Speltips: Barnsley vs Bristol City 17/10 "Ryggareken om Barnsley vs…
Speltips Barnsley vs Bristol City

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Barnsley vs Bristol City

Ligaledarna Bristol City åker till Barnsley med förhoppningen att fortsätta bygga vidare på sin starka start på säsongen.

Barnsley

Adam Murray har nyligen fått ta över rodret som interim tränare för Yorkshire klubben Barnsley efter att populära tränaren Gerhard Struber försvunnit till NY Red Bulls under landslagsuppehållet. En svår uppgift med tanke på oron inom lag och klubb. Man befinner sig för närvarande på en 21a plats i tabellen och har än så länge inte vunnit en match.

Man har framförallt haft problem med att hitta nät. Ser ut att sakna edge och kreativitet framför målet. Ofta ganska uddlösa.

Det har blivit under 2.5 gjorda mål i Barnsleys 10 senaste hemmamatcher. Mycket alltså tack vare för att dom själva inte hittat mål - 0 gjorda mål i 5 av de senaste 7 hemmamatcherna.

Däremot så kan vi inte kritisera försvaret som inte alls är så pjåkiga. Man har faktiskt hållit nollan i 5 av de senaste 6 matcherna.

Truppen:

Barnsley vart nyligen tvungna att avsluta kontraktet med 22-åriga försvararen Bambo Diaby efter att denne testats positiv i ett dopingtest.

Coach Murray kan välja att starta samma elva som den mot Middlesbrough men måste avgöra om Luke Thomas behåller sin plats. Han har inte spelat sitt bästa. Finns en möjlighet att Elliot Simoes och Patrick Schmidt kallas tillbaka efter att båda gjort inhopp i lagets två senaste matcher.

Möjlig XI: Walton; Sollbauer, Helik, Andersen; Williams, Mowatt, Styles, Ludewig; Chaplin, Thomas, WoodrowBristol City

2-1 vinsten mot Nottingham Forest senast markerade den fjärde raka vinsten. Detta efter en fantastisk prestation av Daniel Bentley och tidiga mål från Andreas Weimann och Nakhi Wells. Helt klart en välförtjänt vinst mot kapabelt motstånd.

Det innebär vidare att man nu vunnit 6 av sina 7 senaste matcher. Dock 3-0 förlust mot Aston Villa i ligacupen. Men det kan vi förlåta dom för efter att vi såg Aston Villa slå Liverpool med 7-2.

Truppen:

Vi får förmodligen se samma elva som senast och som i de flesta andra matcher denna säsong. Det enda skade bekymret är lagkapten och tillika nyckel försvararen Tomas Kalas. Definitivt ett avbräck. Han förväntas dock vara tillbaka i spel i slutet av månaden.

Möjlig XI: Bentley; Vyner, Moore, Mawson; Hunt, Paterson, Bakinson, Weimann, Rowe; Wells, Martin

REK

Jag tycker att odds sättningen är felaktig och finner därmed spelvärde. Bristol har gått som tåget medan Barnsley är präglat av stor instabilitet och osäkerhet. Jag förväntar mig att se Bristol som vinnare av den här matchen. Oddssättningen är förmodligen påverkad av de historiska mötena dessa lag sinsemellan. De senaste 4 matcherna där Barnsley har spelat på hemmaplan har slutat oavgjort.

  • Vi spelar bortavinst till oddset 2.80 hos bwin. 7u.

--

SLUTSÅLT! Ta del av mitt pooltips från Svenska Spel via denna länk. Jag kör ett system för 2304 kr. Varje andel kostar 254kr. Sista andelsköp: Lördag 15:54. SLUTSÅLT!

Spela istället 'sista minuten med ryggareken' här. Samma lir som ovan.

Gilla rek om du håller med Ryggareken

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 nov.
12:00
Liepaja - Valmiera
Fotboll
Spel: 1X + under 3.5 mål
 
23 nov.
19:00
Sirius - Mjällby
Allsvenskan
Spel: Över 10.5 hörnor
 
23 nov.
21:00
Wolverhampton vs Southampton
Premier League
Spel: BLGM
 
23 nov.
21:00
Atl Bilbao - Betis
La Liga
Spel: Betis över 4.5 hörnor
 
24 nov.
21:00
Manchester United - Istanbul Basaksehir
Champions League
Spel: Manchester United-vinst & u 4,5 mål i matchen
 
4 dec.
20:00
IDOL 2020
Idol
Spel: Caspar topp 3
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel till Napoli vs Milan

Serie A 20 november 2020

På söndag spelas Serie A-matchen mellan Napoli och Milan. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Förlorar du får du ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 20 november 2020

Spikar och skrällar är tillabaka till veckans omgång av Stryktipset och det är inte vilken omgång som helst. Vi har en återkomst för Premier League och hela 10 miljoner i jackpot! ... Läs mer

Trav på Jägersro - ta del av ett riskfritt spel

Riskfria spel & Gratisspel Trav 20 november 2020

Under lördagen är det trav på Jägersro och nu kan alla nya kunder hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kr. Förlorar du får du helt enkelt insatsen tillbaka. Läs mer

Gratisspel till Hammarby vs Malmö

Allsvenskan 20 november 2020

Testa på Betfair Spelbörs helt gratis. Till matchen mellan Hammarby och Malmö kan ni ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Förlorar du, då får du insatsen tillbaka. Läs mer

Gratisspel till Tottenham vs Man City

Premier League 20 november 2020

Prova Betfair Spelbörs helt riskfritt. Placera ett spel för 100 kronor på matchen mellan Tottenham och Manchester City, få insatsen tillbaka om ditt spel inte sitter. Läs mer