Betting tips Jazz vs Thunder

Likhet mellan Miles Davis & Utah? Exemplarisk Jazz

Jazz

Utah kommer till Oklahoma och nattens möte med 6 raka vinster.

Det mest häpnadsväckande med dessa vinster är att man vunnit samtliga matcher med ett snitt på 24 poängs marginal!?! Va? Ja, det stämmer faktiskt och utan lagets kanske viktigaste spelare, R. Gobert.

Vad är anledningen till detta? Ingen kan nog riktigt svara varför Jazz ser ut som ett helt nytt lag än vad vi såg inledningsvis på säsongen.

Efter att ha sett lagets senaste matcher så kan jag konstatera att Utah Jazz just nu spelar ligans bästa basket tillsammans med Rockets och Cavs.

Rollfördelningen och inställningen i laget är exemplarisk och nästan varje spelare har steppat upp sedan Gobert`s skada.

Nu är dock jätten i mitten tillbaka och för er som befarade att kemin på något sätt skulle få sig törn fick fel, eftersom man manglade sönder Wizards på hemmplan med hela 116-69!

Mest minuter fick Jonas med 29 och ännu roligare är att han verkligen tar vara på speltiden med +20. Matchen innan hade han +21! Marbo-sonen spelar alltså som en riktigt vinnare sedan han fick mer speltid.

Glöm inte rookien D. Mitchell, wow vilken månad.


Thunder

Oklahoma har haft stora problem med sitt nya lagbygge där iden var att forma ett av ligans bästa BIG 3.

Orsaken till detta? Kemin mellan dessa herrar.

Kanske är det vinnande konceptet att låta någon skjuta mindre?  I lagets 2 senaste matcher som man vunnit så har C. Anthony endast tagit 17 skott vilket är märkbart då forwarden är mer skottglad än Lucky Luke. Detta är i mitt tycke det bästa Carmelo har gjort på år och dagar.

Vem hade kunnat tro att han en dag skulle offra sina dåliga skottval för lagets bästa?

Laget vann senast mot ett decimerat Spurs med 90-87 och då var Spurs utan L. Alridge, M, Ginobili, T. Parker och R. Gay.

Dock så spelar Thunder väldigt bra när de väl har vind i seglen, främst då R. Westbrook har taktpinnen framåt som bakåt.

Frågan är om denna vind kan finna någon form av konsistens?

Speltips

Jag har själv sett både Jazz och Thunder`s matcher senaste tiden och får jag välja ett lag som spelar bättre än det andra så går utmärkelsen märkbart till Utah Jazz som just nu spelar en fullkomligt exemplarisk basket.

Laget har 6 i rad och spelar bäst basket i ligan nu tillsammans med Rockets och Cavs.

Gott om självförtroende och gott om spelare som kan kan producera framåt men även producera bakåt är det vinnande receptet. Lägger vi till tydlig rollfördelning och del roliga överraskningar som tex D. Mitchell. A. Burks, R. O´Neal och självklart J. Jerebko så är Jazz nu ett lag som kommer vara otroligt svåra att besegra.

Om Thunder ska lyckas vinna så krävs det att de spelar den bästa matchen på året och att laget äntligen lyckas finna "nirvana" som lag.

Även Westbrook, George, Anthony, Adams, Roberson måste ta fram sitt "A-game"

Jag spelar här faktiskt +9 Jazz och det gör jag eftersom Utah då har råd med ett överkomma en jobbig flygresa från Utah och den trötthet som lätt kan infinna sig när man spelar "back-to-back"

Gott om spelvärde för Jazz. + 9

Klicka här för att spela +9 Jazz på Bet365

Gilla om du håller med SpinDoctorTim

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppSpeltips
18 dec
21:00
Everton - Swansea
Premier League
Bet: Everton vinner
 
18 dec
21:30
Kings vs Raptors
NBA
Bet: - 11 Raptors
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Fyra gånger pengarna på Barcelona vinst!

Förhöjda odds La Liga 14 december 2017 - 18 december 2017

Barcelona är fortfarande obesegrade i ligan med tolv vinster och tre kryss med en målskillnad på 38-7. På söndag tar man emot bottenlaget Deportivo La Coruna på hemmaplan och allt ... Läs mer

Få 5.00 på att Man City slår Tottenham

Förhöjda odds Premier League 14 december 2017 - 17 december 2017

Toppmatch i Premier League på lördag då ligaettan och obesegrade Man City tar emot Tottenham som ligger på fjärde plats, 18 poäng bakom Man City. Mycket talar för ännu än seger för ... Läs mer

Golden Goals - Vinn 4 000 000 kr hos Betfair

Oddstävling Premier League 8 december 2017 - 7 maj 2018

Ni har väl inte missat Betfairs tävling “Golden Goals”som pågår hela säsongen 2017/2018? Förutse vilka som är dom sex första målskyttarna i matcherna som Betfair väljer ut och ta ... Läs mer

Sveriges trupp för januariturnén 2018

Fotbolls VM 2018 13 december 2017

Nu har Janne Andersson tagit ut 25 spelare som kommer att representera Sverige under januariturnén 2018. Turnén pågår mellan den 2:a till den 12:e januari och äger rum i Abu Dhabi. ... Läs mer

Vem vinner Melodifestivalen 2018? Se odds här!

Melodifestivalen 12 december 2017

Melodifestivalen 2018 startar den 3:e februari men redan nu kan du se vilka som är favoriter till att ta sig till final och vem eller vilka som ska representera Sverige i Eurovison ... Läs mer