Speltips: Fulham vs Sheffield Wednesday 23/9 "Ryggareken om Fulham…
Speltips Fulham vs Sheffield Wednesday

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Fulham vs Sheffield Wednesday

Fulham och Sheffield Wednesday möts i ligacupens tredje omgång på onsdagskvällen.

Fulham

Fulham blev uppflyttade från Championship inför säsongen men man hade kunnat önska en bättre start i Premier League än den man fått. Manager Scott Parker och hans gubbar har inte alls fått den utväxling man hade hoppats på. Två raka förluster och 7 insläppta mål på dessa. Bland annat 4 insläppta mål mot Leeds - vilka även dom flyttade upp till englands högsta liga inför denna säsong.

Det är dock viktigt att påpeka att respektive motstånd får sägas vara i bra form och att Fulham fortfarande har lite nya gubbar på intåg. Tidigare har det hetat att man inte skulle göra några signifikanta värvningar men man står nu här med 7 nya spelare, varav två har blivit permanent signade efter förra säsongens lånesessioner.

Fulham har sett allt annat än stabila ut i defensiven men vi kan nog få se lite rotation även där. Jag tror vidare att Aboubakar Kamara tar Mitrovic’s plats i anfallet. Andra spelare som vi rimligen kan få se är Marek Rodak, Mario Lemina, Tom Cairney och Anthony Knockaert.

Möjlig XI: Rodak; Christie, Ream, Marchand, Robinson; Lemina, Cairney; Knockaert, Cordova-Reid, Kebano; Kamara

Sheffield Wednesday

Sheffield Wednesday har inlett säsongen i championship skapligt. Tillsammans med ligacup matcherna har man inte tillåtit motståndarna att göra mål på 4 raka matcher. I championship innebär det att man har 4 poäng vilket lämnar laget på -8 poäng pga. Poängavdragpga lagets turbulenta finanser.

Coach Garry Monk ska vara belåten med utvecklingen av laget, trots begränsade resurser. Lagets topp målgörare Steven Fletcher lämnade i somras och man väntar fortfarande på att ersättaren Cheyenne Dunkley ska debutera. Det är ju såklart ett avbräck på den offensiva fronten men då har hela laget istället hjälpts åt med defensiven.

Ligacupen är dock i botten av lagets prioriteringar. Har man en så pass tunn trupp som man har och får börja med -12 poäng så måste man fokusera på ligan helt och hållet. Man har inte råd att tappa onödiga poäng för då riskerar man att åka ner till League One. En enorm skillnad rent finansiellt. Däremot vill säkerligen Monk behålla det momentum man har startat med och därför inte bidra med en dålig prestation.

Truppen: Monk lär byta, trixa och vända på vartenda spelare han kan i startelvan. Han ställs därmed med svårigheterna att välja en lämplig uppställning. Kanske får vi se en 3-5-1-1:a med Adam Reach bakom nyförvärvet Elias Kachunga på topp.

Möjlig XI: Wildsmith; Shaw, Brennan, Borner; Palmer, Hunt, Pelupessy, Dele-Bashiru, Odubajo; Reach; KachungaREK

Fulham är ett mycket starkare lag än Sheffield Wednesday och har en mycket bredare trupp som man kan nyttja för sådana här tillfällen. Sheffield Wednesday måste fokusera på ligan medan Fulham tar tillfället i akt att hitta fötterna. Jag tror det är mycket möjligt att vi får se en tight match vilken Fulham vinner. Jag spelar på det senare. Fulham vinst. 1.91 hos expekt. 8u.

Gilla rek om du håller med Ryggareken

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
30 nov.
15:00
Yekaterinburg - Salavat Ufa
KHL
Spel: Över 5 mål
 
2 dec.
19:00
Tingsryd - Björklöven
HockeyAllsvenskan
Spel: Björklöven -1.5
 
4 dec.
20:00
IDOL 2020
Idol
Spel: Caspar topp 3
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Ny stor bonus hos Tipwin - 100% upp till 1000 kronor!

Fotboll 30 november 2020

Tipwin lanserades 2010 och har funnits i Sverige sedan 2018. Nu kommer man med en ny bonus i Sverige och det är inte vilken bonus som helst - 100% upp till 1000 kronor! Läs mer

Gratisspel till Chelsea vs Tottenham

Premier League 27 november 2020

Under söndagen utspelas en intressant match i Premier League när Chelsea & Tottenham gör upp om poängen. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer

Betfair ger alla nya kunder SUPERLÅG kommission samt 100 kr i bonus!

27 november 2020

Betfairs Spelbörs kan stoltsera med de klart högsta oddsen på marknaden. Det kan de göra eftersom det inte är något spelbolag som tar marginaler på spelen utan vi spelare som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.48)

Premier League 27 november 2020

Dags för ett nytt Stryktips och det är inte vilken omgång som helst. 12 miljoner väntar i jackpot och vi räknar med att det kommer bli hög omsättning på denna kupong som ... Läs mer

Gratisspel till Lille vs AC Milan

Europa League 24 november 2020

Viktiga poäng står på spel i Europa League för både Lille och Milan på torsdagskvällen. Till denna match kan du som ny kund hämta ett riskfritt spel hos Betfair Spelbörs på 100 ... Läs mer