Bettingstugan.se presenterar

En Guide för Betting Online

Bettingstugan har skapat en guide för dig som är intresserad av att lära dig mer om betting online. Här kan du ta del av grunderna inom betting men även guider för hur du ska ta nästa steg för att bli en mer avancerad spelare.

Spelskolan för dig som vill bli bättre på betting

Det finns mängder av olika aspekter att ta hänsyn till för att du ska kunna bli framgångsrik inom betting. Oavsett engagemang eller erfarenhet som spelare inom betting så är huvudmålet detsamma för varje person och det är att vinna pengar. För att ni ska ha en bättre möjlighet till att uppnå era mål har vi skapat en spelskola med inriktning på att belysa och informera er om dom väsentliga delarna inom betting. En viktig ståndpunkt på Bettingstugan.se är att alla typer av spelare är välkomna och vi har därför utvecklat tre olika guider. Med hjälp av våra guider kan du alltså inte bara lära dig dom mest grundläggande principerna utan vi erbjuder er även chansen att läsa om dom mer avancerade delarna inom betting såsom vikten av att slå ett slutodds eller betting baserat på statistik.

En viktig ståndpunkt på Bettingstugan.se är att alla typer av spelare är välkomna och vi har därför utvecklat tre olika guider.

Nybörjarguide

Vår nybörjarguide är framförallt riktad till er som är intresserade av att börja betta men som ännu inte har lärt er grunderna. I denna guide går vi stegvis igenom dom 10 mest väsentligaste delarna inom betting som vi anser att ni bör ha kunskap om. Klicka på länken för att besöka någon av dessa guider:

 1. Varför ska jag spela på odds?
 2. Vad är ett odds?
 3. Spela på olika sporter
 4. Spela på vinnare
 5. Spela på andra spel än vinnare
 6. Vad är ett bra odds?
 7. 10 tips på ökade chanser till vinst
 8. Välj rätt spelbolag
 9. Så fungerar en välkomstbonus
 10. Så går du vidare för att bli en bättre bettare

I denna nybörjarguide kan du även ta del av innebörden av dom olika speltermerna inom betting.

Medelguide

När du kan grunderna inom betting så rekommenderar vi att du läser vår medelguide. I denna guide fokuserar vi på hur en nybörjare inom betting tar sitt spelande till nästa nivå. Lär dig att skapa ett spreadsheet eller hur ROI fungerar.

 1. Bankroll Management
 2. Asian Handicap
 3. Unit System
 4. Så fungerar en betting exchange
 5. Return of investment (ROI)
 6. Betting baserat på statistik
 7. Spreadsheet
 8. Livebetting
 9. Cash-out
 10. Så fungerar Sure Bets

Avancerad guide

Är du en person som spelar kontinuerligt och som känner att du vill utveckla dina kunskaper inom betting ytterligare? Då ska du läsa vår guide för den avancerade spelaren. I den avancerade guiden kan du ta del av olika strategier och system som gör dig till ett proffs inom betting. I vår avancerade guide lär vi dig även vikten att slå slutoddset eller hur du bygger din egen spelmodell.

 1. The Kelly Criterion
 2. Labouchere System
 3. Martingale System
 4. Spelbolag för en avancerad bettare
 5. Hur man bygger sin egen spelmodell
 6. Vikten av att slå slutoddset