• Hem
  • Bulls vs Pacers
Betting tips Bulls vs Pacers

Bulls 9 raka förluster VS ett glödhett Pacers

Bulls

Chicago kommer till nattens bortamöte mot Indiana med endast en vinst på sina 12 bortamatcher inledningsvis.

Laget har dessutom förlorat 9 i rad och ligger sist i Eastern Conference med endast 3 vinster på sina 22 matcher.

Då Chicago i år är ett lag för framtida återuppbyggnad så kommer Bulls med största sannolikhet att ligga kvar längst ner i Öst.

Det positiva som skett i laget trots allt är att PGn J. Grant fått sitt startroll ersatt av K. Dunn som nu äntligen får visa vad han kan som 2a års spelare och som dessutom gjort det riktigt bra.

Även unge supertalangen Z. Lavine som kom till Bulls i somras är snart tillbaka på plan efter långtidsskada. Kanske hamnar man inte på jumboplatsen ändå?

Facit visar sitt tydliga språk, med 3 vinster på 22 matcher totalt så blir Indiana alldeles för svåra att vinna över, dessutom på bortaplan mot ett Pacers på språng.


Pacers

Indiana som jag även valde i mitt förra lyckade speltips kommer till nattens möte med ett facit på 13-11 där man vunnit 7 av sina senaste 10 matcher.

Laget vann senast mot Knicks på hemmaplan där man kontrollerade matchen från början till start och hade en ledning på 30 poäng innan man började slappna av. Siffrorna blev till slut en betryggande 18 poängs-vinst, 115-97.

Indiana tågar på och som jag tidigare berättat så spelar laget betydligt bättre än sitt facit då man inledningsvis haft många tuffa matcher mot topplagen i ligan.

Som jag skrev i mitt senaste tips så handlar det inte om Indiana kommer att vinna nattens möte eller inte utan hur många poängs differens det blir mellan lagen.

Samtliga spelare är friska och spelar som kollektiv en lysande basket där hela truppen tycks vara på samma sida framåt som bakåt.

Bulls hemma blir ytterligare en god aptitretare för ett Indiana som rusar fram just nu.

Speltips

Trots att Cavs, Warriors och Boston spelar i kväll så tipsar jag istället - 8 för Indiana Pacers som jag finner vara nattens bästa tips.

Skillnaden mellan lagen individuellt som kollektivt är som dag och natt där Bulls som sagt förlorat 9 i rad och endast lyckats vinna en gång på sina sista 11 matcher.

Lägger man sedan till att Bulls möter "San Antonio Spurs of the East" så blir resten inte särskilt svår att lista ut.

Ett lag med gott om grus i maskineriet ställs mot en väloljad modern maskin .

Enda chansen för Bulls att vinna denna match är om man lyckas finna en tidsmaskin på vägen till hallen där man sedan ställer instrumenbrädan på säsong 95/96 där laget vann 72 av 82 matcher.

- 8 Pacers

Gilla om du håller med

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppSpeltips
22 jul
17:30
IK Sirius - IFK Göteborg
Allsvenskan
Bet: 2 DNB
 

Fler spelnyheter & kampanjer

VM-elvan

Fotbolls VM 2018 16 juli 2018

Frankrike är världsmästare och VM är över för den här gången. När konfettin lagt sig över golv och gator och sista champagnen korkats upp är det nu dags för Björn Johnson att utse ... Läs mer

Så minns vi VM 2018 - Här är de 5 snyggaste målen

Fotbolls VM 2018 14 juli 2018

VM 2018 i Ryssland lider mot sitt slut och i kväll avgörs turneringen mellan Frankrike och Kroatien. En månad av spännande matcher har bjudit på en underhållning man sent kommer ... Läs mer

10 gånger pengarna på Frankrike att vinna matchen, helt utan omsättningskrav!

Förhöjda odds Fotbolls VM 2018 13 juli 2018 - 15 juli 2018

Äntligen VM-final och Frankrike möter Kroatien. Frankrike står som stora favoriter att vinna matchen (1.90), men LeoVegas boostar oddset. De ger nämligen alla nya kunder 10 gånger ... Läs mer

Avsnitt 9 av VM-stugan

Fotbolls VM 2018 13 juli 2018

I avsnitt 9 är det eftersnack kring semifinalerna men framförallt uppsnack kring bronsmatchen och finalen. Avgörande omgången i Stugan Cup och både Wiking samt Limpar kliver in ... Läs mer

Det finns bara en Bronsmatch vi minns - Så har de gått i de andra

Fotbolls VM 2018 13 juli 2018

Ikväll är det dags för bronsmatch i 2018 års världsmästerskap. I Sverige finns det bara en bronsmatch vi kommer ihåg, den 1994. Men hur har det egentligen gått i bronsmatcherna ... Läs mer