Stryktipset Tips Lördag 28 augusti » Förslag, Analys & Resultat

Stryktipset 28/8 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 28 augusti hos Svenska Spel. Nu med cirka 17 miljoner jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Leicester

💥 Kupongens skräll

 • Coventry

1. Liverpool-Chelsea 1X2

Tungviktsmöte i Premiär League när Liverpool tar emot Chelsea och det är två lag som inlett säsongen med två vinster. Jag värderar dessa lag som relativt jämna inför denna säsong där jag kanske ändå håller Chelsea som snäppet vassare. Men på hemmaplan nu när publiken är tillbaka ska Liverpool utan tvekan gå in som favoriter. Jag tycker dock både odds och streck sitter som de ska och jag ser inget större spelvärde här. Helgardering.

2. Newcastle-Southampton 1X

Newcastle har fått en tung start på säsongen med två förluster men ska här ändå gå in som favoriter mot ett Southampton som står på en poäng efter två omgångar där poängen förvisso ska räknas tungt då den kom mot Man Utd. En jämn match på förhand där Newcastle ska gå in som favoriter med sin hemmafördel. Jag tror på en jämn och tight match där krysset nog ligger nära till hands men ettan är det troligaste utfallet. Jag utgår från 1X men helgarderar snabbt på mitt större system.

3. Aston Villa - Brentford X2

Aston Villa inledde med en förlust mot nykomlingarna Watford men studsade tillbaka förra helgen med en 2-0 seger mot Newcastle och följde upp det med en 6-0 seger i veckans cupmatch mot Barrow. Nu väntar en till nykomling i form av Brentford som står på fyra poäng efter två omgångar med bland annat en överraskande seger mot Arsenal. Aston Villa ska gå in som favoriter här med sin hemmafördel men jag tycker favoritskapet blivit alldeles för stort på kupongen där ettan står i över 60%. Jag ger Brentford runt 50% chans till poäng här och X2 till under 40% måste spelas.

4. Norwich-Leicester 2

Nykomlingarna Norwich har fått en tung start på säsongen med två förluster och 0-8 i målskillnad. Matcherna har förvisso varit mot Man City och Liverpool men nu väntar återigen en tuff match mot Leicester. Gästerna kommer förvisso från en svag insats och en 4-1 förlust mot West Ham men ska ha goda chanser att studsa tillbaka här. Trots bortaplan ska Leicester gå in som klara favoriter här och även om Leicester är något överstreckade så är det en spik jag kliver på.

5. West Ham - Crystal Palace 1X

West Ham har inlett säsongen starkt med två vinster och åtta gjorda mål och ska nu ha goda chanser att förlänga den fina inledningen på hemmaplan mot ett i mitt tycke svagt Palace som står mållösa efter två omgångar. Men favoritskapet är rejält pressat och även om ettan är väldigt trolig ser jag inget större värde i att spika West Ham till över 75%. Inte fel att helgardera rent spelteoretiskt men jag nöjer mig med 1X som bör räcka men där vi hoppas på krysset för utdelningens skull.

6. Brighton-Everton 1

Ni som följt mina analyser ett tag vet hur länge jag trott på detta Brighton som jag tyckte spelade riktigt bra fotboll förra säsongen men där laget hade en hel del oflyt men resultaten. Denna säsong har laget dock inlett med två fina vinster och ska här gå in som favoriter hemma mot Everton. På en kupong med få spelvärda favoriter tycker jag ettan här till runt 40% är en riktigt fin spik som jag kliver på. 

7. Barnsley-Birmingham 1

Vi tar oss ner i Championship och en lurig match när Barnsley tar emot Birmingham. Det skiljer två poäng mellan lagen efter fyra omgångar och även om det är alldeles för tidigt att dra några slutsatser av tabellen så är det två jämna lag där Barnsley ska värderas lite högre. På hemmaplan ska Barnsley definitivt gå in som favoriter och kan ettan hålla sig runt nuvarande 45% tycker jag det är en okej spik. Jag utgår från ettan men tar med  krysset på mitt större system.

8. Fulham-Stoke X2

Det är trots allt 17 miljoner jackpot på kupongen och vi måste våga fälla några stora favoriter för att kunna vara med och hugga om de större summorna. Här tycker jag Fulham blivit alldeles för stora favoriter på kupongen i toppmötet mot Stoke. Det är två lag som inlett säsongen starkt med tio poäng efter fyra omgångar och även om Fulham är det bättre laget och ska vara favoriter på hemmaplan så ska de inte ha över 60% chans till seger. Väldigt fint spelvärde på gästerna och X2 spelas.

9. Huddersfield-Reading 2

Hudds har studsat tillbaka från 1-5 förlusten mot Fulham med två stabila vinster i ligan även om det i veckan blev en förlust i cupen mot Everton. Nu tar laget emot ett Reading som inlett säsongen svagt med tre förluster efter fyra omgångar men jag håller ändå Reading som det bättre laget här. Huddersfield ska dock gå in som knappa favoriter med sin hemmafördel men jag köper inte att Huddersfield ska ha över 50% chans till seger mot tvåan som står under 25%. Jag tror Reading snarare ska ha runt 35% chans till seger här och med det sagt ligger värdet på tvåan som jag utgår från. Tar dock med krysset på mitt större system.

10. Hull-Bournemouth X2

Hull går väldigt tungt med tre raka förluster och en målskillnad på 0-6 på dessa tre matcher och väntar en jobbig uppgift mot ett obesegrat Bournemouth. Gästerna förlorade förvisso i veckans cupmatch mot Norwich med hela 6-0 men det var en reservelva som ställdes upp för att vila det ordinarie laget inför denna match. Trots bortaplan ska Bournemouth gå in som favoriter här och tar vi med krysset tror jag vi sitter trygga på X2 som blir mitt val.

11. Middlesbrough-Blackburn 1

Två lag som har blandat och gett inledningsvis där det skiljer två poäng mellan lagen efter fyra omgångar. Men som sagt så tycker jag inte vi ska stirra så mycket på tabellen och grunden till värderingen av lagens vinstchanser ska fortfarande vara kvaliten på spelartrupperna. Där har Middlesbrough en bättre trupp på pappret och här på hemmaplan ska de gå in som favoriter. Även om värderingarna sitter ganska bra kontra min värdering så tror jag ettan kan vara en vettig spik som jag kliver på. 

12. Preston-Swansea 1

Efter att ha inlett säsongen med tre raka förluster studsade Preston tillslut tillbaka med en seger hemma mot nykomlingarna Peterborough senast och vann dessutom veckans cupmatch borta mot Morecambe. Här ska laget gå in som favoriter hemma mot ett Swansea som också endast vunnit en match efter fyra omgångar. Det är dock två jämna lag och även om jag kommer att utgå från ettan så vill jag få med krysset på mitt större system som jag tror ligger nära till hands.

13. Queens PR - Coventry X2

Vi avslutar med kupongens bästa skrälldrag då QPR har blivit alldeles för stora favoriter hemma mot Coventry. Det är två lag som inlett starkt där QPR är obesegrade efter fyra omgångar men där Coventry ändå placerar sig en poäng ovanför QPR. Det är två lag som ska ses som jämna och även om QPR ska vara favoriter med sin hemmafördel ska de verkligen inte ha 60% chans till seger här som de nu är streckade till. Jag ger inte ens QPR 50% chans till seger i denna match och med det sagt ligger spelvärde på gästerna och X2 spelas.

Stora raden - 2304kr

 1. Liverpool-Chelsea 1X2
 2. Newcastle-Southampton 1X2
 3. Aston Villa - Brentford X2
 4. Norwich-Leicester 2
 5. West Ham - Crystal Palace 1X
 6. Brighton-Everton 1
 7. Barnsley-Birmingham 1X
 8. Fulham-Stoke X2
 9. Huddersfield-Reading X2
 10. Hull-Bournemouth X2
 11. Middlesbrough-Blackburn 1
 12. Preston-Swansea 1X
 13. Queens PR - Coventry X2

Lycka till med din rad! 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
21 okt.
18:45
Lazio - Marseille
Europa League
Spel: Halvtidsresultat Lazio
 
21 okt.
18:45
Real Betis - Leverkusen
Europa League
Spel: Betis över 1,5 mål i matchen
 
21 okt.
19:00
Timrå - Linköping
SHL
Spel: Linköping moneyline
 
21 okt.
19:00
Brynäs - Malmö
SHL
Spel: Fredrik Händemark gör minst en poäng
 
21 okt.
21:00
Sturm Graz - Real Sociedad
Europa League
Spel: Real Sociedad att vinna & under 4,5 mål i matchen
 
21 okt.
21:00
PSV - Monaco
Europa League
Spel: över 2,5 mål
 
21 okt.
21:00
Basel - Omonia
Fotboll
Spel: Arthus Cabral (Basel) gör 2 mål eller fler
 
21 okt.
21:00
CFR Cluj - Alkmaar
Fotboll
Spel: Över 2.5 mål
 
22 okt.
19:00
Almtuna - HV71
HockeyAllsvenskan
Spel: HV71 -1.5
 
23 okt.
16:00
Southampton - Burnley
Premier League
Spel: 1X & under 3,5 mål
 
24 okt.
15:00
Elfsborg - Sirius
Allsvenskan
Spel: Elfsborg -1 asian hcp
 
24 okt.
15:00
Brentford - Leicester
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
 
24 okt.
17:30
Manchester United - Liverpool
Premier League
Spel: Liverpool DNB
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

Premier League 21 oktober 2021

Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer

Chelsea vs Malmö FF - Superboost till Champions League!

Champions League 19 oktober 2021

ONSDAG: Äntligen dags för Champions League igen och återigen dags för Malmö FF att kliva in i hetluften igen. Efter två inledande förluster skulle det smaka väldigt bra med en ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipset återkommer med Premier League på kupongen denna vecka efter landslagsuppehållet. Dessutom har Svenska Spel 10 miljoner i jackpot denna vecka vilket gör arbetet kring ... Läs mer

Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

Idol 11 oktober 2021

Fredagsfinalerna för Idol 2021 har startat och det börjar utkristallisera sig vilka deltagare som är favoriter i tävlingen. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas och det finns ... Läs mer