Speltips: Sampdoria - Fiorentina 16/2 "Dags att ta sig upp från…
Speltips Sampdoria - Fiorentina

Dags att ta sig upp från lejongropen!

2011 åkte Sampdoria ur Italiens finrum, men studsade tillbaka direkt efter en säsong i Serie B. Nu balanserar de på gränsen för nedflyttning igen. Det är en rejäl lejongrop med fem stycken lag inom 3 poäng. Det är dags att kavla upp ärmarna, och slå sin väg upp från den nu!

Som en studsboll åker vi fram och tillbaka mellan Italien och Frankrike.

Marseille - Rom - Monaco och nu är vi framme i Genua. Vi strosar runt lite på gatorna för att sedan ta en sväng förbi hamnen där den kolossala Lanterna di Genova som, med sina totala 117 meter, tornar upp sig likt en gigantiskt väktare för den fantastiska hamnstaden. Vi passar även på att spana in det otroliga marmorpalatset som ger en amfibieteaterupplevelse deluxe.

Efter en heldag med sevärdheter är det dags att bege sig mot den gemytliga Stadio Luigi Ferraris där Sampdoria tar emot Fiorentina!

Det är en rejäl kamp mellan lagen nere i botten där Sampdoria som ligger på 17:e plats, precis över strecket, har 23 poäng. Genoa under har 22, och Fiorentina på 14:e plats har 25 poäng. Brescia och Spal får väl ses som rätt avsågade redan. Men ett tredje lag ska följa med de ner.

Formen Sampdoria 🏋🏼

 • 8/2 Torino-Sampdoria 1-3 ✅
 • 3/2 Sampdoria-Napoli 2-4 ❌
 • 26/1 Sampdoria-Sassuolo 0-0 🔶
 • 18/01 Lazio-Sampdoria 5-1 ❌
 • 12/01 Sampdoria-Brescia 5-1 ✅

Potentiell nyckelspelare i matchen 🤴

Gaston Ramirez

- Har en rating under säsongen på 7.14 (Enligt Whoscored.com)

- Ramirez är precis den kreatör som kan behövas i en förmodligen rätt låst match. På 11 matcher, från start och 3 inhopp har han stått för 5 mål och en assist.

Formen Fiorentina 🏋🏼

 • 8/2 Fiorentina - Atalanta 1-2 ❌
 • 2/2 Juventus - Fiorentina 3-0 ❌
 • 29/1 Inter - Fiorentina 2-1 ❌
 • 25/1 Fiorentina - Genoa 0-0 🔶
 • 18/1 Napoli - Fiorentina ✅

Analys 🕵🏻‍♂️

Jag tror att det finns stor risk för en väldigt låst match, där vi har två lag som under säsongen verkat mer bekväma utan boll än med bollen. Det är två väldigt riskminimerande tränare, där gästerna även skulle vara väldigt nöjda med en poäng i läget som är i tabellen just nu.

Dock så har 6 av de senaste 7 matcherna slutat med över 2.5 mål, så har vi lite tur får vi se det ringa några gånger.

Sampdoria måste ha med sin lite vinster, och med en stark seger borta mot Torino senast så hoppas jag att de tar med sig det in i den här matchen. Matchen innan mot Napoli så var de närmare än resultatet kanske visar. Så de är två rätt starka matcher i rad.

Fiorentina har man nästan kunna singla slant över vad som ska hända hitills under säsongen. De slår Napoli på bortaplan med två mål mot noll. För att sedan följa upp det med en svag 0-0 match hemma mot Genoa och sedan tre raka förluster.

Det ska dock tilläggas att knappast varit svaga motståndare de senaste tre matcherna. Men de har inte direkt kunnat gå därifrån rakryggade ändå och haft en känsla av att de gett allt de hade. De är även uppe på lite säkrare mark.

Varför Sampdoria? 🙋🏻

 • Motivation

Sampdoria har mer att spela för i just den här matchen

 • Formen

De har bättre form än Fiorentina, och känns som ett stabilare lag med lägre toppar, men inte alls lika djupa dalar.

 • Tolfte spelaren

Hemmaplan, med publiken i ryggen, tror jag kommer motivera

 • Värdemässigt

Det är fantastiskt spelvärde med det höga oddset. Jag ser Sampdoria vinna den här matchen, med de här förutsättningarna minst 50% av gångerna. Så att då ha 2.85 känns som bra spelvärde!


Mitt spel blir alltså att Sampdoria vinner.

Jag lägger 5/10 units hos Betsafe för det riktigt fina oddset 2.85

Lycka till vid rygg!

// Bobby

Gilla rek om du håller med Bobby

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
9 apr.
11:00
Pauian Archiland - Bank of Taiwan
Basket
Spel: Pauian DNB
 
9 apr.
21:00
Phil Taylor vs. Raymond van Barneveld
Dart
Spel: Phil Taylor vinner
 
12 apr.
18:42
V75 Romme Platsspel
Trav
Spel: Island Life Placering 1-3
 
12 apr.
20:20
V75 Romme Platsspel
Trav
Spel: Milliondollarrhyme placering 1-3
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela gratis på TRAV - 250 sek att leka med

Söndag - Trav på menyn denna söndag och tävlingar i Romme. Luta dig tillbaka med 250 kronor riskfritt från Betfairs spelbörs! Läs mer

Fira påskafton med Spelbörsen och 250 kronor riskfritt på Trav!

LÖRDAG - På påskdagen är det förstås mycket trav, bland annat på DANNERO. Betfair Exchange ger 250 kronor riskfritt om du vill testa spelbörsen idag. Läs mer

Sätt dig med ett travspel på fredag! Riskfria pengar från Betfair.

FREDAG - Nu på fredag är det trav i ESKILSTUNA/FÄRJESTAD. Betfair Exchange firar in påsken med att ge bort 250 kronor till alla nya spelare. Här får du info om hur du kan ta del ... Läs mer

Prova spelbörsen på Jägersro - få 250 kronor tillbaka!

TORSDAG - Betfair Spelbörsen är inget vanligt spelbolag. Hos dem bettar du direkt mot andra spelare vilket innebär att du kan få högre odds, du kan sätta dina egna eller handla ... Läs mer

Spela 250 kronor på valfri häst idag - Betfairs Spelbörs bjuder!

ONSDAG - Skapa konto hos Betfair Spelbörs så får du ett riskfritt spel för 250 kr till onsdagen trav på Solvalla/Åby. Följ instruktionerna nedan för att ta del av bonusen! Läs mer