Andel Stryktipset Lördag 6 Augusti » Analys & Tips » SpelTorsten
Speltips Andelsanalys » Stryktipset 6/8

Andelsanalys » Stryktipset 6/8

Andelsanalys » Stryktipset 6/8

Redaktionen

Redaktionen

Då har två av Bettingstugans hetaste spelläggare slagit sig samman och skapat ett gemensamt system för Stryktipset: "DABETORSTENS LÖRDAGSJACKPOT"

Efter att ha startat ett gemensamt TOPPTIPS som dragit in fina vinster senaste veckan så kommer även ett system för Stryktipset och nedan kan ni läsa deras tankar på några av matcherna.

Ni hittar andelen här!

🔨 Kupongens Spikar 🔨

SPELTORSTENS: 2. Tottenham - Southampton: 1 (Tottenham)

Har för mig att vi hade denna match förra säsongen som omgångens spik men gick på en nit då Southampton vann 2-3 i en väldigt konstig match där Spurs var totalt utspelade. De säger ju att blixten inte slår ner på samma ställe två gånger och det tror inte jag heller. Ser vi till hur Tottenham har förstärkt och hur bolagen tippar dem denna säsong så är spiken given. De ska vinna hemmapremiären mot ett svajigt Southampton som avslutade förra säsongen med fyra raka förluster.

DABESKOVIC: 8. Preston - Hull: 1 (Preston)

Preston fick med sig en poäng mot nykomlingen Wigan i premiären. Sett till matchbilden så var det rättvist. Man har värvat bra och faller bitarna på plats så tror jag Preston lär sluta på den övre halvan denna säsong. Nu ska man ta sig an Hull på Deepdale där man är svårslagna och oftast slutar med seger. Hull lyckades vända på steken mot Bristol City på övertid. Rättvist ? Det kan jag inte påstå. Hull har tappat spelare inför säsongen och har inte värvat nåt märkvärdigt. Truppen ser tunn ut och " Tigrarna" går en tuff säsong till mötes. Preston är en given spik i min bok.

🔥Kupongens Skrällar🔥

SPELTORSTEN: 10. Reading - Cardiff: X2 (Cardiff eller lika)

Reading var riktigt bra borta mot Preston i premiären men det räckte inte och de förlorade 1-0 samtidigt som Cardiff stängde ner Norwich fullständigt.
Visst är det rätt favoriter i att Reading ska vinna denna men Cardiff har en bra försäsong bakom sig och efter segern mot Norwich växte nog självförtroendet en del. Här tror jag absolut Cardiff kan stänga ner Reading och det luktar kryss lång väg i denna match men som det ser ut nu tar jag med tvåan i detta system. 
Kan tänka mig att denna match knappast blir något fotbollsgodis och att det blir en ständig kamp på mittfältet. X2 känns bra på denna match.

DABESKOVIC: 6. Bristol C - Sunderland: X2 (Sunderland eller lika)

Bristol C fick en bra start på matchen borta mot Hull där pålitlige Weimann gav sitt lag ledningen i första halvlek. Men i andra halvlek så tappade man allt och 1-0 ledningen tappades till 1-2 förlust på tillägg. Försvaret måste bättras om man inte ska kriga i botten av tabellen denna säsong. Jag tror man får tufft att ta tre poäng mot nykomlingen Sunderland som fick 1-1 mot Coventry och visade att man är en frisk fläkt och är i Championship för att stanna. Som vi alla vet så brukar nykomlingarna ta sina poäng i början och jag tror Sunderland kan sprattla till här. Otroligt fint värde till höger och jag går på X2

💥 Kupongens Helgarderingar 💥

SPELTORSTEN: 12. Sheffield United - Millwall: 1X2

Är ju några helgarderingar på detta system men denna följer nog med genom alla mina system denna runda. Två jämna lag som oftast spelar jämna matcher där uddamålet avgör. Med tanke på rådande streckning ser jag dock mest värde på att helgardera denna. Sheffield som gjorde en riktigt bra fjolårssäsong och var nära att ta sig upp till Premier League men förlorade i ett straffdrama mot Nottingham. Försäsongen har de inte imponerat och heller inte i premiären. Millwall körde över Stoke hem och visar bättre form. Känner stort värde på att helgardera denna och skäms inte över det.

DABESKOVIC: 7. Burnley - Luton: 1X2

Burnley fick en kanonstart på Championship när man bortaslog Hudds med 1-0. Bra start för den nye tränaren Vincent Kompany. Burnley har rensat truppen rejält efter man blev nedflyttade där man tappat sin bjässe Tarkowski som var hjärtat i laget. Men jag är inte övertygad att man kommer städa av ett lurigt Luton som har på pappret lika bra lag som värdarna. Luton tog sig till Playoff ifjol och fått behålla stommen inför denna säsong. Man har även tagit in Troy Deeney och spetsat till anfallet. När ettan verkar segla iväg mot 66% så väljer jag högersidan här.

ANDELAR STRYKTIPSET

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
14 aug.
15:00
Nottingham - West Ham
Premier League
Spel: Nottingham. Pengarna tillbaka vid oavgjort.
 
14 aug.
15:00
Djurgårdens IF - Kalmar FF
Allsvenskan
Spel: Båda lagen gör mål
 
14 aug.
15:00
AIK - IFK Värnamo
Allsvenskan
Spel: Värnamo +1 asian hcp
 
14 aug.
15:30
Mainz - Union Berlin
Bundesliga
Spel: Dominik Kohr får kort
 
14 aug.
17:30
Chelsea - Tottenham
Premier League
Spel: Tottenham över 4,5 hörnor
 
15 aug.
06:00
Marlon Vera - Dominck Cruz
UFC
Spel: Dominick Cruz vinner
 
15 aug.
18:30
Hellas Verona - Napoli
Serie A
Spel: Verona +0.5
 
16 aug.
01:00
JVM Ishockey
Hockey-VM
Spel: Team Canada vinner
 
13 apr.
01:00
Vinnare av Pacific Division
NHL
Spel: Edmonton Oilers
 
6 maj
16:00
The Championship - Långtidsspel
Championship
Spel: Sunderland Top 12 finish
 
19 maj
20:00
Girona att åka ur La Liga 2022/2023
La Liga
Spel: Girona att åka ur
 
20 maj
20:00
Serie A - Långtidsspel
Serie A
Spel: Lecce ramlar ur Serie A
 
28 maj
16:00
Slår flest målgivande passningar i Premier League - Harry Kane
Premier League
Spel: Harry Kane slår flest målgivande passningar i Premier League - Ja
 
28 maj
16:00
Brentford att bli nedflyttade - Långtidsspel
Premier League
Spel: Brentford att bli nedflyttade - Ja
 
31 maj
16:00
Bundesliga - Skytteligavinnare
Bundesliga
Spel: Patrik Schick gör flest mål i Bundesliga - Ja
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Presentation Demjan - Ny spelläggare hos Bettingstugan!

12 augusti 2022

Dennis "Demjan" Larsson är klar för Bettingstugans ombudsspel. Detta efter att ha briljerat med egna rader samt andelsspel åt ett annat ombud. Läs hans tankar kring spel och hur ... Läs mer

Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik!

12 augusti 2022

Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor HC - fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Han bjuder på speltips och välinitierade kommentarer i ... Läs mer

Bettingstugan tippar La Liga 2022/2023 - Bottenstriden

La Liga 11 augusti 2022

La Liga startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli rafflande att följa. Här följer en genomgång av bottenstriden i ligan med speltips och analyser av samtliga ... Läs mer

Bettingstugan tippar La Liga 2022/2023 - Toppstriden

La Liga 10 augusti 2022

La Liga startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli rafflande att följa. Här följer en genomgång av toppstriden i ligan med speltips och analyser av samtliga ... Läs mer

Bettingstugan tippar Serie A 2022/2023 - Toppstriden

Serie A 8 augusti 2022

Serie A startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli riktigt spännande att följa. Här följer en genomgång av toppstriden i ligan med speltips och analyser av ... Läs mer