Speltips: Alex Molcan - Federico Coria 24/5 "EXKLUSIVT HOS PINNACLE:…
Speltips Alex Molcan - Federico Coria

Bild från Bildbyrån

EXKLUSIVT HOS PINNACLE: Molcan -4

De möttes för en vecka sedan och då vann Molcan komfortabelt i raka set och tog sig senare till final i Lyon.
En final han förlorade mot britten Cameron Norrie vilket inte är något att skämmas över då han befinner sig på en elfteplats på världsrankingen.

Oddset är på väg ner och jag förstår det, Molcan är som sagt i riktigt bra form och älskar grus. Det är på gruset han har sina bästa resultat och förra året vann han imponerande 42 av 56 matcher. Förra veckan när de spelade hade vi ett spel på -2 på Molcan och det satt enkelt så att vi får -4 här när de spelar bäst av fem är generöst.

Missa inte min Roland Garros tråd i våran facebookgrupp Speltips & Betting i Bettingstugan. Där lottar vi ut fina priser i form av T-Shirts, Kaffekoppar & Kepsar.
Släng upp synlig rygg på snöbollen och ni är med, skaffar ni konto på pinnacle så skicka ett PM till mig så är ni med i en exklusiv utlottning också.

Coria är också en utpräglad grusspelare och är lillebror till förra storspelaren Guillermo Coria men har inte nått upp till sin brors nivå. Han är mycket kapabel på grus det ska vi inte glömma och vann förra året 40 av 60 matcher på underlaget. Coria vann dessutom båda mötena dessa herrar emellan förra säsongen men mycket har hänt sedan dess. När jag såg dem spela för en vecka sedan var det inget snack om vem som är den bättre tennisspelaren och det är helt klart våran vänsterhänta slovak.

24-åringen från Prešov, Slovakien har redan varit i två ATP finaler i år och ligger på sin bästa ranking (38:a), före tex danske supertalangen Holger Rune, de spanska grusspecialisterna Ramos-Vinolas & Martinez och före förra årets kometspelare Aslan Karatsev. Det säger ganska mycket om utvecklingen hos den unga slovaken.

Nu är det en Grand Slam och bäst av fem set så det är andra förutsättningar än för en vecka sedan, är en helt annan atmosfär och nerverna kan krypa fram.
Vi såg tyvärr Molcan vika ner sig totalt i Australien Open tidigare i år mot Andujar-Alba på hårt underlag så när vi pratar om Grand Slams kan allt hända.

Men med tanke på att han förlorade båda mötena förra året och vann så enkelt senast så känns det som han knäckt Coria-koden och kommer vinna även här.
Vi sitter bra med ett -4 HCP som bara finns hos Pinnacle och linan ligger fortfarande på spelvärdet. Det är inte alla bolag som erbjuder ett asiatiskt handikapp vilket innebär att om han vinner med exakt fyra games får vi pengarna tillbaka och vinner han med fem eller mer får vi vinst. Även om Coria tar ett set här kan vi klara linan med marginal.

SPELET

  • Alex Molcan -4 Games
  • 6/10 Units investeras.
  • Spelet läggs på Pinnacle

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

  • SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)
  • Twitter @SpelTorsten
  • Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)
  • YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.
  • Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
5 juli
14:00
Tatjana Maria vs. Jule Niemeier
Wimbledon
Spel: Tatjana Maria vinner
 
6 juli
19:00
Molde - Jerv
Fotboll
Spel: Flest mål i andra halvleken + Över 1 mål totalt i matchen
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

Fotboll 1 juli 2022

Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer

De vinner Fotbolls-EM 2022 för damer - spana in Sveriges odds

Dam-EM 2022 29 juni 2022

Fotbolls-EM för damer går av stapeln under juli 2022. Det är nu vi ska gå för det efterlängtade guldet! Ett guld som Nederländerna försvarar. Hur ser spelbolagen på våra chanser? ... Läs mer

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2022

Dam-EM 2022 28 juni 2022

Fotbolls-EM för damer 2022 är här och med det även tankar om guld för Sverige. Häng med Bettingstugan i sommar då vi hoppas kunna njuta av fin fotboll, medaljer samt speltips som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

Fotboll 23 juni 2022

Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer