Nybörjare

Spela på olika sporter

Intresset kring betting fortsätter att vara stort och spelbolagen jobbar ständigt för att utveckla och maximera upplevelsen för kunderna. Idag erbjuder dom flesta spelbolag möjligheten att spela på matcher/tävlingar från i stort sett alla olika sporter runt om i världen, vilket är en stor anledning till att bettingindustring ständigt växer.

3 Spela Pa Olika Sporter

Spela på olika sporter

Intresset kring betting fortsätter att vara stort och spelbolagen jobbar ständigt för att utveckla och maximera upplevelsen för kunderna. Idag erbjuder dom flesta spelbolag möjligheten att spela på matcher/tävlingar från i stort sett alla olika sporter runt om i världen, vilket är en stor anledning till att bettingindustring ständigt växer. Det kan däremot skilja sig till vilken utsträckning som du erbjuds spel i. Störst utbud av olika typer av spel erbjuds du i dom allra populäraste sporterna såsom fotboll, ishockey, tennis och golf. I fotboll kan du t.ex. spela på matcher från hela världen och i tennis kan du spela på alla stora tävlingar som spelas.

Utbudet i betting för dom mindre sporterna är generellt inte lika brett som i dom populäraste sporterna däremot kommer du säkerligen ändå bli överraskad över hur mycket spelbolagen ändå erbjuder.

Spela på en ny sport

I majoriteten av fall så fokuserar spelare på bettingsidor främst på en eller två sporter. Dom flesta som bettar gör det nämligen på sporter som dom har kunskap inom, vilket är full rimligt. Men hur gör du om du vill börja spela på en ny sport? I detta avsnitt kommer vi skriva 5 viktiga faktorer som du behöver ha i åtanke när du bettar på sporter som du från början inte har kunskap inom.

Regler

En av dom allra viktigaste faktorerna för er som vill betta på en sport som ni inte har full koll på är att ni måste vara påläst när det kommer till regler. Har du inte kunskap inom sportens generella regler så kan ditt spelande bli kostsamt. Vad händer om en spelare i tennis ger upp eller blir skadad? Dessa typ av spelregler måste du ta reda på innan du placerar ett bet på en bettingsida.

Läs på

Förutom att du ska lära dig reglerna för den sport du ska betta på är det även viktigt att du gör ett förarbete på inför den match/tävling som du vill spela på. Läs på om lagen eller spelarna och ta reda på varför oddset ser ut som det gör. Hur ser statistiken ut för dom tävlande och hur är egentligen formen. Ju noggrannare och påläst du är desto större chans har du att vara lyckosam med ditt spelande.

Spela med försiktighet

Även fast du lärt dig spelregler och studerat förutsättningarna inför en match/tävling så rekommenderar vi på Bettingstugan att du till en början spelar med försiktighet. Se till att spela för mindre summor till en början och undvik att betta impulsivt. När du känner dig tillräckligt trygg med sporten som du spelar på så kan du successivt börja öka storleken på dina bets.

Bonus och Kampanjer

Spelbolagen börjar bli allt mer generösa med att dela ut bonusar till nya och gamla kunder vilket givetvis är till din fördel. Att använda olika typer av bonusar och kampanjer i samband med att du spelar på en ny sport är därför ett utmärkt sätt att komma in i spelande med en ny sport.

Spela inte i onödan

Ett vanligt misstag många gör när dom bettar är att dom spelar bara för spelandets skull. Den sport som du vanligtvis spelar på har inga intressanta matcher som du kan tänka dig betta på vilket kan leda till att du letar matcher/tävlingar i sporter som du vanligtvis inte spelar på. Om du ska spela på en ny sport, gör det i så fall för att du är intresserad av sporten och kanske till och med tittar på matchen/tävlingen som du placerar ett spel i. Generellt inom betting är det alltid till din fördel att titta på eventet du följer då det ger dig en fullständig överblick.