Europatipset Tips Söndag 21 juli » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Europatipset » Söndag 21/7

Europatipset 21/7 » Tips, Analys & Spelförslag

Analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 21 juni hos Svenska Spel. Nu med cirka 2 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Odense

💥 Kupongens skräll

1. Malmö - Sirius 1

Kupongens största favorit och det är lätt att förstå varför när Malmö tar emot ett skadeskjutet Sirius. Sirius gjorde förvisso en bra match senast mot Helsingborg och förtjänade att få med sig en poäng där trots ett stort manfall. Men den här uppgiften är för stor och jag tror det kommer vara spel mot ett mål i denna match. Spikar ettan och går vidare.

2. Göteborg - Eskilstuna 1X

Göteborg fick bara med sig en poäng från Falkenberg senast efter ett sent insläppt mål. Men insatsen var stark och på hemmaplan mot ett annat bottenlag i form av AFC ska Göteborg få ett stort favoritskap. AFC verkar dock ha vaknat till liv och har inlett hösten starkt med bland annat ett kryss mot Djurgården och senast en vinst hemma mot Kalmar. Jag tror dock Göteborg kommer att studsa tillbaka men tar med krysset. 1X spelas.

3. Norrköping - Östersund 1X

Lagen möttes redan förra veckan uppe i Östersund där hemmalaget tog tre poäng efter ett sent segermål. Norrköping är inne i ett tufft spelschema med Europa League kvalet där laget spelade match redan i torsdags. Hur som helst ska Peking ändå gå in som klara favoriter här på hemmaplan men jag lyfter en liten varningsflagg och det är ingen favorit jag vill spika. Utgår från 1X men helgardera om du har råd.

4. Mjällby - Halmstad 2

Här håller jag inte med svenska folket om Mjällbys favoritskap där hemmalaget är streckade som favoriter. Mjällby placerar sig förvisso åtta poäng före Halmstad och har nu hemmafördel men jag håller fortfarande Halmstad som det bättre laget. Spelbolagen ger gästerna favoritskapet och då ska tvåan till 32% vara bra här. Krysset tas med på det större systemet.

5. Öster - Trelleborg 1

Två lag som har kapacitet att vara ett topplag men som båda haft en svag säsong och slåss istället i bottenstriden. Trots att tabellen säger det motsatta håller jag Öster som det bättre laget och någon gång måste laget börja vinna. Spelbolagen ger Öster strax över 50% chans till seger vilket känns rimligt och till 45% känns som en bra spik. Men även här tas krysset med på mitt större system.

6. Randers - Bröndby 1X2

Andra omgången i danska Superligan där Randers inledde med en förlust och Bröndby tog en bekväm seger. Gästerna Bröndby ska ses som det klart bättre laget och ska gå in som favoriter trots bortaplan. Men säsongen har precis börjat och jag har inte riktigt fått ett grepp om var lagen står sig denna säsong. Jag tycker dessutom värdering sitter korrekt och då blir en helgardering bäst.

7. Midtjylland - Nordsjälland 1X

Två lag som inledde med varsin seger och det här är två lag som båda ska kunna vara med i toppen av ligan denna säsong. Framförallt Midtjylland som ska ses som en av favoriterna denna säsong och ska framförallt ses som stora favoriter på hemmaplan mot Nordsjälland. Ettan är det klart troligaste utfallet men jag tycker det inte är något supervärde i något tecken här. 1X spelas men tvåan till låga 8% ska med om man har råd.

8. Brann - Stabaek X2

Här tycker jag Brann har blivit alldeles för stora favoriter både hos spelbolagen och på kupongen där Brann står i över 80%. Vi har klivit på de flesta favoriterna och ska vi ha någon chans på en större utdelning måste vi hitta lite skrällar. Här tycker jag både krysset till 13% och tvåan till 6% är lockande och X2 blir mitt spel.

9. Molde - Sarpsborg 1X

Serieledarna Molde tar emot nästjumbon Sarpsborg och även om jag tycker tabellen ljuger lite så ska det råda stor klasskillnad här. Lägg till hemmafördelen och Molde ska få ett stort favoritskap både sett till odds och streckfördelning. Ettan måste med men jag tycker den är korrekt streckad och jag tar även med krysset för chans på lite utdelning. 1X spelas.

10. Atlanta Utd - DC Utd 1

Det skiljer förvisso endast en poäng mellan lagen efter 21 omgångar men jag håller ändå Atlanta som det bättre laget men där en svag start har gjort att laget halkat efter toppstriden. Hemmafördelen här väger tungt och Atlanta kommer från en stark 5-0 seger senast hemma mot Houston. Ettan ska stå i över 60% och till nuvarande 51% är ettan en av kupongens bästa spik.

11. Hammarby - Elfsborg 1

Hammarby har hittat tillbaka till vinnarspåret med två raka vinster där laget gjorde ett sent segermål senast borta mot Sundsvall. Elfsborg fortsätter att gå svagt och gjorde en väldigt blek insats senast borta mot AIK. Hur länge får Thelin fortsatt förtroende? Hammarby ska gå in som stora favoriter här och jag tycker ettan är en vettig spik trots hög streckning.

12. Kalmar - Djurgården X2

Kalmar går fortsatt trögt och även här måste MP börja ifrågasättas som rätt man som tränare för Kalmar. Djurgården kommer med två kryss men formen går inte att klaga på och Djurgården ska gå in som favoriter här trots att det ska ses som en tuff bortamatch. Jag tror på målsnålt och krysset ligger nära och X2 känns som ett stabilt val.

13. Odense - Lyngby 1

Kupongens bästa spik hittar vi i match 13 där jag tycker svenska folket underskattar Odenses favoritskap. Odense förlorade förvisso sin första match samtidigt som Lyngby vann men Odense är klart mycket bättre och på hemmaplan ska de ha över 60% chans till seger. Ettan till nuvarande 51% är en riktigt bra spik.

Stora raden - 2304kr

 1. Malmö - Sirius 1
 2. Göteborg - Eskilstuna 1X
 3. Norrköping - Östersund 1X
 4. Mjällby - Halmstad X2
 5. Öster - Trelleborg 1X
 6. Randers - Bröndby 1X2
 7. Midtjylland - Nordsjälland 1X2
 8. Brann - Stabaek X2
 9. Molde - Sarpsborg 1X
 10. Atlanta Utd - DC Utd 1
 11. Hammarby - Elfsborg 1X
 12. Kalmar - Djurgården X2
 13. Odense - Lyngby 1

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Europatipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
29 maj
13:00
Virtus.pro - NAVI Junior
CS:GO
Spel: NAVI Junior 2-1
 
29 maj
20:30
Freiburg - Bayer Leverkusen
Bundesliga
Spel: Bortalag - Antal hörnor - Över 6.5
 
29 maj
20:30
PDC Home Tour - Group 4
Dart
Spel: Group 4 Winner: Dave Chisnall (Outright)
 
30 maj
15:30
Wolfsburg - Eintracht Frankfurt
Bundesliga
Spel: Båda lagen gör mål + över 2.5 mål
 
30 maj
15:30
Wolfsburg - Frankfurt
Bundesliga
Spel: Över 4.5 kort
 
30 maj
16:42
V75 2 Solvalla Vinnarspel
Trav
Spel: Don Fanucci Zet Vinnarspel
 
30 maj
17:05
V75 3 Solvalla Platsspel
Trav
Spel: Vincero Gar placering 1-3
 
30 maj
18:30
Bayern München - Fortuna Düsseldorf
Bundesliga
Spel: 1 & u 4,5 mål i matchen
 
31 maj
16:15
V75 4 Söndag Vinnarspel
Trav
Spel: Hell Bent Form Am vinnarspel
 
31 maj
17:45
V75 7 Solvalla Vinnarspel
Trav
Spel: Elian Web vinnarspel
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

De vinner allsvenskan - enligt spelbolagen!

Allsvenskan 29 maj 2020

Allsvenskan har fått grönt ljus att återupptas. Tidigast 14 juni kan vi se våra lag spela igen men redan nu vet vi hur favoriterna till serieseger ser ut. Ta del av listan här och ... Läs mer

Helgens trippel med Bundesligadominans!

Bundesliga 29 maj 2020

Vår expert Jonas Weimer går väldigt bra på hemsidan och har träffat 16 av de senaste 20 speltipsen. Vi har bett vår tipster sätta ihop en trippel åt oss från Europas öppnade ligor ... Läs mer

Superodds på Dormund mot Schalke! 10 x pengarna!

Bundesliga 13 maj 2020

LÖRDAG - Fantastiska nyheter! Bundesliga är tillbaka denna fina helg! Och med det följer även trevliga kampanjer från Unibet. Här kommer en man absolut inte vill missa, eller vad ... Läs mer

Bundesliga är tillbaka - vi har trippeln!

Bundesliga 12 maj 2020

På lördag drar Bundesliga igång igen! Efterlängtad comeback som kräver att man läser på innan man lägger några spel. En som läst på ordentligt är Bettingstugans tipster Johan ... Läs mer

Så ser du Bundesliga gratis i helgen!

Bundesliga 11 maj 2020

Äntligen öppnar de europeiska stora ligorna upp för fotboll igen! Först ut är Bundesliga som drar igång redan i helgen. Schemat är fullspäckat med matcher för både lördag och ... Läs mer