Speltips Allsvenskan

På Bettingstugan hittar du de bästa speltipsen för Allsvenskan

Alla Allsvenskan speltips

SpelstoppSpeltips
28 okt
15:00
Hammarby - Kalmar
Allsvenskan
Bet: Bajen att leda i halvtid
 
28 okt
15:00
Hammarby IF - Kalmar FF
Allsvenskan
Bet: Hammarby -1.5
 
26 okt
19:00
Trelleborgs FF - IF Elfsborg
Allsvenskan
Bet: Elfsborg
 
21 okt
17:30
Elfsborg IF - GIF Sundsvall
Allsvenskan
Bet: GIF Sundsvall DNB
 
21 okt
17:30
Kalmar FF - IFK Norrköping
Allsvenskan
Bet: 2
 
21 okt
17:30
Kalmar FF - IFK Norrköping
Allsvenskan
Bet: Under 2.5 mål
 
21 okt
15:00
BK Häcken - Östersund
Allsvenskan
Bet: Båda lagen gör mål
 
20 okt
13:00
Malmö FF - Hammarby
Allsvenskan
Bet: Malmö FF -1
 
20 okt
13:00
Malmö FF - Hammarby
Allsvenskan
Bet: 1
 
8 okt
19:00
Sundsvall - Kalmar
Allsvenskan
Bet: Sundsvall
 

Kampanjer och nyheter för Allsvenskan

Boosta oddset på Djurgården - AIK

Förhöjda odds Allsvenskan 18 oktober 2018

En av helgens sporthöjdpunkt är garanterat stockholmsderbyt mellan Djurgården - AIK. Rivaliteten mellan dom två klubbarna är stor och likaså viljan att vinna matchen. Som ny kund ... Läs mer

Förhöjt odds på Malmö - Hammarby

Förhöjda odds Allsvenskan 18 oktober 2018

Landslagsuppehållet är över och i helgen är Allsvenskan återigen tillbaka. På lördag spelas det toppmatch i Skåne då Malmö tar emot Hammarby. Om du skapar konto hos Betfair innan ... Läs mer

Betway bjuder på 200 kr i samband med DIF - AIK

Ligafotbollen är tillbaka och i helgen är det dags för stockholmsderby i Allsvenskan då Djurgården gästas av AIK. Detta firar Betway med att ge ut ett gratisspel för 200kr till ... Läs mer

Inför Djurgården - AIK

Allsvenskan 17 oktober 2018

AIK stormar mot guldet och nästa hinder är ett Stockholmsderby mot Djurgården som inte har något att spela för men som ändå har allt att spela för. Här ger vi dig allt du behöver ... Läs mer

40x pengarna på Hammarby mot Malmö

Förhöjda odds Allsvenskan 17 oktober 2018

Omgång 26 av 30 i Allsvenskan och nu ställs allt på sin spets, Hammarby måste vinna om dom vill sätta press på AIK samtidigt som Malmö vill kämpa sig till en topp tre-placering. Mr ... Läs mer

Topp 5 spelbolag för Allsvenskan

 
1

200% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 5x Bonussumma

Lägsta odds: 1.40

Få bonus
2

100% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Få bonus
3

Upp till 1000 SEK i Spelkrediter

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds:

Få bonus
4

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Få bonus
5

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.60

Få bonus

Bettingstugans allsvenska speltips

Ta del av Allsvenskans bästa speltips på Bettingstugan.se. Samtliga rekar i Allsvenskan är alltid gratis på Bettingstugan så missa inte chansen att ta din betting till en ny nivå!

Vi på bettingstugan lägger stort fokus på att skriva speltips om Sveriges högsta serie i fotboll och inför varje ny omgång av Allsvenskan så kommer ni ha möjlighet till att ta del av våra experters rekar. Dom allsvenska bettingtipsen kommer innehålla en kortare genomgång om den förra omgången samt hur läget ser ut i trupperna inför kommande match. Utöver information om lagens förutsättningar så kommer ni även kunna läsa en analys där våra experter motiverar sina val av spel.

Inför varje omgång erbjuds ni dom bästa oddsen i Allsvenskan för tillfället.

Våra experter som har inriktning på Allsvenskan är noggrant utvalda av oss på Bettingstugan och deras främsta uppgift är att förmedla sina kunskaper. Utöver ett brett kunnande om Allsvenskan har våra experter även en god insikt inom betting, så inför varje omgång erbjuds ni dom bästa oddsen i Allsvenskan för tillfället. Samt dagens bästa spel. 

Bettingstugans ambition är att våra läsare ska känna ett förtroende till våra experter och en vilja att rygga deras speltips. Med detta menas att ni läsare ska uppleva att våra skribenter skriver med en ärlighet samtidigt som dom visar prov på en expertis inom sitt ämne. För att våra experter ska lyckas uppnå med denna bedrift, följer dom intensivt matcher och nyheter kring Allsvenskan, allt för att vara så pålästa som möjligt. Så kom in i stugan och ta del av våra heta rekar i Allsvenskan.

Viktigt att påpeka är att om ni väljer att spela för riktiga pengar så gör du det på egen risk, vi kan inte garantera er att våra experter levererar vinnande spel tips.

Bb031026 Bb207

Kim Källström och Andreas Isaksson hissar Lennart Johanssons pokal

Bästa spelbolag Allsvenskan

Nordicbet

100% upp till 1000 SEK
+ 250 SEK Riskfritt spel

Vill du spela på Allsvenskan så är Nordicbet ett bra alternativ. De är specialicerade på den svenska marknaden och erbjuder förutom Allsvenskan även ett stort utbud på de lägre divisionerna. Hela vägen ner till division 5!


Om Allsvenskan

Den högsta divisionen i svensk fotboll är Allsvenskan. Serien grundades 1924 och består av 16 lag. Varje lag spelar totalt 30 matcher per säsong, 15 matcher på hemmaplan och 15 matcher på bortaplan. Det lag som tagit flest poäng efter 30 omgångar vinner Allsvenskan samt får chansen att kvala in till Uefa Champions League. Dom två lag som slutar på en andra- och tredjeplats når även dom Europa-spel då dom får kvalificera sig till Europa League. Varje år blir dom 2 lag som tagit minst poäng i Allsvenskan degraderade till Sveriges andradivision - Superettan. Det lag som slutar på en 14:e plats spelar två direkt avgörande kvalmatcher mot det lag som slutade på en 3:e plats i Superettan, vinnaren av dubbelmötet spelar i Allsvenskan nästkommande år.

Allsvenskan 2018

Lagen som spelar i Allsvenskan 2018

 • AIK
 • BK Häcken
 • Dalkurd FF
 • Djurgårdens IF
 • GIF Sundsvall
 • Hammarby IF
 • IF Brommapojkarna
 • IF Elfsborg
 • IFK Göteborg
 • IFK Norrköping
 • IK Sirius
 • Kalmar FF
 • Malmö FF
 • Trelleborgs FF
 • Örebro SK
 • Östersunds FK 

​Spela på Allsvenskan​

Fotboll är idag Sveriges mest populära sport och involverar miljontals av människor runt om i landet. Det stora engagemanget kring sporten har även resulterat i ett stort intresse kring att tippa på fotboll och Allsvenskan. Idag erbjuder spelbolagen runt om i världen mängder av olika spelvarianter på Allsvenskan. Väljer du att lägga ett säsongsbaserat spel kan du t.ex. tippa på vilket lag som vinner Allsvenskan, vem som gör flest mål och vinner skytteligan eller vilket av dom olika Stockholmslagen som tar flest poäng. Utöver säsongsbaserade spel så har du även möjlighet till att spela på specifika matcher i Allsvenskan. Spelbolagen erbjuder ett brett urval av olika speltyper och du kan idag tippa på allt från vilket lag som får flest hörnor, hur många mål det blir i matchen eller vem som gör första målet. Besöker du ett spelbolag under en pågående match så går det alldeles utmärkt att även betta live på matchen.

Scorecast

Om du spelar kombinationsspelet Scorecast kommer du med största sannolikhet bli erbjuden ett högt odds. När du spelar Scorecast är din uppgift att tippa på rätt resultat samt tippa rätt på vilken spelare som gör första (i vissa fall sista) målet. Till exempel att Malmö vinner med 3-2 mot Elfsborg och att Markus Rosenberg gör första målet i matchen.

Båda lagen gör mål (BLGM)

Att spela på att båda lagen gör mål eller ej är ett populärt spel i samband med Allsvenskan. Mycket pga. dom enkla reglerna. BLGM, som det ofta förkortas, innebär att du ska tippa om endast ena laget lyckas näta i matchen eller om båda lagen gör mål.

1X

Att spela på 1X betyder att du spelar på att hemmalaget antingen vinner eller spelar lika, alltså att hemmalaget inte kommer förlora matchen. Att spela 1X kan ge väldigt låga odds om du inte spelar på ett hemmalag som är underdog i matchen.

Fulltidsresultat/Asian Handicap

Det populäraste spelet inom Allsvenskan är att betta på vilket lag som vinner matchen. Du kan då välja på att antingen spela på resultat efter full tid eller Asian Handicap. Att spela på fulltidsresultat är enkelt då det endast väljer mellan tre resultat - hemmavinst, oavgjort eller bortavinst. Asian Handicap kan uppfattas som lite mer komplicerat men så fort du lär dig grunderna kommer du snabbt att förstå hur det fungerar. Huvudsakligen går det till på samma sätt som fulltidsresultat men det skiljer sig på så sätt att lagen får börja matchen med ett handicap. Vill du veta mer om hur Asian Handicap fungerar eller om någon av dom andra speltyperna så rekommenderar vi att du läser speltermer i vår betting guide.

Tippa allsvenskan

Allsvenskan är en liga som engagerar i Sverige. Många följer ligan och många har ett lag de sympatiserar med. Eftersom ligan är så populär är det också väldigt stort att tippa Allsvenskan. Det mest populära är att man tippar tabellplaceringar i Allsvenskan eller skapar ett eget fantasy lag. Det kommer alltid någon uppstickare varje år och tabellen kan anses vara oförutsägbar. Därför är det väldigt roligt att se om man kan pricka in denne. 

Tänk dig själv att vara bäst på att tippa allsvenskan eller vara den bästa coachen på kontoret. 

Något som är mycket populärt bland fotbollsfans i landet är att man skapar ett så kallat fantasylag. Där får du en spelarbudget och du får själv bygga ihop ett eget lag utifrån de allsvenska spelarna. Sedan poängsätts varje spelare efter varje omgång baserat på prestation. Det handlar om att hitta guldkornen och samla så mycket poäng under året som möjligt. Det finns flera som erbjuder den här typen av fantasy spel, den mest använda är allsvenskans egna. Dessa spel brukar komma med mycket prestige bland kompisar och kollegor. Tänk dig själv att vara bäst på att tippa allsvenskan tabell eller vara den bästa coachen på kontoret.  

Statistik vinnare allsvenskan senaste 10 åren

2017 - Malmö FF
2016 - Malmö FF
2015 - IFK Norrköping
2014 - Malmö FF
2013 - Malmö FF
2012 - IF Elfsborg
2011 - Helsningborgs IF
2010 - Malmö FF
2009 - AIK
2008 - Kalmar FF

Statistik skyttekungar allsvenskan senaste 10 åren

2017 - Magnus Eriksson/Karl Holmberg (14)
2016 - John Owoeri (17)
2015 - Emir Kujovic (21)
2014 - Lasse Vibe (23)
2013 - Imad Khalili (15)
2012 - Waris Majeed (23)
2011 - Mathias Ranégie (21)
2010 - Alexander Gerndt (20)
2009 - Wandersom/Tobias Hysén (18)
2008 - Patrik Ingelsten (19)

"Gilla" om du älskar Allsvenskan