Speltips: Att sluta sist i gruppen 11/6 "Wales håller inte"
Speltips Att sluta sist i gruppen

Bild från Bildbyrån

Wales håller inte

Ett långtidsspel som jag har svårt att undvika. Comeon erbjuder bland annat spel på vilkea lag som ska sluta sist i gruppspelet. Bäst värde hittar jag i mitt val som föll på Wales sist i Grupp A. 2.25 i odds är generöst nog för 5 units.

I Grupp A återfinns Italien, Turkiet, Schweiz och Wales. Jag tror att gruppen slutar i den ordningen som jag skrev lagen i.

Italien är klart bäst i den här gruppen. Italienarna kommer från ett riktigt starkt kval där man vann 10 av 10 matcher och körde över sitt motstånd. Detta är ett av flera lag jag ser som kandidater till att vinna EM.

Turkiet är en outsider som kan överraska många. Sedan man anställde Senol Gunes har man kommit upp i en annan nivå där man både sett stabila och farliga ut. Obesegrade mot Frankrike i kvalet är mycket imponerande. Kommer turkarna upp i nivå kan man gå långt i turneringen.

Schweiz är ett stabilt lag som levererat på ungefär samma nivå i många år nu. Speciellt under Vladimir Petkovic. Schweiz när de var som bäst hade slagits om andraplatsen i den här gruppen. Nu tror jag att de får nöja sig med att sluta trea. Även om det finns en del spännande spelare i laget har deras stjärnor sett sina bästa dagar.

Wales som det här spelet handlar om är för dåliga för den här gruppen. Jag har sett en hel del matcher med Wales de senaste åren och jag har aldrig blivit imponerad. De spelar en enkel och primitiv fotboll och förlitar sig på fasta situationer. Mycket handlar om vad Gareth Bale kan göra på egen hand. Förra EM-slutspelet tog de sig hela vägen till en semifinal som var en stor skräll. Men det är inte aktuellt det här slutspelet. Förra slutspelet var Bale en av turneringens bästa spelare, nu är formen långt ifrån den nivån. Inför det här slutspelet har man dessutom blivit tvungna att byta huvudtränare. Jag tror inte det hade spelat någon roll och tror samtidigt inte det kommer ha en negativ inverkan.
Min analys är att Wales inte vinner en enda match i gruppen. De kan landa på 0,1 eller 2 poäng här. Det enda scenariot jag kan se för att tappa detta spelet är att Bale hittar storformen samtidigt som Schweiz eller Turkiet helt tappar det i gruppen.

Jag är därför nöjd med 5 units.

Lycka till!

OBS - Läs vår EM-guide där vi går igenom samtliga grupper och lag inför Fotbolls-EM! Här finns all info och även speltips, bonusar och annat!

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
29 sep.
18:00
Aalborg - Rungsted
Metal Ligaen
Spel: Aalborg -1.5
 
29 sep.
18:45
Atalanta - Young Boys
Champions League
Spel: Båda lagen gör mål & under 2,5 mål
 
29 sep.
19:00
MoDo - Västerviks IK
HockeyAllsvenskan
Spel: MODO ö3
 
29 sep.
19:00
HV71 - Västerås
HockeyAllsvenskan
Spel: HV71 -1.5
 
29 sep.
19:00
Norrby - Helsingborg
Superettan
Spel: Norrby 0 AH
 
29 sep.
21:00
Manchester U - Villareal
Champions League
Spel: Manchester United -1 AH
 
29 sep.
21:00
Juventus - Chelsea
Champions League
Spel: Under 2,5 mål
 
30 sep.
19:00
Frölunda HC - Örebro HK
SHL
Spel: Örebro X2
 
30 sep.
19:00
Timrå - Luleå
SHL
Spel: Luleå vinner under ordinarie speltid
 
12 okt.
00:00
Philadelphia Flyers
NHL
Spel: Philadelphia Flyers når slutspel Ja
 
13 okt.
00:00
Colorado Avalanche
NHL
Spel: Colorado Vinnare Central Division
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 25 September

Premier League 24 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

"Jag var så stel så jag knappt kunde knyta skorna!" - Limpar om sin debut!

24 september 2021

Anders Limpar har börjat spela fotboll igen, detta i division 5 klubben Hede IK uppe i Härjedalen. Hör Limpans egna ord om den galna matchen där han även gör mål från halva planen! Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

Premier League 24 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 25 miljoner i jackpot! En kupong är dock inte värd något utan riktigt bra spikar och skrällar. Här serveras de av våra experter ... Läs mer

Vem vinner SHL:s poängliga?

20 september 2021

SHL 2021/2022 drog igång för drygt en vecka sedan och det går fortfarande att spela på vem som vinner seriens poängliga. Vi har granskat spelbolagens odds för vinnare av SHL:s ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer