• Hem
 • Oddset Bomben
Spela tillsammans med oss

Bomben

Bomben är ett poolspel från Svenska Spel där det handlar om att pricka in rätt resultat i tre eller fyra matcher i några av de mest populära sporterna. Våra experter ger gratis spelförslag för Bomben, tips samt sina kuponger man kan köpa in sig i via vår ombudssida hos Svenska Spel Tillsammans.

Tips & Analys till Bomben

SpelstoppTipsterTitelSystemPoolspel
30 nov.
18:59
Bomben » Torsdag 30/11
System: 1296 rader Poolspel: Bomben
26 sep.
18:59
Bomben » Tisdag 26/9
System: 864 rader Poolspel: Bomben
21 sep.
18:59
Bomben » Torsdag 21/9
System: 972 rader Poolspel: Bomben

Bomben hos Bettingstugan

Svenska Spel erbjuder varje dag Bomben, ett poolspel där du ska tippa hur många mål det blir i tre till fyra matcher. Bettingstugan har skrivit en text om hur spelformen fungerar samt hur man gör för att delta i Bettingstugans ombudslag.

🤷‍♂️Hur spelar jag Bomben med Bettingstugan?

Bettingstugan erbjuder system till samtliga poolspel hos Svenska Spel. För att köpa andelar till Bomben - Gå med i vårt Ombudslag.

👨‍🏫 Hur fungerar Bomben?

Bomben går ut på att tippa slutresultatet av dom matcher som Svenska Spel väljer ut. Vanligtvis är det två till fyra matcher att tippa på. Du markerar dina val genom att fylla i hur många mål lagen på kupongen gör i sina matcher.

Du kan välja hur många tecken du vill ha på din kupong. Ditt pris kommer dock att öka om du använder dig av mer än ett tecken per match.

🖊 Vart jag kan rätta mitt resultat för Bomben?

För att hitta rätt resultat för Bomben hos Svenska Spel gör enligt följande:

 1. Klicka här
 2. Tryck på fliken längst upp till vänster på Svenska Spels hemsida.
 3. Välj “Resultat”.
 4. Välj därefter det datum på ditt valda poolspel.

💁‍♂️ Vad ska man tänka på när man spelar Bomben?

 • Gör din läxa - Ta del av statistik & form
 • Reducera system
 • Ta hjälp av spelexperter
 • Jämför odds mot strecken
 • Snåla inte på tecken

💰 Vad kostar det att spela Bomben?

Din radinsats (1 kr, 2 kr, 5 kr eller 10 kr) multipliceras med antalet rader du välja att spela hos Svenska Spel

💯 Vilka är Bettingstugans experter för Bomben?

Bettingstugans expert för Bomben är följande:

Bomben

Bomben lanserades av Svenska Spel 2001 och har sedan dess blivit populärt av många spelare pga. dom höga oddsen som erbjuds. Prickar du in samtliga rätt på dom utvalda matcherna har du en god möjlighet till ett högt vinstbelopp. Ytterligare en anledning till att Oddset Bomben blivit en populär spelform hos Svenska Spel är att du som spelare kan placera en kupong för en billig peng.

Oddset Bomben Rgb 54

I Oddset Bomben ska du förutse det exakta slutresultatet i det antalet ishockey, bandy, innebandy eller fotbollsmatcher som Svenska Spel väljer ut inför varje omgång.

📅 Så spelar du Bomben idag

Bomben finns tillgänglig för spelare hos Svenska Spel varje dag och vanligtvis brukar Svenska Spel välja ut fyra matcher som du ska gissa slutresultatet på men det förekommer även fler och färre matcher beroende på omgång.

Ta del av den aktuella omgången av Oddset Bomben

En förklaring till dom höga utdelningarna på Bomben är svårighetsgraden till att pricka rätt. Att tippa rätt resultat i matcherna på kupongen är inte helt enkelt, detta kan du t.ex. se på hur höga oddsen är om du enbart spelar på en match hos ditt spelbolag.

Alla rätt på Bomben!

För att din kupong ska rättas som vinst krävs det att du får alla rätt på Bomben. Bomben skiljer sig alltså från andra poolspel hos Svenska Spel. Spelar du Stryktipset eller Europatipset kan du t.ex. få en vinst om du har ett, två eller tre fel på kupongen. På Bomben är kraven högre så se till att gör läxan när du spelar Bomben.

💣 Kom igång och spela Oddset Bomben

För att spela Bomben behöver du besöka vårt spelombud för att hitta någon andel eller besöka Svenska Spels hemsida och göra ett eget spel. När du går in på bomben kommer du i vissa fall se att du har tre alternativ på den aktuella omgången av Oddset Bomben. Det kan exempelvis stå:

 • Bomben 1
 • Bomben 2
 • Bomben 3

Dessa tre alternativ skiljer sig från varandra då dom erbjuder olika matcher och sporter att spela på.

När du bestämt om du vill spela på Bomben 1, Bomben 2 eller Bomben 3 så kryssar du i så många mål du tror det blir i dom utvalda matcherna. Slutligen bestämmer du vad din radinsats ska vara. En rad kostar minst 1 kr men du kan även välja att ha en radinsats på 2 kr, 5 kr eller 10 kr.

✍️ Bomben - tips från Bettingstugan

För att lyckas vinna på Bomben krävs både skicklighet och tur. Ishockey och fotbollsmatcher är t.ex. sällan förutsägbara och att tippa antal mål för två lag i en match är ännu svårare. Bomben går endast att spela på hos Svenska Spel och hos Svenska Spel finns det en hel del användbar statistik att ta del av innan du placerar din kupong. Det finns många faktorer att väga in och nedanför tipsar vi om några faktorer att kolla upp innan spel på bomben.

 • Form
 • Odds
 • Hemma/bortastatistik
 • Tidigare möten mellan lagen
 • Skador
 • Målsnitt (Hemma/borta, inbördes, senaste matcher)
 • Skottstatistik
Bomben Tips Resultat Förslag
Speltips hos Bettingstugan pa Facebook

Gå med i vår Facebookgrupp och diskutera matcherna på Bomben!

Förslag till Bomben från Bettingstugan

Vi på Bettingstugan ger inte alltid speltips för en specifik Bomben-kupong utan enbart när det är Jackpot eller är extrapengar och rullpott. Håll utkik på vår förstasida samt högst upp på denna sida för att se om det finns någon analys till dagens Bomben.

Om du inte finner tips till den aktuella kupongen för Bomben så kan vi rekommendera er att se om vi har andra tips på Bettingstugan på matcherna som finns på kupongen. I våra speltips finner ni nämligen alltid nödvändig information kring matcherna och som i så fall kan ge dig kunskap kring hur matcherna kan komma att sluta.

Vi erbjuder analyser och tips till varje omgång av Topptipset och Powerplay, vilket ger dig chansen att läsa på om matcherna på kupongen för Bomben.

Vi kan även rekommendera er att läsa våra analyser av Topptipset och Powerplay. Vi erbjuder analyser och tips till varje omgång av Topptipset och Powerplay, vilket ger dig chansen att läsa på om matcherna på kupongen för Bomben.

Hos Bettingstugan kan du hitta inspiration för din Bomben-kupong och om du är osäker kring en match eller hur något fungerar kan du alltid hitta svaren i vår Facebook-grupp. I vår Facebook-grupp kan du ta del av speltips, tävlingar eller olika erbjudanden!

📕 Andelsspel på Bomben med Bettingstugan

Det som har gjort att poolspelen hos Svenska Spel blivit så oerhört populära är möjligheten att spela tillsammans och Bomben är inget undantag. Det finns många fördelar med att spela Bomben tillsammans med kompisar, kollegor eller spelexperter och förutom att det blir roligare så ökar det chanserna till vinst. Med fler personer inblandade har ni råd med en större rad och en större rad innebär större chans till vinst.

Bettingstugans spelläggare satsar hårt på Bomben när det är omgångar med fint spelvärde

Hos Bettingstugan har vi satt ihop några av Sveriges bästa spelläggare när det kommer till ombudsspel. Varje vecka ger vi dig analyserade system att ta del av i alla olika prisklasser till de olika systemen. Bomben spelar vi inte varje omgång utan satsar järnet när det är jackpots eller extrapengar insatta. Här finns något för alla och förhoppningsvis delas nästa storvinst tillsammans med dig.

Andelsspel Poolspel Svenska Spel

💰 Oddset Bomben - Öka din chans till vinst

Är du beredd att betala ett högre pris på din kupong så har du goda möjligheter att öka din chans till att vinna på Oddset Bomben. Du kan nämligen spela flera rader vilket resulterar i att din procentuella chans till vinst blir bättre. Detta innebär att du spelar ett system för Bomben. 

Antalet rader innefattar antalet resultat som du väljer att spela. Svenska Spel har ett väldigt enkelt system när det kommer till att räkna ut beloppet du ska betala. Din radinsats (1 kr, 2 kr, 5 kr eller 10 kr) multipliceras med antalet rader du välja att spela.

Att spela system på Oddset Bomben kommer alltså innebära att du kommer få betala ett högre pris än om du enbart tippar på ett tecken. Däremot så ökar din chans till vinst. Det blir därför en avvägning för dig som spelare huruvida du ska betala en högre summa och öka din chans på vinst eller om du ska spela för en mindre peng men ha sämre sannolikhet till vinst. 

Exempel:

Du bestämmer dig för att tippa på att hemmalaget gör 1, 2 eller 4 mål och att bortalaget gör 1 mål. Ditt spel innehåller då 3 rader då du tippar att matchen antingen slutar 1-1, 2-1 eller 4-1. Om du då har bestämt att din insats ska vara 1 kr så kommer din kostnad bli 3 kr. Väljer du en radinsats på 2 kr kommer din kupong kosta 6 kr.

I exemplet ovan har du enbart valt att gardera 1 av dom 4 matcherna. Om du vill tippa fler gardera din kupong i mer än en av matcherna bör du ha i åtanke att ditt pris ökar ytterligare. Vi använder oss av samma exempel som innan men att adderar ytterligare resultat i dom andra matcherna.

Radinsats = 1 kr

 • Match 1. Hemmalaget: 1, 2 och 4 mål. Bortalaget: 1 mål = 3 möjliga resultat
 • Match 2. Hemmalaget: 2 och 3 mål. Bortalaget: 2 och 3 mål = 4
 • Match 3. Hemmalaget: 1 mål. Bortalaget: 1 och 2 mål = 2
 • Match 4. Hemmalaget: 3 och 4 mål. Bortalaget: 0 och 1 mål =4

Din kupong kommer nu att kosta 96 kr då din radinsats är 1 kr och innefatta 96 rader. Väljer du att din radinsats ska vara 5 kr så kommer du få betala 480 kr. För att ta reda på din möjliga vinst kan du multiplicera ditt slutgiltiga odds med din radinsats. Detta betyder alltså att ju högre radinsats du bestämmer dig att ha desto högre vinstsumma kommer du att få.

👨‍🎓 Rätta ditt spel på Oddset Bomben!

När matcherna för Oddset Bomben är färdigspelade behöver du rätta din kupong. Enklaste sättet är att gå in på Svenska Spels hemsida och läsa av den korrekta resultatraden

För att hitta rätt resultat för just ditt spel gör enligt följande:

 1. Klicka här
 2. Tryck på fliken längst upp till vänster på Svenska Spels hemsida.
 3. Välj “Resultat”.
 4. Klicka på det poolspel du vill ha resultat från.
 5. Välj därefter det datum på ditt valda poolspel.
Bomben Resultat Svenska Spel

📖 Resultat hos Bomben

Det roligaste med att spela Oddset Bomben hos Svenska Spel är att följa resultaten och följa sin eventuella utdelning live. Enklast att göra detta är via

Svenska Spels hemsida där resultaten, din kupong och utdelningen uppdateras under matcherna. 

Här kan du också se resultat för tidigare Bombenomgångar oavsett om du har spelat eller inte. Har du spelat en kupong klickar du dig in på "Mina spel" och vill du endast kolla tidigare omgångar klickar du dig in på "Resultat". Det går även bra att följa resultat och utdelning på bomben hos SVT Text-TV på sidan 560-561.

Största vinsterna på Bomben

Här kommer de högsta oddsen som har prickats under Bombens historia på Svenska Spel. Som ni ser kan Bomben ge stora utdelningar även vid en liten insats om man är skicklig och har lite tur.

1. 4/11 2011
Bollnäs – Sandviken 3-1
Edsbyn – Vänersborg 8-3
Västerås SK – Villa-Lidköping 9-4
Odds: 2 660 634

2. 3/12 2011
Frölunda - Växjö 2-6
Linköping - HV71 0-3
Luleå - Djurgården 4-4
Odds: 2 579 859

3. 30/11 2006
Luleå - Linköping 2-3
Malmö - Brynäs 1-1
MoDo - Timrå 8-1
Odds: 2 043 523

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Utdelning på Bomben

Bomben går förvisso att spela tillsammans med andra via andelssystem. Men det är inget poolspel där utdelningen baseras på hur många som har prickat rätt på raden. Utdelningen bestäms helt enkelt genom din insats multiplicerat med oddset för utfallet vilket kan variera väldigt mycket beroende på hur skrällbetonad din rad är.

Utdelningen på Bomben är inte lika stor som på Stryktipset eller Europatipset men det går absolut att vinna en fin hacka om man hittar skrällarna. Svenska Spel ser även till att lägga in extrapengar på Bomben eller en rullpott. Något som ökar utdelningen på Bomben ytterligare. 

❗️Oddset Bomben - Bra att veta!

Oddset Bomben - Xperten

Vill du vara med och spela Oddset Bomben men har svårt att bestämma vad du ska tippa så kan du få hjälp att skapa din kupong. Snabbspelet Bomben Xperten erbjuder dig att utforma kupongen åt dig. Det enda du behöver göra är att bestämma hur många rader du vill spela och hur stor din insats ska vara. Det är då 10 stycken experter som hjälper dig att skapa en färdig kupong åt dig.

Så gör du för att spela Bomben Xperten:

 1. Klicka här.
 2. Tryck på fliken längst upp till höger.
 3. Klicka på Xperten
 4. Välj därefter antal rader som du vill spela.
 5. Betala!

Oddset Bomben - Löpande Odds

I Oddset Bomben är oddsen löpande. Det betyder att samtliga spelare kommer att få identiska odds om dom väljer att spela ett likadant resultat i en match. Oddsen kan komma att skilja sig från dag till dag men Svenska Spel kommer i samband med spelstopp sätta ett fast odds för dom olika resultaten i matchen.

Oddset Bomben - Spelstopp

När du spelar Bomben hos Svenska Spel så har du en deadline att förhålla dig till. Du måste placera din kupong på Bomben en minut innan den första matchen startar. När du placerat ditt spel på Bomben så har du en minut att annullera ditt spel. Så skulle du placera fel spel eller ändra dig, agera fort!

🎁 Svenska Spel stödjer svenska föreningar

Det finns fler orsaker till att spela hos Svenska Spel är att de stödjer svenska föreningar där framförallt ungdomsidrotter står i fokus. Spelar du via Svenska Spel har du alltså inte bara chans att vinna egn pengar utan du stödjer även sociala aktiviter för Svensk idrott.