Speltips Andelsanalys » Stryktipset 18/3

Andelsanalys » Stryktipset 18/3

Andelsanalys » Stryktipset 18/3

Redaktionen

Redaktionen

Här kommer en kortare analys av "SPELTORSTENS STORA JACKPOT" som säljs av Bettingstugans spelläggare SpelTorsten via Bettingstugan och Direkten Ryd på vår ombudsida.
Nu har jag analyserat rundan igen och som jag misstänkte är att några tänkbara spikar är nu överstreckade och värdet faller på andra.

Ni hittar andelen här!

🔨 TÄNKBARA SPIKAR 🔨

3. Brentford - Leicester: 1 (Brentford)

Brentford får förtroendet återigen och ska med sitt stabila spel kunna rulla in tre poäng i detta möta. 60% är i högsta laget men som det ser ut nu mot övriga tänkbara spikar så litar jag inte helt på Chelsea till 75% eller Tottenham till 64%. På system med fyra spikar är Brentford en av dem. närmar vi oss 65% här måste vi tänka om men annars känns den bra. Stabila hemma, bra form och en stekhet Toney.

11. Rotherham - Cardiff: 2 (Cardiff)

Ett spännande drag är att spika Cardiff till låga 28%. De har visat att de kan spela fotboll på denna nivå och ska mycket väl kunna slå nykomlingarna här. Jag Spikar Cardiff så länge den stannar under 30%.

⚠️OMGÅNGENS VARNINGAR⚠️

5. Aston Villa - Bournemouth

Här var en tänkbar spik som blev till helgardering. Bournemouth till låga 14% måste med när hemmalaget börjar bli skrämmande överstreckade. Aston Villa är det bättre laget men Bournemouth har visat prov på giftiga kontringar och visat stark defensiv i det sista. Alla tecken jobbas här.

6. Manchester City - Burnley: 1X2

City ska köra över Burnley och har historiskt sett gjort den med ett gäng 5-0 segrar, faktum är att 4/5 senaste hemma för City har slutat 5-0. Men här väljer jag att helgardera på rent värde. 85% på City som är hårt matchat i det sista och jagar båda Champions League och i ligan. Lekte hem 7-0 mot Leipzig i veckan och ser utklassning framför mig men vill vara med om det skräller.

7. Blackpool - Coventry

Blackpool krossade QPR i onsdags med 6-1 och fick islossning ordentligt efter en tids svacka. Självförtroendet på topp och när procenten skenar iväg på Coventry går jag motsatt och spelar 1X.

10. Reading - Hull

Här får vi dra i handbromsen. Hull till 27% är riktigt bra mot ett Reading som förlorat fyra raka. X2 täcker upp på mina system. Så länge Reading ligger över 40% är X2 mitt val i denna match. EDIT: Reading har gått ner till 35% men ser fortfarande X2 som ett bra alternativ. Vi följer streckningen noga på alla matcher fram till spelstopp.

💥 OMGÅNGENS HELGARDERING 💥

6. Manchester City - Burnley

Vi tar inga risker i denna match och helgarderar. Manchester City ska ha lekstuga med Burnley oavsett lag men samtidigt är det tuff matchning i slutet på säsongen. CL match i veckan så jag slänger på en helgardering och hoppas på årets skräll.

9. Queens Park Rangers - Birmingham

Återigen så helgarderar vi QPR som jag inte riktigt litar på, kan gå från ena stunden briljanta till helt värdelösa. Birgiminham kan mycket väl gå segrande ur den här matchen och här tar jag med alla tecken om råd och hoppas på bortaseger.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsSpelbolagResultat
27 mars
19:00
Frölunda - Färjestad
SHL
Spel: Färjestad vinner ink. övertid
 
27 mars
19:00
Dagens Trippel 27/3
EM-kval
Spel: Trippel
 
27 mars
20:45
Nederländerna - Gibraltar
EM-kval
Spel: Substitute to score - Ja
 
27 mars
20:45
Sverige - Azerbajdzjan
EM-kval
Spel: Sverige vinner och Isak gör mål
 
28 mars
01:00
Ottawa Senators - Florida Panthers
NHL
Spel: Över 6,5 mål Inkl. Förlängning
 
3 apr.
19:10
Elfsborg - Häcken
Allsvenskan
Spel: -0.25 Häcken
 
13 apr.
01:00
Vinnare av Pacific Division
NHL
Spel: Edmonton Oilers
 
14 apr.
01:00
Kvalificering för Slutspel - NHL
NHL
Spel: Florida Panthers når slutspel
 
1 maj
01:00
Vinnare av Central Division
NHL
Spel: Minnesota Wild
 
13 maj
21:00
H2H Eurovision Song Contest - Maxspel
Eurovision Song Contest
Spel: Finland före Ukraina
 
13 maj
21:00
H2H Eurovision Song Contest
Eurovision Song Contest
Spel: Norge före Ukraina
 
13 maj
21:00
Eurovision Song Contest - Big 5
Eurovision Song Contest
Spel: Tyskland bäst av Big 5 länderna
 
19 maj
20:00
Girona att åka ur La Liga 2022/2023
La Liga
Spel: Girona att åka ur
 
20 juni
06:00
Vinnare av NHL - Stanley Cup
NHL
Spel: Boston Bruins
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Lets Dance 2023 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 24 mars 2023

Lets Dance är i full gång och självklart kan vi även betta på tävlingen! Här kan ni läsa de senaste oddsen inför nästa tävling. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.12)

EM-kval 24 mars 2023

Stryktipset är tillbaka! Denna vecka med EM-kval och en rad engelska matcher från lågdivisionerna. Spännande matcher där utdelningen kan bli riktigt fin. Weimer och Limpar guidar ... Läs mer

Här är odds till Champions League kvartsfinalerna

Champions League 17 mars 2023

Champions League rullar nu in i kvartfinaler och efter lottningen har mycket hänt med oddsen. Läs mer om vem som fick mardrömslotten och vilket lag som nu har bra läge att ta hem ... Läs mer

Odds till Svenska Cupen 2023 - Odds på alla lagen

13 mars 2023

Den 18 maj 2023 spelas finalen av Svenska Cupen. Men för att ta sig dit behöver man ta sig vidare från gruppspelet och vidare genom hela slutspelet. Här kan ni se odds på alla ... Läs mer

Alla odds Eurovision 2023 - Så går det för Loreen!

Loreen vinner den svenska Melodifestivalen och kommer tävla för Sverige i Eurovision senare i vår. Men hur populär är hon i Europa med sin låt Tatoo? Otroligt populär. Här följer ... Läs mer