Speltips: Miomir Kecmanovic vs. Jordan Thompson 18/2 "Nu är det upp…
Speltips Miomir Kecmanovic vs. Jordan Thompson

Nu är det upp till bevis för unge Miomir.

Struff var en riktig besvikelse då det inte alls gick som jag tänk, Auger-Aliassime bjöd verkligen upp till dans och vann med 2-1, Struff gjorde mycket misstag som kostade oss seger. Han tog ett set så vi gick vidare med snöbollen och kom till sista rullet där det tog slut med att Sinner skrällde och vann över Goffin.
Tennisen gick i övrigt riktigt bra i min tråd och nådde 13 raka vinster innan vi fick en förlust och vi rullade även in en annan snöboll på Bethard.

Som jag skrev förra veckan så kör vi en snöboll med månadens bolag med start måndagar. Vi startar med 2U sen kör vi tre rull utöver turneringen. Så håll koll underlördagar/söndagar här på sidan när jag presenterar måndagens spel på tennisen. Resten av rullen på snöbollen fortsätter i min speltråd på Bettingstugans egna facebook grupp "Speltips och Betting i Bettingstugan". (Kommer ni inte in via länken så sök efter SpelTorsten så finner ni tråden).

Tisdagens drag

  • Jag väljer att spela på Kecmanovic

De möttes i början av januari i Doha (Qatar) där Kecmanovic vann i raka set. De har möts totalt tre gånger i karriären och Kecmanovic har slutat som segrare varje gång.
De är ganska lika i rankingen, Kecmanovic nummer 54 i världen och motståndaren Thompson nummer 63.
Kecmanovic är den bättre, yngre och hungrigare av de, 20-åringen har verkligen framtiden framför sig och slog sig in på Top 100 förra året och har fortsatt klättrat i rankingen.
Han nådde sin bästa ranking i september förra året (46) efter att slagit Antoine Hoang, Feliciano López och Félix Auger-Aliassime i raka set (2-0) för att sen slå Top 10 rankade Alexander Zverev 2-1
innan det tog slut mot en annan Top 10 rankade motståndare i Roberto Bautista Agut i 2019 Western & Southern Open.

"Keckan" som jag kallar honom har slitit lite med skador vilket hindrat honom att spela regelbundet men verkar vara tillbaka nu och visade bra form i veckan och kom till semifinal i New York.
Han förlorade den mot Kyle Edmund vilket stärker våra chanser här. Han kommer utvilad och motiverad och vill ha revansch. De båda kan mötas igen i denna upplaga ATP Delray Beach i en eventuell kvartsfinal så räkna med att vi får se en taggad Kecmanovic.

Spelet

  • Miomir Kecmanovic vinner till 1,76 på Bethard
  • 5/10 Units investeras

Då oddsen i tennis går upp o ner och är olika på de olika spelsidorna så gäller det att vara med.
I skrivande stund har den gått ner till 1.60 på Bethard men ligger kvar på 1.70 på Unibet.
Alternativet -1.5 gem är oxå ett mycket bra spel.

Veckans snöboll

Rullar vi på månadens bolag här i stugan, PAF (Klicka vidare på spelet eller PAF loggan så kommer ni till sidan)
Jag väljer att starta snöbollen med två matcher från inomhusturneringen i Marseille. Hurkacz ska vinna denna mot Hoang då Hurkacz är etablerad på ATP Touren och kan slå de bästa i världen.
Han vann även deras förra möte och efter det har han bara klättrad i rankingen och är i nuläget rankad nummer 26 i världen.
Auger-Aliassime
som spelar final i Rotterdam idag ska inte ha problem mot italienaren Travaglia, som förlorade finalen i Indien mot Bonzi i raka set. Lång flygresa för Italienaren mot en het
Auger-Aliassime som bevisat denna vecka att han faktiskt tillhör världseliten bör sluta i en komfortabel 2-0 seger för kanadensaren.
Han har verkligen imponerat på mig, specielt med servarna i viktiga lägen. Vilken kille alltså.

Självklart är insatsen valfri och alla spelar efter olika plånböcker men jag spelar efter units mer information om units finner ni här. Jag startar med två units och hoppas rulla upp det till cirka 10U. Andra och tredje rull hittar ni i min speltråd, SpelTorskens Speltråd i Bettingstugans egna facebook grupp "Speltips och Betting i Bettingstugan"
Där kommer ni även finna mer spel på tennis och dart så se till att slå på aviseringar och gilla inlägget.

SERV ESS!

Paf

Vad menas med snöboll?

En snöboll är ett genialiskt koncept och helt perfekt för tennis, och eftersom det är en turnering så kan man fortsätta med sin vinnare nästa match. Man rullar helt enkelt upp vinsten, i vårt fall kommer det bli tre rull.

Så hur funkar det?

  1. Vi börjar med insatsen, tex 100:- och lägger den på vårat spel som är tex. 1.75
  2. Går den in så har vi då 175:- (insats 100:- + vinsten 75:-)
  3. Andra rullet blir då 175:- som är vår insats, vi lägger ett nytt spel tex 2.00 i odds.
  4. Sitter den så har vi alltså 175:- x 2.00 = 350:- till vårat sista rull.
  5. Har allt gått som det ska så är vi nu på den tredje och även sista dagen. För sista gången så ska vi nu ta vår insats + vinst en gång till. Som i detta fall blir 350kr.
  6. Sista rullet blir då insatsen 350:- som vi lägger på sista spelet tex 1.75 i odds (350x1.75)
  7. Går den in så har vi då 612,50kr inspelat under de tre dagarna, i detta fall 512,50:- plus, vi startade ju med 100:- i detta fall.

🎾 Nu jobbar vi in den tillsammans och ni finner fler spel, snöbollar och tävlingar i min speltråd på Bettingstugans facebook grupp "Speltips och Betting i Bettingstugan"

Gilla rek om du håller med Tony Hägglöf

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
9 apr.
11:00
Pauian Archiland - Bank of Taiwan
Basket
Spel: Pauian DNB
 
9 apr.
21:00
Phil Taylor vs. Raymond van Barneveld
Dart
Spel: Phil Taylor vinner
 
12 apr.
18:42
V75 Romme Platsspel
Trav
Spel: Island Life Placering 1-3
 
12 apr.
20:20
V75 Romme Platsspel
Trav
Spel: Milliondollarrhyme placering 1-3
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela gratis på TRAV - 250 sek att leka med

Söndag - Trav på menyn denna söndag och tävlingar i Romme. Luta dig tillbaka med 250 kronor riskfritt från Betfairs spelbörs! Läs mer

Fira påskafton med Spelbörsen och 250 kronor riskfritt på Trav!

LÖRDAG - På påskdagen är det förstås mycket trav, bland annat på DANNERO. Betfair Exchange ger 250 kronor riskfritt om du vill testa spelbörsen idag. Läs mer

Sätt dig med ett travspel på fredag! Riskfria pengar från Betfair.

FREDAG - Nu på fredag är det trav i ESKILSTUNA/FÄRJESTAD. Betfair Exchange firar in påsken med att ge bort 250 kronor till alla nya spelare. Här får du info om hur du kan ta del ... Läs mer

Prova spelbörsen på Jägersro - få 250 kronor tillbaka!

TORSDAG - Betfair Spelbörsen är inget vanligt spelbolag. Hos dem bettar du direkt mot andra spelare vilket innebär att du kan få högre odds, du kan sätta dina egna eller handla ... Läs mer

Spela 250 kronor på valfri häst idag - Betfairs Spelbörs bjuder!

ONSDAG - Skapa konto hos Betfair Spelbörs så får du ett riskfritt spel för 250 kr till onsdagen trav på Solvalla/Åby. Följ instruktionerna nedan för att ta del av bonusen! Läs mer