Speltips: Cameron Norrie - Karen Khachanov 27/5 "Dags för Cameron…
Speltips Cameron Norrie - Karen Khachanov

Bild från Bildbyrån

Dags för Cameron Norrie att ta nästa steg.

Cameron Norrie har ett fantastiskt år bakom sig och visat sig farlig på såväl hårt underlag som grus och är i strålande form. Den vänsterhänta britten som är född i Johannesburg, Sydafrika och uppväxt i Nya Zeeland har de två senaste åren av Roland Garros gått till tredje rundan men aldrig förbi den.

Nu har han chansen att nå fjärde rundan, något han kommer göra. Han är i otroligt bra form och kan slå vem som helst i världen just nu och Khachanov kommer få det svettigt här.

Mycket riktigt har linan justerats till -4.5 och det är bara gratulera alla som var tidigt ute här med mig.

Cameron Norrie är den bättre grusspelaren om dagen så jag är beredd att kliva på ett handikapp spel här. Sitter förhoppningsvis även om Norrie slarvar bort ett set.
Han är i riktigt bra form och kommer till Roland Garros med turnerings vinst i Lyon veckan innan och har vunnit 12 av sina 14 senaste på grus.
Han har utvecklats enorm senaste åren och med sina oortodoxa grundslag och med sina otroliga spinn på sina forehands kan han skapa problem för vem som helst i världen, han är dessutom vänsterhänt vilket är riktigt jobbigt att möta.

Karen Khachanov har sina största framgångar på hårt underlag men har faktiskt en kvartsfinal från Roland Garros (2019) och är en otroligt duktig tennisspelare.
Han tog sig hela vägen till final i OS där han förlorade finalen men ett OS-silver är inte fy skam, det var dock på hårt underlag och på gruset har han inga större framgångar än just en kvartfinal här för 3 år sedan. Khachanov är en aggressiv spelare som gillar att slå bollar tidigt och slå vinnare, något som passar sig dåligt mot Norrie som har sådan spinn på bollen att studsen kan ställa till det på grus för den typen av spelare. Det kommer bli en hel de opressade fel från ryssens sida och spelstilen passar Norrie perfekt.

De har mötts en del senaste året, hela fem gånger där Norrie gått segrande tre gånger och Khachanov två. Två gånger har de möts på grus där Norrie segrat båda gångerna. Tror knappast det blir tredje gången gillt för Khachanov och Norrie vinner 3-1 i set och linan sitter med ett par games.

SPELET

  • Cameron Norrie -3.5 games
  • 5/10 Units investeras.
  • Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

  • Roland Garros tråden (Här finner ni alla spel, badbollar, tävlingar och så vidare på turneringen)
  • SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från Bettingstugan)
  • Twitter @SpelTorsten
  • Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)
  • YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.
  • Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
27 juni
19:00
Malmö FF - Helsingborgs IF
Allsvenskan
Spel: MFF ht/ft
 
27 juni
19:00
IF Elfsborg - Varbergs BOIS
Allsvenskan
Spel: under 3,5 mål i matchen & Elfsborg över 5,5 hörnor
 
30 juni
01:00
NHL 2021-22 Stanley Cup-vinnare
NHL
Spel: Colorado Avalanche
 
3 juli
00:00
Sean Strickland - Alex Pereira
UFC
Spel: Sean Strickland vinner
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

Fotboll 23 juni 2022

Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer

3000 kr bonus! Eller Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

22 juni 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 17 juni 2022

Ny helg och nya spel från vår gästtippare Erik Johansson som återigen har sina tankar klara i Divison 2 Norrland. Läs hans spelidéer och hitta bästa oddset hos Fastbet som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

Fotboll 16 juni 2022

Nytt Stryktips på intågande och återigen får vi förstag på spikar och skrällar levererade till oss från våra profiler Anders Limpar och Jonas Weimer. Denna gång är det Sverige, ... Läs mer