Europatipset Tips Söndag 14 juli » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Europatipset » Söndag 14/7

Europatipset 14/7 » Tips, Analys & Spelförslag

Analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 30 juni hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik


💥 Kupongens skräll


1. Djurgården - Malmö X2

Seriefinal får vi ändå kalla detta när ligatvåan DIF tar emot serieledarna Malmö och den här matchen kan bli avgörande för säsongen. Det skiljer sex poäng mellan lagen men då har DIF en match mindre spelad och vid en seger blir det en otroligt spännande höst. Även om denna match känns väldigt oviss på förhand lutar jag ändå över till gästerna och ger ett litet favoritskap till Malmö. Nu är matchen streckad helt jämn och då tycker jag värdet ligger på X2 som spelas.

2. Häcken - Örebro 1

Här tycker jag Häcken ska gå in som väldigt stora favoriter vilket de är både sett till odds och streckfördelning. På hemmaplan är Häcken urstarka och framförallt har jag inte blivit imponerad av Örebro denna säsong och jag har svårt att se någon annan matchbild än att Häcken dominerar från minut ett. Ettan spikas trots överstreckning.

3. Östersund - Norrköping X2

Östersund ser riktigt risiga ut sett till mina förväntningar och det var ett bra tag sedan laget vann nu. Tre raka kryss och nu får de besök av ett Norrköping som kommer från en tung seger senast hemma mot Häcken. Trots bortaplan ger jag Norrköping favoritskapet och även om jag inte tycker det finns något större spelvärde gillar jag X2 som spelas.

4. GAIS - Dalkurd 1

GAIS har haft en jobbig säsong och fick ett välbehövligt uppehåll efter att ha avslutat våren med fyra raka förluster. Bosko har fått utstå mycket skit men ärligt talat är det en väldigt tunn trupp han har att jobba med. Nu får de besök av ett Dalkurd som vaknade till liv innan uppehållet men som avslutade med en plattmatch hemma mot Västerås som slutade med en 1-6 förlust. Det är två jämna lag men jag dras ändå till ettan här som jag tycker är något understreckad. Krysset tas med på mitt större system men kan ettan hålla sig under 45% tycker jag ettan är tecknet att utgå ifrån.

5. Norrby - Halmstad 2

Här håller jag inte alls med svenska folkets värdering som har streckat Norrby som favoriter till över 40%. Visst har Norrby haft en stark vår och placerar sig före Halmstad i tabellen samt har en hemmafördel nu. Men jag håller ändå Halmstad som ett klart bättre lag och Halmstad är klart bättre än sin tabellposition och ska gå in som favoriter här. Tvåan till 30% är riktigt fin och där utgår jag ifrån.

6. Odense - Köpenhamn 1X

Första omgången i danska Superligan och här tycker jag Köpenhamn blivit alldeles för stora favoriter på Europatipset där gästerna står i hela 72% trots att spelbolagen ger laget runt 50% chans till seger. Köpenhamn är förvisso seriens bästa lag men Odense är också ett lag som ska utmana i toppen och på hemmaplan ska de ha bra chans till poäng. 1X spelas.

7. Bröndby - Silkeborg X2

Även här tycker jag favoriterna Bröndby blivit för stora favoriter och även om jag värderar Silkeborg väldigt lågt denna säsong håller jag inte med om att Bröndby ska ha över 85% chans till seger i denna match. Det är trots allt än premiär och vi vet inte riktigt var vi har lagen ännu. X2 till 15% måste testas.

8. Haugesund - Tromsö 1X

Det skiljer endast en poäng mellan dessa två lag efter 14 omgångar men jag håller ändå Haugesund som det klart bättre laget och målskillnaden ger en lite bättre bild där Haugesund står på +2 och Tromsö -9. Dessutom är det en tung hemmafördel då Tromsö vanligtvis är svaga på resande fot. 1X ska räcka långt.

9. Mjöndalen - Odd 1X2

Botten mot toppen när 14:onde placerade Mjöndalen tar emot ligatvåan Odd och självklart ska gästerna få favoritskapet är med tanke på hur det sett ut under säsongen. Men jag tycker Odd blivit lite väl stora favoriter på Europatipset och jag håller inte riktigt med om att gästerna ska ha 59% chans till seger. Min värdering ligger runt 50% för Odd. Men jag tar ändå med tvåan tillsammans med övriga tecken, helgardering.

10. Lilleström - Strömsgodset 1X

Två lag som båda har underpresterat under flera säsongen och återigen finner vi dessa lag i botten av tabellen där Lilleström placerar sig strax ovanför nedflyttning och Strömsgodset som ligajumbo. På pappret håller jag dessa lag som relativt jämna men Lilleström har presterat mindre dåligt på plan och ska på hemmaplan få favoritskapet. Finner inget större spelvärde men utgår från 1X och helgarderar på mitt större system.

11. Flamengo - Goias 1

Brasilianska Serie A börjar sätta sig efter nio spelade omgångar och både Flamengo samt Goias har fått en fin start på säsongen. Det skiljer endast två poäng mellan lagen men Flamengo ska ses som klart mycket bättre och när vi summerar säsongen kommer skillnaden i poäng vara betydligt större. Flamengo står i låga 1.30 här och mycket ska till för att Goias ska få med sig en poäng. Jag spikar ettan trots hög streckning.

12. Atletico PR - Internacional 1

Även om det skiljer mer i poäng mellan dessa två lag kontra lagen ovan så ska denna match ses som betydligt jämnare på förhand där Atletico PR får ett litet favoritskap tack vare sin hemmafördel. Hemmafördelen i Brasilien väger tungt samtidigt som krysset alltid ligger nära pga målsnåla matcher. Jag utgår från ettan men tar med krysset på mitt större system.

13. Seattle - Atlanta Utd 1

Vi avslutar kupongen i USA där Seattle tar emot Atlanta i en match som sett till tabellen bör vara jämn. Det skiljer endast två poäng mellan lagen efter 19 omgångar men jag håller ändå Seattle som det vassare laget och har fått en längre vila inför denna match. Atlanta spelade match redan i torsdags vilket bör vara negativt och jag gillar ettan här om den kan hålla sig under 50%.

Stora raden - 2304kr

 1. Djurgården - Malmö X2
 2. Häcken - Örebro 1X
 3. Östersund - Norrköping X2
 4. GAIS - Dalkurd 1
 5. Norrby - Halmstad X2
 6. Odense - Köpenhamn 1X
 7. Bröndby - Silkeborg X2
 8. Haugesund - Tromsö 1X
 9. Mjöndalen - Odd 1X2
 10. Lilleström - Strömsgodset 1X2
 11. Flamengo - Goias 1
 12. Atletico PR - Internacional 1X
 13. Seattle - Atlanta Utd 1

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Europatipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
27 jan.
21:00
Bournemouth - Arsenal
FA Cup
Spel: Bournemouth över 4,5 hörnor
 
29 jan.
19:00
Modo - Björklöven
HockeyAllsvenskan
Spel: Björklöven vinner
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel för 250 kr på Napoli - Juventus

Serie A 24 januari 2020

Toppmatch i Serie A då Napoli får besök av serieledarna Juventus. Hos Betfair Exchange kan alla nya kunder ta del av ett gratisspel för 250kr. Nedan kan ni ta del av instruktioner ... Läs mer

GRATISSPEL Växjö mot Leksand!

SHL 24 januari 2020

På lördag är det dags för SHL-matcher och bland annat ett fint möte mellan Växjö och Leksand. Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel för 250 kr på denna ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.4)

Premier League 24 januari 2020

Alla vet att för att få 13 rätt med en bra utdelning krävs inte bara bra spikar utan även att man hittar skrällarna. Limpan och Folkesson guidar er rätt i vanlig ordning! Läs mer

Riskfritt spel i Wolverhampton - Liverpool!

Premier League 22 januari 2020

Wolverhampton står inför en tuff uppgift. Match mot obesegrade Liverpool! Bänka dig med ett riskfritt spel värt 250 kronor till matchen via Betfair Exchanges kampanj. Läs mer

250 kronor riskfritt i Man Utd - Burnley ikväll!

Premier League 22 januari 2020

United tar emot Burnley ikväll. Ta del av Betfair Exchanges erbjudande och få 250 kronor riskfritt till matchen. Läs mer