Bästa spelbolagen för fotboll » Allt om fotboll & betting

Bästa spelbolagen för fotboll

Hitta dom bästa spelbolagen för Allsvenskan, Serie A & La Liga

Bästa spelbolagen för fotboll

Det finns många kriterier och faktorer som spelar roll för att ett spelbolag ska klassas som bäst på fotboll. Vi har jämfört de olika spelbolagens styrkor respektive svagheter för odds på fotboll och har tagit fram de bästa spelbolagen för fotboll. Bland annat har vi gått igenom vilka spelbolag som erbjuder bäst odds, utbud, liveodds och kampanjer. Efter många om och men har vi kommit fram till vilka spelbolag som är bäst för spel på fotboll. Dessa tre spelbolag håller en hög standard på samtliga kriterier och klassas därför som de bästa spelbolagen för fotboll.

 1. Bet365
 2. Unibet
 3. Betfair

1. Bet365

Världens största bettingsajt Bet365 är ett komplett spelbolag för dig som gillar spel på fotboll. Spelbolaget uppfyller alla krav för att vara ett komplett spelbolag. Det som gör att Bet365 sticker ut från mängden är spelbolagets överlägset största utbud för odds på fotboll. Här kan du spela på matcher och ligor du inte visste existerade. 

Besök Bet635

2. Unibet

Unibet är ett spelbolag som passar svenska kunder extra bra. Unibet erbjuder alltid odds som matchar marknadens högsta och erbjuder odds långt ner i det svenska seriesystemet. Tillsammans med en grym hemsida och en bra liveodds avdelning gör att Unibet är ett perfekt spelbolag för dig som gillar fotboll. Att Unibet är bäst i branschen på kampanjer och tävlingar gör det hela inte sämre.

Besök Unibet

3. Betfair

Betfair är det bäst lämpade spelbolaget för dig som gillar att spela på de stora ligorna som Premier League, La Liga och Champions League. Här hittar du alltid odds som få andra spelbolag kan jämföra sig med. Betfair har dessutom en så kallad spelbörs där du kan spela mot andra spelare istället för mot spelbolaget. Betfair är helt enkelt ett optimalt spelbolag för dig som gillar odds på fotboll, oavsett om du spelar innan matchstart eller live.

Besök Betfair

Bästa spelbolag för fotboll betting

Bästa spelbolag för fotboll

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Ingen välkomstbonus

 2. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 3. 100% upp till 2000 SEK

 4. 100% upp till 1000 SEK

 5. 100% upp till 1000 SEK

 6. 100% upp till 1000 SEK

 7. Upp till 1000 SEK i Gratisspel

 8. 100% upp till 3000 SEK

  18+ år - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 16 Okt 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Bäst odds på fotboll

 1. Betfair
 2. Bethard

1. Betfair

Betfair tillhör den absoluta toppen gällande odds på fotboll. Ofta hittar du marknadens bästa odds på Betfair. Det som gör att Betfair kan erbjuda så pass höga odds beror på spelbolagets spelbörs. På spelbörsen spelar du mot andra spelare istället för mot spelbolaget. Det innebär att Betfair inte behöver oroa sig för att förlora några pengar, istället tar spelbolaget en mindre avgift för alla vinster.

På de stora ligorna är Betfair som bäst och då kan få spelbolag matcha Betfairs odds. På mindre ligor med låg omsättning är Betfair inte lika optimalt.

 • Spela mot andra spelare och sätt egna odds på Betfairs spelbörs
 • Marknadens högsta odds på de största fotbollsligorna

Besök Betfair

2. Bethard

På kort tid har Bethard lyckats etablera sig på spelbolagsmarknaden och är idag ansett som ett av dom bästa spelbolagen för svenska spelare. Detta är mycket imponerande då Bethard grundades så sent som 2014. Det finns flera olika förklaringar till varför Bethard har lyckats bli så bra men dom främsta anledningarna är för att spelbolaget verkligen lyckats med att erbjuda en snygg design, erbjuda rätt typ av produkter samt grymma odds. Så ska du betta på fotboll kan vi verkligen rekommendera Bethard som spelbolag. 

 • Hög utdelningsprocent
 • Odds på fotbollsmatcher i flertalet ligor

Besök Bethard

Bäst odds för fotboll

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Ingen välkomstbonus

 2. 100% upp till 1000 SEK

Störst utbud på fotboll

 1. Bet365
 2. William Hill

1. Bet365

Utbudet hos Bet365 är en klass för sig, oavsett om du vill spela på U19 matcher i Argentina eller damfotboll i Vietnam så hittar du odds hos Bet365. Hittar du inte odds för en match hos Bet365 finns den troligen inte på något annat spelbolag heller. Det extraordinära utbudet finns tillgängligt både innan match och live hos Bet365.

Bet365 har även ett väldigt stort utbud av spelalternativ för enskilda matcher. Du kan bland annat spela halvleksspel, Asian Handicap, nästa hörna, målskyttar och mycket mer.

 • Störst utbud både pregame och live på fotboll
 • Flest spelalternativ för fotbollsmatcher

Besök Bet365

2. William Hill

William Hill har sedan starten 1934 varit ledande inom betting på fotboll. Till en början var det mest fokus på brittisk fotboll men idag erbjuder William Hill odds på fotboll över hela världen. Storbritannien är fortfarande området där William Hill är bäst på. Du kan hitta odds på matcher långt ner i seriesystemet för England, Skottland och Irland.

Utbudet för odds på fotboll hos William Hill är i toppklass. William Hill erbjuder också mängder med olika spelalternativ för varje fotbollsmatch. Ofta kan du hitta runt 150 olika spelalternativ för varje match i exempelvis Premier League.

 • Störst utbud på fotbollsodds i Storbritannien
 • Hundratals spelalternativ för enskilda fotbollsmatcher

Besök William Hill

Störst utbud av fotboll

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. Upp till 1000 SEK i Gratisspel

Livebetting fotboll

 1. Betsson
 2. ComeOn

Betsson

Betsson har med sin nya oddssida för mobilen etablerat sig som ett av de bästa spelbolagen för livebetting. Förutom att ha ett stort sortiment av livematcher kan du hos Betsson placera ett livebet otroligt smidigt. Den lättnavigerade hemsidan som fungerar lika bra från mobilen som dator får högt betyg.

Betssons avdelning för livebetting har egentligen allt som krävs för att vara komplett. Få spelbolag kan utmana Betsson inom livebetting. Stort utbud, bra odds, direktsända matcher, snabba placeringar av spel. Mer än så går det inte att begära från ett spelbolag.

 • Ny oddssida för mobilen - placera ett livebet snabbare än någonsin
 • Komplett sektion för livebetting - Stort utbud, livestreaming och höga odds

Besök Betsson

ComeOn

ComeOn är lite av en outsider gällande livebetting. Har man missat ComeOns stora satsning på liveodds är det något man bör kika på. Här erbjuds ett stort utbud av fotbollsmatcher dygnet runt från hela världen. Liveodds sektionen är väldigt lättnavigerad med bland annat en översiktsfunktion och en sökfunktion.

ComeOn har också en unik funktion för livebetting som gör att du kan betta på händelser under nästa minut i en fotbollsmatch. Du kan spela på om det ska bli ett mål, hörna, inkast, frispark etc. för varje minut.

 • Liveodds avdelning med odds på fotbollsmatcher dygnet runt
 • Spela på händelser för nästa minut i en fotbollsmatch

Besök ComeOn

Bästa livebetting fotboll

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 1000 SEK

 2. 200% upp till 1000 SEK

Livestreaming fotboll

 1. Unibet
 2. Bet365

Unibet

Unibet har valt att satsa stort på livestreaming på fotboll. Det enda som krävs att du skapar ett konto och gör en mindre insats så kan du se fotboll från Europas största ligor helt gratis. Unibet har en egen avdelning kallad Unibet-TV där du hittar en tablå över kommande fotbollsmatcher som kommer att direktsändas.

Unibet sänder matcher från Europas största fotbollsligor. Oavsett om du vill använda streamingtjänsten i spelsyfte eller för att följa ditt favoritlag utan dyra tv-bolags kostnader är Unibet-TV det perfekta valet.

 • Direktsänder fotbollsmatcher från Europas största fotbollsligor
 • Tablå för att se vilka kommande fotbollsmatcher som sänds på Unibet-TV

Besök Unibet

Bet365

Gigantiska Bet365 behöver knappast någon närmare presentation. Men ifall du har missat att Bet365 direktsänder tusentals fotbollsmatcher varje år är det något att uppmärksamma.

Hos Bet365 kan du följa fotbollsmatcher i direktsändning på alla olika nivåer. Ta dig från en toppmatch i Serie A till en division 3 match i Ryssland på bara några knapptryck.

 • Direktsänder tusentals fotbollsmatcher varje år
 • Livestreamingtjänst som enkelt kan kombineras med livespel

Besök Bet365

Bästa livestreaming för fotboll

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 2000 SEK

 2. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Odds på svensk fotboll

 1. NordicBet
 2. Bethard

NordicBet

NordicBet har utan konkurrens störst utbud för odds på svensk fotboll. Hos NordicBet kan du spela på fotbollsmatcher långt ner i det svenska seriesystemet. Ända ner till division fem föra att vara exakt.

Förutom ett utbud som sträcker sig långt ner i det svenska seriesystemet har NordicBet odds på svensk fotboll som ofta matchar marknadens högsta.

 • Störst utbud för spel på svensk fotboll
 • Matchar ofta marknadens högsta odds på svensk fotboll

Besök NordicBet

Bethard

Bethard har verkligen snabbt etablerat sig som ett av marknadens bästa spelbolag för odds på fotboll. Inte minst på svensk fotboll och Allsvenskan där Bethard har en återbetalning på smått otroliga 99%. Med den återbetalningsprocenten är det få spelbolag som kan utmana Bethards odds.

Förutom de grymma oddsen hos Bethard sträcker sig spelbolaget långt ner i det svenska seriesystem. Du kan bland annat spela på svenska division 3 matcher hos Bethard.

 • Återbetalningsprocent på otroliga 99% för odds på Allsvenskan
 • Odds på fotbollsmatcher långt ner i det svenska seriesystemet

Besök Bethard

Odds på svensk fotboll

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 1000 SEK

 2. 100% upp till 1000 SEK

Bäst kampanjer för fotboll

Samtliga spelbolag som nämnts ovan uppdaterar frekvent med kampanjer riktade mot fotboll. Undantag Pinnacle som har slopat kampanjer för att istället satsa fullt ut på erbjuda bäst odds. Vilket spelbolag som erbjuder de bästa kampanjerna är svårt att säga. Det varierar och spelbolag som Bet365 erbjuder de bästa kampanjerna för Europeisk fotboll. Medans de svenska spelbolagen Unibet, Betsson och NordicBet riktar mer in sig på kampanjer för svensk fotboll.

Ett enkelt sätt att hålla reda på vilka kampanjer för fotboll som finns tillgängliga är att följa spelbolagen på sociala medier. Ett annat ännu enklare sätt är att kika in vår kampanjavdelning där vi samlar alla spelbolags aktiva kampanjer som finns tillgängliga.

Kampanjer för fotboll

Riskfritt spel för 250 kr på Napoli - Juventus

Serie A 24 januari 2020

Toppmatch i Serie A då Napoli får besök av serieledarna Juventus. Hos Betfair Exchange kan alla nya kunder ta del av ett gratisspel för 250kr. Nedan kan ni ta del av instruktioner ... Läs mer

Riskfritt spel i Wolverhampton - Liverpool!

Premier League 22 januari 2020

Wolverhampton står inför en tuff uppgift. Match mot obesegrade Liverpool! Bänka dig med ett riskfritt spel värt 250 kronor till matchen via Betfair Exchanges kampanj. Läs mer