Stryktipset idag » Lördag 27 februari » Analys, Tips & Förslag

Bild från Bildbyrån

Stryktipset 27/2 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 27 februari hos Svenska Spel. Nu med 13 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Brighton

💥 Kupongens skräll

 • Aston Villa

1. Leeds - Aston Villa X2

Jag tycker redan här i match nummer ett vi kan finna kupongens bästa skrälldrag då jag tycker Leeds blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. Leeds är ett lag som svenska folket verkligen gillar vilket märks här där laget blivit streckade till över 50% mot ett Aston Villa som jag tycker ska värderas som det bättre laget här. Det skiljer endast en poäng mellan lagen till Villas fördel men då har gästerna också två matcher mindre spelade. Jag tycker värdet ligger på X2 som blir mitt val.

2. Newcastle - Wolves 2

Newcastles två raka förluster är inte mycket att skämmas över då motståndet varit Chelsea och Man Utd, båda på bortaplan. Nu väntar en något enklare uppgift på hemmaplan mot Wolves som dock vaknat till liv med två fina vinster i bagaget. Wolves ska ses som det bättre laget här och trots bortaplan ska de gå in som favoriter. Nu när svenska folket streckat Wolves till underdogs tycker jag det är där spelvärdet ligger. Raka tvåan spelas.

3. West Brom - Brighton 2

Nästjumbon West Brom går fortsatt trögt och det var nu ett tag sedan laget vann en match. Nu får de besök av Brighton och även om det endast skiljer tre placeringar mellan lagen tycker jag det är rejäl klasskillnad. Brighton är betydligt bättre än sin tabellposition och enligt mig håller laget samma kvalite som lagen på den övre halvan av tabellen. Här ska Brighton gå in som klara favoriter och kan tvåan hålla sig under 45% är det en mycket fin spik som jag kliver på.

4. Barnsley - Millwall 1X2

Vi tar oss ner i Championship och här tycker jag vi har en lurig match mellan två lag som ska värderas som jämna. Båda lagen kommer med en fin form där Barnsley har fyra raka vinster i ryggen och Millwall har fem raka utan förlust. Två jämna lag där Barnsley ska gå in som favoriter med sin hemmafördel men jag tycker både odds och streck sitter ganska korrekt. Utan något större spelvärde känns det som helgardering är det bästa valet i denna match.

5. Birmingham - QPR X2

Birmingham går fortsatt tungt med fyra förluster på lagets fem senaste matcher och nu väntar tufft motstånd mot ett av seriens formstarkaste lag i form av QPR som har fyra vinster och ett kryss på sina fem senaste matcher. Precis som tabellen visar ska QPR ses som det bättre laget här och med en så fin form som laget har ska de också få ett litet favoritskap trots bortaplan. Jag tror QPR löser minst en pinne här och X2 bör räcka långt.

6. Blackburn - Coventry X2

Det är trots allt 13 miljoner jackpot på kupongen och vi måste såklart våga fälla några av de större favoriterna. Här tycker jag Blackburn blivit lite för stora favoriter i en förväntad tight match mot ett Coventry som absolut ska kunna störa. Blackburn kommer nu med fem raka förluster och jag ser ingen större tendens på att de ska vända i denna match. X2 till runt 50% tycker jag ser riktigt bra ut och det blir mitt val.

7. Brentford - Stoke 1

Brentford har gått oerhört starkt sedan en tid tillbaka men föll in i en rejäl formsvacka för några veckor sedan där det blev tre raka förluster och laget tappade då sin serieledning. Men nu studsade Brentford tillbaka rejält senast men en övertygande 3-0 seger hemma mot Sheffield Wed och jag tror laget är tillbaka på vinnarspåret nu. På hemmaplan mot mittenlaget Stoke som såg väldigt bleka ut senast ska Brentford ha goda chanser till seger och ettan till runt 55% är en bra spik som jag kliver på.

8. Middlesbrough - Cardiff 1X

Viktig match mellan två lag som krigar om en playoff-plats och det skiljer endast tre poäng mellan lagen efter 32 omgångar. Precis som poängskörden visar ska lagen värderas som jämna och Middlesbrough ska gå in som favoriter här med sin hemmafördel. Cardiff kommer dock med en otrolig form med fem raka vinster och ska verkligen inte räknas bort här. Jag kommer dock ändå utgå från 1X men jag helgarderar snabbt på mitt större system.

9. Luton - Sheffield Wed X2

Bottenmöte och här tycker jag Luton blivit alldeles för stora favoriter på kupongen där laget blivit streckade till över 50% trots att spelbolagen inte ens ger laget 45% chans till seger. Många har glömt att Sheffield Wed fick börja säsongen med minuspoäng och sett till sin poängskörd ska laget "egentligen" inte befinna sig på en nedflyttningsplats. Jag tror absolut gästerna ska kunna störa här och jag ser inget värde i att ta med ettan till över 50%. X2 spelas.

10. Preston - Huddersfield X2

Återigen tycker jag svenska folket överskattar hemmafördelen och många verkar glömt att matcherna fortfarande spelas utan publik vilket innebär att hemmafördelen har minskat. Det här är två jämna lag som det endast skiljer fyra poäng mellan och Preston ska inte ha 50% chans till seger trots hemmaplan. Båda lagen har gått trögt de senaste veckorna och jag tror vi kan förvänta oss en tight match där krysset nog ligger nära till hands. Men jag skippar återigen den överstreckade ettan och spelar X2.

11. Rotherham - Reading 2

Rotherham går tungt med fyra raka förluster och laget har nu trillat ner på en nedflyttningsplats. Nu väntar en tuff uppgift mot ligafemman Reading som förvisso gått svagt resultatmässigt de senaste veckorna men som ändå ska värderas som det klart bättre laget här. Av någon anledning har svenska folket streckat Rotherham till favoriter här vilket jag inte håller med om. Jag tror förvisso streckfördelningen kommer justeras åt det korrekta hållet närmare spelstopp men jag tror fortfarande tvåan kommer vara ett bra val som jag kliver på. Tar dock med krysset på mitt större system.

12. Swansea - Bristol City 1

Ligafyran Swansea har blandat och gett de senaste veckorna men här ska de ha goda chanser till seger mot ett Bristol City som har fyra förluster på sina fem senaste matcher. Det skiljer trots allt 17 poäng mellan lagen och hela 30 mål skiljer lagen åt i målskillnaden till Swanseas fördel. Med sin hemmafördel tror jag Swansea vinner denna match och även om ettan lär bli något överstreckad tror jag det är en bra spik som jag spelar.

13. Crewe - Sunderland 2

Vi avslutar i League One där ligaelvan Crewe tar emot ligafemman Sunderland och precis som tabellen tyder på ska Sunderland ses som det bättre laget här och gå in som favoriter trots bortaplan. Sunderland har hittat tillbaka till en fin form med tre vinster och ett kryss på lagets fyra senaste matcher och jag tror de ska ha goda chanser att förlänga den fina formen här. Jag kommer att utgå från tvåan men tar även med krysset på mitt större system.

Stora systemet - 2304kr

 1. Leeds - Aston Villa X2
 2. Newcastle - Wolves X2
 3. West Brom - Brighton 2
 4. Barnsley - Millwall 1X2
 5. Birmingham - QPR X2
 6. Blackburn - Coventry X2
 7. Brentford - Stoke 1
 8. Middlesbrough - Cardiff 1X2
 9. Luton - Sheffield Wed X2
 10. Preston - Huddersfield X2
 11. Rotherham - Reading X2
 12. Swansea - Bristol City 1
 13. Crewe - Sunderland X2

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

Köp en andel hos Bettingstugans andelssida

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldergräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
17 apr.
03:00
Colorado Avalanche - Los Angeles Kings
NHL
Spel: Colorado ö3,5 mål
 
17 apr.
15:00
Hammarby - Mjällby
Allsvenskan
Spel: Hammarby -1 asian hcp
 
17 apr.
17:00
Marseille - Lorient
Ligue 1
Spel: Marseille vinner + båda lagen gör mål
 
17 apr.
18:30
New York Rangers - New Jersey Devils
NHL
Spel: New York Rangers -1.5
 
17 apr.
21:00
Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins
NHL
Spel: Pittsburgh Penguins FT
 
17 apr.
21:15
Wolverhampton Wanderers - Sheffield United
Premier League
Spel: Wolves
 
18 apr.
17:30
Djurgårdens IF - IFK Norrköping
Allsvenskan
Spel: BLGM
 
19 apr.
19:00
IFK Göteborg - AIK
Allsvenskan
Spel: under 3,5 mål & X2
 
15 maj
15:00
Vinnare SHL 2021
Ishockey
Spel: Rögle vinner SM-guld
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Odds på Sverige i Fotbolls-EM 2021

EM 2021 16 april 2021

Sommarens stora fest kommer närmare och närmare! Vi pratar förstås om Fotbolls EM 2021 som kommer bli en rysligt spännande turnering, inte minst med svenska ögon. Vårt landslag ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)

Premier League 16 april 2021

Det är 18 miljoner i jackpot på helgens Stryktipskupong och all anledning att lägga ner jobbet som krävs för att sitta med 13 rätt på lördag. Två som gjort det är Limpar och ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 17 April

Premier League 15 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Spela 100 kronor gratis på Allsvenskan!

Allsvenskan 9 april 2021

LÖRDAG: Allsvenskan 2021 börjar i helgen och vi får en rad spännande matcher redan i omgång 1. Vill du höja upp spänningen ännu mera rekommenderar vi kampanjen som Betsafe kör ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer