Speltips Allsvenskan

På Bettingstugan hittar du de bästa speltipsen för Allsvenskan

Alla Allsvenskan speltips

SpelstoppSpeltips
15 nov
18:00
Trelleborg - Jönköpings Södra
Allsvenskan
Bet: Trelleborg +0.25
 
5 nov
15:00
Kalmar FF - Djurgården
Allsvenskan
Bet: Djurgården vinner
 
5 nov
15:00
Örebro - AIK
Allsvenskan
Bet: AIK
 
30 okt
19:00
AIK - IFK Göteborg
Allsvenskan
Bet: Under 3 mål (Asian Goal Line)
 
28 okt
14:00
Östersund - Elfsborg
Allsvenskan
Bet: Östersund -1
 
23 okt
19:00
Jönköpings Södra - Kalmar FF
Allsvenskan
Bet: Kalmar +0.25
 
22 okt
17:30
Djurgårdens IF-BK Häcken
Allsvenskan
Bet: över 2.5 mål & BLGM
 
22 okt
15:00
IFK Göteborg - Östersund
Allsvenskan
Bet: Östersund +0.25
 
16 okt
19:00
Kalmar FF - Hammarby IF
Allsvenskan
Bet: X (home no bet)
 
15 okt
17:30
IK Sirius - Djurgården
Allsvenskan
Bet: Djurgården -0.75
 
15 okt
17:30
Elfsborg - GIF Sundsvall
Allsvenskan
Bet: Elfsborg vinner
 
14 okt
14:00
Halmstads BK - IFK Göteborg
Allsvenskan
Bet: Under 3.0 mål
 
1 okt
17:30
Hammarby IF-IFK Norrköping
Allsvenskan
Bet: X2 & BLGM
 
1 okt
15:00
GIF Sundsvall-Djurgårdens IF
Allsvenskan
Bet: 2
 
1 okt
15:00
Malmö FF - Halmstad BK
Allsvenskan
Bet: Malmö -2
 
29 sep
19:00
IFK Göteborg - Sirius
Allsvenskan
Bet: BLGM
 
25 sep
19:00
Malmö FF - Elfsborg
Allsvenskan
Bet: Malmö FF -1.5
 
24 sep
17:30
Häcken - AIK
Allsvenskan
Bet: Häcken +0.0 (asian handicap)
 
21 sep
19:00
GIF Sundsvall - AIK
Allsvenskan
Bet: AIK vinner
 
20 sep
19:00
Halmstad - Kalmar
Allsvenskan
Bet: Kalmar DNB
 
20 sep
19:00
Östersunds FK - Malmö FF
Allsvenskan
Bet: Östersund DNB
 
16 sep
14:00
IFK Göteborg - Jönköpings Södra
Allsvenskan
Bet: Över 2.5 mål
 
15 sep
19:00
Kalmar FF - IFK Norrköping
Allsvenskan
Bet: Över 2.5 mål
 
10 sep
15:00
Örebro SK - Malmö FF
Allsvenskan
Bet: Malmö -0.5, -1.0
 
10 sep
15:00
Elfsborg - Kalmar FF
Allsvenskan
Bet: X2
 
10 sep
15:00
Halmstad - Häcken
Allsvenskan
Bet: Häcken -0,5
 

Kampanjer och nyheter för Allsvenskan

5.0 pengarna på att Djurgården vinner mot Jönköpings Södra

Förhöjda odds Allsvenskan 26 oktober 2017 - 30 oktober 2017

Tabelltrean Djurgården spelar på söndag hemmamatch mot 13:e placerade Jönköpings Södra. Båda lagen har mycket att spela för men spelbolagen anser ändå att Djurgården är stora ... Läs mer

Få oddset 6.00 på att Malmö slår AIK hos Betfair

Förhöjda odds Allsvenskan 19 oktober 2017 - 24 oktober 2017

På måndag tar de nyblivna svenska mästarna Malmö emot ligatvåan AIK. Malmö står runt oddset 2.00 att vinna matchen, men om du skapar ett konto hos Betfair får du hela sex gånger ... Läs mer

Få ett riskfritt livespel på 100kr varje helg hos Bettson

Riskfritt spel Serie A 16 oktober 2017 - 13 maj 2018

Betsson erbjuder alla sina kunder ett riskfritt livespel varje helg under hela fotbollssäsongen. Det riskfria spelet är värt 100kr och kan placeras på alla de största Europeiska ... Läs mer

Betfair erbjuder 8.00 pengarna på att Malmö vinner mot Norrköping

Förhöjda odds Allsvenskan 12 oktober 2017 - 17 oktober 2017

Landslagsuppehållet är över och i helgen är det återigen dags för Allsvenskan. Detta firar Betfair med att erbjuda hela 8.00 pengarna på att Malmö vinner mot Norrköping. Läs mer

Helgens boostade odds hos Betfair

Förhöjda odds Premier League 28 september 2017 - 2 oktober 2017

Betfair erbjuder som vanligt boostade odds för helgens ligafotboll till alla nya kunder. Denna helg är det Malmö och Manchester United som är storfavoriter men som Betfair boostar ... Läs mer

Boostade odds inför helgen på Malmö, Barcelona och Man Utd

Förhöjda odds Premier League 13 september 2017 - 17 september 2017

Inför helgens ligafotboll erbjuder Betfair boostade odds på flera favoriter i storligorna. Malmö till 5.00, Barcelona till 5.00 och Manchester United till 4.0 är de förhöjda oddsen ... Läs mer

Boostade odds på helgens ligafotboll hos Betfair

Förhöjda odds Premier League 7 september 2017 - 10 september 2017

Äntligen är landslagsuppehållet slut och vi kan se fram emot ligor som Premier League, La Liga och Allsvenskan. Betfair firar att ligafotbollen är tillbaka med att erbjuda förhöjda ... Läs mer

Bettingstugans allsvenska speltips

Ta del av Allsvenskans bästa speltips på Bettingstugan.se. Samtliga rekar i Allsvenskan är alltid gratis på Bettingstugan så missa inte chansen att ta din betting till en ny nivå!

Vi på bettingstugan lägger stort fokus på att skriva speltips om Sveriges högsta serie i fotboll och inför varje ny omgång av Allsvenskan så kommer ni ha möjlighet till att ta del av våra experters rekar. Dom allsvenska speltipsen kommer innehålla en kortare genomgång om den förra omgången samt hur läget ser ut i trupperna inför kommande match. Utöver information om lagens förutsättningar så kommer ni även kunna läsa en analys där våra experter motiverar sina val av spel.

Våra experter som har inriktning på Allsvenskan är noggrant utvalda av oss på Bettingstugan och deras främsta uppgift är att förmedla sina kunskaper. Utöver ett brett kunnande om Allsvenskan har våra experter även en god insikt inom betting, så inför varje omgång erbjuds ni dom bästa oddsen i Allsvenska för tillfället.

Bettingstugans ambition är att våra läsare ska känna ett förtroende till våra experter och en vilja att rygga deras speltips. Med detta menas att ni läsare ska uppleva att våra skribenter skriver med en ärlighet samtidigt som dom visar prov på en expertis inom sitt ämne. För att våra experter ska lyckas uppnå med denna bedrift, följer dom intensivt matcher och nyheter kring Allsvenskan, allt för att vara så pålästa som möjligt. Så kom in i stugan och ta del av våra heta rekar i Allsvenskan.

Viktigt att påpeka är att om ni väljer att spela för riktiga pengar så gör du det på egen risk, vi kan inte garantera er att våra experter levererar vinnande speltips.

Om Allsvenskan

Den högsta divisionen i svensk fotboll är Allsvenskan. Serien grundades 1924 och består av 16 lag. Varje lag spelar totalt 30 matcher per säsong, 15 matcher på hemmaplan och 15 matcher på bortaplan. Det lag som tagit flest poäng efter 30 omgångar vinner Allsvenskan samt får chansen att kvala in till Uefa Champions League. Dom två lag som slutar på en andra- och tredjeplats når även dom Europa-spel då dom får kvalificera sig till Europa League. Varje år blir dom 2 lag som tagit minst poäng i Allsvenskan degraderade till Sveriges andradivision - Superettan. Det lag som slutar på en 14:e plats spelar två direkt avgörande kvalmatcher mot det lag som slutade på en 3:e plats i Superettan, vinnaren av dubbelmötet spelar i Allsvenskan nästkommande år.

​Spela på Allsvenskan​

Fotboll är idag Sveriges mest populära sport och involverar miljontals av människor runt om i landet. Det stora engagemanget kring sporten har även resulterat i ett stort intresse kring att tippa på fotboll och Allsvenskan. Idag erbjuder spelbolagen runt om i världen mängder av olika spelvarianter på Allsvenskan. Väljer du att lägga ett säsongsbaserat spel kan du t.ex. tippa på vilket lag som vinner Allsvenskan, vem som gör flest mål och vinner skytteligan eller vilket av dom olika Stockholmslagen som tar flest poäng. Utöver säsongsbaserade spel så har du även möjlighet till att spela på specifika matcher i Allsvenskan. Spelbolagen erbjuder ett brett urval av olika speltyper och du kan idag tippa på allt från vilket lag som får flest hörnor, hur många mål det blir i matchen eller vem som gör första målet. Besöker du ett spelbolag under en pågående match så går det alldeles utmärkt att även betta live på matchen.

Scorecast

Om du spelar kombinationsspelet Scorecast kommer du med största sannolikhet bli erbjuden ett högt odds. När du spelar Scorecast är din uppgift att tippa på rätt resultat samt tippa rätt på vilken spelare som gör första (i vissa fall sista) målet. Till exempel att Malmö vinner med 3-2 mot Elfsborg och att Markus Rosenberg gör första målet i matchen.

Båda lagen gör mål (BLGM)

Att spela på att båda lagen gör mål eller ej är ett populärt spel i samband med Allsvenskan. Mycket pga. dom enkla reglerna. BLGM, som det ofta förkortas, innebär att du ska tippa om endast ena laget lyckas näta i matchen eller om båda lagen gör mål.

1X

Att spela på 1X betyder att du spelar på att hemmalaget antingen vinner eller spelar lika, alltså att hemmalaget inte kommer förlora matchen. Att spela 1X kan ge väldigt låga odds om du inte spelar på ett hemmalag som är underdog i matchen.

Fulltidsresultat/Asian Handicap

Det populäraste spelet inom Allsvenskan är att betta på vilket lag som vinner matchen. Du kan då välja på att antingen spela på resultat efter full tid eller Asian Handicap. Att spela på fulltidsresultat är enkelt då det endast väljer mellan tre resultat - hemmavinst, oavgjort eller bortavinst. Asian Handicap kan uppfattas som lite mer komplicerat men så fort du lär dig grunderna kommer du snabbt att förstå hur det fungerar. Huvudsakligen går det till på samma sätt som fulltidsresultat men det skiljer sig på så sätt att lagen får börja matchen med ett handicap. Vill du veta mer om hur Asian Handicap fungerar eller om någon av dom andra speltyperna så rekommenderar vi att du läser speltermer i vår betting guide.

"Gilla" om du älskar Allsvenskan