Oddset Bomben Tips » Allt om Oddset Bomben & Gratis Tips
  • Hem
  • Oddset Bomben

Oddset Bomben

Gratis Oddset Bomben speltips från våra experter och Bettingstugans community

Oddset Bomben Rgb 54

Om Oddset Bomben

I Oddset Bomben ska du förutse det exakta slutresultatet i det antalet ishockey och fotbollsmatcher som Svenska Spel väljer ut inför varje omgång. Vanligtvis brukar det vara 4 matcher som du ska gissa slutresultatet på men det förekommer även fler och färre matcher beroende på omgång. Oddset Bomben lanserades av Svenska Spel 2001 och har sedan dess blivit populärt av många spelare pga. dom höga oddsen som erbjuds. Prickar du in samtliga rätt på dom utvalda matcherna har du en god möjlighet till ett högt vinstbelopp.

Oddset Bomben tips från Bettingstugan

För att lyckas vinna på Bomben krävs både skicklighet och tur. Ishockey och fotbollsmatcher är sällan förutsägbara och att tippa antal mål för två lag i en match är ännu svårare. Bomben går endast att spela på hos Svenska Spel och hos Svenska Spel finns det en hel del användbar statistik att ta del av innan du placerar din kupong. Det finns många faktorer att väga in och nedanför tipsar vi om några faktorer att kolla upp innan spel på bomben.

  • Form
  • Odds
  • Hemma/bortastatistik
  • Tidigare möten mellan lagen
  • Skador
  • Målsnitt (Hemma/borta, inbördes, senaste matcher)
  • Skottstatistik

Vi på Bettingstugan ger inte alltid speltips för en specifik Bomben-kupong. Däremot ger vi speltips dagligen kring ishockey och fotboll för både enskilda matcher och spelformer som Topptipset och Powerplay hos Svenska Spel. Hos Bettingstugan kan du hitta inspiration för din Bomben-kupong och om du är osäker kring en match eller hur något fungerar kan du alltid hitta svaren i vår Facebook-grupp.

Spela Oddset Bomben

För att spela Oddset Bomben behöver du besöka ett spelombud eller Svenska Spels hemsida. När du skaffat dig en kupong kommer du se att du har tre alternativ på den aktuella omgången av Oddset Bomben; Bomben 1, Bomben 2 och Bomben 3. Dessa tre alternativ skiljer sig från varandra då dom erbjuder olika matcher och sporter att spela på. När du bestämt om du vill spela på Bomben 1, Bomben 2 eller Bomben 3 så kryssar du i så många mål du tror det blir i dom utvalda matcherna. Slutligen bestämmer du vad din radinsats ska vara. En rad kostar minst 1 kr men du kan även välja att ha en radinsats på 2 kr, 5 kr eller 10 kr.

Oddset Bomben - Öka din chans till vinst

Är du beredd att betala ett högre pris på din kupong så har du goda möjligheter att öka din chans till att vinna på Oddset Bomben. Du kan nämligen spela flera rader vilket resulterar i  att din procentuella chans till vinst blir bättre. Antalet rader innefattar antalet resultat som du väljer att spela.  Svenska Spel har ett väldigt enkelt system när det kommer till att räkna ut beloppet du ska betala. Din radinsats (1 kr, 2 kr, 5 kr eller 10 kr) multipliceras med antalet rader du välja att spela.

Exempel:

Du bestämmer dig för att tippa på att hemmalaget gör 1, 2 eller 4 mål och att bortalaget gör 1 mål. Ditt spel innehåller då 3 rader då du tippar att matchen antingen slutar 1-1, 2-1 eller 4-1. Om du då har bestämt att din insats ska vara 1 kr så kommer din kostnad bli 3 kr. Väljer du en radinsats på 2 kr kommer din kupong kosta 6 kr.

I exemplet ovan har du enbart valt att gardera 1 av dom 4 matcherna. Om du vill tippa fler gardera din kupong i mer än en av matcherna bör du ha i åtanke att ditt pris ökar ytterligare. Vi använder oss av samma exempel som innan men att adderar ytterligare resultat i dom andra matcherna.

Radinsats = 1 kr

Match 1. Hemmalaget: 1, 2 och 4 mål. Bortalaget: 1 mål = 3 möjliga resultat

Match 2. Hemmalaget: 2 och 3 mål. Bortalaget: 2 och 3 mål = 4

Match 3. Hemmalaget: 1 mål. Bortalaget: 1 och 2 mål = 2

Match 4. Hemmalaget: 3 och 4 mål. Bortalaget: 0 och 1 mål =4

Din kupong kommer nu att kosta 96 kr då din radinsats är 1 kr och innefatta 96 rader. Väljer du att din radinsats ska vara 5 kr så kommer du få betala 480 kr. För att ta reda på din möjliga vinst kan du multiplicera ditt slutgiltiga odds med din radinsats. Detta betyder alltså att ju högre radinsats du bestämmer dig att ha desto högre vinstsumma kommer du att få.

Oddset Bomben - Xperten

Vill du vara med och spela Oddset Bomben men har svårt att bestämma vad du ska tippa så kan du få hjälp att skapa din kupong. Snabbspelet Xperten erbjuder dig att utforma kupongen åt dig. Det enda du behöver göra är att bestämma hur många rader du vill spela och hur stor din insats ska vara. 10 stycken experter hjälper dig därefter att skapa en färdig kupong åt dig.

Oddset Bomben - Löpande Odds

I Oddset Bomben är oddsen löpande. Det betyder att samtliga spelare kommer att få identiska odds om dom väljer att spela ett likadant resultat i en match. Oddsen kan komma att skilja sig från dag till dag men Svenska Spel kommer i samband med spelstopp sätta ett fast odds för dom olika resultaten i matchen.

Oddset Bomben - Rätta ditt spel

När matcherna för Oddset Bomben är färdigspelade behöver du rätta din kupong. Du kan då antingen gå in på Svenska Spels hemsida och läsa av den korrekta resultatraden eller använda dig av någon av dom andra resultatsidorna som finns på internet. En av dom mest klassiska sätten att rätta din kupong på är att använda sig av Text-TV. Om du vill se ditt resultat på Oddset Bomben knappar du in SVTs Text-TV sida 560 eller 561.

Oddset Bomben » Resultat och utdelning

Det roligaste med att spela Oddset Bomben hos Svenska Spel är att följa resultaten och följa sin eventuella utdelning live. Enklast att göra detta är via Svenska Spels app eller hemsida där resultaten, din kupong och utdelningen uppdateras under matcherna. Här kan du också se resultat för tidigare Bomben omgångar oavsett om du har spelat eller inte. Har du spelat en kupong klickar du dig in på "Mina spel" och vill du endast kolla tidigare omgångar klickar du dig in på "Resultat". Det går även bra att följa resultat och utdelning på bomben hos SVT Text-TV på sidan 560-561.

Utdelning Oddset Bomben

Bomben går förvisso att spela tillsammans med andra via andelssystem. Men det är inget poolspel där utdelningen baseras på hur många som har prickat rätt på raden. Utdelningen bestäms helt enkelt genom din insats multiplicerat med oddset för utfallet vilket kan variera väldigt mycket beroende på hur skrällbetonad din rad är. 

Största vinsterna på Bomben

Här kommer de högsta oddsen som har prickats under Bombens historia på Svenska Spel. Som ni ser kan Bomben ge stora utdelningar även vid en liten insats om man är skicklig och har lite tur.

1. 4/11 2011
Bollnäs – Sandviken 3-1
Edsbyn – Vänersborg 8-3
Västerås SK – Villa-Lidköping 9-4
Odds: 2 660 634

2. 3/12 2011
Frölunda - Växjö 2-6
Linköping - HV71 0-3
Luleå - Djurgården 4-4
Odds: 2 579 859

3. 30/11 2006
Luleå - Linköping 2-3
Malmö - Brynäs 1-1
MoDo - Timrå 8-1
Odds: 2 043 523

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100