Spela tillsammans med oss

Andelsspel på Svenska Spel Tillsammans

Bettingstugan är en av Sveriges största och mest framgångsrika andelslag på Svenska Spel Tillsammans. Hos oss kan man köpa andelar till samtliga spelformer på Svenska Spels hyllade poolspel. Vi har samlat några av Sverige bästa tipsters som ger er bra analyser och spelvärde rader. Ta del av mer information om dem här.

Bettingstugans andelsslag

Vi har samlat några av Sveriges vassaste experter vad gäller poolspel och tillsammans bildat ett lag där vi erbjuder andelar i alla poolspel hos Svenska spel:

Andelslag bettingstugan

Tillsammans kommer vi göra allt vi kan för att gå vinnande i längden och på det sättet även sprida glädje och nöje till er som följer våra tips. Vi gör noggranna analyser - ni är med andra ord trygga i våra händer!

Jonas vinster

Två av våra vinster sedan december har kommit på Europatipset genom spelläggare Jonas Weimer som ofta jagar större vinster.

Andelsspel med Bettingstugan

Hos Bettingstugan kan ni spela andelsspel till Svenska Spels pooltips. Detta innebär att du kan spela Stryktipset, Europatipset, Powerplay, Topptipset, High Five och Bomben tillsammans med alla experter på Bettingstugan

🤔 Hur går jag med i Bettingstugans andelslag?

Du kan nu gå med i Bettingstugans ombudslag och bli medlem, vilket ger dig möjligheten att köpa en eller flera andelar till kommande poolspel.

Så går du med i Bettingstugans andelsslag:

 1. Klicka här
 2. Logga in eller skapa konto på Svenska Spel
 3. Välj system som du vill köpa andel/andelar till.

Bettingstugan erbjuder flera olika spelläggare, bland annat kan ni ta del av Anders Limpars och Jonas Weimers Stryktipsförslag.

🏠 Varför ska jag spela med Stugan?

För att vi har rekryterat några av de bästa spelläggarna i Sverige. De lägger alltid ner ett hårt jobb på sina rader och gör analysen som andra inte orkar med. Det märks i våra resultat. Dessutom spelar vi aldrig samma rad två gånger hos Bettingstugan som andra gör, vilket betyder större vinster.

Gå till Bettingstugans andelsslag

⚽️ Andelslag till Stryktipset

Bettingstugan erbjuder andelar till Stryktipset varje helg. Det kommer finnas system i olika storlekar samt från flera spelläggare. Bland annat kan ni köpa andelar från:

Gå till Bettingstugans andelsslag

🏒 Andelslag till Powerplay

Bettingstugan erbjuder andelar till Powerplay för varje omgång. Det kommer finnas system i olika storlekar samt från flera spelläggare. Bland annat kan ni köpa andelar från:

Gå till Bettingstugans andelsslag

💣 Andelslag till Bomben

Bettingstugan erbjuder andelar till Bomben varje helg. Det kommer finnas system i olika storlekar samt från flera spelläggare. Bland annat kan ni köpa andelar från:

Gå till Bettingstugans andelsslag

🎁 Andelslag till Topptipset

Bettingstugan erbjuder andelar till Topptipset varje helg. Det kommer finnas system i olika storlekar samt från flera spelläggare. Bland annat kan ni köpa andelar från:

Gå till Bettingstugans andelsslag

🇪🇺 Andelslag till Europatipset

Bettingstugan erbjuder andelar till Europatipset varje helg. Det kommer finnas system i olika storlekar samt från flera spelläggare. Bland annat kan ni köpa andelar från:

Gå till Bettingstugans andelsslag

🏇 Andelslag till High Five

Bettingstugan erbjuder andelar till High Five varje helg. Det kommer finnas system i olika storlekar samt från flera spelläggare. Bland annat kan ni köpa andelar från:

Gå till Bettingstugans andelsslag

📕Varför Bettingstugans andelar?

Ni ska veta att köper ni andelar av oss på Bettingstugan så har vi lagt ner ett stort jobb och gjort analyser som har matematisk chans på större pengar. Vi ger alltid allt och hoppas att det ska märkas både på raderna och i din plånbok.

Bettingstugans andelsspel

Anders Limpar

Anders Limpar

Den forne VM-bronsmedaljören och Arsenal-legendaren Anders Limpar har under två års tid figurerat på Bettingstugans ”Uppsnack Stryktipset” där han varje vecka delat med sig av sina rader inför kommande omgång. Detta har resulterat i 13 rätt två gånger. Adderar man hans resultat från tiden när han drev en spelbutik har Anders Limpar fått 13 rätt på Stryktipset 18 gånger. Kombinationen av utlandsproffs i över tio år och driva spelbutik rimmar fint, Anders Limpar har koll på allt från tuffa bortamatcher till vart man hittar spelvärde på kupongen.

Limpars Bredsida

15 andelar, 169 kr/st.

Limpars Guldboll

6 andelar, 960 kr/st.

Limpars Leicester

15 andelar, 381 kr/st.

Limpars Bombmatta

10 andelar, 72 kr/st.

Limpars Der Bomber

10 andelar, 192 kr/st.

Limpars Toppstuga

8 andelar, 120 kr/st.

Limpars Måleri AB

20 andelar, 107 kr/st.

Limpars Bredsida

15 andelar, 169 kr/st.

Limpars Guldboll

6 andelar, 960 kr/st.

Limpars Leicester

15 andelar, 381 kr/st.

Jonas Weimer

Jonas Weimer

Fotbollsfantast som älskar att grotta ner sig i statistik och siffror kring lagen. Det tillsammans med magkänsla gör att Jonas oftast har väldigt bra resultat. Jonas Weimer har även betting som sitt yrke vilket gör att han kan lägga mycket tid och maximera vinstmöjligheterna för sina medlemmar. Detta har gett resultat med ensam vinnare och 3.1 miljoner samt 2.7 miljoner där han var en av två som satte Europatipset. Häng med Jonas på vinnartåget - ut i Europa!

Europatipset VIP

🚂 6 andelar, 960 kr/st.

Storstryk av Weimer VIP

🚈 6 andelar, 951 kr/st.3 spik 4 hel 6 halva

Weimers Europatåg

🚅 8 andelar, 1070 kr/st.3 spikar 5 halva 5 hela

Storstryk av Weimer

🥊 13 andelar, 333 kr/st.

Weimers Selection

🏆 4 andelar, 2753 kr/st.2 spik 4 hela 7 halva

Weimers Billiga Jackpot

43 andelar, 199 kr/st5 hela 5 halva 3 spik

Weimers Miljonjakt

10 andelar, 1900 kr/stJag anser att detta system är det optimala för att hitta en stor vinst. Vi kommer spela 3 spikar, 3 halva och 7 hela. Spikar vi in spikarna så kommer en storvinst komma inom kort. Ungefär som när jag vann 3.1 miljoner och 2.7 miljoner för ett år sedan.

SpelTorsten

SpelTorsten

SpelTorsten är en av Sveriges bästa rekare när det kommer till fotboll, dart och UFC. Inträdet som spelläggare hos Bettingstugan har gernererat många fina vinster och mer är att vänta från vår magiker. Ta del av hans andelar tillsammans med oss.

Speltorstens VAR deluxe

10 andelar, 280 kr/st.

Speltorstens värsting

8 andelar, 90 kr/st

Speltorstens stryktipspodden

13 andelar, 329 kr/st

Speltorstens Air Jordan x5

8 andelar, 88 kr/st

Stenberg

Stenberg

Andreas Stenberg har länge varit en av landets bästa tipsters. I december 2022 drog han in 1.9 miljoner för en riktigt billig peng. Efter det har folk insett hur duktig han är och det har även gett honom möjlighet att göra flera andelar och träffa 13 rätt gång på gång! Köp en andel av Stenberg så vet ni att det när som helst kan slå till - Stort!

Stenbergs Fräckis

10 andelar, 113 kr/st

Stenbergs Fräckis

10 andelar, 113 kr/st

JV

Johan Videll JV

Johan Videll är tipstern som levt på spel i flera år. Här kommer det komma andelar till ishockey och fotboll. I och med Johans jobb inom sport och spel har han en fördel mot övriga spelläggare i Sverige som har jobb där man inte kan lägga ner samma tid som JV kan göra.

Vidells 36 krona

16 andelar 36 kr/st

Bosse Petersson

Bosse Petersson

Bosse är noggrann ut i fingerspetsarna och påläst som en professor som forskat i ett område under 50 år. Det här är klass rakt igenom! Häng med Bosse på hans andelar och smäll in nästa storvinst tillsammans med profilen som bjudit oss på så mycket glädje under åren som spelare, tränare och expertkommentator.

Bosse Peterssons stryktips

15 andelar 272 kr/st

Dragskott

Dragskott

Hockeyentusiast som brinner för svensk hockey. Följer SHL, HockeyAllsvenskan och Hockeyettan ingående. Ser väldigt många matcher och har stenkoll på statistikdetaljerna, kryddat med en hel del fingertoppskänsla.

Dragskotts Bomb

20 andelar 48 kr/st.

Dragskotts Powerplay

20 andelar, 48 kr/st.

Dragskotts slagskott

20 andelar, 81 kr/st.

Andreas Höglund

Andreas Höglund

Andreas spel hamnar för det mesta på fotboll & ishockey där den svenska marknaden är favoriten. Spelar sällan på favoritlaget IFK Norrköping, men det har hänt. Något där jag emot gör varje vecka är att jaga 13 rätt på Stryktipset!

Andreas Bomb

50 andelar, 26 kr/st.

Andreas Stubin

50 andelar, 26 kr/st.

Andreas Mellan

50 andelar, 154 kr/st.

Andreas Bomb Mixen

50 andelar, 26 kr/st.

Simon Hagen

Simon Hagen

Simon driver Travstugan och har även en egen Travhäst. Det finns inte ett gruskorn som han inte analyserat när det kommer till trav i Sverige och Frankrike så räkna med klockrena analyser och spel.

Så köper du en andel på Svenska Spel Tillsammans

Att gå med i Bettingstugans ombudslag är enkelt, följ stegen nedan:

 1. Klicka här
 2. Logga in eller skapa konto på Svenska Spel
 3. Välj system som du vill köpa andel/andelar till. 

I Bettingstugans ombudslag finns det flera olika spelläggare och system som du kan köpa andel till. När du är inne på vårt ombudslag kommer du se en lista med spelläggare samt system. Där kan du ta del av storlek på system, andelspris och tidigare resultat. När du valt system kommer du kunna se information om spelläggaren samt motivering till hur han tänker kring den aktuella omgången. Du kan även se en radskiss på hur det aktuella systemet kommer se ut. 

Behöver du skapa ett nytt konto hos Svenska Spel?

Skapa konto hos Svenska Spel

Spela på Sveriges största spelbolag!

För att spela med i vårt ombudslag och kunna ta del av våra spelläggares tips behöver du ett konto hos Svenska Spel. Förutom chansen till fina vinster och mycket nöje stödjer du dessutom Sveriges föreningsliv som får ta del av överskottet hos Svenska Spel. Gå med i Sveriges tryggaste spelbolag tillsammans med oss.


Bettingstugan nominerade och vinnare till årets ombud

Årets ombud 2022 Svenska Spel

Bettingstugan och Direkten Ryd nominerade till årets digitala ombud

5 maj 2022

Vi är glada och stolta över att ha tagit del av nomineringen som årets bästa digitala ombud i Sverige. Av över 5000 ombud hos Svenska Spel har kommittén utsett Bettingstugan ... Läs mer

Andelsspel Svenska Spel

Vinnare av årets digitala ombud

9 maj 2022

Bettingstugan och Direkten Ryds väljs fram till årets digitala ombud av Svenska Spel. I kamp med flera tusen ombud i Sverige är vi bäst! Tack till alla som följer med vår resa mot ... Läs mer

Varför ska du spela Tillsammans med Bettingstugan?

Det finns flera faktorer som talar för att Spela Tillsammans med Bettingstugan. Främst för att du ökar din chans till vinst för en billigare peng än när du spelar själv då du kommer kunna ta del av ett dyrare system. Att spela tillsammans (och förhoppningsvis vinna tillsammans) är ytterligare en anledning som många spelare värderar högt. Dels för att du kan fira vinsterna med andra men även för att du kan använda dig av en expertis som du själv inte sitter på. 

Weimers vinst på Europatipset

Bettingstugans expert Jonas Weimer ensam med 13 rätt vilket gav varje andelssököpare 520 000:-

Vi är alltid förberedda med noggranna analyser

Bettingstugans spelläggare och experter är noggrant utvalda och har som krav att inför varje poolspel förbereda sig på bästa sätt. Detta innebär att spelläggarna läser på inför varje omgång och tar reda på värdefull information kring det aktuella pooltipset.

Se vår presentation med en av våra spelläggare här:

Spelläggare hos Bettingstugan

Bettingstugan har valt ut spelläggare som är experter inom främst fotboll och ishockey där vissa är handplockade på grund av sina fina resultat. Majoriteten av dessa experter jobbar även som Tipsters på Bettingstugan och har under en längre tid byggt upp ett förtroende till läsare tack vare bra resultat samt övertygande texter. 

Andelsspel Poolspel Svenska Spel

Varje spelläggare är unik och använder sig av olika strategier för att skapa sitt system. Är du intresserad av att köpa andel från Bettingstugans ombudslag kan du alltså välja vilken filosofi som du vill gå efter. Du kommer snabbt märka att systemen skiljer sig beroende på vilken spelläggare som du köper andel hos. En del av spelläggarna fokuserar främst på spelvärde medan andra går mycket på säkra matcher och lägger till nån skräll. Alla har dock samma mål - att vinna i längden

  Andelsspel Svenska Spel

  Fördelen med andelsspel är möjligheten att dela på kostnaderna och i och med detta skapa sig möjligheter till fler hel- och halvgarderingar, vilket ökar din chans till vinst.

  Andelsspel Stryktipset - Spela Tillsammans

  Spela Tillsammans på Stryktipset fokuserar på 13 olika fotbollsmatcher från den engelska fotbollen men ibland även de svenska ligorna. Som spelare finns sen valmöjligheterna 1, X, 2. Där ettan betyder att man tippar på vinst för hemmalaget, kryss i sin tur står för att matchen slutar lika och tvåan står för bortalagsvinst. Det går att kombinera så att du till exempel i en match spelar 1,X om du tror att matchen kommer sluta med hemmalag vinst eller ett oavgjort resultat. Denna spelform kallas för halvgardering, sen finns det även något som kallas för helgardering som betyder att du som spelare spelar på 1,X och 2, här kan du alltså inte förlora. Vad som är viktigt att tänka på är att systemet blir hela tiden dyrare när du väljer fler alternativ (1,X,2) och det är där andelsspel kommer in i bilden.

  Uppsnack Stryktipset kommer ut varje vecka i Bettingstugans Youtube-kanal! Ofta med kända gäster så som Bosse Petersson och Anders Limpar.

  Andelsspel Europatipset - Spela Tillsammans

  I stora drag är Stryktipset och Europatipset väldigt lika varandra, båda två går ut på att tippa rätt resultat i 13 matcher, båda använder sig av 1 (hemmalagsvinst), X (oavgjort resultat), eller 2 (bortalagsvinst). Den största skillnaden är att när Stryktipset riktar in sig på engelsk och svensk fotboll, så är Europatipset bredare i sitt urval och tillåter matcher från de stora ligorna i hela Europa att vara med.

  Andelsspel Topptipset - Spela Tillsammans

  Topptipset är väldigt likt Stryk- och Europatipset, principen med 1,X,2 är densamma och matcherna som väljs ut av Svenska Spel är baserade på de första åtta matcherna i Europatipset och Stryktipet. En av de stora skillnaden är alltså det bara rör sig om åtta matcher i topptipset. En annan stor skillnad är att det i Topptipsset finns möjlighet att välja kostnad per rad(1, 2, 5, eller 10 kr), vilket gör att din utdelning kommer att multipliceras med kostnaden per rad. Självklart blir även kostnaden på systemet mycket högre om du väljer 10 kr per rad istället för 1 kr per rad. Vill man ha chansen att vinna mycket på Topptipset så är det till fördel att också satsa mycket. Alltså är det en utmärkt plattform att spela andelsspel på och dela upp kostnaderna mellan flera olika spelare.

  Topptipset idag tips

  Andelsspel Powerplay - Spela Tillsammans

  Powerplay är nästintill identiskt med Topptipset men skillnaden är att det rör sig om ishockey istället för fotboll. Även här är det åtta matcher det rör sig om där du ska tippa 1, X eller 2. Även här finns möjligheten att satsa olika mycket i radinsats (1,2,5 eller 10 kr) vilket det likt Topptipset gör att vinsten blir högre om du satsar mer pengar. Med resultatet att systemet som lämnas in kommer att kosta mer, alltså är det utmärkt med andelsspel även när det kommer till Powerplay.

  Är du intresserad av ishockey så erbjuds du möjligheten till att köpa andelar till Powerplay från en av Sveriges största hockeybloggare Dragskott men även våra hockeyexperter i Stugan.

  Andelsspel High Five - Spela Tillsammans

  High Five är det senaste poolspelet från Svenska Spel som drog igång under 2020. High Five är ett skin på den franska spelformen quinté som dagligen omsätter mångmiljonbelopp. Här är det alltså ett specifikt franskt lopp på trav eller galopp som ska prickas in. High five kommer köras varje dag och utdelningarna kommer ske för 3-5 rätt.

  High five svs andel

  Andelsspel Big 9 - Spela Tillsammans med ATG

  Big 9 är ett andelsspel från ATG som lanserades under hösten 2021. Spelformen är likt Stryktipset och Europatipset ett spel där man ska träffa 1X2. Skillnaden är i Big 9 handlar det om nio matcher och man ska även träffa över eller under 2.5 mål i varje match. Det finns även möjlighet att sätta ut ett Wild Card som ger rätt oavsett utgång i matchen. Vinsterna kan bli stora och ATG kan även välja att krydda kupongen med jackpots.

  Big9

  Läs mer om andelsspelet Big 9

  Big 9 ATG

  BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

  Premier League 19 november 2021

  Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer

  Vinster andelsspel

  Du kan se alla våra resultat genom att kliva in på ombudssidan och se lagda spel. Följer ni vår twitter eller är med i vårt andelsgrupp på facebook får du dessutom aviseringar på dels spelvärde omgångar med jackpots men även resultat när vi vinner tillsammans. 

  Ta del av våra vinster och gemenskap på twitter, facebook eller ombudssidans chatt

  När vi vinner kommer du själv få resultatet inne hos Svenska Spel och pengarna hamnar på ditt konto direkt spelet är rättat och klart av Svenska SpelVill du diskutera vinsterna eller raden rekommenderar vi framförallt ombudssidans chatt eller vår andelsgrupp på facebook

  Spela Tillsammans med andelar hos Svenska Spel

  Svenska Spel har lanserat Spela Tillsammans, sin uppdaterade tjänst till Andelsspel. Detta tillåter dig som kund hos Svenska Spel att starta egna lag och spela tillsammans med dina vänner och bekanta.

  Innan 2019 erbjöd Svenska Spel sina spelare möjligheten att spela Andelsspel för Stryktipset eller något av dom andra poolspelen tillsammans med andra kunder hos Svenska Spel. Denna spelform har varit en enormt uppskattad tjänst hos Svenska Spel pga. många olika anledningar. Framförallt har Andelsspel varit en succé för att det tillåtit kunderna att skapa ett större system för en mindre summa då fler personer är med och delar på kostnaderna, vilket har ökat chanserna till vinst. Vinstsumman har av förklarliga skäl då fördelats upp på dom som varit delaktiga i att betala för kupongen. Utöver det som nämnts ovan så har Svenska Spels kunder även uppskattat andelsspel då man spelar tillsammans med sina vänner eller bekanta. 

  Spela Tillsammans - Svenska Spels nya version av Andelsspel

  Den 1:a april 2019 lanserade Svenska Spel sin uppdaterade variant av Andelsspel - Spela Tillsammans. Spela Tillsammans fungerar nästintill på samma sätt som Andelsspel men skiljer sig i vissa avseenden. Ambitionen från Svenska Spel har givetvis varit att förbättra spelformatet för sina kunder. I denna text kommer vi både belysa hur Spela Tillsammans fungerar samt vilka förändringar Svenska Spel har gjort från Andelsspel. 

  Stryktipset video Limpar Folkesson

  Uppsnack Stryktipset kommer varje vecka på vår youtube-kanal

  Kom igång med Spela Tillsammans

  För att använda Svenska Spels spelform Spela Tillsammans kommer du behöver du ta dig igenom följande steg.

  Spela tillsammans svenska spel
  1

  Logga in eller skapa ett konto

  För att kunna sätta igång med Spela Tillsammans behöver du skapa ett konto hos Svenska Spel. När du gjort det så klickar du in på sektionen "Spela Tillsammans", det gör du genom klicka på den trestreckade menyfliken längst upp till vänster för att sedan välja "Spela Tillsammans"

  Spela tillsammans svenska spel
  2

  Starta ett lag

  Nästa steg blir att skapa ett starta ett lag. Du blir därefter tilldelad en länk som du bjuder in personerna som ska vara med i laget. Personen som skapar laget blir tilldelad rollen

  Spela tillsammans svenska spel
  3

  Välj poolspel

  Därefter väljer du att "Förbereda ett nytt spel". I dagsläget erbjuder Svenska Spel endast "Spela Tillsammans" till Stryktipset, Europatipset, Powerplay, Topptipset och High Five.

  Spela tillsammans svenska spel
  4

  Bestäm regler

  När du valt vilket poolspel du ska spela, bestämmer du vad varje medlem ska lägga för en andel. Du kan skriva en kort beskrivning av spelet, addera en skiss på hur raden ska komma att se ut samt bestämma när spelstopp ska vara. Du kan som senast ha spelstopp 30 minuter innan första matchen på kupongen spelas samt dela ut maximalt 50 andelar.

  Spela tillsammans svenska spel
  5

  Bekräfta dina val

  Om du är nöjd med dina inställningar ovan klickar du i "Klart - Öppna för köp".

  Spela tillsammans svenska spel
  6

  Bekräfta ert spel

  När samtliga medlemmar betalat för sina andelar kan du placera spelet.

  Spela tillsammans svenska spel

  Hur skiljer sig Spela Tillsammans från tidigare Andelsspel?

  Med Svenska Spels nya spelform "Spela Tillsammans" tillkommer en rad olika förbättringar från tidigare andelsspel. 

  • Den person som skapar laget blir tilldelad rollen "Lagkapten" och ansvarar för att administrera laget. Lagkaptenen bjuder in personer som ska vara med. Detta går nu att göra med en länk, vilket ska underlätta. Denna länk fungerar i 14 dagar. Tidigare var personen som skapade andelsspel tvungen att samla in mailadresser vilket kunde uppfattas som tidskrävande och besvärligt. 

  • En "Lagkapten" kan även få hjälp från andra spelare i laget då det nu går att tilldela rollen "Speladmin". Som "Speladmin" kan du både skapa spelet samt göra ändringar för hur raden ska se ut. Däremot kan en "Speladmin" inte hantera andra medlemmar eller avsluta det aktuella laget. 

  • Innan "Spela Tillsammans" kunde det vara 20 stycken personer i ett andelsspel. Numera finns det totalt 50 andelar per lag att sälja. Antalet andelar per person bestäms utefter hur många som är med i laget. Så är det t.ex. endast två stycken med i ditt lag, går det att ha max 25 andelar var. Vinst fördelas ut efter antalet köpta andelar. 

  • Spelstopp för ditt lag går nu att justera utefter hur du själv vill ha det. Du kan välja på följande: 
   - 30 minuter före spelstopp.
   - 60 minuter före spelstopp
   - 2 h före spelstopp
   - 5 h före spelstopp
   - 1 dag före spelstopp
   - 2 dagar före spelstopp

  • Funktionen "Radskiss" finns nu tillgänglig för er som vill komma med förslag på hur den aktuella raden ska se ut. 

  • Externa systemspel är tillgängligt med "Spela Tillsammans". I skrivande stund är det dock en begränsning på 2200 kr per andelsspel. Detta kommer enligt Svenska Spel att justeras inom den närmsta tiden. 

  Vilka spel kan jag spela i Spela Tillsammans?

  I dagsläget är det enbart Stryktipset, Europatipset och Topptipset som är tillgängligt för Spela Tillsammans hos Svenska Spel. Inom kort kommer du som spelare erbjudas mer poolspel att välja på.

  Spela Tillsammans - Vad är ett andelsspel?

  Andelsspel hos Svenska Spel är en spelform där flera spelare delar på kostnaderna i ett större system. Spelformen andelsspel kallas för "Spela Tillsammans" och innebär att en person kan delta i ett starkare och slagkraftigare system jämfört med om denne hade lagt ett spel själv. Den eventuella vinsten delas upp på samma sätt som andelarna betalats in. 

  Det vanligaste är att alla deltagare bidrar med lika mycket till systemet, och sen även delar vinsten lika mellan sig men det går att köpa fler andelar än andra i "Spela Tillsammans". Ytterligare en fördel med andelsspelet "Spela Tillsammans" är det faktum att man spelar med andra personer. Att jobba in 13 rätt på t.ex. Stryktipset tillsammans med andra gör att spelupplevelsen ökar ytterligare!

  Ofta finns det någon form av expert med i bilden, dennes uppgift är att med sin expertiskunskap öka chanserna till att tippa rätt resultat i matcherna som systemet består av. Ett tips är att denne person antingen tilldelas rollen "Lagkapten" vilket innebär att den personen då är ledaren i laget. 

  Fördelar med andelsspel - Spela Tillsammans

  • Större vinstchans när man är del av ett större system.
  • Möjligheten att dra nytta av andras kunskap.
  • Mindre kostsamt då man bara betalar för sin del.
  • Gemenskapen, att tillsammans jaga 13 rätt är kul!

  Hur Fungerar andelsspel - Spela Tillsammans?

  I butik

  Att köpa ett andelsspel i en fysisk butik är upplagt så att de ofta väldigt kunniga personerna som jobbar i butiken bygger ett spel som de anser har god chans att få alla rätt på. Ofta rör det sig om system som är av den dyrare karaktären, efter att systemet är ihopsatt har de personer som besöker butiken möjlighet att köpa en eller flera andelar i systemet. Om det sedan skulle bli en vinst på systemet kan de som varit med på en andel komma tillbaka till butiken och hämta ut sin vinst.

  Online

  Att köpa ett andelsspel online är upplagt på det sättet att man skapar ett konto på Svenska Spel, sen skapar man antingen ett lag via "Spela Tillsammans" eller blir inbjuden till ett lag. Via hemsidan betalar alla som ska vara med sedan in sin andel, har man sen turen att vinna så kommer din del av vinsten också komma in på ditt konto du skickat in din andel ifrån.

  Andelsspel svenska spel Spela Tillsammans

  Andelsspel för ATG

  ATG Tillsammans

  ATG Tillsammans är ATG:s egen hemsida för andelsspel. Här kan vem som helst skapa sitt eget “lag” och sedan bjuda in sina vänner, där de  tillsammans kan bygga och lämna in system. Ett annat alternativ är är att spela via “kampanjlag” där vem som helst får delta, dessa är skapade av en utomstående ofta lite större organisation.

  Ett exempel skulle kunna vara att Bettingstugans experter skapar ett “kampanjlag” där alla som vill får delta. För tillfället erbjuder inte Svenska Spel andelsspel på samma sätt som ATG Tillsammans gör, men om detta skulle bli aktuellt i framtiden kan du vara säker på att vi kommer erbjuda även det. Under tiden använder vi oss av ett liknande koncept i våran facebookgrupp som kallas för bolagsspel. Ett alternativ till dessa två är de “fysiska ombudens lag” som betyder att ATG/trav- butiker, vilka ofta har kunnig personal skapar lag som går att köpa andelar i. Till skillnad från till exempel Stryktipset och Europatipset som är tjänster som riktar in sig mot fotboll så rör sig ATG om trav där det handlar om att förutse vilken häst som först springer över mållinjen.   

  ATG Tillsammans

  ATG Big 9

  I oktober 2021 startade ATG sin nya satsning på fotboll och andelsspel vilket de döpte till Big 9. Big 9 är ett poolspel likt Stryktipset men med endast 9 matcher och med skillnaden att man även ska tipsa över/under i matcherna. Utdelningarna blir allt som oftast väldigt fina då det är svårt att förutse både 1X2 samt målproduktion. Detta är dock något som vårt andelslag är experter på. Även här levererar vi speltips i form av pooltipsanalyser, andelar och spelförslag.

  Andelsspel till Big 9

  Vill man spela tillsammans på Big 9 genom andelsspel är det via Travstugan som man kan köpa andelar. Vi på Bettingstugan har flera experter som kommer med kuponger man kan köpa in sig i. Bland annat:

  Köp en andel till någon av dessa spelläggare här

  I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
  Åldergräns 18 år.
  Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se