El Cashico

Bobbys dubblar rullar på! Två raka vinster och tre av senaste fyra. Vi laddar inför en ny CL-dubbel!

Man City - PSG

Över 10 varningspoäng till PSG (1.48)

El Cashico som mötet kallas i engelska tabloiderna! Stor fördel Man City efter att ha tagit hem tre poängen från franska huvudstaden. Två mål mot ett. Hjärnsläppet av Gueye gjorde det knappast lättare att jaga en kvittering. PSG gjorde matchen väldigt bra, men lite för många juniormisstag, och det kommer man inte undan med mot Man City.

Vad talar för spelet?

• Här behöver PSG trycka framåt, det räcker inte med ett mål, utan de vet att de måste göra minst två mål. Och de kommer jaga och pressa, vilket kan leda till att komma in fel i några närkamper.
  • PSG snittar över 3 kort / match i CL.
  • Det behövs alltså ett rött, eller två gula så sitter spelet.

Chelsea - Real Madrid

Real Madrid över 4.5 hörnor (1.65)

Ska vi få sen en helengelsk final i Champions League? Första mötet slutade väl ändå någorlunda rättvist 1-1, där lagen dominerade varsin halvlek. Men oj, Chelsea hade kunnat leda med minst två mål om de hade förvaltat sina chanser lite bättre under den första halvleken. Mycket talar för att båda lagen kommer ställa upp med liknande lag som förra gången. Hazard lär nog inte starta på sin gamla hemmaarena om man ska bedöma honom efter insatsen mot Osasuna i söndagens ligamatch.

• Real måste göra mål för att gå vidare, så de måste gå framåt förr eller senare i matchen.