Andel Europatipset Onsdag 11 Maj » Analys & Tips » SpelTorsten
Speltips Andelsanalys » Europatipset 11/5

Andelsanalys » Europatipset 11/5

Andelsanalys » Europatipset 11/5

SpelTorsten

SpelTorsten

Här kommer en kortare analys av mitt "SPELTORSTENS UPPSNACK" som säljs av Bettingstugans spelläggare SpelTorsten via Bettingstugan och Direkten Ryd på vår ombudsida.

Ni hittar andelen här!

🔨 Kupongens Spik 🔨

12. Nice - Saint Etienne: 1 (Nice)

Inget snack om vilka som är bäst och vinner denna match. Nice förlorade precis cupfinalen mot Nantes och ligger på en sjätteplats i ligan och nosar på en Europaplats. St. Etienne ligger på nedflyttningsplats och ska inte kunna mäta sig här. Båda lagen behöver vinst och framförallt gästerna vilket kommer öppna upp sig. Ettan är given, allt talar för Nice här. De är ruskigt starka hemma och är i bra fotm och vunnit 8/10 senaste hemma. Här slösas inga tecken och vi drar fram spikpistolen.

🔥 Kupongens Skräll 🔥

8. Elche - Atlético Madrid: 12 (ettan på Elche måste med)

Intressant match där båda lagen mer eller mindre säkrar ett mål för säsongen. Elche kan säkra spel i La Liga nästa år vid vinst och Atletico säkrar mer eller mindre Champions League vid vinst. Här måste ettan till låga 6% med alltså. Elche tar de flesta poäng på Estadio Martínez Valero och är ett dugligt hemmalag. Tighta matcher förr mot Atletico gör att ettan måste med som en rensare. 

💥 Kupongens Helgardering 💥

11. Nantes - Rennes: 1X2

Rennes jagar europaplats och har mer att spela för här samtidigt är Nantes är starka hemma och vann precis franska cupen. 20% på Nantes är riktigt bra och köper verkligen en helgardering här. Det kommer bli en tuff match där Nantes inte kommer ge vika och den kan sluta precis hur som helst. 
Jag hoppas verkligen på Nantes här och tror de skräller till men kan inte utesluta tvåan när motivation om europa står på spel, spelarna vill ha sin bonus. 

MINA ANDELAR:

 • ⚽️ UPPSNACK ⚽️
  💰 191kr (20st)
  KÖP HÄR
  Ny lite större version av UPPSNACK på 3456 rader. Tre SPIKAR, TRE helgarderingar och 10 halvgarderingar. Passar perfekt för EUROPATIPSET. Likadan som OSTBRICKA men nytt namn.

 • ⚽️SKRÄLL ⚽️
  💰 113kr (10st) KÖP HÄR
  Ett riktigt fint skrällsystem som bygger på tre spikar och tio halvgarderingar. Här tar vi med skräll tvåor till under 10% och kör några "gubbar" med favoriter.

 • ⚽️MEGA SKRÄLL ⚽️
  💰 113kr (10st)
  KÖP HÄR
  Kör en till version av min SKRÄLL då den är väldigt populär och varit nära jackpot några gånger nu. Här är jag ännu mer vågad. TRE spikar och TIO halvgarderingar.

 • ⚽️ SKRÄLLKARAMELL ⚽️
  💰 141kr (8st)
  KÖP HÄR
  Ännu ett skrällsystem där vi jagar miljonerna. Här har jag gått ner från 10 till 8 andelar och jagar miljonerna.

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

 • SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)
 • Twitter @SpelTorsten
 • Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)
 • YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.
 • Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
5 juli
14:00
Tatjana Maria vs. Jule Niemeier
Wimbledon
Spel: Tatjana Maria vinner
 
6 juli
19:00
Molde - Jerv
Fotboll
Spel: Flest mål i andra halvleken + Över 1 mål totalt i matchen
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

Fotboll 1 juli 2022

Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer

De vinner Fotbolls-EM 2022 för damer - spana in Sveriges odds

Dam-EM 2022 29 juni 2022

Fotbolls-EM för damer går av stapeln under juli 2022. Det är nu vi ska gå för det efterlängtade guldet! Ett guld som Nederländerna försvarar. Hur ser spelbolagen på våra chanser? ... Läs mer

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2022

Dam-EM 2022 28 juni 2022

Fotbolls-EM för damer 2022 är här och med det även tankar om guld för Sverige. Häng med Bettingstugan i sommar då vi hoppas kunna njuta av fin fotboll, medaljer samt speltips som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

Fotboll 23 juni 2022

Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer