Stryktipset Tips Lördag 4 september » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Stryktipset » Lördag 4/9

Stryktipset 4/9 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 4 september hos Svenska Spel

🔩 Kupongens spik

 • Skottland

💥 Kupongens skräll

 • Hudiksvall

1. Ukraina-Frankrike 2

Två lag som kommer från varsin kryssmatch senast i matcher där båda lagen borde vunnit sett till sina favoritskap. Detta innebär att Ukraina nu har fyra kryss efter fyra matcher och laget är nog inte helt missnöjda om det skulle bli ett nytt kryss här. Även om Frankrike inte riktigt får det att lossna med endast en poäng senast hemma mot Bosnien så ska Frankrike gå in som klara favoriter inför denna match. Kan tvåan hålla sig under 65% är det en bra spik som jag inleder kupong med.

2. Lettland-Norge 2

Lettland tog en fin seger i veckan hemma mot ett förvisso väldigt svagt Gibraltar och det är det enda laget som Lettland ska ha någon chans mot i detta VM-kval. Nu får de besök av ett Norge som kryssade senast hemma mot Holland men som ska gå in som väldigt stora favoriter här trots bortaplan. Jag förväntar mig i princip spel mot ett mål i denna match och även om favoritskapet är pressat så ser jag inget värde att kliva på 1X här. Tvåan spikas.

3. Slovakien-Kroatien 2

Slovakien är fortfarande obesegrade efter fyra matcher dock med tre kryss vilket gör att Kroatien placerar sig ovanför Slovakien trots att de ha en förlust. Lagen spelade i samma kvalgrupp även till EM 2020 och där vann Kroatien båda matcherna med en målskillnad på 7-1. Kroatien är det klart bättre laget här och trots bortaplan ska Kroatien ha runt 50% chans till seger i denna match. Kan tvåan hålla sig under just 50% blir det återigen en tvåan jag spikar.

4. Cypern-Ryssland 2

Cypern kommer från en väldigt svag insats i ryggen där laget förlorade borta mot ett väldigt svagt Malta med hela 3-0. Nu väntar en betydligt tuffare uppgift mot Ryssland och senast lagen möttes här på Cypern (2019) vann Ryssland med hela 5-0. Jag har väldigt svårt att se hur detta Cypern ska kunna stå emot här och vi lär se en matchbild som Ryssland totaldominerar. Jag tycker det finns andra favoriter att fälla på denna kupong och här tycker jag tvåan är en bra spik till under 70%.

5. Irland-Azerbajdzjan 1X

Två lag som inlett VM-kvalet bedrövligt där båda lagen står på noll poäng efter tre omgångar och VM-chanserna är bortblåsta för dessa lag. Hur som helst bör det ändå vara två lag som känner sig pressade att vinna och det är Irland som ska gå in som klara favoriter med sin hemmafördel. Men jag tror vi får se en tight och målsnål match här där krysset nog ligger nära till hands. Jag skippar tvåan och spelar 1X vilket bör räcka långt här.

6. Israel-Österrike X2

Två nationer som står på sju poäng efter fyra matcher och detta är en väldigt avgörande match gällande andraplatsen i denna grupp. Österrike har det bättre laget på pappret och Österrike ska också gå in som favoriter här trots bortaplan. Streckfördelningen sitter dock ganska bra och jag ser inget större spelvärde i denna match. Jag utgår från X2 men helgarderar på mitt större system.

7. Skottland-Moldavien 1

Här tycker jag vi hittar kupongens bästa spik i form av Skottland som förvisso kommer från en svag insats och förlust borta mot Danmark men nu väntar ett helt annat motstånd i form av Moldavien. Moldavien är utan tvekan ett av Europas sämsta lag och på bortaplan mot Skottland ska de inte ha mycket att säga till om. Vi lär se en matchbild där Moldavien inte får röra bollen särskilt mycket och jag har väldigt svårt att se hur Moldavien ska få med sig en poäng här. Jag sparar mina tecken och spikar ettan.

8. Serbien-Luxemburg 1X

Viktig match i Grupp A där det skiljer en poäng mellan Serbien och Luxemburg efter tre matcher. Luxemburg har verkligen visat att de inte är någon blåbärsnation med vinster mot både Irland och Azerbajdzjan. Serbien ska dock såklart ändå värderas som det klart bättre laget och lagen var faktiskt i samma grupp i EM-kvalet senast där Serbien vann båda matcherna. Men jag tycker inte vi ska räkna bort Luxemburg här och jag vill iallafall få med krysset. 1X spelas.

9. IF Sylvia - Hudiksvalls Förenade FF 1X2

Vi lämnar VM-kvalet och tar oss till fina Norrettan där ligasexan Sylvia tar emot tolfteplacerade Hudik. Precis som tabellen visar ska Sylvia ses som det bättre laget och på hemmaplan ska de gå in som klara favoriter. Nu är dock oddset och värderingen på Sylvia rejält pressat med anledningen att Hudik har fyra (!) stycken spelare avstängda. Men jag tycker ändå favoritskapet blivit lite väl stort och jag vill få med X2 här till låga procent. Ettan är dock ändå ett väldigt troligt utfall som ska med men X2 ska också kritas ned. Helgardering där vi jobbar bortaskräll för utdelningens skull.

10. Sollentuna FK - Täby FK 1X

Norrortsderby i Stockholm där mittenlaget Sollentuna tar emot bottenlaget Täby. Sollentuna har haft det lätt mot Täby den senast tiden med tre raka vinster mot Täby med en total målskillnad på 13-3. Sollentuna är det bättre laget här precis som tabellen visar och ska också gå in som favoriter här med sin lilla hemmafördel. Jag tror vi får se en tight och tuff match mellan två fysiska lag och ett kryss vore nog inte helt otroligt. Ettan ligger dock närmast till hands och på 1X bör vi sitta ganska trygga. 

11. Lunds BK - FC Trollhättan 1X

Sett till tabellen är det fördel Trollhättan här som i grunden är det bättre laget. Nu är det dock speciella förutsättningar då Trollhättan drabbats av ett coronautbrott och kommer därmed sakna flera spelare i denna match om matchen ens blir av. Med det sagt har favoritskapet svängt om där Lund nu står som favoriter på förhand. Blir matchen av ska Lund ha goda chanser till seger men det finns en risk att det blir lottning på denna match och här gäller det att följa utvecklingen under lördagen. Jag spelar dock 1X som ska vara bra om matchen blir av.

12. Almeria-Malaga 1

Vi tar oss till Segunda Division i Spanien där ligafemman Almeira tar emot ligasjuan Malaga där det endast skiljer en poäng mellan lagen efter tre omgångar. Tre omgångar säger dock inte särskilt mycket och Almeira ska värderas som det klart bättre laget här och på hemmaplan ska de gå in som klara favoriter. Ettan till runt 50% är ingen dålig spik och det blir där jag utgår från. Krysset ligger dock alltid nära till hands i denna målsnåla serie och på mitt större system tar jag även med krysset.

13. Eibar - CD Leganes 1X

Efter att ha inlett med två förluster studsade Eibar tillbaka senast med en seger borta mot Burgos. Här ska de gå in som favoriter mot Leganes som inlett svagt och som står utan någon seger efter tre omgångar. I grunden är det dock två ganska jämna lag men Eibar får favoritskapet med sin hemmafördel. Tar vi med krysset tror jag vi sitter ganska trygga på 1X som blir mitt val.

Stora raden - 2304kr

 1. Ukraina-Frankrike X2
 2. Lettland-Norge 2
 3. Slovakien-Kroatien X2
 4. Cypern-Ryssland 2
 5. Irland-Azerbajdzjan 1X
 6. Israel-Österrike 1X2
 7. Skottland-Moldavien 1
 8. Serbien-Luxemburg 1X
 9. IF Sylvia - Hudiksvalls Förenade FF 1X2
 10. Sollentuna FK - Täby FK 1X
 11. Lunds BK - FC Trollhättan X2
 12. Almeria-Malaga 1X
 13. Eibar - CD Leganes 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
21 okt.
18:45
Lazio - Marseille
Europa League
Spel: Halvtidsresultat Lazio
 
21 okt.
18:45
Real Betis - Leverkusen
Europa League
Spel: Betis över 1,5 mål i matchen
 
21 okt.
19:00
Timrå - Linköping
SHL
Spel: Linköping moneyline
 
21 okt.
19:00
Brynäs - Malmö
SHL
Spel: Fredrik Händemark gör minst en poäng
 
21 okt.
21:00
Sturm Graz - Real Sociedad
Europa League
Spel: Real Sociedad att vinna & under 4,5 mål i matchen
 
21 okt.
21:00
PSV - Monaco
Europa League
Spel: över 2,5 mål
 
21 okt.
21:00
Basel - Omonia
Fotboll
Spel: Arthus Cabral (Basel) gör 2 mål eller fler
 
21 okt.
21:00
CFR Cluj - Alkmaar
Fotboll
Spel: Över 2.5 mål
 
22 okt.
19:00
Almtuna - HV71
HockeyAllsvenskan
Spel: HV71 -1.5
 
23 okt.
16:00
Southampton - Burnley
Premier League
Spel: 1X & under 3,5 mål
 
24 okt.
15:00
Elfsborg - Sirius
Allsvenskan
Spel: Elfsborg -1 asian hcp
 
24 okt.
15:00
Brentford - Leicester
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
 
24 okt.
17:30
Manchester United - Liverpool
Premier League
Spel: Liverpool DNB
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

Premier League 21 oktober 2021

Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer

Chelsea vs Malmö FF - Superboost till Champions League!

Champions League 19 oktober 2021

ONSDAG: Äntligen dags för Champions League igen och återigen dags för Malmö FF att kliva in i hetluften igen. Efter två inledande förluster skulle det smaka väldigt bra med en ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipset återkommer med Premier League på kupongen denna vecka efter landslagsuppehållet. Dessutom har Svenska Spel 10 miljoner i jackpot denna vecka vilket gör arbetet kring ... Läs mer

Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

Idol 11 oktober 2021

Fredagsfinalerna för Idol 2021 har startat och det börjar utkristallisera sig vilka deltagare som är favoriter i tävlingen. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas och det finns ... Läs mer