Stryktipset idag » Lördag 18 september » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset idag 18/9 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 18 september hos Svenska Spel. Nu med cirka 15 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Man City

💥 Kupongens skräll

 • Bristol City

1. Burnley-Arsenal X2

Burnley går tungt med endast en poäng efter fyra omgångar och jag ser inte mycket som talar för att klubbens första seger ska komma här mot Arsenal. Det är förvisso ett Arsenal som inlett säsongen bedrövligt men som tog sin första seger hemma mot Norwich senast och som ändå är bättre än vad resultatraden visar. Trots bortaplan ska Arsenal gå in som klara favoriter här men jag litar inte fullt ut på detta Arsenal och vill iallafall få med krysset. X2 spelas och det bör räcka långt.

2. Liverpool - Crystal Palace 1

Även om det bara blev en uddamålsseger för Liverpool i veckans CL-match mot Milan så var det en överkörning där betydligt större segermarginal vore mer rättvist. I ligan har laget inlett stabilt med tio poäng efter fyra omgångar och här ska de gå in som väldigt stora favoriter hemma mot Palace. Gästerna stod förvisso för en skvalp senast när de slog Spurs med hela 3-0 hemma på Selhurst Park men jag tror inte på en ny skräll här. Favoritskapet är rejält pressat men jag tror ändå det smartaste är att spara på sina garderingar och spika ettan här vilket jag gör.

3. Manchester C - Southampton 1

Kupongens största favorit och det med all rätt när ligans bästa lag Man City tar emot ett Southampton som fortfarande står segerlösa efter fyra omgångar. Klasskillnaden här är enorm och frågan handlar snarare om hur stort Man City vinner än om de vinner. Även om det är jackpot och vi redan spikat Liverpool så tror jag man slänger pengar i sjön genom att gardera denna match. Det blir nog ingen ensam vinnare på 13 ifall både Liverpool och Man City vinner men det kan ändå ge en fin utdelning om vi fäller favoriter längre ner på kupongen. Här spikar jag ettan och går vidare.

4. Aston Villa - Everton 1

Aston Villa kommer från en tung 3-0 förlust borta mot Chelsea vilket dock inte är fy skam då det inte är borta mot Chelsea som Aston Villa ska ta sina poäng denna säsong. Här ska de dock ha goda chanser till både poäng och seger när de tar emot Everton. Gästerna har förvisso inlett säsongen starkt resultatmässigt med tre vinster och ett kryss men jag tycker bollen studsat lite väl rätt för detta Everton som inte är lika bra som poängskörden visar i min bok. Jag tycker inte det skiljer så mycket mellan dessa två lag och på hemmaplan ska Aston Villa vara favoriter. Nu är matchen i princip streckad helt jämn och då ser jag värde på hemmalaget och jag utgår från ettan. Tar dock med krysset på mitt större system.

5. Norwich-Watford 1X2

Viktigt bottenmöte mellan två lag som lär vara indragna i bottenstriden under hela säsongen och troligtvis är det också två lag som åker ur denna säsong. Lagen ska värderas som jämna och Norwich ska därmed gå in som favoriter med sin hemmafördel. Men jag tycker både odds och streck sitter som de ska och jag ser inget större spelvärde i denna match. 1X räcker nog långt men jag vill få med alla tecken här. Helgardering.

6. Barnsley-Blackburn 2

Vi tar oss ner i Championship där 17:onde placerade Barnsley tar emot ligaåttan Blackburn och även om det endast spelats sju omgångar tycker jag tabellen ger en rättvis bild gällande dessa lag där Blackburn ska ses som det bättre laget. Med Barnsleys hemmafördel ska dock oddsen jämnas ut men jag tror ändå på en matchbild som Blackburn styr och tvåan ska vara det troligaste utfallet i denna match. Jag kommer också utgå från tvåan men tar med krysset på mitt större system.

7. Cardiff-Bournemouth X2

Cardiff har blandat och gett inledningsvis men har sett ganska bleka ut de senaste omgångarna med tre förluster på lagets fyra senaste matcher om vi räknar in cupmatchen mot Brighton. Nu får de besök av ligatvåan Bournemouth som är obesegrade efter sju omgångar och jag tror inte den första förlusten kommer här. Blackburn ska gå in som favoriter men jag tror vi kan förvänta oss en jämn och målsnål match där krysset nog kan ligga nära till hands. X2 ska räcka långt här och det blir mitt val.

8. Derby-Stoke 2

Derby har det tufft med fem raka utan seger och nu har laget drabbats av poängavdrag pga ekonomiska skäl och klubben har en oerhört tuff säsong framför sig.  Nu får de besök av topplaget Stoke som endast har en förlust denna säsong och gästerna ska gå in som favoriter här trots bortaplan. Jag tycker favoritskapet underskattas både sett till odds och streck där jag ser fint värde i den raka tvåan som jag utgår från.

9. Luton-Swansea X2

Vi har klivit på många favoriter och måste såklart också våga fälla några större favoriter för att ha chans på lite högre utdelningar. Här tycker jag ett formsvagt Luton blivit alldeles för stora favoriter i en för mig jämn match mot Swansea. Swansea vann båda matcherna mot Luton förra säsongen och även om Luton ska vara favoriter här med sin hemmafördel köper jag inte att de ska ha över 50% chans till tre poäng. Jag tror på en jämn match och ser fint värde i X2 som spelas.

10. Millwall-Coventry X2

Även här tycker jag vi har en överskattad hemmafavorit när Millwall tar emot Coventry. Millwall har endast en seger efter sju omgångar denna säsong och att de ska ha över 40% chans till seger mot ett formstarkt Coventry med fyra vinster på sina fem senaste köper jag inte. Jag tycker denna match känns helt öppen på förhand där Millwall kanske ska vara knappa favoriter med sin hemmafördel men inget utfall vore en större överraskning. Jag skippar ettan och spelar X2.

11. Preston - West Bromwich 2

Efter en svag start på säsongen har Preston ryckt upp sig med fem raka utan förlust men här väntar en tuff uppgift mot ligatvåan West Brom som är obesegrade efter sju omgångar och som mycket troligt behåller den sviten även här. West Brom ska värderas som det klart bättre laget och trots bortaplan ska gästerna gå in som klara favoriter. Streckfördelningen sitter ganska bra och det är inte fel att gardera om plånboken tillåter. Men jag utgår från den raka tvåan men tar med krysset på mitt större system.

12. Peterborough-Birmingham 1X

Peterborough går tungt med endast en poäng på lagets fem senaste matcher och här ska de gå in som underdogs mot mittenlaget Birmingham som blandat och gett de senaste veckorna. Men jag tycker ändå svenska folket överskattar gästernas chanser till seger här där tvåan blivit streckade till över 50% trots att spelbolagen inte ens ger Birmingham 45% chans till seger i denna match. Med det sagt ligger värdet på hemmalaget och 1X som är troligare än tvåan spelas.

13. Queens PR - Bristol C X2

Vi avslutar med kupongens i mitt tycker bästa skrälldrag då QPR har blivit alldeles för stora favoriter hemma mot Bristol City. Det skiljer endast tre poäng mellan lagen efter sju omgångar och även om QPR är det bättre laget och ska vara favoriter med sin hemmafördel ska de verkligen inte ha över 65% chans till seger som de nu är streckade till. Spelbolagen ger hemmalaget strax över 50% chans till seger vilket känns mer rimligt men sett till nuvarande streckfördelning är det inget snack om att spelvärdet ligger på gästerna och X2 spelas.

Stora raden - 2304kr

 1. Burnley-Arsenal X2
 2. Liverpool - Crystal Palace 1
 3. Manchester C - Southampton 1
 4. Aston Villa - Everton 1X
 5. Norwich-Watford 1X2
 6. Barnsley-Blackburn X2
 7. Cardiff-Bournemouth 1X2
 8. Derby-Stoke 2
 9. Luton-Swansea X2
 10. Millwall-Coventry X2
 11. Preston - West Bromwich X2
 12. Peterborough-Birmingham X2
 13. Queens PR - Bristol C 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
21 okt.
18:45
Lazio - Marseille
Europa League
Spel: Halvtidsresultat Lazio
 
21 okt.
18:45
Real Betis - Leverkusen
Europa League
Spel: Betis över 1,5 mål i matchen
 
21 okt.
19:00
Timrå - Linköping
SHL
Spel: Linköping moneyline
 
21 okt.
19:00
Brynäs - Malmö
SHL
Spel: Fredrik Händemark gör minst en poäng
 
21 okt.
21:00
Sturm Graz - Real Sociedad
Europa League
Spel: Real Sociedad att vinna & under 4,5 mål i matchen
 
21 okt.
21:00
PSV - Monaco
Europa League
Spel: över 2,5 mål
 
21 okt.
21:00
Basel - Omonia
Fotboll
Spel: Arthus Cabral (Basel) gör 2 mål eller fler
 
21 okt.
21:00
CFR Cluj - Alkmaar
Fotboll
Spel: Över 2.5 mål
 
22 okt.
19:00
Almtuna - HV71
HockeyAllsvenskan
Spel: HV71 -1.5
 
23 okt.
16:00
Southampton - Burnley
Premier League
Spel: 1X & under 3,5 mål
 
24 okt.
15:00
Elfsborg - Sirius
Allsvenskan
Spel: Elfsborg -1 asian hcp
 
24 okt.
15:00
Brentford - Leicester
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
 
24 okt.
17:30
Manchester United - Liverpool
Premier League
Spel: Liverpool DNB
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

Premier League 21 oktober 2021

Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer

Chelsea vs Malmö FF - Superboost till Champions League!

Champions League 19 oktober 2021

ONSDAG: Äntligen dags för Champions League igen och återigen dags för Malmö FF att kliva in i hetluften igen. Efter två inledande förluster skulle det smaka väldigt bra med en ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipset återkommer med Premier League på kupongen denna vecka efter landslagsuppehållet. Dessutom har Svenska Spel 10 miljoner i jackpot denna vecka vilket gör arbetet kring ... Läs mer

Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

Idol 11 oktober 2021

Fredagsfinalerna för Idol 2021 har startat och det börjar utkristallisera sig vilka deltagare som är favoriter i tävlingen. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas och det finns ... Läs mer