Bästa spelbolagen med Live Stream » Se direktsänd sport via Livestream

Bäst spelbolag för livestreaming

Bettingstugan levererar dom bästa spelbolagen för livestreaming

Bästa spelbolagen för live streaming

Fler och fler spelbolag har börjat live streama sport på sina hemsidor. Det gör att du som spelare lättare kan ta rätt beslut när du livebettar om du samtidigt kollar på matchen. Att du dessutom slipper betala dyra kostnader för streamingtjänsten gör det ännu bättre.

Vissa spelbolag är dock bättre än andra gällande live streaming av sport. Vi har gått igenom de spelbolag som erbjuder livestreaming och efter olika kriterier rankat vilka tre spelbolag som är absolut bäst.

 1. Bet365
 2. Unibet
 3. NordicBet

Bet365

Världens största bettingsajt Bet365 måste också rankas som det bästa spelbolaget för live streaming. Bet365 erbjuder sina kunder möjligheten att följa tusentals matcher från dom största sporterna och ligorna i världen men även chansen att följa matcher i dom mindre sporterna. Framförallt är Bet365 ledande med sin live stream inom fotbollen och du kan idag t.ex. livestreama fotbollsmatcher från FA-cupen, La Liga, Bundesliga, Serie A eller Ligue 1.

Besök Bet365

Unibet

Det svenska spelbolaget Unibet får också högt betyg gällande sin livestreamingtjänst. Är du kund hos Unibet har du möjlighet att t.ex. följa världstoppen i tennis på ATP touren, hockeymatcher i NHL, matcher i UFC/MMA eller flertalet matcher i fotbollsligor som MLS, La Liga, Eredivisie, Bundesliga.

Besök Unibet

NordicBet

Sist men inte minst måste NordicBet klassas som ett av de bästa spelbolagen för live streaming på sport. NordicBet har nyligen lanserat en ny oddssida för mobilen där du b.la kan se direktsänd sport i hög kvalite. NordicBet är framförallt perfekt lämpad för svenska kunder eftersom spelbolaget livesänder hockeyligorna SHL och CHL som NordicBet är huvudsponsor för. Utöver hockey så kan du även följa flertalet toppligor i fotboll som Bundesliga, La Liga, Ligue 1 men även matcher från t.ex. Turkiet, Danmark och ligor i Sydamerika. Andra sporter som går att live streama hos Nordicbet är exempelvis handboll, basket och volleyboll.

Besök NordicBet

Bästa spelbolag för livestreaming

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. 100% upp till 2000 SEK

 3. 100% upp till 1000 SEK

 4. 100% upp till 500 SEK

 5. 100% upp till 3000 SEK

  18+ år - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 16 Okt 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 6. 100% upp till 1000 SEK

Bästa spelbolagen för live streaming på fotboll

 1. LeoVegas
 2. Bethard

LeoVegas

Så sent som i Maj 2017 började Leo Vegas med att att erbjuda live streaming till sina kunder och idag kan du som registrerad kund streama upp till 15 olika fotbollsevenemang. Bland annat kan du följa UEFA Champions League & Europa League kvalen, internationella träningsmatcher och mästerskapet African Cup of Nations.

Besök LeoVegas

Bethard

Bethard har snabbt etablerat sig som att vara ett av de främsta spelbolagen för live streaming på fotboll. Bland annat kommer spelbolaget sända samtliga matcher från Bundesliga kommande säsong efter att inget svenskt TV-bolag valt att köpa rättigheterna. Bethard är en av få platser du kan följa Bundesliga i direktsändning. Bethard sänder också fotbollsmatcher från Copa del Rey, Swiss Super League, landskamper etc.

Besök Bethard

Bäst livestreaming för fotboll

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 3000 SEK

  18+ år - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 16 Okt 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 2. 100% upp till 1000 SEK

Bästa spelbolagen för live streaming på tennis

 1. Unibet
 2. Bet365

Unibet

Som vi nämnde ovan är Unibet ett av de främsta spelbolagen för live streaming på alla kategorier. Tennis är inget undantag och Unibet direktsänder mängder med tennismatcher varje dag. Som kund hos Unibet kan du följa både Grand Slam turneringar och matcher på Challenger touren live. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto och ha en mindre summa på saldot.

Besök Unibet

Bet365

Även om Bet365 är bland de bästa spelbolagen för live streaming för de flesta sporterna är tennis verkligen deras grej. Bet365 live sänder tennismatcher på alla olika nivåer, dam och herr, singel och dubbel, Grand Slam och Challenger. Nästan allt finns att se hos Bet365 om du registrerar ett konto. Bet365 är perfekt för dig som gillar att kolla på tennis samtidigt som du livebettar.

Besök Bet365

Bästa livestreaming för tennis

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 2000 SEK

 2. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bästa spelbolagen för live streaming på ishockey

 1. NordicBet
 2. Betsson

NordicBet

NordicBet är överlägsna gällande live streaming på hockey. Eftersom spelbolaget är huvudsponsor till bland annat SHL och CHL är NordicBet det enda spelbolaget som har möjlighet att sända dessa turneringar. Om du endast letar efter ett spelbolag för att titta på ishockey är NordicBet det självklara valet.

Besök NordicBet

Betsson

Betsson har en bit kvar för att kunna mäta sig med sitt systerbolag NordicBet. Men Betsson är definitivt ett av de bästa spelbolagen för live streaming på hockey. Framförallt kan du genom Betssons nya mobila oddssida följa en av världens bästa hockeyliga KHL direkt från mobilen. Betsson har också en smidig tablå som hjälper dig att hålla koll på vilka matcher som livesänds både nu och i framtiden.

Besök Betsson

Bästa livestreaming för ishockey

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 1000 SEK

 2. 100% upp till 1000 SEK

Livestreaming FAQ

Vad är live streaming?

Live streaming är en webbaserad tv-tjänst där du kan se matcher och tävlingar live, helt gratis med din dator, mobil eller surfplatta. Att följa en match live samtidigt som du tippar på en match är ett perfekt sätt att förhöja upplevelsen med betting ytterligare samt att ge dig ett övertag gentemot spelbolagen. Följ en match med hjälp av en live stream och visa dina kunskaper inom sporten genom att förutspå vilket lag som gör nästa mål eller skapar nästa hörna. Förutom att live streaming hjälper dig att förbättra din chans till att bli en vinnare på betting så ges du även en ypperlig möjlighet till att se en match live, utan någon kostnad.

Hur livestreamar jag en match?

Spelbolagen erbjuder dig idag alltså möjligheten att se matcher och tävlingar från tusentals events direkt från deras hemsida. Du kan t.ex. live streama fotboll från några av dom allra bästa ligorna i Europa eller följa en live stream i en hockeymatch från NHL eller CHL. Denna funktion är utmärkt sätt för spelbolagen att locka över nya kunder och behålla sina gamla medlemmar, men faktum är att även om spelbolagen gör detta för att tjäna pengar, så är även du en stor vinnare när det kommer till live streaming. Oftast behöver du nämligen endast bara ett positivt saldo på ditt konto för att kunna ha åtkomst till live streaming-tjänsten och i utbyte får du alltså flera tusentals matcher som du kan livestreama. Majoriteten av spelbolag har varje vecka en guide som hjälper dig att hålla koll på vilka matcher som går att streama och när dom sänds. Utbudet av sporter och ligor skiljer sig förvisso beroende på vilket spelbolag du besöker så ett tips är att innan du registrerar dig hos någon/några av spelbolagen bör du ta reda på vad varje specifikt spelbolag erbjuder för matcher/tävlingar. Sök efter den sport eller liga som intresserar dig och skapa ett konto därefter.

Vad behöver jag för att se livestream?

För att se en match på live stream krävs det att du är inloggad på spelbolagets hemsida, antingen med en dator, mobil eller surfplatta som har internetuppkoppling. Du kommer även behöva programmet Adobe Flash Player och även i vissa fall Java Script installerat. När du livestreamar en match eller tävling så rekommenderar vi att du har tillgång till 3G eller WIFI-uppkoppling, vilket minskar risken för dålig bildkvalité eller dålig anslutning. Skulle din live stream hacka eller avbrytas under ett event så kan du prova att starta om din stream eller din webbläsare. Kvarstår problemet bör du testa din internetuppkoppling och se efter om den fungerar som den ska. För att du ska undvika komplikationer med din live stream bör hastigheten på din uppkoppling vara högre 1MB. Att ha en brandvägg aktiverad eller någon annan typ av säkerhetsprogram igång kan också leda till att strömningen försämras så om du upplever komplikationer med din live stream kan du alltid prova att stänga av ditt säkerhetsprogram.

Är “live stream” live?

Om du livestreamar ett event så bör du ha i åtanke att matchen/tävlingen har en fördröjning på cirka 5-10 sekunder. Eventet du ser är alltså live men det kommer förekomma en minimal fördröjning på några sekunder. Desto bättre internetuppkoppling du har desto mindre fördröjning kommer din live stream att innehålla. Det är därför viktigt att du har fördröjningen på live stream i beaktande om du livebettar på en match. T.ex. om du följer en fotbollsmatch på en live stream och vill spela på vilket lag som får nästa hörna, så är det viktigt att du är medveten om att du inte kan veta vart på planen bollen är för tillfället.

Live streama en match - Steg för steg

 1. Ta fram din dator, mobil eller surfplatta och se till att du är uppkopplad på internet - Din internetuppkoppling behöver minst vara 1 MB.
 2. Ladda ner spelbolagets App - Om du använder dig av en surfplatta eller mobil rekommenderar vi att du laddar ner spelbolagets app.
 3. Skapa ett konto på något av dom spelbolag som erbjuder live stream - Inte alla spelbolag erbjuder livestream.
 4. Gör en insättning - Ditt saldo behöver vara positivt, alternativt att du har ett levande spel för att du ska kunna livestreama en match.
 5. Ta reda på vilka matcher du kan livestreama - Spelbolagen märker ut matcher som du kan livestreama med en viss symbol.
 6. Välj match - Klicka på den specifika match som du vill live streama.
 7. Installera Adobe Flash Player och Java Script - Om din enhet inte redan har dessa program.