Spelbolag med Trustly » Alla bettingsidor som accepterar Trustly 2019

Spelbolag med Trustly

Trustly en av de mest pålitliga betalningsmetoderna som finns hos bettingsidor idag.

Spelbolag som erbjuder Trustly

Rank Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller
1

100% upp till 3000 SEK

Omsättningskrav: 4x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 4x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

2

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma

Lägsta odds: 1.75

Hämta bonus
3

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 8x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
4

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 16x bonussumma

Lägsta odds: 1.70

Hämta bonus
5

100% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma

Lägsta odds: 1.40

Hämta bonus
6

Betting på Esport med Supersnabba uttag

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonus
7

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 8x bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonus
8

Alla spelare hos Redbet har flyttats till William Hill

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonus
9

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 10x bonussumma

Lägsta odds: 1.70

Hämta bonus
10

100% upp till 500 SEK + 50 Freespins

Omsättningskrav: 6x bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonus
11

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 15x bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonus
12

Ett klassiskt spelbolag

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonus
13

500% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 7x bonussumma

Lägsta odds: 2.00

Hämta bonus
14

100% Oddsboost

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
15

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 8x bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonus
16

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 8x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
17

500% upp till 400 SEK + 20 Spins på Jumanji + Biobiljett

Omsättningskrav: 8x bonussumma

Lägsta odds: 2.00

Hämta bonus

Om Trustly

Trustly är ett svenskt bolag som skapar enklare, snabbare och smidigare betalningslösningar på nätet. Bolaget är värt miljarder och har sitt huvudkontor i Stockholm. Trustly är en av de mest pålitliga betalningsmetoderna som finns att välja för både insättningar och uttag hos spelbolag. I princip samtliga spelbolag som riktar sig mot kunder i Sverige erbjuder transaktioner via Trustly och vi på Bettingstugan hittar i princip bara positiva vinklar gällande betalningsmetoden.

Snabba uttag med Trustly

Vad är Trustly?

Trustly är som sagt ett svenskt företag som själva beskriver sig arbeta för en tryggare, enklare och mer kostnadseffektiv metod att betala online. Att göra transaktioner online har länge varit krångligt och väntetiden har vanligtvis varit allt för långt. Att göra betalningar på nätet ska vara lika enkelt som att betala med sedlar i butik och det är något Trustly strävar efter. Med det sagt passar Trustly perfekt som betalningsmetod hos spelbolag online. Prioritet ska självklart vara säkerheten som Trustly prioriterar med sedan ska betalningarna gå så snabbt som möjligt, både gällande insättningar och uttag.

 • Tryggt
 • Enkelt
 • Kostnadseffektivt

Hur fungerar Trustly?

Trustly fungerar enkelt genom transaktioner direkt från ditt bankkonto och du behöver alltså inte skriva in dina kortuppgifter hos spelbolaget. När du väljer betalningsmetoden Trustly hos ett spelbolag klickar du i vilken bank du har samt skriver in ditt personnummer. Bekräfta betalningen via BankID och transaktionen är klar. Det krävs alltså ingen registrering för att använda Trustly utan det enda som krävs är att din bank tillåter betalningar via Trustly. Här är alla svenska banker som tillåter transaktioner via Trustly.

 • Swedbank
 • Nordea
 • Handelsbanken
 • SEB
 • Länsförsäkringar
 • ICA Banken
 • Skandiabanken
 • Danske Bank
 • Forex
 • Sparbanken Syd

Spelbolag med Trustly

Vissa spelbolag tillåter dock endast insättningar via Trustly men inte uttag.

I princip alla spelbolag tillåter både insättningar och uttag via Trustly, iallafall om du spelar hos ett spelbolag registrerat inom EU och som riktar sig mot nordiska kunder. Vissa spelbolag tillåter dock endast insättningar via Trustly men inte uttag. Något som kan vara smart att kolla upp hos spelbolaget om du gärna vill göra uttag via Trustly. Nedanför listar vi några av de största och bästa spelbolagen som tillåter Trustly som betalningsmetod.

Bettingsidor utan registrering med Trustly

En annan sak som gjorts möjligt med Trustly är att kunna registrera sig hos spelbolag på nolltid. Många kallar det “utan registrering”, men vad det innebär är att man registrerar sig via Bank-ID och sedan kan göra insättningar via Trustly. Alltså har man ändå “registrerat sig”, men utan att behöva gå igenom alla steg med email, adress och så vidare.

Detta gör också att uttag blir mycket enklare. Eftersom registreringen och betalningen sker genom Bank-ID har du redan identifierat dig och slipper alltså alla krångliga problem kring identifikation som krävs med andra betalningsmetoder.

Snabba utbetalningar med Trustly

Eftersom du redan är säkert identifierad via Bank-ID när du betalar med Trustly så innebär det också att det går att göra riktigt snabba uttag med Trustly. Många spelbolag lovar idag “uttag på 5 minuter” eller liknande. Vad de då menar är uttag genom Trustly med deras funktion payout express. Självklart varierar tiden, beroende på hur lång tid det tar för Trustly att genomföra transaktionen, vilket inte alltid är 5 minuter. Men så pass nära man kan komma ett omedelbart uttag.

Trustly hos nya spelbolag

Nya spelbolag på svenska marknaden ser i regel till att tillåta Trustly, eftersom det har blivit standardmetoden för svenska spelare när det gäller insättningar. Generellt sett underlättar Trustly för alla spelbolag, därför att överföringen blir väldigt smidig. I framtiden kan vi räkna med att alla nya spelbolag med licens i Sverige kommer att acceptera Trustly som betalningsmetod.

FAQ Trustly

Fördelar med Trustly hos spelbolag?

Fördelarna med att använda Trustly hos spelbolag är många. Men de främsta anledningarna måste vara att betalningar via Trustly hos spelbolag är tryggt, smidigt och kostnadsfritt.

Nackdelar med Trustly hos spelbolag?

Om vi ska hitta något negativt med Trustly är det kundtjänsten hos bolaget. Det brukar aldrig finnas någon anledning att kontakta bolaget men om det skulle uppstå problem är det endast mail eller telefonsamtal på engelska som gäller.

Är Trustly säkert hos spelbolag?

Ja, gör du transaktioner via Trustly hos spelbolag kan du känna dig helt trygg. Trustly är ett licensierat betalningsinstitut som är under tillsyn av Finansinspektionen. Det krävs ingen registrering och Trustly lagrar ingen information utan använder sig av de säkraste krypteringsstandarder.

Avgift med Trustly hos spelbolag?

Trustly själva tar ingen avgift för sina transaktioner men däremot kan spelbolaget i sin tur ta en viss procent eller en fast avgift på din insättning eller utbetalning. Vanligtvis brukar det inte vara någon avgift men en minoritet av spelbolagen tar en mindre summa för insättningar och uttag.

Hur lång tid tar betalningar med Trustly hos spelbolag?

En insättning hos ett spelbolag via Trustly sker utan väntetid och dina pengar sätts in så snabbt du har bekräftat köpet via din bank. Däremot kan uttag ta längre tid. Anledningen beror inte på Trustly utan att spelbolaget vanligtvis vill kontrollera att allt står rätt till gällande uttaget. Ett uttag hos ett spelbolag via Trustly brukar vanligtvis ta 1-3 dagar innan pengarna finns på ditt konto igen.

Hur snabbt går en utbetalning med Trustly på en helg?

Trustly är en av få uttagsmetoder som fungerar på helgen. Hur snabbt det går beror dock på din bank, men ska inte skilja sig från vardagar.