Betting tips Bulls vs Pacers

Bulls 9 raka förluster VS ett glödhett Pacers

Bulls

Chicago kommer till nattens bortamöte mot Indiana med endast en vinst på sina 12 bortamatcher inledningsvis.

Laget har dessutom förlorat 9 i rad och ligger sist i Eastern Conference med endast 3 vinster på sina 22 matcher.

Då Chicago i år är ett lag för framtida återuppbyggnad så kommer Bulls med största sannolikhet att ligga kvar längst ner i Öst.

Det positiva som skett i laget trots allt är att PGn J. Grant fått sitt startroll ersatt av K. Dunn som nu äntligen får visa vad han kan som 2a års spelare och som dessutom gjort det riktigt bra.

Även unge supertalangen Z. Lavine som kom till Bulls i somras är snart tillbaka på plan efter långtidsskada. Kanske hamnar man inte på jumboplatsen ändå?

Facit visar sitt tydliga språk, med 3 vinster på 22 matcher totalt så blir Indiana alldeles för svåra att vinna över, dessutom på bortaplan mot ett Pacers på språng.


Pacers

Indiana som jag även valde i mitt förra lyckade speltips kommer till nattens möte med ett facit på 13-11 där man vunnit 7 av sina senaste 10 matcher.

Laget vann senast mot Knicks på hemmaplan där man kontrollerade matchen från början till start och hade en ledning på 30 poäng innan man började slappna av. Siffrorna blev till slut en betryggande 18 poängs-vinst, 115-97.

Indiana tågar på och som jag tidigare berättat så spelar laget betydligt bättre än sitt facit då man inledningsvis haft många tuffa matcher mot topplagen i ligan.

Som jag skrev i mitt senaste tips så handlar det inte om Indiana kommer att vinna nattens möte eller inte utan hur många poängs differens det blir mellan lagen.

Samtliga spelare är friska och spelar som kollektiv en lysande basket där hela truppen tycks vara på samma sida framåt som bakåt.

Bulls hemma blir ytterligare en god aptitretare för ett Indiana som rusar fram just nu.

Speltips

Trots att Cavs, Warriors och Boston spelar i kväll så tipsar jag istället - 8 för Indiana Pacers som jag finner vara nattens bästa tips.

Skillnaden mellan lagen individuellt som kollektivt är som dag och natt där Bulls som sagt förlorat 9 i rad och endast lyckats vinna en gång på sina sista 11 matcher.

Lägger man sedan till att Bulls möter "San Antonio Spurs of the East" så blir resten inte särskilt svår att lista ut.

Ett lag med gott om grus i maskineriet ställs mot en väloljad modern maskin .

Enda chansen för Bulls att vinna denna match är om man lyckas finna en tidsmaskin på vägen till hallen där man sedan ställer instrumenbrädan på säsong 95/96 där laget vann 72 av 82 matcher.

- 8 Pacers

Klicka här för att spela - 8 Pacers på Bet365

Gilla om du håller med SpinDoctorTim

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppSpeltips
18 dec
21:00
Everton - Swansea
Premier League
Bet: Everton vinner
 
18 dec
21:30
Kings vs Raptors
NBA
Bet: - 11 Raptors
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Fyra gånger pengarna på Barcelona vinst!

Förhöjda odds La Liga 14 december 2017 - 18 december 2017

Barcelona är fortfarande obesegrade i ligan med tolv vinster och tre kryss med en målskillnad på 38-7. På söndag tar man emot bottenlaget Deportivo La Coruna på hemmaplan och allt ... Läs mer

Få 5.00 på att Man City slår Tottenham

Förhöjda odds Premier League 14 december 2017 - 17 december 2017

Toppmatch i Premier League på lördag då ligaettan och obesegrade Man City tar emot Tottenham som ligger på fjärde plats, 18 poäng bakom Man City. Mycket talar för ännu än seger för ... Läs mer

Golden Goals - Vinn 4 000 000 kr hos Betfair

Oddstävling Premier League 8 december 2017 - 7 maj 2018

Ni har väl inte missat Betfairs tävling “Golden Goals”som pågår hela säsongen 2017/2018? Förutse vilka som är dom sex första målskyttarna i matcherna som Betfair väljer ut och ta ... Läs mer

Sveriges trupp för januariturnén 2018

Fotbolls VM 2018 13 december 2017

Nu har Janne Andersson tagit ut 25 spelare som kommer att representera Sverige under januariturnén 2018. Turnén pågår mellan den 2:a till den 12:e januari och äger rum i Abu Dhabi. ... Läs mer

Vem vinner Melodifestivalen 2018? Se odds här!

Melodifestivalen 12 december 2017

Melodifestivalen 2018 startar den 3:e februari men redan nu kan du se vilka som är favoriter till att ta sig till final och vem eller vilka som ska representera Sverige i Eurovison ... Läs mer