Powerplay idag » lördag 25 september » Analys & Tips | Dragskott
Speltips Powerplay » Lördag 25/9

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Lördag 25/9

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel lördag den 25 september.

Lördagens Powerplay-kupong består i första hand av SHL-hockey i form av fem högintressanta matcher. Vi snackar exempelvis om mötet mellan Växjö och Rögle, tillika två guldkandidater.

💰 Banken! - Luleå

Luleå har gjort det bra rent spelmässigt i SHL-inledningen, vilket inte minst corsistatistiken ger en fingervisning om. LHF har i grunden ett bättre lag än Örebro och hemmaplansfördelen väger tämligen tungt.

💣 Knallen! - Oskarshamn

Oskarshamn har visserligen ett betydligt sämre lag än Frölunda, men sett i enskilda matcher i SHL kan precis allt hända. Göteborgarna har varit halvdana på sistone och IKO är svårspelade i Be-Ge Hockey Center.

⏰ Spelstopp: 15:14

1. Leksand - Linköping 1
Leksand är på stark uppgång i och med bortatrean mot namnkunniga Frölunda. LIF har dessutom - sett till spelet - gjort det bra i SHL-inledningen även när det gäller helheten. Linköping slår ur underläge. LHC har åkt på tre raka förluster under ordinarie speltid och framför allt haft offensiva besvär. Det känns inte så troligt med minst en bortapoäng under lördagen. Här blir det en spik.

2. Brynäs - Skellefteå X2
En lurig match. Brynäs har blandat och gett i serieinledningen. BIF - som stod för en imponerande vändning nu senast hemma mot Växjö - är onekligen på gång. Skellefteå blir en ordentlig utmaning. SKE har håvat in sex poäng på tre matcher och kan i grunden ståta med ett bättre spelarmaterial än Gävle-gänget. Brynäs lär stå emot bra, men tipset utgörs av att X2 kommer räcka långt.

3. Luleå - Örebro 1
Luleå jagar revansch efter bortaförlusten mot Frölunda. Det spelmässiga har trots allt varit rätt så bra i serieinledningen och det har skapats mycket framåt. Örebro - med endast en poäng på två bataljer - har mycket att jobba på. Hemmaplansfördelen betyder mycket och LHF har ett bättre lag. Därmed inte sagt att Närke-gänget ska räknas bort. Det finns inte minst ett stort kunnande på forwardssidan i ÖHK. Tipset är emellertid att LHF blir för svåra den här gången. Här sätts kupongens andra och sista spik.

4. Växjö - Rögle 12
Två guldkandidater möts. Växjö har varit ojämna i SHL-inledningen. Rögle kan stoltsera med idel trepoängare och blir en svår nöt att knäcka. Det är upplagt för en rysare i Småland. Känslan är att något av lagen vinner under ordinarie speltid.

5. Oskarshamn - Frölunda 1X2
En oviss batalj. Oskarshamn - som har inkasserat tre pinnar på två bataljer - har gjort det bra inledningsvis utifrån förutsättningarna. Frölunda har varit ytterst ojämna och stod för en blek insats nu senast hemma mot Leksand. IKO har ingen press på sig och är svåra att möta i Be-Ge Hockey Center. Spelvärdet är högt här. Det är läge att offra en helgardering.

6. Leksand Dam - Linköping Dam X2
Match i SDHL. Här är Linköping stora favoriter. LHC har tagit tre raka trepoängare och inte minst övertygat i offensiven. Leksand har bara tagit tre pinnar på fyra tillställningar och slår ur underläge. Det ska mycket till för att LIF ska vinna den här matchen. X2 känns relativt tryggt.

7. Jaroslavl - Ufa 1X2
Sammandrabbning i KHL. Jaroslavl har bara tagit sju poäng på nio matcher. Ufa är ett lag som krigar i KHL:s toppskikt. Hemmaplansfördelen betyder dock mycket och Jaroslavl är ett lag med en hög grundkapacitet. Här känns det vettigt med en helgardering.

8. Dinamo Minsk - St Petersburg 1X2
Ytterligare en KHL-match. Även den här matchen är mycket oviss. Dinamo Minsk har i och för sig inlett seriespelet trevande. Det handlar dock om ett bra lag sett till grundförutsättningarna. St Petersburg känns, favoritskapet till trots, överstreckade i skrivande stund. Även här blir det en helgardering.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 okt.
16:00
Leeds - Wolves
Premier League
Spel: Wolves DNB
 
23 okt.
16:00
Southampton - Burnley
Premier League
Spel: 1X & under 3,5 mål
 
23 okt.
16:00
Everton - Watford
Premier League
Spel: Everton
 
23 okt.
16:00
Luton - Hull
Championship
Spel: Luton
 
23 okt.
18:00
Örebro - Djurgården
SHL
Spel: Robin Kovacs att göra minst en poäng
 
23 okt.
19:00
Washington Capitals - Calgary Flames
NHL
Spel: Washington Capitals vinst
 
23 okt.
19:00
Washington Capitals - Calgary Flames
NHL
Spel: Alexander Ovechkin målgörare
 
23 okt.
20:45
Bologna - Milan
Serie A
Spel: Bologna över 1,5 mål i matchen
 
23 okt.
21:30
Sporting - Moreirense
Primeira Liga
Spel: Sporting vinner & under 3.5 mål
 
24 okt.
15:00
Elfsborg - Sirius
Allsvenskan
Spel: Elfsborg -1 asian hcp
 
24 okt.
15:00
Brentford - Leicester
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
 
24 okt.
15:00
West Ham - Tottenham
Premier League
Spel: över 2,5 mål
 
24 okt.
17:30
Manchester United - Liverpool
Premier League
Spel: Liverpool DNB
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 21 oktober 2021

Svenska spel kommer med en ny kupong till Stryktipset denna vecka och det är inte vilken omgång som helst, utan vi har 20 miljoner i jackpot! Nyckeln för att sätta en kupong som ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 23 Oktober

Premier League 21 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Robert Pettersson som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

Premier League 21 oktober 2021

Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer

Chelsea vs Malmö FF - Superboost till Champions League!

Champions League 19 oktober 2021

ONSDAG: Äntligen dags för Champions League igen och återigen dags för Malmö FF att kliva in i hetluften igen. Efter två inledande förluster skulle det smaka väldigt bra med en ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens ... Läs mer