Powerplay idag » torsdag 27 maj » Analys & Tips | Dragskott
Speltips Powerplay » Torsdag 27/5

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Torsdag 27/5

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel torsdag den 27 maj.

Torsdagens Powerplay består av många spännanda matcher. Bland annat från hockey-VM. Kupongen bjuder även på en del intressanta NHL-bataljer.

⏰ Spelstopp: 19:14

1. Sverige - Tjeckien 1X2
En match som Sverige mer eller mindre måste vinna. Endast tre poäng på lika många matcher har försatt Tre Kronor i en prekär situation. Storvinsten mot Schweiz nu senast lovar dock mycket gott. Tjeckien har inlett med blott två poäng på tre matcher, men är ett lag med en hög högstanivå. Här blir det en helgardering!

2. Finland - Italien 1X
Finland - med sju poäng på tre matcher - har pressen på sig. Italien är poänglösa och det skiljer enormt mycket mellan dessa lag. Allt annat än tre poäng till finländarna vore en dunderskräll. En viss risk för underskattning, så det känns tryggast med en halvgardering.

3. Toronto - Montreal 1X
En av två Stanley Cup-slutspelsmatcher på Powerplay-kupongen. Toronto - som leder med 3-1 i matcher - har chansen att slå in matchbollen. Montreal har förlorat tre raka matcher och mycket att bevisa. Grundkapaciteten är hög, men tipset är att Toronto återigen blir för svåra. Delvis till följd av hemmalagets offensiva övertag.

4. Nashville - Carolina 1X2
Ytterligare en högintressant match i Stanley Cup-slutspelet. Mycket ovisst. Nashville är i ett pressat läge efter 2-3 i matcher. Det handlar helt enkelt om att vinna eller försvinna. Carolina har två raka vinster i den här matchserien och goda möjligheter. Nashville har dock i grunden ett väldigt bra lag och det är upplagt för en rysare. Befogat med en helgardering.

5. Sverige - Storbritannien 1
Sveriges fredagsmatch. Tre Kronor spelar med en extrem press. Storbritannien har varit en frisk fläkt i VM. Ett lag med allt att vinna. Det ska emellertid mycket till för att Storbritannien ska ta poäng av Sverige. Tipset utgörs av att Tre Kronor pallar för pressen. Delvis med tanke på lagets höga offensiva kapacitet.

6. Kazakstan - Kanada 2
Kanada är illa ute efter bara tre poäng på fyra matcher. Kanadensarna har i grunden ett bättre lag än Kazakstan och har goda möjligheter, men det blir en tuff utmaning. Kazakstan har håvat in sju pinnar på fyra bataljer och är ett lag som får ses som ett utropstecken. Känslan är hur som helst att Kanada skärper till sig och vinner under ordinarie speltid. Mycket tack vare övertaget på forwardssidan.

7. Lettland - Norge 1X
Match i grupp B där Lettland har ett kanonläge. Lettländarna har håvat in sju poäng på fyra matcher och har en stark defensiv. Norge har inte rosat marknaden hittills och de defensiva problemen är stora. 1X bör sitta!

8. Danmark - Belarus 1X2
En oerhört oviss sammandrabbning. Sexpoängsbatalj i slutspelskampen i grupp A. Det skiljer rätt så lite mellan lagen. Danmark är starkare defensivt, men Belarus bättre framåt. Här känns det klokt med en helgardering.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
17 sep.
20:15
Sonderjyske - Aalborg
Metal Ligaen
Spel: Aalborg vinner
 
17 sep.
21:00
Newcastle - Leeds
Premier League
Spel: X2 & Newcastle ö 3,5 hörnor i matchen
 
17 sep.
21:00
Celta Vigo - Cadiz
La Liga
Spel: Celta Vigo vinner & Över 1,5 mål i matchen
 
17 sep.
21:15
Portimonense - Santa Clara
Primeira Liga
Spel: Över 49.5 varningspoäng i matchen och båda lagen över 19.5 varningspoäng.
 
18 sep.
15:15
Timrå - Växjö
SHL
Spel: Växjö -1
 
18 sep.
15:15
Malmö Redhawks - Färjestad BK
SHL
Spel: Färjestad ö2,5 + ö4,5 mål (match)
 
18 sep.
17:30
Häcken - Mjällby
Allsvenskan
Spel: Mjällby flest hörnor
 
19 sep.
01:30
Pannie Kianzad vs. Raquel Pennington
UFC
Spel: Raquel Pennington vinner
 
19 sep.
17:30
Tottenham - Chelsea
Premier League
Spel: Chelsea -1 asian hcp
 
12 okt.
00:00
Philadelphia Flyers
NHL
Spel: Philadelphia Flyers når slutspel Ja
 
13 okt.
00:00
Colorado Avalanche
NHL
Spel: Colorado Vinnare Central Division
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer

Super boost från SHL - 6 x pengarna!

SHL 10 september 2021

LÖRDAG: Till helgen drar SHL igång igen och då kommer Betway med en fin kampanj till matcherna. Spela på att Frölunda och Växjö vinner sina matcher och få hela 6 x pengarna. Ta ... Läs mer