• Hem
 • Betalningsmetoder & konto

Spelbolag med Swish

Så fungerar Swish som betalningsmetod hos dom olika spelbolagen.

Om Swish

Betaltjänsten Swish har tagit över betalningsmarknaden i Sverige på alla olika plan. Nu har tjänsten även nått spelbolagen och majoriteten av spelbolag erbjuder nu Swish som betaltjänst. I denna text förklarar vi hur Swish fungerar samt förklarar fördelar och nackdelar med att använda Swish hos spelbolag.

Spelbolag med Swish

Betaltjänsten Swish var till en början endast tillgängligt hos Svenska Spel och ATG, då Swish endast är tillgängligt för svenska kunder och för att det inte fanns några andra spelbolag som hade licens i Sverige. Men när den nya spellagen trädde i kraft vid årskiftet av 2018 till 2019 så öppnades möjligheten upp för licensierade spelbolag erbjuda den enormt uppskattade tjänsten Swish. Majoriteten av spelbolag som har licens i Sverige erbjuder nu alla sina kunder möjligheten att sätta in pengar med hjälp av Swish. 

Den snabbaste insättningsmetoden på marknaden.

Att allt fler spelbolag erbjuder Swish innebär att spelbolagen sänker sin transaktionskostnad. Även spelare gynnas av det faktum att många av spelbolagen erbjuder Swish då det är den snabbaste insättningsmetoden på marknaden.

Spelbolag med Swish

 1. 100% upp till 2500 SEK
  + 150 SEK Gratisspel

 2. 100% upp till 2000 SEK

 3. 200% upp till 2000 SEK

 4. 100% upp till 1000 SEK
  + 400 SEK Gratisspel

 5. 100% upp till 2500 SEK
  + 100 SEK Gratisspel

 6. 100 SEK GRATIS Utan omsättningskrav!

Spelbolagens insättningsgräns med Swish

Ska man använda Swish hos någon av dom spelbolagen ovan så gäller det att man är medveten om dom olika insättningsgränserna. Idag kan du som mest Swisha för 15 000 kr, du kan dock be om att få göra ett undantag och då få göra en swishbetalning upp till 150 000 kr. Då krävs det dock att du skickar in en ansökan. Spelbolagen nedan har följande insättningsgräns: 

Så bettar du med Swish

Som tidigare nämnt så är Swish den snabbaste betalningsmetoden på marknaden. Innan Swish fanns som tjänst hos spelbolagen så var Trustly den funktion som erbjöd snabbast inbetalningar. Trustly är fortfarande en mycket bra tjänst och något vi på Bettingstugan rekommenderar. Fördelen med Swish är dock att du endast behöver verifiera din insättning med ditt Bank-ID. 

Alla ni som redan använder er av Swish behöver endast göra följande för att sätta in pengar på ditt spelkonto.

 1. Logga in på spelbolaget du använder. 
 2. Gå till “insättning” och välj på Swish-ikonen.
 3. Skriv in ditt telefonnummer, bestäm sedan hur mycket du vill sätta in. 
 4. Se till att sätta igång din Swish-app och godkänn insättning med ditt Bank-ID.
 5. Pengarna ska nu finnas på ditt spelkonto.

Nedan har vi förklarat för er som ännu inte har Swish eller lärt er att hantera betaltjänsten.

Vad är Swish?

Enkelt förklarat är Swish en mobil betaltjänst som erbjuder snabba och säkra betalningar både för privatpersoner och företag. Enkelt är precis vad Swish är, skriv in det telefonnummer du vill swisha pengar till på appen och signera via BankID och din betalning sker på direkten. Tjänsten egna slogan är “Betala enklare”. Swish lanserades år 2012 genom ett samarbete mellan Sveriges sex största banker. Tjänsten finns tillgänglig för alla som har en mobil med IOS, Android eller Windows. Nedanför listar vi de banker som gör använder sig av Swish.

 • Danske Bank
 • Länsförsäkringar
 • Nordea
 • SEB
 • Sparbanken
 • Handelsbanken
 • Swedbank

Hur fungerar Swish?

För den som av någon anledning lyckats missa betaltjänsten Swish intåg på den svenska marknaden ska vi förklara snabbt hur tjänsten fungerar. Först och främst krävs det att du har en tillräckligt modern mobil som kan använda sig utav Swish. Det som sedan krävs är att du laddar ner Swish-appen och skapar dig ett konto. Sedan är det fritt fram att betala med Swish, genom att skriva in det telefonnummer du vill skicka pengar till och signera via BankID skickas pengarna på bara någon sekund.

 1. Ladda ned Swish-appen från App Store, Google Play eller Windows Store
 2. Anslut ditt bankkonto till Swish och aktivera appen
 3. Klart! Börja Swisha.

FAQ Swish

Fördelar med Swish hos spelbolag?

Den helt klart största fördelen med att använda Swish jämfört med andra betalningsmetoder är smidigheten. Swish är en väldigt simpel app och det enda som krävs för en överföring är att du skriver in telefonnummer samt summa och signerar betalningen via BankID.

Är Swish säkert?

Ja Swish är en väldigt säker betalningsmetod. Swish är precis lika säker som vanliga banköverföringar med skillnaden att det går snabbare.

Tar Swish avgifter?

Swish tar inga avgifter och det kostar inget att ladda ner eller använda Swish.

Hur lång tid tar betalningar med Swish?

Det som har gjort Swish till den vanligaste betalmetoden idag är just att betalningarna sker blixtsnabbt. Svaret på frågan är alltså att betalningarna går väldigt snabbt och pengarna brukar finnas på mottagarens konto inom några sekunder efter bekräftad transaktion.

Har Swish någon kundtjänst?

Först och främst kan vi rekommendera FAQ på Swish hemsida som svara på de flesta vanliga frågorna. Om du mot förmodan inte skulle hitta svaret där kan du kontakta Swish via sociala medier. Swish har ingen mail eller telefonnummer men om du skriver till Swish på exempelvis Facebook får du ofta svar inom en timme (08.00-20.00 vardagar). Annars får du vända dig till din bank för övriga frågor.