Europatipset Tips Söndag 9 juni » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Europatipset » Söndag 9/6

Europatipset 9/6 » Tips, Analys & Spelförslag

Analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 9 juni hos Svenska Spel. Idag med tre miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • England

💥 Kupongens skräll

 • Montenegro

1. Dalkurd - Halmstad 2

Dalkurd har ryckt upp sig efter en bedrövlig start på säsongen och placerar sig nu i mitten av tabellen där man kan förvänta sig att Dalkurd ska befinna sig. Gästerna Halmstad har också ryckt upp sig men sitter fortfarande i en dålig sits om ambitionerna fortfarande är att ta sig upp i Allsvenskan. Jag håller dock Halmstad som det klart bättre laget här och någon större hemmafördel är det knappast för Dalkurd. Kan tvåan hålla sig under 40% är det en bra spik.

2. Sylvia - Umeå X2

Nykomlingarna Sylvia har fått en klart godkänd start på säsongen då laget placerar sig i mitten av tabellen efter elva omgångar. Umeå har också gått urstarkt och placerar sig på andraplats bakom Akropolis i Norrettan. Umeå ska ses som det bättre laget här och ska vara favoriter trots bortaplan. Jag tycker dock värderingen sitter som den ska och helgarderingen ligger nära. Utgår dock från X2.

3. Team TG - Karlstad BK 1X2

Team TG placerar sig precis ovanför nedflyttning och jag tror laget kommer vara indragna i bottenstriden resten av säsongen. Karlstad BK ska kunna vara med och utmana i toppen och de ska gå in som favoriter här trots en lång bortaresa samt konstgräs. Men jag tycker värderingen sitter korrekt här och jag finner inget spelvärde. Helgardering.

4. Sandviken - Carlstad Utd 2

Toppmatch i Norrettan mellan två lag som står på samma poäng efter elva omgångar och får ses som relativt jämna även om jag håller Carlstad Utd som något vassare. Jag tycker Sandviken har blivit lite stora favoriter här på kupongen och jag håller inte med om att Sandviken ska ha 47% chans till seger. Tycker värdet ligger på gästerna och jag utgår från tvåan men tar med krysset på mitt större system.

5. Oddevold - Trollhättan 1X

Här tycker jag Trollhättan har blivit alldeles för stora favoriter på Europatipset och jag håller verkligen inte med om att de ska ha över 50% chans till seger på bortaplan. Trollhättan ska ses som det bättre laget men med Oddevolds hemmafördel ska oddsen jämna ut sig och jag tycker denna match känns relativt öppen. Med denna streckfördelning ligger spelvärdet på hemmalaget och 1X spelas.

6. Skövde - Lunds X2

Även här tycker jag favoriterna Skövde blivit lite för stora favoriter och oavsett vilken start Skövde har fått på säsongen ska de inte ha över 75% chans till seger i denna match. Skövde har imponerat men samtidigt sprungit över sin förmåga och en formsvacka bör komma snart. De ska såklart vara favoriter hemma mot Lund men favoritskapet har gått för långt och spelvärdet ligger på X2 som spelas.

7. England - Skottland 1

Premiärmatch för lagen i VM där England går in som stora favoriter med all rätt då det skiljer rejält i kvalité mellan dessa två lag. Förvisso är det alltid lite ovisst första matchen men det ska väldigt mycket till för att Skottland ska kunna störa England vilket oddsen tydligt visar. Jag spikar ettan.

8. Venezia - Salernitana X2

Nedflyttningskval i Serie B där vinnaren stannar i serien och förloraren spelar i Serie C kommande säsong. Det här är två väldigt jämna lag där Salernitana vann den senaste matchen med 2-1 på hemmaplan. Nu ska Venezia gå in som favoriter med sin hemmafördel men den är inte tillräckligt stor för att laget ska ha över 50% chans till seger. Tycker värdet ligger på gästerna och X2 spelas.

9. Spanien - Sverige 1

Båda lagen kommer från en bekväm seger där Spanien städade av Färöarna och Sverige städade i sin tur av Malta på hemmaplan. Nu blir det en tuffare uppgift för båda lagen, framförallt för Sverige som ska ha mindre än 10% chans till seger här. Med hemmafördelen och Sveriges skadeproblem kan jag inte se något annat än att Spanien vinner och jag tror det kommer finnas lite värde på Spanien av en enkel anledning. Folk spelar på Sverige oavsett. Med det sagt spikar jag ettan.

10. Tjeckien - Montenegro X2

Tjeckien inledde kvalet med en 5-0 förlust borta mot England men studsade tillbaka senast hemma mot Bulgarien med en 2-1 seger. Nu ska de gå in som favoriter på hemmaplan mot ett Montenegro som inte hittat rätt i kvalet och som sparkade sin förbundskapten efter senaste krysset mot Kosovo. Jag tror det kan ge kortsiktig effekt och jag tycker Montenegro ska ha större än 21% chans att ta poäng här. X2 spelas.

11. Lettland - Slovenien 2

Rakt på sak här, Lettland är riktigt dåliga och trots hemmaplan ska de gå in som stora underdogs mot ett förvisso ganska svagt Slovenien. Spelbolagen ger Slovenien runt 60% chans till seger vilket jag tycker känns rimligt och kan tvåan hålla sig under 60% kommer jag att spika tvåan.

12. Polen - Israel 1

Ettan mot tvåan i Grupp G där Polen har gått rent och ska gå in som stora favoriter på hemmaplan mot ett Israel som också är obesegrade men som inte ställts på prov på riktigt. Polen är klart bättre på samtliga positioner och trots hög streckning kommer jag att spika ettan här.

13. Bulgarien - Kosovo X2

Två lag som fortfarande står utan seger i Grupp A och jag värderar dessa lag som relativt jämna där Bulgarien ska gå in som favoriter med sin hemmafördel. Jag tycker dock Bulgarien har blivit för stora favoriter på kupongen och jag håller inte med om att Bulgarien ska ha 50% chans till seger. X2 spelas.

Stora raden - 2304kr

 1. Dalkurd - Halmstad 2
 2. Sylvia - Umeå 1X2
 3. Team TG - Karlstad BK 1X2
 4. Sandviken - Carlstad Utd X2
 5. Oddevold - Trollhättan 1X
 6. Skövde - Lunds X2
 7. England - Skottland 1
 8. Venezia - Salernitana X2
 9. Spanien - Sverige 1
 10. Tjeckien - Montenegro X2
 11. 'Lettland - Slovenien X2
 12. Polen - Israel 1X
 13. Bulgarien - Kosovo X2

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Europatipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
1 juni
12:00
CR4ZY - Giants
CS:GO
Spel: Gigants vinnare
 
1 juni
17:00
FC Minsk - Slutsk
Fotboll
Spel: Över 10.5 hörnor
 
1 juni
19:00
FC Brno - Dukla Praha
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål + över 2.5
 
1 juni
20:30
FC Köln - Leipzig
Bundesliga
Spel: Köln över 4.5 hörnor
 
1 juni
21:00
Jamie Hughes vs. Jose de Sousa
Dart
Spel: Jose de Sousa -1.5 HC
 
2 juni
19:15
Vitality - NiP
CS:GO
Spel: Vitality vinnare
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

De vinner allsvenskan - enligt spelbolagen!

Allsvenskan 29 maj 2020

Allsvenskan har fått grönt ljus att återupptas. Tidigast 14 juni kan vi se våra lag spela igen men redan nu vet vi hur favoriterna till serieseger ser ut. Ta del av listan här och ... Läs mer

Helgens trippel med Bundesligadominans!

Bundesliga 29 maj 2020

Vår expert Jonas Weimer går väldigt bra på hemsidan och har träffat 16 av de senaste 20 speltipsen. Vi har bett vår tipster sätta ihop en trippel åt oss från Europas öppnade ligor ... Läs mer

Superodds på Dormund mot Schalke! 10 x pengarna!

Bundesliga 13 maj 2020

LÖRDAG - Fantastiska nyheter! Bundesliga är tillbaka denna fina helg! Och med det följer även trevliga kampanjer från Unibet. Här kommer en man absolut inte vill missa, eller vad ... Läs mer