ATG » Få Sveriges Bästa ATG Bonus → aug. 2019 (Unik Bonus)

ATG recension:

ATG

ATG ranking

Bonuserbjudande
0/10
Spelutbud
5/10
Mobilupplevelse
9/10
Betalningsmetoder
5/10
Spelupplevelse
7/10
Support
7/10
Helhetsbetyg
7/10

Om ATG

ATG som står för Aktiebolaget Trav och Galopp är ett av nordens största spelbolag och i Sverige har ATG 18.2% av den totala marknaden, tvåa efter Svenska Spel. ATG ägs av trav och galoppsporten så med det sagt finns det inga privata vinstintressen hos spelbolaget. Hela överskottet som ATG tjänar går tillbaka till hästsporten. ATG har funnits ända sedan 1974 och har genom populära spelformer som V75 och Harryboy blivit ett gigantiskt spelbolag.

Det ska också sägas att ATG länge haft ensamrätt med att erbjuda spel på hästar i Sverige, något som kommer att ändras i.o.m det nya licenssystemet som startar den 1:a januari 2019. ATG har över 2000 ombud runt om i landet och har sedan 2015 även en modern hemsida som är snabb och väldigt användarvänlig.

  • Erbjudit spel på hästar sedan 1974
  • Sveriges näst största spelbolag efter Svenska Spel
  • Hela överskottet går tillbaka till hästsporten

ATG recension

För alla som gillar spel på hästar är ATG det självklara valet. Med populära spelformer som V75, V64 och Harry Boy kan inget spelbolag mäta sig med ATG gällande spel på trav. Även om ATG’s monopol för spel på hästar i Sverige kommer att upphöra vid årsskiftet är det ATG som kommer att vara den givna plattformen för oss svenskar. ATG har fått en hel del kritik genom åren men har samtidigt visat att man lyssnar på sina kunder och försöker hänga med i utveckling i den väldigt fartfyllda spelbranschen. Med en ny snabb och fräsch hemsida samt en ny smidig app finns det ingen anledning att inte spela hos ATG.

Eftersom att andra spelbolag kommer få möjlighet att erbjuda spel på svenskt trav from 2019 kommer det även att ske förändringar hos ATG. Spelbolaget har slutit ett samarbete med Kambi och Evolution Gaming vilket innebär att ATG kommer att erbjuda både sportsbetting och online casino nästa år. Spännande tider minst sagt, men för dig som vill spela på svensk hästsport är och kommer ATG förbli det självklara valet.

  • Ny hemsida och mobilapp
  • Kolla på trav dygnet runt i ATG Live på hemsidan
  • Det självklara valet för dig som vill spela på trav och galopp i Sverige

Spela på trav hos ATG

Även om ATG för tillfället endast erbjuder endast erbjuder spel på trav och galopp finns det mängder av spelmöjligheter hos spelbolaget. Rättare sagt finns det över 20 olika spelformer på över 20 000 lopp varje år. Med 36 tävlingsarenor och över 2000 ombud är ATG det bästa alternativet för dig som vill spela på trav.

Det viktigaste är dock att du som kund kan känna dig trygg när du spelar hos ATG och vet att dina pengar går tillbaka till sporten och inte till ett skatteparadis på Malta. Nedanför listar vi de mest populära spelformerna för spel på trav hos ATG.

V75

ATGs överlägset största och mest populära spelform är V75. Spelformen V75 är ett poolspel där du ska hitta sju vinnarhästar i sju olika lopp och där prissumman kan var vara gigantiskt för den som lyckas hitta skrällarna. V75 startar klockan 16:20 varje lördag men ibland körs det även extra V75-omgångar på andra veckodagar. V75 är även en social spelform som du kan spela tillsammans med dina vänner för ett större system och större chans att vinna miljoner. Den högsta vinsten på V75 är 67,3 miljoner kronor som vanns på Axevalla år 2010.

V64

Spelformen V64 är precis som V75 ett poolspel med skillnaden att du ska tippa vinnaren i sex olika lopp istället för sju som på V75. Prissumman och jackpottarna för V64 brukar inte vara lika stora som för V75 men däremot kan du spela V64 alla vardagskvällar förutom onsdagar.

V86

Precis som V75 och V64 är V86 ett poolspel där du ska hitta vinnarhästen i åtta olika lopp. Vinstpotten delas mellan alla som får 8,7 och sex rätt på sin kupong. V86 spelas endast på onsdagar då V64 inte går av och loppen går av på de fyra olika banorna Solvalla, Åby, Jägersro och Bergsåker.

Vinnare

Att spela på vinnare är den enklaste spelformen hos ATG och precis som namnet tyder på ska du betta på vilken häst som vinner i ett enskilt lopp. Som kund hos ATG kan du spela på vinnare i samtliga lopp och vinsten blir din insats x oddset på hästen.

Plats

Att spela på plats innebär att du bettar på att en häst kommer bland de tre bästa i loppet. Precis som Vinnare kan du spela på platsodds i samtliga lopp. Oddsen för platsodds är självklart sämre än vinnarodds eftersom det räcker med att din häst slutar topp-3 i loppet. Vinsten blir din insats x oddset.

Dagens Dubbel

I dagens dubbel ska du tippa vinnarhästen i två olika lopp och är en vanlig spelform att ha som sidospel under exempelvis V75 eller V64. Dagens dubbel kan ge en riktigt fin vinst om du lyckas hitta två skrällar och vinsten blir din insats x oddset på häst A x oddset på häst B.

Tvilling

I spelformen Tvilling gäller det att hitta vilka hästar som kommer etta och tvåa i ett enskilt lopp. Det spelar ingen roll vilken av din häst som kommer etta eller tvåa bara du lyckas hitta de två vinnande hästarna i loppet.

Trio

Spelformen Trio liknar Tvilling med skillnaden att du ska hitta de tre bästa hästarna i ett enskilt lopp. Du ska alltså lyckas tippa rätt vilken häst som kommer etta,tvåa och trea i rätt ordning vilket såklart är väldigt svårt men som också kan ge fin utdelning om du hittar någon skräll. Du kan spela på Trio i samtliga lopp hos ATG.

Harry Boy

Sist men inte minst måste vi nämna ATGs succé Harry Boy som har blivit ett väldigt starkt varumärke för spelbolaget. Harry Boy är ett färdigt spelsystem för poolspel vilket innebär att du inte behöver göra grovjobbet själv. Tråkigt tycker vissa men ibland kan det vara lönsamt om din tid inte räcker till. Den största vinsten som har vunnits genom Harry Boy är 20,6 miljoner kronor. Med andra ord ska Harry inte underskattas...

ATG App

ATG har sedan våren 2016 erbjudit sina kunder möjligheten att spela på trav via ATG:s app. Det enda kravet du som spelare har är att äga en smartphone. Så länge som du har en smartphone (Android eller iPhone) så kan du ladda ner ATG:s app via App Store eller via atg.se. Fördelen med att använda sig av ATG:s app är många men framförallt att du ges möjligheten att på smidigt sätt navigera på ATG:s hemsida och placera spel.

I ATG:s app har du tillgång till kontofunktioner, livesändningar, resultat och spelbara startlistor.

Förutom att ATG:s app tillåter dig att på enkelt använda dig av deras tjänst så får du även möjlighet till att se videoklipp på avgjorda lopp samt andra intressanta klipp för traventusiaster. Självklart går det även att ta del av resultat med hjälp av ATG:s app.

ATG mobil app

ATG Ombud

ATG ombud finns på tusentals ställen i Sverige, bara i Stockholm hittar du över 100 ombud som du kan spela trav hos. Ett ATG ombud kan vara allt från en bensinstation till en spelbutik, så det finns minst sagt goda möjligheter för dig att spela trav och umgås med andra traventusiaster.

Att besöka ett travombud beskrivs ofta som en speciell känsla då du får möjlighet att varje vardag- och helgdag diskutera trav med andra travälskare, ett spelombud är nämligen ofta en plats där många som spelar på trav samlas.

Om du är ute efter att hitta ditt närmaste ATG ombud så är vårt tips Google. Knappa in ett specifikt ATG ombud som du söker eller skriv in staden du befinner dig samt "ATG ombud" så bör du få upp flera alternativ.

Vill du bli ATG ombud? Besök atg.se/ombud för fylla i din ansökan.

ATG Resultat

Enklast att hitta resultat på trav i Sverige är att gå in på ATGs hemsida och klicka dig in på “Rätta” som finns i huvudmenyn längst upp bredvid “Spela”. Här kan du hitta samtliga resultat i travlopp både från Sverige och utomlands och resultaten ligger kvar i flera månader. Har du placerat ett spel hos ATG som du vill rätta så kommer det att automatiskt att rättas och visas på hemsidan.

Har du placerat ett spel hos ett ombud till ATG och är osäker om du vunnit eller inte kan du enkelt gå till ombudet och be de kolla din kupong och säkerställa din eventuella vinst eller förlust.

ATG Play

ATG Play är en kostnadsfri tjänst som ger dig möjligheten att i efterhand se om trav- och galopplopp från V75, V86, V64, V65, V4, DD och LD. Denna tjänst lanserades 2013 och är idag en enormt uppskattad funktion bland travälskarna, vilket inte är så konstigt då du nu kan se trav smidigt via mobil, surfplatta och dator. ATG brukar släppa dessa klipp på ATG Play drygt 15 minuter efter målgång av lopp.

Förutom att visa tidigare lopp på ATG Play så har du även möjligheten att se TV4-program, tipsprogram som Björnkollen och Vass eller kass och serier som Hans G på vinnarturné.

ATG Tillsammans

ATG Tillsammans tillåter dig att spela med vänner, familj och kollegor på ett enkelt och smidigt sätt. Det fungerar nämligen så att du skapar ett andelsspel och bjuder in dom som du vill ha med i ditt "lag". Det som är så bra med ATG Tillsammans är att du slipper alla bekymmer med att samla in pengar då varje person som ska vara med i ditt lag, betalar för sig.

ATG Tillsammans ger dig möjligheten att spela större system för mindre peng och därmed öka din chans för vinst. Besök ATG.se och undersök vilket system som passar dig!

Skriv en recension om ATG