Speltips: Schweiz - Spanien 2/7 "Kvartsfinalerna är här och jag tror…
Speltips Schweiz - Spanien

Bild från Bildbyrån

Kvartsfinalerna är här och jag tror på Spanien

Nu kommer texten lite senare än spelet men var tvungen att dela med mig av spelet när det var så pass högt som 1.78, nu är det nere på 1.70 och säkert faller lite till innan fredag.

Båda lagen var ju involverade i några riktiga rysare till matcher och målmässigt påminde väldigt mycket om varandra. Kroatien och Schweiz tog ledningen i matcherna för att sen tappa till 1-3 och länge såg det kört ut för båda lagen.
Kroaterna som såg ganska bleka ut och som inte alls fick till mycket spel (deras mål var ju den där målvaktstavlan ni inte kan ha missat) men i den 85e matchminuten hittar Orsic målet från nära håll och i den andra övertidsminuten når Paslic högst och nickar in 3-3, övertid är ett faktum.
I förlängningen blev det aldrig riktigt spännande och Spanien gör två snabba mål i minut 100 och 103. Spanien vinner 5-3 och körde faktiskt över Kroatien från start till slut. Schweiz hade som sagt en liknande resa, underläge 1-3 men hittar målen i den 81 & 90 minuten. Det var en mycket händelserik match med chanser åt båda hållen. Vid 1-0 Schweiz så får de faktiskt en straff som de missar och kort därefter gör Benzema båda 1-1 och 2-1 till Frankrike. Allt detta på bara fyra minuter så snacka om små marginaler. Men Schweiz kommer alltså i fatt till 3-3 och precis innan slutsignalen för fulltid smäller Coman ett skott i ribban. Den här matchen kunde verkligen sluta precis hur som helst vilket den gjorde. Båda lagen hade bra chanser i förlängningen men även den slutar 3-3 och straffar är ett faktum. Straffläggningen påminde lite om Europa League finalen mellan Villarreal och Manchester United. Alla straffar var perfekt placerade och otagbara för målvakten ända tills Mpappe kliver fram och ska lägga sin, han lägger den på målvaktens högra sida och Sommer når den precis och styr den utanför och favoritern Frankrike är utslagna.

MATCHBILD

Spanien kommer spela precis som mot alla sina motståndare hittils. De kommer rulla runt bollen och äga bollinnehavet för att sen växla upp tempo och hitta instickare eller inlägg från kanten. De har sådant tålamod och skapar så mycket chanser att det kommer bli svårt för Schweiz att stå emot. De kommer bli ordentligt tillbaka pressade och kommer få svårt att få till något.
Mot Frankrike fick de ändå ytor med ett Frankrike som var otroligt slarviga i sina positioner något vi inte kommer få se i denna match. Spanien kommer pressa på och skapa massor av chanser och nu tror jag det lossnat för Morata.
Han har fått chans på chans trots att han fått kritik och även hotad. Han fick uppsöka psykolog mitt under EM men fick ändå chansen och tog den. Men det finns så många andra fantastiska spelare i Spanien så de är faktiskt inte beroende av att han ska göra mål. Sarabia, Moreno och Torres är spelare som kan dyka upp från vart som helst och peta in ett mål eller två. Spanien skapar så mycket chanser och hörnor att det är ett lag som kan göra mål när som helst. Schweiz kan nog stå emot ett tag och kanske göra ett mål på någon kontring eller fast situation men det kommer inte hålla mot ett Spanien som bara blir bättre och bättre för varje match. Det är kul att se Spanien när de får till sina tempoväxlingar och det går undan. Jag tror på en relativt enkel seger här där Schweiz klarar att stå emot första 30-35 minuter innan Spanien gör 1-0. Sen får vi se hur disciplinerade Schweiz är om de lyckas stå emot eller om det rinner igenom. Jag tror Spanien tar det 3-1 tillslut och är beredd att gå in med 8U på spansk vinst i ordinarie tid. Min "luring" blir baserat på matchbild och hur det sett ut i tidigare matcher. Spanien pressar på och gör två mål vilket borde räcka till vinst. De kommer få en del hörnor så sex stycken ska de kunna skrapa ihop, Schweiz kommer inte ha mycket boll så inte troligt att de kommer få mer än två hörnor.

Vart följer man mina spel?

SPELET

  • Spanien vinner
  • 8/10 Units investeras
  • Spelet läggs på LeoVegas

"LURINGEN"

⚽ Nu jobbar vi in den tillsammans i våran EM-TRÅD på Bettingstugans Facebook grupp "Speltips och Betting i Bettingstugan"

//@SpelTorsten (Twitter)

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
29 sep.
18:00
Aalborg - Rungsted
Metal Ligaen
Spel: Aalborg -1.5
 
29 sep.
18:45
Atalanta - Young Boys
Champions League
Spel: Båda lagen gör mål & under 2,5 mål
 
29 sep.
19:00
MoDo - Västerviks IK
HockeyAllsvenskan
Spel: MODO ö3
 
29 sep.
19:00
HV71 - Västerås
HockeyAllsvenskan
Spel: HV71 -1.5
 
29 sep.
19:00
Norrby - Helsingborg
Superettan
Spel: Norrby 0 AH
 
29 sep.
21:00
Manchester U - Villareal
Champions League
Spel: Manchester United -1 AH
 
29 sep.
21:00
Juventus - Chelsea
Champions League
Spel: Under 2,5 mål
 
30 sep.
19:00
Frölunda HC - Örebro HK
SHL
Spel: Örebro X2
 
30 sep.
19:00
Timrå - Luleå
SHL
Spel: Luleå vinner under ordinarie speltid
 
12 okt.
00:00
Philadelphia Flyers
NHL
Spel: Philadelphia Flyers når slutspel Ja
 
13 okt.
00:00
Colorado Avalanche
NHL
Spel: Colorado Vinnare Central Division
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 25 September

Premier League 24 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

"Jag var så stel så jag knappt kunde knyta skorna!" - Limpar om sin debut!

24 september 2021

Anders Limpar har börjat spela fotboll igen, detta i division 5 klubben Hede IK uppe i Härjedalen. Hör Limpans egna ord om den galna matchen där han även gör mål från halva planen! Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

Premier League 24 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 25 miljoner i jackpot! En kupong är dock inte värd något utan riktigt bra spikar och skrällar. Här serveras de av våra experter ... Läs mer

Vem vinner SHL:s poängliga?

20 september 2021

SHL 2021/2022 drog igång för drygt en vecka sedan och det går fortfarande att spela på vem som vinner seriens poängliga. Vi har granskat spelbolagens odds för vinnare av SHL:s ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer