Speltips: H2H assistligan i EM 2021 1/6 "Bruno Fernandes blir…
Speltips H2H assistligan i EM 2021

Bild från Bildbyrån

Bruno Fernandes blir poängfarlig!

Har siktat in mig på ett långtidsspel under EM som är ett head to head-spel mellan Portugals Bruno Fernandes och Tysklands Thomas Müller- i fråga om vem av dessa mannar som står för flest assist under turneringens gång.

I Bruno Fernandes och Thomas Müller har vi att göra med två riktiga poängmaskiner som respektive nation kommer vara mycket beroende av under turneringens gång. Frågan är då vem som gör flest assist av dessa två herrar.

Thomas Müller är oddsmässig favorit i denna interna holmgång där Casumo betalar 1.66x pengarna på att Müller slår Bruno på fingrarna. Bruno som vinnare över Müller i denna kategori ger 2.07x pengarna. Jag sätter en slant på att Bruno vinner denna interna kamp till detta fina odds!

Att Müller är oddsmässig favorit är väl i sig inte så konstigt då Müller kommer från en monstersäsong i Bayern München med hela 21 assist på 32 ligamatcher. Tyskland att göra fler turneringsmål än Portugal är ju även oddsmässig favorit. Men å andra sidan har Müller inte spelat landslagsfotboll sedan VM-fiaskot i Ryssland och kastas nu alltså in sent av Löw i truppen. Tror ändå Müller är en man för startelvan, men är han helt gjuten? Finns sådan fin bredd i Tyskland, i synnerhet på mittfältet att ta av- så 90 minuter match in match ut kanske inte är givet? Jag tror i och för sig att Tyskland gör en del kassar och givetvis går vidare från gruppen givet att de så kan göra även om de slutar på tredjeplats. Men jag är lite skeptisk till att Tyskland går så långt som till semi och final, då Tyskland varit lite skakiga (läs mänskliga) på senare tid och att Löw är en förbundskapten som kommer sluta efter mästerskapet- jag tror inte riktigt på en sådan lösning: bättre vore att ha ersatt honom innan mästerskapet med någon annan vid rodret.

Vid val av långtidsspel tar jag även hänsyn till att jag personligen verkligen tror på Portugal i detta mästerskap och jag tror de kan gå riktigt långt givet det otroligt fina laget de besitter, med klasspelare på varje position. Dias, Cancelo där bak, Fernandes i mitten och Bernardo Silva, Ronaldo och Jota där fram- för att nämna några. Nu spelar i och för sig inte Bruno i samma position som i klubblaget Man Utd och kommer säkert utgå från en kant- men jag tror ändå han kommer mata fram fina bollar och inkassera många assistpoäng till mycket kapabla offensiva spelare. Jag tror även Jota kan ha ett riktigt fint mästerskap- och förhoppningsvis förvalta många av Brunos instick.

Bruno kommer från en fin säsong i Man Utd men når inte upp till Müllers siffror vad gäller assistpoäng. Dock fina 12 assist från Bruno i PL vilket gör honom näst bäst i den kategorin i den brittiska högstaligan. Sedan är det alltid tufft att jämföra statistik mot en spelare som lirar i Bayern i en liga där många av motståndarna blir pulvriserade på ett sätt som lag i Premier League inte blir.

Mitt spel

Bruno Fernandes att göra fler assistpoäng än Thomas Müller blir alltså mitt spel till fina 2.07x pengarna hos Casumo. Klart spelvärt sett till att Müller endast betalar 1.66- en favorit "i fara", helt klart!

OBS - Läs vår EM-guide där vi går igenom samtliga grupper och lag inför Fotbolls-EM! Här finns all info och även speltips, bonusar och annat!

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
26 juli
16:00
John Isner - Jeffrey John Wolf
ATP Tennis
Spel: Över 22.5 games
 
26 juli
19:00
Varbergs BoIS - IFK Göteborg
Spel: X2 + ö1,5 mål (match)
 
26 juli
19:00
Örebro SK - AIK
Spel: Över 1,5 mål (match) + AIK flest hörnor
 
27 juli
04:00
Frances Tiafoe - Stefanos Tsitsipas
Sommarspelen 2020
Spel: Tiafoe +4.5 games
 
28 juli
19:00
Lillestrøm - Sarpsborg 08
Eliteserien
Spel: Lillestrøm vinner
 
28 juli
20:15
Young Boys - Slovan Bratislava
Champions League
Spel: Young Boys -1 asian hcp
 
31 juli
12:00
Herrnas diskus, sommarspelen.
Sommarspelen 2020
Spel: Andrius Gudzius att komma på pallen
 
4 aug.
02:00
Lizzie Armanto tar medalj
Sommarspelen 2020
Spel: Lizzie Armanto tar medalj
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel till Italien - England!

EM 2021 9 juli 2021

SÖNDAG: EM ska avgöras i en rafflande final på söndag! Då bjuder LeoVegas oss på ett riskfritt spel till matchen. Spela på matchen och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer

Bästa elvan i EM? - här är drömlaget i Fotbolls-EM 2021!

EM 2021 9 juli 2021

Fotbolls-EM 2021 närmar sig sitt slut även om det häftigaste återstår - finalen. Många spelare har gjort sina livs matcher medan andra varit en besvikelse. Här tar Weimer ut sitt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Allsvenskan 9 juli 2021

Stryktipset vecka 27 innehåller en hel del norska matcher på kupongen. Men även svenska så som matchen mellan AIK och Varberg på Friends. Denna helg får vi även jackpot med ca 6 ... Läs mer

SUPERBOOST - Båda lagen gör mål i England v Danmark!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

ONSDAG: Det har blivit dags för semifinal 2 mellan England och Danmark. En match vi bara kan njuta av nu när Sverige är ute. Och njuta gör man extra mycket med en superboost från ... Läs mer

Hajper boostar oddsen - Italien Spanien 4.5 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

TISDAG: Italien möter Spanien i en direkt avgörande match och Spanien boostas av Hajper! Tror man på spansk seger bör man spana in denna fina kampanj till 4.5 x pengarna. Spanien ... Läs mer