Powerplay idag » torsdag 25 februari » Analys & Tips | Dragskott
Speltips Powerplay » Torsdag 25/2

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Torsdag 25/2

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel torsdag den 25 februari.

Torsdagens Powerplay bjuder på sex högintressanta SHL-matcher, där de flesta är oerhört ovissa och det är upplagt för rysare. Kupongen innehåller även ett par spännande matcher på Hockeyettan-nivå. Häng med!

⏰ Spelstopp: 18:59

1. Luleå - Frölunda 12
Luleå jagar revansch efter tre förluster på de fyra senaste matcherna. Möjligheterna är goda. LHF har tagit poäng i tre av de fyra senaste matcherna och är hemmastarka. Frölunda - med fyra raka nederlag - är inne i en tuff period. Göteborgarna har emellertid 2-1 i inbördes möten. Luleå vann å andra sidan det senaste mötet lagen emellan och känslan är att norrbottningarna vinner även den här gången. Mycket tack vare målvaktsspelet.

2. Färjestad - Leksand 1X2
En väldigt svårtippad sammandrabbning. Färjestad är på stark uppgång - tre vinster i följd imponerar. Leksand blir en tuff utmaning. LIF kan stoltsera med fem vinster i följd och är ett av SHL:s främsta bortalag. FBK har dock 2-1 i inbördes möten och är ett ganska bra hemmalag. Det är upplagt för en rysare i Löfbergs Arena. Känslan är att tillställningen inte avgörs redan under ordinarie speltid.

3. HV71 - Skellefteå X2
HV71:s jakt på att undvika bottenträsket går vidare. Formen är usel (tre raka nederlag). Jönköpingsgänget har dessutom inte direkt övertygat i hemmaplanssammanhang den här säsongen. Skellefteå - som har två raka vinster i bagaget - är formstarka och har gjort en mycket bättre säsong än smålänningarna så här långt. Det faktum att SKE har 3-0 i inbördes möten ska också lyftas fram. Tipset är att bortastarka Skellefteå styr upp det här. Mycket till följd av den starka defensiven.

4. Växjö - Linköping 1
En match där Växjö är stora favoriter. Det skiljer hela 36 poäng mellan lagen och Lakers är grymt hemmastarka. Smålänningarna - som har åkt på två förluster på de tre senaste matcherna - har dock dippat den senaste tiden. Linköping är å andra sidan också formsvaga (tre förluster på fyra matcher). Växjö har 3-0 i inbördes möten och LHC är SHL:s sämsta bortalag. Allt annat än tre hemmapoäng vore tämligen oväntat.

5. Örebro - Rögle 12
Sexpoängsmatch i toppstriden. Örebro har visat gott gry den senaste tiden; sex poäng på de tre senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Rögle blir ett extremt kraftprov. RBK föll förvisso nu senast hemma mot Färjestad, men har vunnit fyra av de fem senaste bataljerna. Skåningarna har dessutom gjort en betydligt bättre säsong än ÖHK hittills. Lägg därtill att Rögle har 2-1 i inbördes möten. Närke-gänget har dock en enorm kapacitet och tipset utgörs av att Örebro drar det längsta strået. Till viss del med tanke på lagets vassa forwardsbesättning och hemmaplansstyrka.

6. Malmö - Djurgården 1X2
Malmö jagar lagets tredje raka trepoängare. Djurgården har en hel del att jobba på efter två nederlag på de tre senaste matcherna. Faktum är emellertid att stockholmarna kan stoltsera med 3-0 i inbördes möten. Dif har dessutom i grunden ett bättre lag. Lägg därtill att Redhawks är ett mediokert hemmalag. Känslan är dock trots allt att Malmö tar revansch. Delvis med tanke på målvaktsspelet.

7. Hudiksvall - Piteå 1
Match i AllEttan Norra. Sexpoängsbatalj i topp sex-striden. Hudiksvall är favoriter. HHC har gjort en bättre AllEtta än Piteå hittills och har ett bättre lag. Hemmaplansfördelen väger dessutom tungt. Det lutar åt en hemmavinst redan under ordinarie speltid.

8. Kiruna AIF - Kiruna IF 1X2
Kiruna-derby i den norra vårserien. Oerhört ovisst. Kiruna IF är visserligen ett bättre lag, men ett derby är ett derby. Här känns det befogat med en helgardering.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
17 sep.
20:15
Sonderjyske - Aalborg
Metal Ligaen
Spel: Aalborg vinner
 
17 sep.
21:00
Newcastle - Leeds
Premier League
Spel: X2 & Newcastle ö 3,5 hörnor i matchen
 
17 sep.
21:15
Portimonense - Santa Clara
Primeira Liga
Spel: Över 49.5 varningspoäng i matchen och båda lagen över 19.5 varningspoäng.
 
18 sep.
15:15
Timrå - Växjö
SHL
Spel: Växjö -1
 
18 sep.
15:15
Malmö Redhawks - Färjestad BK
SHL
Spel: Färjestad ö2,5 + ö4,5 mål (match)
 
18 sep.
17:30
Häcken - Mjällby
Allsvenskan
Spel: Mjällby flest hörnor
 
19 sep.
01:30
Pannie Kianzad vs. Raquel Pennington
UFC
Spel: Raquel Pennington vinner
 
19 sep.
17:30
Tottenham - Chelsea
Premier League
Spel: Chelsea -1 asian hcp
 
12 okt.
00:00
Philadelphia Flyers
NHL
Spel: Philadelphia Flyers når slutspel Ja
 
13 okt.
00:00
Colorado Avalanche
NHL
Spel: Colorado Vinnare Central Division
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer

Super boost från SHL - 6 x pengarna!

SHL 10 september 2021

LÖRDAG: Till helgen drar SHL igång igen och då kommer Betway med en fin kampanj till matcherna. Spela på att Frölunda och Växjö vinner sina matcher och få hela 6 x pengarna. Ta ... Läs mer