Nya spelbolag 2018

Hitta nya spelbolag & lär dig dom nya trenderna

Nya spelbolag 2018

Bettingvärlden genomgår en konstant utveckling, speciellt med tanke på ankomsten av online betting. Då svårigheterna för att ta sig in spelbolagsvärlden minskat avsevärt, så har flertalet nya bettingsidor presenterats dom senaste åren. Läs mer i vår guide för att se vad du kan upptäcka 2018.

Nya spelbolag 2018

  1. Sveriges Snabbaste betting!

  2. Bonus upp till 500 kr
    utan Omsättningskrav

  3. 100% upp till 3000 SEK

  4. 400 SEK Gratisspel

  5. 100 %upp till 1500 kr

  6. 100% upp till 1000 SEK

  7. 50% upp till 1000 SEK

  8. 100% upp till 500 SEK

Nya funktioner hos spelbolag 2018 - Snabba uttag och snabb registrering

Mobilt bank-ID har blivit ett allt mer vanligt förekommande verktyg inom betting. Både för att registrera ett konto med hos en del spelbolag, men kanske framför allt för att kunna göra snabba uttag via Trustly. Eftersom spelbolagen historiskt sett har krävt en hel del för att du som spelare ska kunna ta ut dina pengar har detta varit en stor förbättring.

Spelbolagen utgår från “KYC”, alltså “know your customer”, vilket innebär att de måste kunna identifiera dig innan eventuell utbetalning. Det har länge betytt att du har behövt skicka in kopior på ditt körkort eller gamla räkningar. Men med mobilt bank-ID är alla de problemen lösta. Du identifierar dig direkt när du sätter in pengar via Trustly, och kan lika snabbt ta ut dem igen. Generellt sett. Ibland förekommer ändå en viss väntetid, men det är sällsynt. Läs mer om snabba uttag.

Registrering med Bank-ID

LeoVegas registrering med Bank-ID

100% upp till 2000 SEK

Hos LeoVegas kan du sedan sommaren 2018 registrera ett nytt konto via mobilt bank-ID. Du fyller bara i ditt personnummer och verifierar din identitet via ditt mobila bank-ID och kan sätta in pengar och börja spela direkt. Du slipper alltså allt krångel med att skapa konto via email och behöva fylla i alla dina personuppgifter.


Vad karaktäriserar en högkvalitativ ny bettingsida år 2018?

För att ta reda på vilka nya spelbolag som är dom bästa så har vi utvärderat dom nya uppåtgående bettingsidorna. När vi bedömde dom olika nya spelbolagen utgick vi från dessa ståndpunkter.

Bra mobilsajt och bettingapp

Nuförtiden förväntar vi oss alla att det ska vara lätthanterligt och bekvämt när vi använder våra smartphones. Det finns ingen anledning till att din betting ska vara begränsad till en bärbar eller stationär dator. Med en högklassig mobilsajt eller betting app, så kan du betta närsomhelst och var som helst. Att dom nya spelbolagen har en väl fungerande mobilsajt eller betting app är därför vitalt.

God bettingerfarenhet

Dom bästa bettingsidorna är dom som verkligen kan spelvärlden innan och utantill. Ett nytt spelbolag måste därför ha erfarna spelare och leverantörer inom sitt stab så att dom kan få grunderna rätt. Därefter är fältet öppet för innovation och nya idéer

Innovativ ny teknologi

Förutom att dom nya spelbolagen ska erbjuda kunder en högkvalitativ och snabbläst hemsida, så måste en bra ny bettingsida även erbjuda kunderna sin egen programvara, för att du inte ska behöva göra allting genom din webbläsare. Du kan ofta bedöma framgången kring ett nytt spelbolag genom att se hur mycket dom investerar i sin teknologi.

Bra välkomstbonusar med tydliga villkor och regler

Det är inte många som väljer att byta spelbolag såvida det inte finns en god anledning till att byta. Det är av denna anledning spelbolagen erbjuder olika typer av välkomstbonusar, och konkurrensen för den bästa välkomstbonusen bland spelbolagen är stor. Om du funderar på att byta eller registrera dig hos ett nytt spelbolag, så måste du ta reda på vad det bästa erbjudandet är utefter dina behov. Men en förutsättning bör vara att välkomstbonusen är tydlig och konkret, så att du som ny kund inte råkar på några tråkiga överraskningar.

Nya Spelbolag 2018

Vad är trenderna kring dom nya spelbolagen år 2018?

Betting på mobilen fortsätter att vara en av dom allra starkaste nya trenderna 2018. För ett antal år sedan tvingades du som spelare att lägga din bets på din dator, men nu har bekvämligheten för din betting förbättrats avsevärt. Det har idag kommit till det stadiet då du har möjlighet att lägga ett live bet på en match som du följer live, utan att behöva lämna din stol. Bettingsidorna tävlar nu mot varandra för att erbjuda den allra bästa mobilservicen samt att  ha den allra bästa appen för betting.

Framtida trender kan omfatta integration av bettingtjänster i sociala medier och till och med möjligheten att lägga en social aspekt in i ditt spel. Med tillväxten av virtuell verklighet och dom olika enheterna som kommer in på marknaden är det uppenbart att virtuell betting blir en möjlighet inom en snar framtid.

Vad är skillnaden mellan ett etablerat spelbolag och ett nytt spelbolag?

Även om de traditionella och sedan länge etablerade bettingsidorna har gjort en imponerande övergång till att erbjuda sina tjänster på nätet, kan dom också anses begränsade och gammaldagsa när det gäller deras tillvägagångssätt.

Unga företag är ofta mer flexibla och tenderar att ge nya fräscha ideér samt en innovativ attityd till online betting. Med en företagsstruktur och affärsmodell skapad speciellt för onlinevärlden, lyckas dom nya spelbolagen att ofta ta sig förbi dom etablerade konkurrenterna och ta del av marknaden med olika innovativa tekniker eller spännande kampanjer.

Licensierad marknad i Sverige 2019

Den 1 januari 2019 kommer spelmonopolet i Sverige att slopas, vilket innebär att ett licenssystem kommer att införas för alla spelbolag. Sedan 1 augusti 2018 har spelbolag fått ansöka om denna licens och det kom in 22 ansökningar redan första dagen.

Vad betyder det nya licenssystemet? Generellt sett kommer spelbolagen att ha hårdare krav på sig, samt betala en högre skatt för sin verksamhet i Sverige. Skatten kommer att landa på 18%, vilket inte är lika högt som Danmark (20%), men inte lika lågt som i Storbritannien (15%).

Det innebär också att Svenska spel och ATG kommer att bli aktörer som konkurrerar på samma villkor som övriga på marknaden.

För spelare innebär licenssystemet färre, men mer seriösa aktörer. Det innebär också att om man stänger av sig från ett spelbolag är man avstängd från alla, något som ska begränsa möjligheterna för spelberoende att återfalla.

Läs mer om svenska spelregleringen 2019

FAQ Nya spelbolag 2018

Vilka nya spelbolag finns det?

Det finns tre nya spelbolag på marknaden som vi tycker är värda och hålla ögonen på. Det första är Coolbet som förvisso grundades 2016 men som år 2017 blev “Startup of the Year”. Scandibet är ett annat nytt spelbolag som växt till sig snabbt och är ett systerbolag till välkända Bethard. Sist men inte minst hittar vi Legolas.bet som lanserades våren 2017 och som fokuserar på trav i ett försök att utmana ATG.

Vilka svenska spelbolag är nya?

Det finns många nya spelbolag som är grundat av svenskar och har en svensk ledning. Däremot har samtliga nya spelbolag sin licens på Malta i och med Svenska Spels monopol på spel om pengar i Sverige. Men spelbolagen som tidigare har nämnt i form av Coolbet, Scandibet och Legolas.bet är spelbolag som har stark koppling till Sverige och riktar sig till svenska kunder.

Vilka nya spelbolag finns på börsen?

Det är inte många nya spelbolag som lyckats etablera sig på börsen. Senaste spelbolag var LeoVegas som grundades år 2011 och som under förra året, 2016 listades på First North i Sverige. Spelbolaget har växt rejält sedan dess och nästan dubblerats i värde.

Vad är fördelarna med nya spelbolag?

Eftersom nya spelbolag kommer in i en redan stenhård konkurrens krävs det en del för att lyckas. Många nya spelbolag kommer ofta med nya funktioner och modernare plattformar vilket är en fördel för din spelupplevelse. Kampanjer och erbjudande är något nya spelbolag brukar vara bra på för att locka till sig kunder.

Vad är nackdelarna med nya spelbolag?

Nackdelarna med nya spelbolag skiljer sig såklart från spelbolag till spelbolag. Exempelvis kan det vara så att nya spelbolag inte har lika stort utbud av odds och marknader som gamla spelbolag. Låga odds kan också vara en nackdel då många nya spelbolag snabbt behöver tjäna in pengar för att täcka alla utgifter. Men som sagt skiljer sig det rejält mellan spelbolag här och det är svårt att generalisera.