Powerplay idag » onsdag 7 april » Analys & Tips | Dragskott
Speltips Powerplay » Onsdag 7/4

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Onsdag 7/4

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel onsdag den 7 april.

Onsdagens Powerplay är väldigt intressant. Det är inte minst åttondelsfinalerna i SM-slutspelet som är av intresse. Ska Djurgården och Malmö lyckas hålla liv i säsongen? HockeyAllsvenskan-slutspelsmatchen mellan Västervik och Timrå sticker också ut lite extra. Lyckas Tik utöka matchserien till 3-0 i matcher?

⏰ Spelstopp: 17:59

1. Frölunda - Djurgården 1
En oviss match. Frölunda vann det första åttondelsfinalmötet och var dessutom vassare än Djurgården även rent spelmässigt. Stockholmarna har å andra sidan 3-2 i inbördes möten lagen emellan den här säsongen och goda möjligheter. Dif har en hög högstanivå och lär ge västkustgänget en rejäl match. Hemmaplansfördelen väger dock tungt och Frölunda har i grunden ett bättre spelarmaterial. Inte minst sett till defensiven. Tipset är att göteborgarna säkrar kvartsfinalplatsen genom att vinna redan under ordinarie speltid.

2. Färjestad - Malmö 1X2
Onsdagens andra åttondelsfinalbatalj. Färjestad är favoriter. FBK stod för en gedigen kämpainsats nu senast och har ett bättre lag än Redhawks. Faktum är emellertid att skåningarna har 3-2 i inbördes möten lagen emellan den här säsongen. Det är inte minst målvaktsspelet som talar för att Malmö på intet sätt ska räknas bort. Skåningarna är dock ett mediokert bortalag och känslan är att Färjestad drar det längsta strået igen. Delvis med tanke på det faktum att laget har en högre offensiv kapacitet än Skåne-gänget.

3. Västervik - Timrå 2
Dags för den tredje matchen i semifinalserien mellan Västervik och Timrå. Det är visserligen inte helt kört, men en förlust vore ett extremt hårt slag mot VIK, som i så fall måste vinna fyra (!) matcher i följd för att slå ut Tik. Möjligheterna är goda. Västervik har stått emot imponerande bra rent spelmässigt mot Timrå hittills. VIK är dessutom ett bra hemmalag och har mycket skicklighet i truppen. Medelpadingarna är å andra sidan bortastarka och har i grunden ett bättre spelarmaterial. Tipset utgörs av att Tik tar ledningen med 3-0 i matcher. Mycket till följd av lagets eminenta offensiva spetskompetens.

4. Omsk - Kazan 1X2
Match i KHL-slutspelet. Oerhört ovisst, trots att Omsk har vunnit de senaste mötena lagen emellan. Det skiljer inte mycket mellan dessa lag. Befogat med en helgardering.

5. EHC Biel - Rapperswil 1X
Slutspelsbatalj i NLA. Här är EHC Biel rätt så stora favoriter. Hemmaplansfördelen väger tungt och Biel har vunnit de senaste matcherna mot Rapperswill. 1X känns relativt säkert på förhand.

6. Davos - Bern 12
Ytterligare en match i slutspelet i Schweiz. Här är det oerhört svårtippat. Davos hemmaplansfördel betyder en del, men Bern har en grymt hög högstanivå och vann när lagen möttes senast. Känslan är att något av lagen vinner under ordinarie speltid.

7. Vienna - Bolzano 1X2
Sammandrabbning i slutspelet i Österrike. Här är det tämligen ovisst. De senaste mötena lagen emellan har varit jämna och det är svårt att skilja lagen åt. Helgardering.

8. Mla.Bole - Trinec 12
Ytterligare en match i samma slutspel som ovanstående match. Här är det också upplagt för en rysare. Mla.Bole har kraftig plusstatistik i inbördes möten den här säsongen, men det har varit många jämna tillställningar. Båda lagen besitter enormt mycket potential och tipset är att något av lagen vinner under ordinarie speltid.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
17 sep.
20:15
Sonderjyske - Aalborg
Metal Ligaen
Spel: Aalborg vinner
 
17 sep.
21:00
Newcastle - Leeds
Premier League
Spel: X2 & Newcastle ö 3,5 hörnor i matchen
 
17 sep.
21:00
Celta Vigo - Cadiz
La Liga
Spel: Celta Vigo vinner & Över 1,5 mål i matchen
 
17 sep.
21:15
Portimonense - Santa Clara
Primeira Liga
Spel: Över 49.5 varningspoäng i matchen och båda lagen över 19.5 varningspoäng.
 
18 sep.
15:15
Timrå - Växjö
SHL
Spel: Växjö -1
 
18 sep.
15:15
Malmö Redhawks - Färjestad BK
SHL
Spel: Färjestad ö2,5 + ö4,5 mål (match)
 
18 sep.
17:30
Häcken - Mjällby
Allsvenskan
Spel: Mjällby flest hörnor
 
19 sep.
01:30
Pannie Kianzad vs. Raquel Pennington
UFC
Spel: Raquel Pennington vinner
 
19 sep.
17:30
Tottenham - Chelsea
Premier League
Spel: Chelsea -1 asian hcp
 
12 okt.
00:00
Philadelphia Flyers
NHL
Spel: Philadelphia Flyers når slutspel Ja
 
13 okt.
00:00
Colorado Avalanche
NHL
Spel: Colorado Vinnare Central Division
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer

Super boost från SHL - 6 x pengarna!

SHL 10 september 2021

LÖRDAG: Till helgen drar SHL igång igen och då kommer Betway med en fin kampanj till matcherna. Spela på att Frölunda och Växjö vinner sina matcher och få hela 6 x pengarna. Ta ... Läs mer