Europatipset Tips Söndag 9 juni » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Europatipset » Söndag 9/6

Europatipset 9/6 » Tips, Analys & Spelförslag

Analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 9 juni hos Svenska Spel. Idag med tre miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • England

💥 Kupongens skräll

 • Montenegro

1. Dalkurd - Halmstad 2

Dalkurd har ryckt upp sig efter en bedrövlig start på säsongen och placerar sig nu i mitten av tabellen där man kan förvänta sig att Dalkurd ska befinna sig. Gästerna Halmstad har också ryckt upp sig men sitter fortfarande i en dålig sits om ambitionerna fortfarande är att ta sig upp i Allsvenskan. Jag håller dock Halmstad som det klart bättre laget här och någon större hemmafördel är det knappast för Dalkurd. Kan tvåan hålla sig under 40% är det en bra spik.

2. Sylvia - Umeå X2

Nykomlingarna Sylvia har fått en klart godkänd start på säsongen då laget placerar sig i mitten av tabellen efter elva omgångar. Umeå har också gått urstarkt och placerar sig på andraplats bakom Akropolis i Norrettan. Umeå ska ses som det bättre laget här och ska vara favoriter trots bortaplan. Jag tycker dock värderingen sitter som den ska och helgarderingen ligger nära. Utgår dock från X2.

3. Team TG - Karlstad BK 1X2

Team TG placerar sig precis ovanför nedflyttning och jag tror laget kommer vara indragna i bottenstriden resten av säsongen. Karlstad BK ska kunna vara med och utmana i toppen och de ska gå in som favoriter här trots en lång bortaresa samt konstgräs. Men jag tycker värderingen sitter korrekt här och jag finner inget spelvärde. Helgardering.

4. Sandviken - Carlstad Utd 2

Toppmatch i Norrettan mellan två lag som står på samma poäng efter elva omgångar och får ses som relativt jämna även om jag håller Carlstad Utd som något vassare. Jag tycker Sandviken har blivit lite stora favoriter här på kupongen och jag håller inte med om att Sandviken ska ha 47% chans till seger. Tycker värdet ligger på gästerna och jag utgår från tvåan men tar med krysset på mitt större system.

5. Oddevold - Trollhättan 1X

Här tycker jag Trollhättan har blivit alldeles för stora favoriter på Europatipset och jag håller verkligen inte med om att de ska ha över 50% chans till seger på bortaplan. Trollhättan ska ses som det bättre laget men med Oddevolds hemmafördel ska oddsen jämna ut sig och jag tycker denna match känns relativt öppen. Med denna streckfördelning ligger spelvärdet på hemmalaget och 1X spelas.

6. Skövde - Lunds X2

Även här tycker jag favoriterna Skövde blivit lite för stora favoriter och oavsett vilken start Skövde har fått på säsongen ska de inte ha över 75% chans till seger i denna match. Skövde har imponerat men samtidigt sprungit över sin förmåga och en formsvacka bör komma snart. De ska såklart vara favoriter hemma mot Lund men favoritskapet har gått för långt och spelvärdet ligger på X2 som spelas.

7. England - Skottland 1

Premiärmatch för lagen i VM där England går in som stora favoriter med all rätt då det skiljer rejält i kvalité mellan dessa två lag. Förvisso är det alltid lite ovisst första matchen men det ska väldigt mycket till för att Skottland ska kunna störa England vilket oddsen tydligt visar. Jag spikar ettan.

8. Venezia - Salernitana X2

Nedflyttningskval i Serie B där vinnaren stannar i serien och förloraren spelar i Serie C kommande säsong. Det här är två väldigt jämna lag där Salernitana vann den senaste matchen med 2-1 på hemmaplan. Nu ska Venezia gå in som favoriter med sin hemmafördel men den är inte tillräckligt stor för att laget ska ha över 50% chans till seger. Tycker värdet ligger på gästerna och X2 spelas.

9. Spanien - Sverige 1

Båda lagen kommer från en bekväm seger där Spanien städade av Färöarna och Sverige städade i sin tur av Malta på hemmaplan. Nu blir det en tuffare uppgift för båda lagen, framförallt för Sverige som ska ha mindre än 10% chans till seger här. Med hemmafördelen och Sveriges skadeproblem kan jag inte se något annat än att Spanien vinner och jag tror det kommer finnas lite värde på Spanien av en enkel anledning. Folk spelar på Sverige oavsett. Med det sagt spikar jag ettan.

10. Tjeckien - Montenegro X2

Tjeckien inledde kvalet med en 5-0 förlust borta mot England men studsade tillbaka senast hemma mot Bulgarien med en 2-1 seger. Nu ska de gå in som favoriter på hemmaplan mot ett Montenegro som inte hittat rätt i kvalet och som sparkade sin förbundskapten efter senaste krysset mot Kosovo. Jag tror det kan ge kortsiktig effekt och jag tycker Montenegro ska ha större än 21% chans att ta poäng här. X2 spelas.

11. Lettland - Slovenien 2

Rakt på sak här, Lettland är riktigt dåliga och trots hemmaplan ska de gå in som stora underdogs mot ett förvisso ganska svagt Slovenien. Spelbolagen ger Slovenien runt 60% chans till seger vilket jag tycker känns rimligt och kan tvåan hålla sig under 60% kommer jag att spika tvåan.

12. Polen - Israel 1

Ettan mot tvåan i Grupp G där Polen har gått rent och ska gå in som stora favoriter på hemmaplan mot ett Israel som också är obesegrade men som inte ställts på prov på riktigt. Polen är klart bättre på samtliga positioner och trots hög streckning kommer jag att spika ettan här.

13. Bulgarien - Kosovo X2

Två lag som fortfarande står utan seger i Grupp A och jag värderar dessa lag som relativt jämna där Bulgarien ska gå in som favoriter med sin hemmafördel. Jag tycker dock Bulgarien har blivit för stora favoriter på kupongen och jag håller inte med om att Bulgarien ska ha 50% chans till seger. X2 spelas.

Stora raden - 2304kr

 1. Dalkurd - Halmstad 2
 2. Sylvia - Umeå 1X2
 3. Team TG - Karlstad BK 1X2
 4. Sandviken - Carlstad Utd X2
 5. Oddevold - Trollhättan 1X
 6. Skövde - Lunds X2
 7. England - Skottland 1
 8. Venezia - Salernitana X2
 9. Spanien - Sverige 1
 10. Tjeckien - Montenegro X2
 11. 'Lettland - Slovenien X2
 12. Polen - Israel 1X
 13. Bulgarien - Kosovo X2

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Europatipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
19 okt.
15:15
Leksand - Djurgården
SHL
Spel: Leksand vinner inklusive övertid och straffar
 
19 okt.
15:15
Färjestads BK - Luleå HF
SHL
Spel: FBK -1
 
19 okt.
16:00
Wolverhampton - Southampton
Premier League
Spel: 1
 
19 okt.
16:00
Bournemouth - Norwich
Premier League
Spel: Bournemouthvinst & BLGM
 
19 okt.
16:00
Luton - Bristol City
Championship
Spel: X2 + över 1,5 mål
 
19 okt.
16:00
Bournemouth - Norwich
Premier League
Spel: BLGM Bournemouth vinst
 
20 okt.
15:00
Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan
Spel: Över 2,5 mål och båda lagen gör mål
 
20 okt.
15:00
Falkenberg - AIK
Allsvenskan
Spel: Falkenberg över 3,5 hörnor
 
20 okt.
17:30
IFK Norrköping - Kalmar FF
Allsvenskan
Spel: IFK Norrköping -1 (asian handicap)
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel på SHL - Spela för 250 kr riskfritt!

SHL 18 oktober 2019

I helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Färjestad - Luleå. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 18 oktober 2019

Landskamperna slut för denna gång och nu väntar engelska matcher på kupongen igen. Dessutom 12 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ... Läs mer

Vinn 20 000 kr i presentkort - Delta i vår snöboll!

18 oktober 2019

I helgen kör vi igång med en ny snöboll och denna gång maxar vi priset rejält. Denna gång får vinnaren hela 20 000 kr (!) i presentkort. Reglerna är enkla, skapa konto/eller logga ... Läs mer

Riskfritt spel till Man Utd v Liverpool

Premier League 18 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Manchester United - Liverpool. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 ... Läs mer

Gratisspel på Brynäs - Oskarshamn!

SHL 16 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Brynäs - Oskarshamn. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer