort mästerskap. Spelare som Patrick Kluivert, Milan Baros och Alan Shearer är ... Läs mer

BB191001 ZP039

Bayern mot Tottenham - 450 kronor riskfritt spel

Champions League 11 december 2019

Bayern Munchen tar emot Tottenham när gruppspelet i Champions League ska avgöras. Det är inte så spännande i denna grupp men Betfair Exchange löser det - genom att ge 450 kronor ... Läs mer

Liverpool satsar på titeln

Upphöjt odds på Salzburg vs Liverpool!

Champions League 10 december 2019

Nu boostar 888sport upp oddset till kvällens CL-drabbning mellan Salzburg och Liverpool. Alla nya kunder som följer instruktionerna nedan får välja mellan att boosta oddset på ... Läs mer

Barcelona Messi Suarez

Spela riskfritt på Inter vs Barcelona

Champions League 10 december 2019

Ikväll spelas det Champions Leauge-fotboll och då har Betfair tagit fram ett erbjudande till alla nya kunder som vill spela på spelbörsen. Skapa konto och fyll i instruktionerna ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.49)

Premier League 6 december 2019

Ny vecka och nya möjligheter till 13 rätt tillsammans med våra experter Mattias Folkesson och Anders Limpar. Tillsammans guidar dem oss rätt i 1X2 djungeln. Ta del av deras tankar ... Läs mer

BB190424 BB914

Man City mot United - Prova spelbörsen gratis!

Premier League 6 december 2019

En av Premier League-omgångens hetaste match är den mellan City och United. Ett riktigt hett manchesterderby! Betfair Exchange väljer att ge 450 kronor gratis till matchen. Ta del ... Läs mer

Ruiz JR Joshua odds sport bonus 888

BOXNING: Ruiz Jr vs Joshua - 888 går på oddsknock!

Boxning 6 december 2019

När Andy Ruiz Jr i somras slog ut Anthony Joshua var det en av tungviktshistoriens största skrällar. Den 7 december är det dags för den hett efterlängtade returmatchen, som sänds ... Läs mer

Man-Utd-Man-City

Boostade odds till Manchester City mot United!

Premier League 6 december 2019

En av Premier League-omgångens hetaste match är den mellan City och United. Ett riktigt hett manchesterderby! 888Sport ser till att boosta oddset på bägge lagen till alla nya ... Läs mer

Stryktipskung

Tävling - Bettingstugans Stryktipsmästare

Premier League 6 december 2019

Bettingstugans Stryktpsmästar-tävling är en rykande het tävling som Bettingstugan arrangerar i vår Speltipsgrupp på facebook. Tävlingen går ut på att försöka sätta så många rätt ... Läs mer

Snoboll 20k fastbet

Vinn 20 000 kr i presentkort - var med i vår snöboll!

4 december 2019

Ny månad och ny supermaxad snöboll med hela 20 000 kronor i vinstsumma genom ett presentkort! Reglerna är enkla: Skapa konto/eller logga in på Fastbet och placera ett spel för ... Läs mer

Mourinho

Man Utd - Tottenham - Prova spelbörsen gratis

Premier League 2 december 2019

Manchester United tar emot Tottenham i ett rysarmöte. En pressad Ole Gunnar Solskjaer mot en pånytt-född Mourinho som säkerligen kommer göra allt för att förstöra festen för sin ... Läs mer

Bettingstugan manadens spelbolag fastbet

Fastbet - Månadens spelbolag på Bettingstugan!

2 december 2019

Nu är det dags för en ny omgång av Månadens Spelbolag. I september startade vi med konceptet och hade då stor succé med Yobetit. I November var det NoAccountBet som var månadens ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.48)

Premier League 28 november 2019

25 miljoner i jackpot denna lördag och en omsättning som lär bli väldigt fin! Vi serveras en rad fina matcher från Stryktipset och varför inte låta Bettingstugans experter Anders ... Läs mer

Malmo Vagen

Spela på Malmö ikväll! - 450 kronor riskfritt!

Europa League 28 november 2019

Viktig match för våra svenska representanter i Europa - Malmö FF. En riktigt spännande match mot Ukrainas storlag Dynamo Kiev. Vid vinst ser läget ljust ut för Malmö medan man vid ... Läs mer

Farjestad-Mal

Färjestad mot Skellefteå - 450 kronor att spela för

SHL 28 november 2019

SHL-möte mellan fyran Färjestad och sjuan Skellefteå. Det här brukar vara ett hett möte och vad passar inte bättre än att addera lite spänning med ett bet på 450 kronor? Det är ... Läs mer

Liverpool Napoli

Maxade odds för Liverpool vs Napoli!

Champions League 25 november 2019

En av Champions League-omgångens hetaste match är den mellan Liverpool och Napoli. 888Sport ser till att boosta oddset på bägge lagen till alla nya kunder, vinst delas ut i ... Läs mer

Barcelona Messi Suarez

Barcelona mot Dortmund - 450 kronor riskfritt till alla nya spelare

Champions League 25 november 2019

Barcelona möter Dortmund i en match som kan avgöra Grupp F. Bareclona leder med en poäng och kan således knipa förstaplatsen i gruppen vid seger. Betfair Exchange vill att du som ... Läs mer

Liverpool firar

Testa spelbörsen för 450 kronor gratis i matchen Liverpool - Napoli

Champions League 25 november 2019

Liverpool har en fantastiskt fin form i ligaspelet och i Champions League toppar man Grupp E. Största utmanarna heter Napoli och här möts lagen. Betfair Exchange kryddar ... Läs mer

Juventus-Matuidi

450 kronor riskfritt i Juventus mot Atletico Madrid

Champions League 25 november 2019

Toppmöte i Grupp D mellan Juventus och Atletico Madrid. Juventus kan säkra gruppsegern. För Atletico Madrid handlar det främst om att hålla Leverkusen och Lokomotiv Moskva bakom ... Läs mer

Real Madrid Benzema

Real Madrid v PSG - Få 450 kronor tillbaka i kontanter

Champions League 25 november 2019

Real Madrid tar emot PSG i en rykande het Champions League-tisdag. PSG kan avgöra grupp A men räkna med att Real vill blanda sig i kampen om förstaplatsen och framförallt säkra ... Läs mer

Best bet II tavaling

Efter succén senast - Bettingstugan presenterar Best Bet II - "Hit and Run"

23 november 2019

Tävlingsformen Best Bet lanserades av Bettingstugan i oktober och blev en succé. 18 lag tävlade i tre heta dagar och tillslut var det "Team Invictum" som drog hem hela tävlingen. ... Läs mer

Frackisgretzky noaccountbet

FräckisGretzky - Tävling med 10 000 kr i potten!

22 november 2019

Tidigare i veckan vann Jim Lindberg 20 000 kr i presentkort då han tog hem månadens snöboll. I helgen är det dags för nästa tävling då vi kör igång en nu omgång av FräckisGretzky. ... Läs mer

Chelsea Vs Man City

Riskfritt spel för 250 kr på Man City - Chelsea!

Premier League 22 november 2019

Omgångens match i Premier League är utan tvekan Man City - Chelsea. Dom två topplagen drabbar samman på lördag kväll och Betfair Exchange har nu tagit fram ett erbjudande till ... Läs mer

Sverige publik EM 2021 biljetter europa

Så köper du biljetter till Fotbolls-EM 2021

EM 2021 22 november 2019

Sverige är klara för EM 2021 och redan nu börjar uppladdningen! Det absolut bästa sättet att uppleva Fotbolls-EM är förstås att vara på plats där det händer. Det kan dock vara ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

EM-kval 22 november 2019

12 miljoner i jackpot denna lördag och en omsättning som lär bli fin. Vi serveras en rad fina matcher från Stryktipset och varför inte låta Bettingstugans experter Anders Limpar ... Läs mer

Hv71 djurgarden

HV71 - Djurgården - 450 kronor att leka med!

Fotboll 20 november 2019

HV71 tar emot Djurgården i en het elitseriematch där både viktiga poäng och prestige står på spel! Betfair Exchange nöjer sig inte med att ta emot bets på denna match utan delar ... Läs mer

Vem vinner em 2021 fotbollsem

Vem vinner EM 2021?

EM 2021 20 november 2019

Sverige är klara för Fotbolls EM-2021 och genast börjar nedräkningen till sommarens stora höjdpunkt! Portugal är regerande mästare men vilka vinner EM denna gång? Vi ger dig odds, ... Läs mer

Julgodis

Skapa konto - få 1 kg julgodis!

Tennis 19 november 2019

Comeon kommer med en passande nyhet lagom till jul! Alla nya spelare som registrerar sig och sätter in 100 kronor får 500 kronor att spela för SAMT 1 kg julgodis från Comeon. En ... Läs mer

Skarmavbild 2019 11 19 kl 11 14 23

Hajper gör julen lite bättre - delar ut en miljon!

19 november 2019

Hajper kommer med en ny bonus som man kan hämta hem innan 23e december. Bonusen delas ut på självaste julafton! Var med och dela på miljonen genom vår länk! Läs mer

Berg

450 kronor riskfritt till matchen Sverige mot Färöarna

EM-kval 15 november 2019

Sverige mor Färöarna kan mycket väl bli en riktigt ödesmatch! Bäst att stilla nerverna med något bet i matchen. Betfair Exchange löser det genom att ge 450 kronor gratis att spela ... Läs mer

Leksand

Prova spelbörsen gratis - Leksand mot HV71!

Ishockey 15 november 2019

Leksand mot HV71 i elitserien! Då bjuder Betfair Exchange på 250 kronor gratis att spela för när du skapar ett nytt konto hos dem. Läs mer

Snoboll no account bet

Vinn 20 000 kr i presentkort - Delta i vår snöboll!

15 november 2019

I helgen kör vi igång med en ny snöboll och denna gång maxar vi priset rejält. Denna gång får vinnaren hela 20 000 kr (!) i presentkort. Reglerna är enkla, skapa konto/eller logga ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.46)

EM-kval 14 november 2019

10 miljoner i jackpot denna lördag när Premier League har tagit paus. Istället serveras vi fem heta EM-kvalmatcher blandat med engelska lågdivisioner. Bettingstugans experter ... Läs mer

Sverige Rumänien fans em-kval

Boostat odds på Rumänien - Sverige

EM-kval 14 november 2019

På fredag ställs Sverige mot Rumänien och en EM-biljett står på spel. 888Sport ser till att boosta oddset på bägge lagen. Vinst delas ut i gratisspel! Läs mer

BB191112 JM068

Inför Rumänien mot Sverige - Våra tipsters ger sin bild av matchen

EM 2021 13 november 2019

På fredag spelas en av de viktigare matcherna vi sett det svenska landslaget spela på bra länge. Rumänien står för motståndet och vid en vinst är Sverige klara för Em 2020. Det är ... Läs mer

Så funkar Nations League

Slutspel i Nations League - Så går Sverige vidare till EM 2021

EM 2021 12 november 2019

Skulle olyckan vara framme och Sverige missar topp-två i sin EM-kvalgrupp finns en livlina tack vare det nya formatet Nations League. Det kan vara knepigt att förstå hur systemet ... Läs mer

EM 2021 Sverige Odds

Spela 450 riskfritt på Rumänien Sverige

EM-kval 12 november 2019

Rumänien mot Sverige i en riktigt ödesmatch! Bäst att stilla nerverna med något bet i matchen. Betfair Exchange löser det genom att ge 450 kronor gratis att spela för när du ... Läs mer

Sverige Rumänien fans em-kval

Inför EM-kvalet » Rumänien vs Sverige

EM 2021 12 november 2019

Den kritiska ödesveckan är här. Precis som Bettingstugan förutspådde så kommer Sveriges öde avgöras i Budapest på fredag då man gästar Rumänien. Vi på Bettingstugan är redo. Laget ... Läs mer

Julgran

Årets julklapp 2019 - Vi ger dig favoriter & odds!

Årets julklapp 12 november 2019

Julafton närmar sig och inom kort ska man börja fundera på vilka julklappar som ska köpas till sina nära och kära. För att undvika eventuella tårar och besvikelse vid ... Läs mer

Skarmavbild 2019 11 11 kl 15 09 12

Sätt in 100 kronor - få 400 kronor samt en Sverige-halsduk

EM-kval 11 november 2019

Även om det alltid är varmt och mysigt i stugan så drar kylan och mörkret in över Sverige. Vad passar då inte bättre än en halsduk att värma sig med? Det är precis vad du just nu ... Läs mer

Image from i OS 4

Bettingstugan växer - Över 8000 medlemmar i Bettingstugans Facebookgrupp!

Ishockey 8 november 2019

Förutom att ta del av värdefullt innehåll till din betting på Bettingstugan.se så erbjuder vi även en Facebookgrupp där det bjuds på ännu fler speltips. Dessutom anordnas roliga ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.45)

Premier League 8 november 2019

13 miljoner i jackpot denna lördag och en omsättning som lär bli fin. Vi serveras en rad fina matcher från Stryktipset och varför inte låta Bettingstugans experter Anders Limpar ... Läs mer

Malmo Rosenberg

Gratisspel på Lugano - Malmö FF!

4 november 2019

Allsvenskan är över men Malmö FF har fortfarande säsongen igång då dom är mitt i ett gruppspel i Europa League. Betfair Exchange erbjuder ett gratisspel på deras match mot Lugano. ... Läs mer

Dortmund Vs Tottenham

Riskfritt spel på Champions League - Gratisspel för 250 kr på Dortmund vs Inter!

Champions League 4 november 2019

Till kvällens match i Champions League mellan Dortmund och Inter kan alla nya spelare hos Betfair Exchange ta del av ett riskfritt spel för 250 kr. Följ instruktionerna nedan för ... Läs mer

Real Madrid Benzema

Gratisspel på Real Madrid vs Galatasaray!

Champions League 4 november 2019

Nu får alla nya kunder hos Betfair Exchange på Real Madrid vs Galatasaray. Följ instruktionerna nedan för att ta del av erbjudandet. Vid förlust får du tillbaka 250 kr i kontanter ... Läs mer

Norrkoping Djurgarden

Spela riskfritt på Norrköping - Djurgården!

Allsvenskan 1 november 2019

Nu på lördag ska det avgöras vilket lag som vinner Allsvenskan. Djurgården har allt i sina egna händer då dom behöver en ynka poäng för att säkra titeln. Betfair Exchange erbjuder ... Läs mer

Hammarby Fallman

Riskfritt spel på Hammarby - Häcken!

Allsvenskan 1 november 2019

I den sista omgången av Allsvenskan får Hammarby besök av Häcken. Betfair Exchange har tagit fram ett gratisspel till alla nya kunder. Skapa konto och följ instruktionerna nedan ... Läs mer

Shl

Spela för 450 kr utan risk på Brynäs - Frölunda!

SHL 1 november 2019

Betfair Exchange erbjuder ett gratisspel för 450 kr på Brynäs - Frölunda. Följ instruktionerna nedan för att aktivera erbjudandet. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.44)

Premier League 1 november 2019

Spännande matcher på helgens kupong! Dessutom 11 miljoner i jackpot. Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa ... Läs mer

Best bet tavaling 1

Spela "Best Bet" med Bettingstugan!

31 oktober 2019

På lördag startar en helt ny tävling med Bettingstugan - Best Bet! Tävlingen har sina rötter i tävlingsformen "Best Ball" som spelas som en lagtävling i golf. Även här är det lag ... Läs mer

Bettingstugan manadens spelbolag noaccountbet

NoAccountBet - Månadens spelbolag på Bettingstugan!

26 oktober 2019

Nu är det dags för en ny omgång av Månadens Spelbolag. I september startade vi med konceptet och hade då stor succé med Yobetit. Denna gång är det NoAccountBet som kommer få bli ... Läs mer

Djurgarden Hockey

Gratis elitseriepengar när SAIK och Djurgården drabbar samman!

SHL 25 oktober 2019

Skellefteå mot Djurgården - då delar Betfair Exchange ut 450 kronor gratis! Följ instruktionerna nedan för att hämta ditt riskfria spel. Läs mer

Aik Sv Malmo

Spela 450 kronor på Malmö eller AIK helt utan risk!

Allsvenskan 25 oktober 2019

Malmö måste vinna. AIK måste vinna. Det är upplagt för en fin fotbollsmatch när Sveriges giganter drabbar samman. Ta del av Betfair Exchange erbjudande om 450 kronor gratis till ... Läs mer

Liverpool satsar på titeln

Pool mot Spurs! 450 kronor att leka med - GRATIS!

Premier League 25 oktober 2019

Vilken match vi har att se fram emot på söndag! Liverpool mot Tottenham är ett klassiskt rivalmöte. Betfair Exchange väljer att höja spänningen ännu mer genom att erbjuda 450 ... Läs mer

Abraham Chelsea Premier League Stryktipset

450 kronor i gratisspel i matchen Burnley mot Chelsea!

Premier League 25 oktober 2019

I helgen tar Burnley emot formtoppade Chelsea! Lampard har verkligen fått ordning på Chelsea men nu kommer man med en europamatch i benen. Klarar man att bryta ner Burnley i alla ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.43)

Premier League 25 oktober 2019

Spännande matcher på helgens kupong! Dessutom 13 miljoner i jackpot. Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa ... Läs mer

Freja e ID

Freja eID+ tar över spelvärlden - håll dig uppdaterad här!

24 oktober 2019

Freja eID har tagit upp kampen med Bank ID och ser ut att göra det på knock out. Säkerhet och smidighet värderas högt - och där är Freja eID en viktig aktör. Spelbolagen börjar nu ... Läs mer

Hv71

Spela för 250 kr på HV71 - Växjö!

SHL 23 oktober 2019

Nu erbjuds du ett gratisspel på HV71 - Växjö. Alla som skapar konto hos Betfair Exchange kan ta del av ett riskfritt spel för 250 kr på matchen. Läs mer

Malmo Safari

Spela för 250 kr utan risk på Malmö - Lugano!

Europa League 23 oktober 2019

Malmö FF spelar på torsdag ny match i Europa League då dom gästas av Lugano. Nu får alla nya kunder hos Betfair Exchange ett riskfritt spel för 250 kr på Malmö - Lugano. Skapa ... Läs mer

Andelsspel ny bettingstugan

Spela andelsspel med Bettingstugan

Fotboll 23 oktober 2019

Bettingstugan samarbetar med Direkten Ryd och erbjuder nu andelsspel till Topptipset, Bomben, Powerplay, Europatipset och Stryktipset. Nedan går vi igenom hur andelsspel fungerar ... Läs mer

Dortmund Mal

Riskfritt spel för 250 kr på Inter - Dortmund!

Champions League 22 oktober 2019

Nu får alla nya kunder hos Betfair Exchange ett riskfritt spel för 250 kr på Inter - Dortmund. Skapa konto enligt instruktionerna nedan för att ta del av erbjudandet. Läs mer

Eden Hazard Real Madrid Champions League odds sport bonus

Gratisspel på Champions Leaugue - 450 kr riskfritt!

Champions League 22 oktober 2019

Vi har en spännande match framför oss ikväll då Real Madrid besöker Turkiet och Galatasaray. Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på matchen. Skapa ... Läs mer

Farjestad

Gratisspel på SHL - Spela för 250 kr riskfritt!

SHL 18 oktober 2019

I helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Färjestad - Luleå. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 18 oktober 2019

Landskamperna slut för denna gång och nu väntar engelska matcher på kupongen igen. Dessutom 12 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ... Läs mer

5dagarsnoboll 20kpresentkort betfair

Vinn 20 000 kr i presentkort - Delta i vår snöboll!

18 oktober 2019

I helgen kör vi igång med en ny snöboll och denna gång maxar vi priset rejält. Denna gång får vinnaren hela 20 000 kr (!) i presentkort. Reglerna är enkla, skapa konto/eller logga ... Läs mer

Liverpool 1

Riskfritt spel till Man Utd v Liverpool

Premier League 18 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Manchester United - Liverpool. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 ... Läs mer

Brynas

Gratisspel på Brynäs - Oskarshamn!

SHL 16 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Brynäs - Oskarshamn. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer

Leo leo leo

LeoVegas kommer med en ny STOR bonus

16 oktober 2019

LeoVegas lanserar idag en ny bonus som tilltalar precis alla typer av spelare. Vare sig du är nybörjare eller riktig storspelare. Bonusen är nämligen indelad i fem olika nivåer. ... Läs mer

EM 2021 Sverige Odds

Sverige mot Spanien - MAXADE odds

EM-kval 15 oktober 2019

Sverige möter Spanien i ett rykande hett EM-kvalmöte. Vad passar inte bättre till det än några maxade odds? 888sport skruvar upp oddsen för hemma- respektive bortaseger rejält! Läs mer

Frackisgretzky 10kresa yobetit

TÄVLING: Vinn FräckisGretzky & få 10 000kr presentkort!

11 oktober 2019

På lördag morgon sätter vi igång en ny tävling med Yobetit. Tävlingen går ut på att placera spel för 99kr och den som sätter ett spel för högst odds vinner ett presentkort för 10 ... Läs mer

Camp Sweden Fotbolls EM 2021

Läget i EM-kvalet - så kommer det att gå

EM 2021 11 oktober 2019

EM-kvalet går in i sitt slutskede och i många grupper kommer nu helt avgörande matcher. Vi tar tempen på Sveriges grupp där mycket kan avgöras denna vecka. Det kommer bli kamp, ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

EM-kval 11 oktober 2019

Landskamper för hela slanten på stryktipset denna vecka. Dessutom 10 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt ... Läs mer

Leksand

Uppskruvade odds - Färjestad mot Leksand

Ishockey 9 oktober 2019

Elitserien och het match mellan Färjestad och Leksand på torsdag. Skapa konto enligt instruktionerna nedan och få en fin boost på ditt odds! Läs mer

Granqvist Sverige

Sverige mot Spanien - 250 kronor riskfritt spel

EM-kval 8 oktober 2019

PBetfair Exchange erbjuder ett gratisspel till det heta EM-kvalet mellan Sverige och Spanien på tisdag 15/10. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt ... Läs mer

Farjestad hockey

Färjestad mot Leksand - 250 kronor riskfritt

Ishockey 8 oktober 2019

Betfair Exchange erbjuder ett gratisspel på elitseriens laddade möte mellan Färjestad och Leksand på torsdag. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt ... Läs mer

Camp Sweden Fotbolls EM 2021

Malta mot Sverige - Prova spelbörsen gratis

EM-kval 8 oktober 2019

På lördag reser Sverige till Malta för ny EM-kvalmatch. Betfair Exchange erbjuder ett gratisspel till matchen. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.40)

Premier League 3 oktober 2019

Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa spikar och skrällar! Läs mer

Malmo Champions League

Spela riskfritt på Malmö - FCK!

Europa League 3 oktober 2019

Betfair Exchange erbjuder ett gratisspel på kvällens laddade möte mellan Malmö FF och FC Köpenhamn. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 450 ... Läs mer

Leksand frolunda

Gratisspel för 450 kr till Leksand - Frölunda!

SHL 3 oktober 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel för 450 kr till matchen mellan Leksand - Frölunda. Följ instruktionerna nedan för att ta del av erbjudandet! Läs mer

Bettingstugan tipsterintervju ridderwall

Tipster-intervju med Stefan Ridderwall!

Ishockey 2 oktober 2019

Bettingstugan landade i förra veckan ett tungt nyförvärv för 2019/2020 års bettingsäsong - Stefan Ridderwall! Vår nya hockey- och fotbollsexpert kliver nu in som ny tipster på ... Läs mer

Tottenham Bayern München Champions League

Spela på Tottenham mot Bayern Mûnchen för 450 kr utan risk!

Champions League 30 september 2019

Nu i veckan erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kronor till matchen Tottenham - Bayern Mûnchen! Läs mer

Skarmavbild 2019 10 01 kl 14 31 36

Riskfritt spel - Brynäs mot Djurgården

Ishockey 30 september 2019

Nu i veckan erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr i matchen Brynäs - Djurgården! Läs mer

Frackisgretzky 10kresa yobetit

TÄVLING: Delta i FräckisGretzky & vinn 10 000kr presentkort!

27 september 2019

På lördag morgon sätter vi igång vår sista tävling med Yobetit. Tävlingen går ut på att placera spel för 99kr och den som sätter ett spel för högst odds vinner ett presentkort för ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 27 september 2019

Lås dörren, stäng av telefonen, lägg dig bekvämt i soffan och låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig igenom veckans bästa spikar och skrällar. ... Läs mer

Real Madrid Vs Atletico Madrid

Spela på Atletico Madrid - Real Madrid för 450 kr utan risk!

La Liga 26 september 2019

Nu i helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på Madrid-derbyt mellan Atletico och Real! Läs mer

Solskjaer Emery Man Utd Arsenal Premier League

Gratisspel för 450 kr på Man Utd vs Arsenal!

Premier League 26 september 2019

Nu på måndag erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr i matchen mellan Solskjaers Manchester United och Emerys Arsenal! Läs mer

BB170309 DR081

Satsa 450 kr utan risk på kvällens SHL-match!

SHL 24 september 2019

Det spelas en match i SHL ikväll och i samband med matchen erbjuder Betfair Exchange ett riskfritt spel för 450 till alla nya spelare. Sitter ditt spel får du din vinst i ... Läs mer

Hv71 djurgarden

Riskfritt spel för 450 kr på Djurgården - HV71

SHL 24 september 2019

På torsdag gästas Djurgården av HV71 och i samband med matchen erbjuder Betfair Exchange ett riskfritt spel för 450 till alla nya spelare. Sitter ditt spel får du din vinst i ... Läs mer

Derby Milan Inter

Spela för 450 kr utan risk på Milan - Inter

Serie A 20 september 2019

Nu i helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på Milano-derbyt mellan Milan och Inter. Läs mer

Chelsea liverpool

Riskfritt spel på Chelsea - Liverpool

Premier League 20 september 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på stormatchen mellan Chelsea och Liverpool. Läs mer

Aik Hammarby

Gratisspel på Hammarby - AIK!

Allsvenskan 20 september 2019

Det är dags för stockholmsderby i Allsvenskan då Hammarby gästas av AIK. Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ ... Läs mer

HV71 Leksand Elitserien betfair gratisspel

HV71 mot Leksand - 450 kronor gratis!

Ishockey 20 september 2019

Skapa konto enligt instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel till matchen HV71 - Leksand för 450 kr! Läs mer

7dagarsnoboll 20kresa yobetit

Tävla med Bettingstugan - Vinn en resa för 20 000 kr!

20 september 2019

Under september månad har vi erbjudit våra besökare en unik bonus från Yobetit. Nu passar vi även på att anordna en snöboll där alla som har konto hos Yobetit kan vinna ett ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

Premier League 20 september 2019

Ingen jackpot denna vecka men det kommer bli en fin omsättning på en rolig rad. Luta dig tillbaka och låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida er ... Läs mer

TIPS-SM 2019: Så fungerar det!

Fotboll 19 september 2019

Starten av 2019 års upplaga av Tips-SM kommer allt närmare. Här på Bettingstugan får du svar på alla funderingar kring arrangemanget, och dessutom tips på hur du tar dig långt i ... Läs mer

Malmo Champions League

Spela på Malmö ikväll för 450 kr helt utan risk!

Europa League 19 september 2019

Ikväll är det dags för Malmö FF att spela sin första gruppspelsmatch i Europa League. Betfair Exchange har tagit fram ett riktigt bra erbjudande till matchen. Skapa konto enligt ... Läs mer

Ronaldo Juventus

Spela utan risk på Atletico Madrid vs Juventus

Champions League 18 september 2019

Kvällens stormatch i Champions League är den mellan Atletico Madrid vs Juventus. Betfair Exchange erbjuder ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ ... Läs mer

No account bet

No Account Bet: Alla nya kunder får 200 kronor - helt utan omsättningskrav!

Golf 18 september 2019

NoAccountBet har äntligen lanserats i Sverige efter en lång väntetid! Spelbolaget drivs av Mandalorian Technologies Ltd, etablerat på Malta, och nu med svensk licens. Dessutom ... Läs mer

Svenska Spel ny sportboksleverantör SBTech

Svenska Spel Sport & Casino väljer SBTech som ny sportboksleverantör!

Fotboll 18 september 2019

Svenska Spel Sport & Casino fortsätter att bredda och utveckla sitt sportspelserbjudande på den svenska marknaden. Nu väljer man SBTech som ny leverantör av sportbok. Genom ... Läs mer

Stadio san paolo Champions League Napoli

Spela riskfritt på Napoli - Liverpool!

Champions League 17 september 2019

I samband med kvällens Champions League erbjuder Betfair Exchange ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ instruktionerna nedan för att ta del av erbjudandet! Läs mer

Dortmund Mal

Gratisspel för 450 kr på Dortmund - Barcelona

Champions League 17 september 2019

Det är äntligen dags för första omgången av Champions League-gruppspelet och redan ikväll bjuds vi flera stormatcher. Bland annat spelar Dortmund match mot Barcelona och då passar ... Läs mer

Champions league Ronaldo Sarah Neymar odds analys

Champions League - vi ger er analys och de bästa spelen!

Champions League 16 september 2019

Kvalspelet är avslutat och denna vecka sparkar äntligen Champions Leagues gruppspel igång. Liverpool är mästare men räkna med en tuff uppgift att försvara titeln mot Europas ... Läs mer

Dortmund Barcelona Champions league odds bonus

Boosta oddset på Dortmund - Barcelona!

Champions League 16 september 2019

Dags för Champions leagues gruppspel att sparka igång och vi får se en fin match direkt mellan Dortmund och Barcelona! 888sport erbjuder alla nya spelare förhöjt odds till ... Läs mer

PSG Real Madrid Champions League odds

Förhöjda odds på PSG - Real Madrid

Champions League 16 september 2019

Äntligen startar Champions League 2019/2020 på riktigt! 888sport erbjuder alla nya spelare förhöjt odds till det rykande mötet mellan PSG och Real Madrid. Skapa konto enligt ... Läs mer

Liverpool Barcelona

Testa Betfair Exchange gratis till Barcelona - Valencia

La Liga 13 september 2019

Stormatch i La Liga när Valencia kommer på besök till Nou Camp för att spela mot Barcelona. Skapa konto hos Betfair Exchange via instruktionerna nedan och få ett riskfritt spel ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 13 september 2019

Ny vecka och ny möjlighet till 13 rätt! 11 miljoner i jackpot och omsättningen ser även den riktigt bra ut. Luta dig tillbaka och låt Bettingstugans experter Anders Limpar och ... Läs mer

Skarmavbild 2019 09 13 kl 11 43 22

Riskfritt spel på Frölunda - Brynäs

SHL 13 september 2019

Skapa konto hos Betfair Exchange via instruktionerna nedan och få ett riskfritt spel för 450 kr på Frölunda - Brynäs! Läs mer

Malmö FF Norrköping allsvenskan gratisspel betfair

Riskfritt spel på Malmö - Norrköping

Allsvenskan 12 september 2019

Skapa konto hos Betfair Exchange via instruktionerna nedan och få ett riskfritt spel för 450 kr på Malmö FF - IFK Norrköping! Läs mer

Leksand

Förhöjda odds på Leksand - Malmö

SHL 12 september 2019

SHL-premiär på lördag och då passar 888sport på att erbjuda ett riktigt bra odds för alla nya spelare i matchen mellan Leksand - Malmö. 888 har boostat upp oddsen rejält på de ... Läs mer

Lindelof man utd

Boostat odds på Man Utd vs Leicester

Premier League 12 september 2019

Pressen på Manchester United ökar efter en trevande start i ligan och i helgen väntar tufft motstånd då Leicester kommer på besök. 888sport erbjuder ett boostat odds till matchen. ... Läs mer

Lennart Johanssons pokal allsvenskan vinnare odds

Allsvensk slutstrid - så kommer det att gå!

Allsvenskan 12 september 2019

Åtta omgångar kvar av allsvenskan och nu ska allt avgöras! Vi tar tempen på de lag som gör upp om guldet och ger er vinstchanser och de bästa oddsen! Läs mer

7000 members bettingstugan fb

Bettingstugan växer - Över 7000 medlemmar i Bettingstugans Facebookgrupp!

Ishockey 12 september 2019

Bettingstugan.se erbjuder dagligen speltips på hemsidan men vi har även en Facebookgrupp där det bjuds på ännu fler speltips. Dessutom anordnas roliga tävlingar och utmaningar för ... Läs mer

Sverige Rumanien

Riskfritt spel på Sverige - Norge!

EM-kval 8 september 2019

Spela riskfritt på Sverige - Norge. Skapa konto hos Betfair Exchange via instruktionerna nedan så får du ett gratisspel för 450 kr. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)

League One 6 september 2019

Ny vecka och ny möjlighet till 13 rätt! Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ger er sina bästa ess i rockärmen inför helgens kupong! Läs mer

Sverige EM kval EM 2021 TV tider odds

Riskfritt spel på Färöarna - Sverige

EM-kval 5 september 2019

Skapa konto hos Betfair Exchange via instruktionerna nedan och få ett riskfritt spel för 450 kr på Färöarna - Sverige! Läs mer

Bettingstugan exklusiv bonus

Omsätt din bonus med Bettingstugans experter

4 september 2019

Idag startar Bettingstugan omsättningen av vår unika bonus på YoBetIt. Dessutom flera spännande tävlingar hela månaden. Häng med du också! Läs mer

Vinnare Champions League 201819

Champions League 2019/20: Vi ger er de bästa oddsen!

Champions League 4 september 2019

Champions League-kvalet är över och gruppspelet är lottat. Nu börjar allvaret för de 32 lagen som återstår. Vi tar tempen på lagen, grupperna, skyttekungarna och ger er de bästa ... Läs mer

Sverige Rumanien

Boosta oddset på Färöarna - Sverige

EM-kval 3 september 2019

På torsdag kväll är det dags för Sverige att spela EM-kval då dom gästar Färöarna. 888sport erbjuder alla nya spelare förhöjt odds till matchen. Skapa konto enligt instruktionerna ... Läs mer

Hajper Betting Casino

Dubbelt upp för nya kunder hos Hajper

3 september 2019

Hajper kommer med en sprillans ny välkomstbonus som ger alla nya spelare dubbelt upp på sin första insättning. Bonusen ger 100% och det betyder att om du sätter in 1000 kr får du ... Läs mer

Snabbare betting casino

Spelbolaget ”Snabbare” kommer med en ny bonus!

3 september 2019

Spelbolaget Snabbare kommer med en ny bonus som dubblar medlemmarnas första insättning upp till 2500 kronor! Erbjudandet gäller både på Casino och sport. Läs mer

Bettingstugan manadens spelbolag

Bettingstugan lanserar månadens spelbolag!

31 augusti 2019

September månad kommer bli startskottet för något som vi kallar för månadens spelbolag. Där ni kommer erbjudas en unik bonus med flertalet tävlingar, snöbollar, livespel och ... Läs mer

5 D28442 C D745 498 A ACB8 A1086 EA8650 A

Oj oj vilken derbysöndag vi har framför oss!

Superliga - Argentina 31 augusti 2019

På söndag är det en riktig derbysöndag med heta derbyn i flera länder. Vi har tagit ut fyra av dem där det verkligen finns en historik av rivalitet och passion. Lås dörren, ställ ... Läs mer

Arsenal Tottenham

Spela för 450kr utan risk på Arsenal - Tottenham!

Premier League 30 augusti 2019

Nu får du ett riskfritt spel till helgens Londonderby mellan Arsenal och Tottenham. Skapa konto hos Betfair Exchange med koden nedan, så kan du placera ett spel för 450 kr utan ... Läs mer

Aik Vs Dif

Riskfritt spel på AIK - Djurgården

Allsvenskan 30 augusti 2019

Skapa konto hos Betfair och få ett riskfritt spel för 450kr till Stockholmsderbyt! Följ instruktionerna nedan för att aktivera ditt gratisspel. Läs mer

Juventus Vs Napoli

Gratisspel för 450kr på Juventus - Napoli

Serie A 30 augusti 2019

Spela på helgens stormatch mellan Juventus - Napoli helt utan risk. Skapa konto hos Betfair Exchange och anmäl dig med koden nedan, så får du ett riskfritt spel för 450 kr. Läs mer

Manchester United Lindelof

Riskfritt spel för 450 kr på Southampton - Man Utd!

Premier League 30 augusti 2019

Nu får alla nya kunder hos Betfair ett riskfritt spel på Betfair Exhange för hela 450 kr. Skapa konto med hjälp av koden nedan så har du aktiverat ditt gratisspel! Läs mer

Helsingborg Ostersund

Spela för 450 kr utan risk på Helsingborg - Östersund!

Allsvenskan 30 augusti 2019

Betfair erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel värde 450kr på Betfair Exchange. Skapa konto med hjälp av koden nedan så blir ditt spel helt utan risk! Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.35)

Premier League 30 augusti 2019

Jackpot på 15 miljoner ska återigen delas ut på veckans stryktips. Men att stå som ensam vinnare är nästintill omöjligt utan några bra spikar och skrällar på sin kupong. ... Läs mer

Amazonas yobetit

Spelbolaget YoBetIt vill hjälpa till att rädda Amazonas regnskog

30 augusti 2019

Det är inte så ofta vi ser spelbolag göra aktiva insatser för miljön men här har vi ett undantag. Spelbolaget YoBetIt väljer att köra kampanjen ”Ett planterat träd för varje ... Läs mer

BB170524 LT018

Så går det för AIK och MFF i Europa League - våra Tipsters ger sin analys!

Europa League 27 augusti 2019

Torsdagens Europa League avgör de svenska lagens öde. AIK har med sig 0-2 från Celtic Park i ett svårt läge medan Malmö FF fick hela 3-0 hemma mot israeliska Bnei Yehuda. Nu ... Läs mer

Djurgarden Malmo FF

Spela för 450 kr utan risk på Malmö- Djurgården!

Allsvenskan 24 augusti 2019

På söndag spelas det toppmatch i Allsvenskan då serieledarna Djurgården kommer på besök till Swedbank Arena för att möta tabelltvåan Malmö FF. Betfair Exchange erbjuder alla nya ... Läs mer

Liverpoolvsarsenal

Spela gratis på Liverpool vs Arsenal!

Premier League 24 augusti 2019

Spela riskfritt på helgens stormatch i Premier League. Skapa konto hos Betfair Exchange med kampanjkoden nedan så får du ett gratisspel för 450 kr. Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)

Premier League 22 augusti 2019

Nu kör vi! Inför helgen är det återigen Jackpot på Stryktipset och ny chans till 13 rätt! I denna text går vi igenom vilka matcher som Bettinstugans experter väljer att spika samt ... Läs mer

Liverpoolvsarsenal

Upphöjda odds till matchen Liverpool - Arsenal!

Premier League 22 augusti 2019

Liverpool mot Arsenal är helgens stora match ute i Europa! Båda lagen har startat säsongen fint. Till lördagens heta möte har 888 boostat oddset för båda lagen som man kan ta del ... Läs mer

Malmo Vagen

450 kronor gratis att spela för i Malmö - Bnei Yehuda

Europa League 21 augusti 2019

Malmö är framme i play off för att nå gruppspelet i Europa League. För motståndet står Bnei Yehuda från Israel. För att höja upp spänningen extra mycket i matchen bjuder Betfair ... Läs mer

AIK

450 kronor gratisspel i matchen Celtic - AIK!

Europa League 21 augusti 2019

På torsdagskvällen är det dags för de svenska mästarna AIK att ta sig förbi det sista hindret på vägen mot gruppspelet i Europa League. Det är inte vilket hinder som helt utan de ... Läs mer

unibet champions league erbjudande

Inför Playoff till Champions League 2019/20

Champions League 20 augusti 2019

Under slutet av augusti spelas playoff till Champions League. Vinnarna i detta dubbelmöte går in i huvudturneringen medan förlorarna hamnar i gruppspelet i Europa League. Det är ... Läs mer

Champions League kval AIK

Playoff till Europa League - Vi tar tempen på Celtic v AIK!

Europa League 20 augusti 2019

Det är dags för ödesveckor för de svenska deltagarna i Europa. Bettingstugan tar tempen på de svenska lagen och deras motståndare inför det playoff i Europa League som måste ... Läs mer

Manchester United Lindelof

450 kronor riskfritt spel på Wolves - United ikväll!

Premier League 19 augusti 2019

Dags för hemmapremiär för Wolverhampton när de ska ta sig an Manchester United! Ett United som vann komfortabelt med 4-0 över Chelsea får nog en svårare match här. Bettingstugan ... Läs mer

Legolas Bet

Ny välkomstbonus hos Legolasbet

19 augusti 2019

Legolasbet kommer med en ny välkomstbonus till alla nya spelare! Spelbolaget ger oss tre alternativ när vi vill skapa ett konto. Något man kallar Bonus 1, Bonus 2 eller Bonus 3. ... Läs mer

Slutspelsträd VM

Oddsen till Fotbolls-VM 2022 har kommit!

Fotbolls VM 2022 19 augusti 2019

Tycker du också tiden går för långsamt i väntan på VM-2022? Då kan man i alla fall ta del av oddsen för vinnare av mästerskapet som nu är släppta på Bethard. Och det är såklart ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)

Premier League 16 augusti 2019

Ny stryktipsvecka och ny chans till 13 rätt! I denna text går vi igenom vilka matcher som bettinstugans experter väljer att spika samt sätta som omgångens skräll. Läs mer

Man City

Gratisspel i helgens heta möte mellan Man City & Tottenham!

Premier League 15 augusti 2019

Betfair Exchange ger oss ett gratisspel värt 450 kronor till stormatchen mellan Man City och Spurs. Du kan alltså spela på vad du vill i matchen för minst den summan och missas ... Läs mer

Tottenham Vs Man City

Upphöjda odds till helgens stormöte i Premier League!

Premier League 14 augusti 2019

På lördag väntar ny stormatch i Premier League när Manchester City tar emot Tottenham. Båda lagen vann sina premiärer men nu är det verkligen upp till bevis! 888 har boostat upp ... Läs mer

BB150120 BB685

Inför Super Cup-finalen mellan Liverpool och Chelsea!

Fotboll 14 augusti 2019

Liverpool och Chelsea gör upp i Europeiska Supercupen om UEFA Supercup-titeln 2019. En cup som spelas mellan vinnarna i Champions League och Europa League. Läs mer

Chelsea liverpool

Riskfritt spel på finalen i Super Cupen!

Fotboll 14 augusti 2019

Ikväll är det final i Super Cupen mellan Liverpool och Chelsea. I samband med matchen erbjuder Betfair Exchange ett riskfritt spel. Skapa konto och placera ett spel för 450 kr så ... Läs mer

Liverpool Chelsea

Superodds på supercupen - Liverpool till 9x eller Chelsea 29x

Fotboll 13 augusti 2019

På onsdag kväll ska det avgöras om Liverpool eller Chelsea vinner Super Cup-finalen. 888sport erbjuder alla nya kunder en riktigt bra boost för alla nya spelare till denna match. ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)

Premier League 9 augusti 2019

Intresset inför helgens Stryktips är stort. Konstigt vore väl annars när vi haft sommaruppehåll och en av världens hetaste ligor drar igång igen - Premier League! I denna text går ... Läs mer

Manchester United

Förhöjda odds på Old Trafford - 21 och 11 x pengarna!

Premier League 7 augusti 2019

Monsterodds på både Manchester United och Chelsea inför söndagens tungviktsmöte. Läs mer

Liverpool Vs Man City

Förhöjt odds på Community Shield!

Fotboll 1 augusti 2019

I helgen ska det avgöras om Liverpool eller Manchester City ska ta hem den första trofén i England för säsongen. 888sport erbjuder alla nya kunder en riktigt bra boost för alla ... Läs mer

BB201024 CS056

Odds inför SHL 2019/20

SHL 19 juli 2019

SHL-säsongen 2019/20 bjuder på totalt 52 omgångar och startar lördag den 14:e september. Totalt är det 14 lag som gör upp om titelns som Sveriges bästa ishockeylag och i denna ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.28)

Superettan 19 juli 2019

Intresset inför helgens Stryktips är stort. Det är sex miljoner i jackpott samt flera fina matcher på kupongen. Mattias och Poolarn har skrivit varsin analys till lördagens omgång ... Läs mer

AIK Goitom

Boosta oddset på AIK - Helsingborg

Allsvenskan 18 juli 2019

AIK spelar på lördag match i Allsvenskan mot Helsingborg. 888Sport erbjuder alla nya kunder ett förhöjt odds. Skapa konto och spela på det lag du tror vinner så kommer du får en ... Läs mer

Aik Jublar

Förhöjt odds på AIK - Ararat-Armenia

Champions League 16 juli 2019

Det är dags för returmatch för AIK i Champions League och efter en stökig förstamatch krävs det nu en vinst. 888Sport erbjuder alla nya kunder ett förhöjt odds. Skapa konto och ... Läs mer

Odds vinnare Premier League 201920

Odds inför Premier League 2019/20

Premier League 15 juli 2019

Premier League-säsongen 2019/20 närmar sig och Bettingstugan passar därför på att ta reda på oddsen inför den kommande säsongen. Vi ser även till att erbjuda intressanta analyser ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.28)

Superettan 12 juli 2019

Mattias och Poolarn har skrivit varsin analys till lördagens omgång av Stryktipset. I denna text går vi igenom vilka matcher som dom väljer att spika samt sätta som skräll. Läs mer

Djurgarden Malmo FF

Riskfritt spel på Djurgården - Malmö FF

Allsvenskan 11 juli 2019

På söndag är det seriefinal i Allsvenskan då Djurgården tar emot serieledarna Malmö FF. Betfair erbjuder alla nya kunder ett riktigt bra erbjudande till matchen. Skapa konto och ... Läs mer

Champions League kval AIK

Champions League-kval 2019/20

Champions League 8 juli 2019

Champions League-säsong 2019/20 är igång och svenska mästarna AIK har tyvärr fått lämna turneringen efter att ha slagit ut Ararat Armenia med 4-3 men sedan fått se sig slagna med ... Läs mer

Fotbolls-VM för damer 2019 Frankrike

Förhöjt odds på VM-finalen!

Dam-VM 2019 7 juli 2019

Idag, klockan 17:00, spelas DamVM-finalen i fotboll mellan USA - Nederländerna. 888sport erbjuder i samband med matchen ett förhöjt odds till alla nya kunder. Skapa konto och ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Division 1 Södra 5 juli 2019

I helgen är Stryktipset fylld med matcher från Allsvenskan och Division 1. Vad passar då bättre att våra den allsvenska analytikern Mattias samt Bettingstugans Stryktipsexpert ... Läs mer

leovegas erbjudande sverige

Riskfritt spel på Nederländerna - Sverige!

Dam-VM 2019 3 juli 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel på semifinalen i Dam-VM mellan Nederländerna och Sverige. Skapa konto med kampanjkoden och spela för 450 kr så får du ... Läs mer

Dam Vm Sverige

Förhöjt odds på Holland - Sverige!

Dam-VM 2019 1 juli 2019

Damlandslaget fortsätter att övertyga och efter att man besegrat Tyskland är det nu dags för VM-semifinal mot Holland. 888Sport erbjuder alla nya kunder ett förhöjt odds på ... Läs mer

Malmo Vs Aik

Förhöjt odds på AIK - Malmö

Allsvenskan 27 juni 2019

På söndag spelas det toppmöte i Allsvenskan mellan AIK och Malmö FF. 888sport erbjuder alla nya kunder ett förhöjt odds. Skapa konto och spela på det lag du tror vinner så kommer ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.26)

Division 1 27 juni 2019

Vi har en helsvensk kupong på Stryktipset denna helg med matcher från Allsvenskan och Division 1. Kupongen är aningen klurig denna omgång så att ta del av Bettingstugans experter ... Läs mer

Sverige Dam VM 2019 Frankrike

Spela riskfritt på Tyskland - Sverige!

Dam-VM 2019 26 juni 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel på kvartsfinalen i Dam-VM mellan Tyskland och Sverige. Skapa konto med kampanjkoden och spela för 450 kr så får du ... Läs mer

Dam Vm Sverige

Oddsboost på Tyskland - Sverige

Dam-VM 2019 26 juni 2019

Det svenska damlandslaget vann åttondelsfinalen mot Kanada och ska nu möta Tyskland i kvartsfinal. 888sport har ett grymt erbjudande till alla nya kunder som är intresserade av ... Läs mer

AIK Norrkoping

Förhöjt odds på AIK - IFK Norrköping

Allsvenskan 25 juni 2019

Ikväll är det omstart i Allsvenskan och detta firar 888sport med ett erbjudande till alla nya kunder. Skapa konto och spela för 50 kr på det lag du tror vinner matchen så får du ... Läs mer

Damvm 2019

Freebet på åttondelsfinalerna i VM - inget omsättningskrav!

Dam-VM 2019 24 juni 2019

Sverige möter Kanada ikväll i åttondelsfinalen. Då bjuder Hajper på 10:- i ett gratisspel helt utan insättning eller omsättning på summan. Sverige till fina 3.20 x pengarna ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Fotboll 20 juni 2019

Stryktipskupongen innehåller denna helg matcher från Superettan, Division 1, Copa America och Afrikanska Mästerskapen. Bettingstugan bjuder som vanligt på spikar och skrällar till ... Läs mer

Sverige startelva laguppstallning vm 2019

Spela riskfritt på Sverige - USA!

Dam-VM 2019 20 juni 2019

Ikväll ska det avgöras vilket lag som vinner Grupp F i Dam-VM då Sverige spelar mot USA. Betfair Exchange erbjuder ett grymt erbjudande till denna match, skapa konto och spela för ... Läs mer

BB201108 LT100

Vinnare Allsvenskan - Inför omstarten!

Allsvenskan 19 juni 2019

Vårsäsongen är avklarad och serien börjar utkristallisera sig. Malmö har kopplat ett grepp om segern men det är flera lag som ligger bra med i jakten på Lennart Johanssons pokal. ... Läs mer

Salah Egypten

Inför Afrikanska Mästerskapen 2019

Politik 18 juni 2019

Mästerskapen i fotboll duggar för tillfället tätt och i skrivande stund är det både ett pågående Dam-VM i Frankrike och ett Copa America i Brasilien. Inom kort sparkas även det ... Läs mer

Argentina fans

Riskfritt spel på Copa America!

Copa America 17 juni 2019

Betfair Exchange erbjuder riskfritt spel för 450 kr på Copa America. Skapa konto via vår länk och spela på någon av matcherna som listas nedan för att ta del av erbjudandet! Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

Superettan 13 juni 2019

På lördag är det 6 miljoner i jackpot på Stryktipset, något som bör motivera många till att spela även fast matcherna inte är dom lättaste på kupongen. Stryktipset 15 juni består ... Läs mer

Speltips Allsvenskan

Tippa gratis och vinn hos Coolbet!

Superettan 11 juni 2019

Coolbet är ett spelbolag som lägger stor vikt vid svensk fotboll och erbjuder matcher hela vägen ner till division 5. Förutom att erbjuda odds till dessa matcher så har Coolbet ... Läs mer

Messi Maradona

Vinn en signerad Messi-tröja hos Coolbet!

Superettan 11 juni 2019

Coolbet åker på sommarturné i 30 dagar och tävlar ut en signerad tröja från ingen mindre än Lionel Messi samt matchtröjor från andra storstjärnor. Delta i kampanjen och ta chansen ... Läs mer

Copa america

Allt du behöver veta inför Copa America 2019 i Brasilien!

Copa America 11 juni 2019

Natten till lördag drar Copa America igång i Brasilien! Öppningsmatchen spelas mellan värdnationen och Bolivia. Intresset är enormt och vi kommer få se flera av världens största ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.23)

Superettan 7 juni 2019

På lördag kan vi se fram en Stryktipskupong fylld med matcher från EM-kvalet, omgång 1 av Dam-VM samt matcher från Sverige. I denna text ger Limpar, Friberg da Cruz, Folkesson och ... Läs mer

Sverige Dam VM 2019 Frankrike

Allt du behöver veta inför Dam-VM 2019 i Frankrike

Dam-VM 2019 5 juni 2019

På fredag den 7:e juni startar Dam-VM 2019 i Frankrike. Förhoppningarna om att det svenska landslaget ska stå för ett lyckat världsmästerskap är stora, men hur ser egentligen ... Läs mer

Sverige Grupp E EM2021 Fotboll

100x pengarna på att Sverige vinner Dam-VM 2019!

Dam-VM 2019 5 juni 2019

På fredag startar Dam-VM 2019 och detta firar Hajper med att erbjuda både nya och gamla kunder ett Hajpat odds på att Sverige vinner VM-guld. Satsa 10 kr på att Sverige vinner ... Läs mer

Bettingstugan Tipsterintervju Sanel

Intervju med säsongens främsta Tipster på Bettingstugan

Fotboll 4 juni 2019

Sanel har haft stora framgångar som Tipster på Bettingstugan denna säsong och har precis tangerat 200 skrivna speltips. Vi passade på att ta ett snack med vår hörn- och ... Läs mer

Rosenberg mff

Vårens lag i Allsvenskan

Allsvenskan 3 juni 2019

Efter 12 omgångar tar Allsvenskan ett kortare sommaruppehåll och vad passar då bättre än att summera våren och lyfta fram de bästa spelarna? Björn Johnson har tagit ut vårens elva ... Läs mer

Liverpool tottenham

Riskfritt spel på CL-finalen!

Champions League 31 maj 2019

Betfair Exchange välkomnar nya spelare med ett grymt erbjudande till Champions League-finalen. Skapa konto och placera ett spel för 450 kr så blir det riskfritt. Vid förlust får ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.22)

Superettan 30 maj 2019

I helgens stryktips hittar vi bland annat den heta Champions League-finalen mellan Tottenham och Liverpool. Resterande matcher hämtat från Sverige där vi har ett spännande ... Läs mer

Arsenal Vs Chelsea Omgang 1

Hajpat odds på Europa League-finalen - 4 x pengarna!

Europa League 29 maj 2019

Chelsea mot Arsenal ikväll i Europa league. Final mellan två engelska lag som är vana att möta varandra. Det kommer bli en spännande match att följa i tv-soffan! Ännu mer ... Läs mer

Arsenal Emery

Riskfritt spel på EL-finalen!

Europa League 28 maj 2019

Betfair Exchange välkomnar nya spelare med ett grymt erbjudande till Europa League-finalen. Skapa konto och placera ett spel för 450 kr så blir det riskfritt. Vid förlust får du ... Läs mer

Liverpool tottenham

Boostat odds på CL-finalen!

Champions League 28 maj 2019

På lördag kväll ska det avgöras vilken engelsk klubb som ska få lyfta den storörade pokalen. 888sport erbjuder ett boostat odds på Champions League-finalen till alla nya kunder. ... Läs mer

Chelsea Arsenal

Förhöjt odds till Europa League-finalen!

Europa League 28 maj 2019

På onsdag kväll är det dags för Europa League-final mellan Chelsea och Arsenal. 888sport erbjuder alla nya kunder ett boostat odds på matchen. Spela på att Chelseal vinner under ... Läs mer

Hacken vs Goteborg

Riskfritt spel på Göteborgsderbyt!

Allsvenskan 25 maj 2019

Det är dags för Göteborgsderby i Allsvenskan då Häcken gästas av IFK Göteborg på Bravida Arena. Betfair Exchange erbjuder ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya kunder som ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.21)

Superettan 23 maj 2019

Lördagens kupong på Stryktipset är fylld med matcher från Sveriges tre högsta divisioner men även en del godis med bland annat cupfinaler i Spanien och Tyskland. Bettingstugans ... Läs mer

Sverigehockey

Hajpat odds i Sverige - Finland - 3 x pengarna!

Hockey-VM 22 maj 2019

Kvartsfinal i Hockey-VM och match mellan Sverige och Finland. Ett klassiskt möte som brukar gå het till! Till årets VM har Sverige fått loss massor av NHL-proffs medan Finland ... Läs mer

Sverige VM 2019

Finland - Sverige: Skapa konto & få boostat odds!

Hockey-VM 22 maj 2019

På torsdag är det dags för kvartsfinal i Hockey-VM 2019 och Tre Kronor ställs mot våra grannar Finland. 888sport har tagit fram en oddsboost till alla nya spelare som vill spela ... Läs mer

Bettingstugan tipsterintervju kviborg

Tipster-intervju med Kviborg

Fotboll 21 maj 2019

Bettingstugan har förstärkt sitt team med flera experter och det senaste tillskottet heter Christopher Kviborg. Kviborg är en välmeriterad herre när det kommer till sport och ... Läs mer

Tre Kronor4

Spela riskfritt på Sverige - Schweiz

Hockey-VM 18 maj 2019

Hos Betfair Exchange får alla nya kunder ett riskfritt spel för 450 kr på Sverige - Schweiz. Placera ett spel på spelbörsen och skulle det resultera i förlust får du hela summan ... Läs mer

BB190513 BB256

Slovakiens tur att krossa Frankrike? - 4 x pengarna!

Allsvenskan 17 maj 2019

Slovakien har varit bra med mot både Finland och Kanada men har ännu inte fått med sig någon vinst. Frankrike har förlorat stort mot både USA, Kanada och Tyskland. Hajper boostar ... Läs mer

10Bet Sportsbook

Nu är 10Bet tillbaka!

17 maj 2019

10Bet var ett av dom spelbolag som beviljades spellicens i Sverige efter årskiftet men spelbolaget har dock inte kunnat erbjuda spel till sina kunder förrän nu. Med en ny design ... Läs mer

Sverigehockey

Sverige krossar Österrike? 2.25 x pengarna!

Hockey-VM 16 maj 2019

8.0 mot Italien och nu 9-1 mot Norge senast. Nu väntar ny match idag mot Österrike som kommer med tre raka försluter. Fortsätter Sverige dominera som senast så kan man mycket väl ... Läs mer

Malmo Mal

Malmö och Norrköping håller nollan - 10 x pengarna!

Allsvenskan 16 maj 2019

Malmö reser till Göteborg för match mot IFK Göteborg. IFK har rivstartat i årets allsvenska men nu ställs man mot det svårast tänkbara motståndet. Malmö går som tåget och toppar ... Läs mer

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.20)

Ligue 1 16 maj 2019

Premier League-säsongen må vara över men Stryktipset fortsätter att leverera matcher. I helgen får vi ett ihopplock från England, Spanien, Frankrike och Sverige. Bland annat bjuds ... Läs mer

Allsvenskan 2020 - Spelschema för säsongen 2020

Få ett förhöjt odds på AIK ikväll!

Allsvenskan 15 maj 2019

Det är veckoomgång i Allsvenskan och ikväll gästar AIK nykomlingarna Helsingborg. Hajper boostar oddset för både nya och befintliga kunder på att AIK vinner samt att det blir ... Läs mer

Speltips Allsvenskan

Boostad trippel i Allsvenskan!

Allsvenskan 15 maj 2019

Hajper boostar oddset på en fin trippel till ikväll. Spela på att Elfsborg vinner på hemmaplan mot AFC Eskilstuna, Djurgården besegrar nykomlingarna Falkenberg och att Häcken gör ... Läs mer