Nya Spelbolag & Betting sidor för svenska spelare » feb. 2020

Nya spelbolag 2020

Hitta nya spelbolag & lär dig dom nya trenderna

Nya spelbolag 2020

Rank Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller
1

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 12x bonussumma

Lägsta odds: 1.60

Hämta bonusGå till hemsida
2

Rekordsnabb betting utan registrering

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
3

Ingen bonus för tillfället

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
4

Spela enkelt och snabbt med Hajper

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
5

100% upp till 200 SEK

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
6

Upp till 1000 SEK i Gratisspel

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida
7

Ingen bonus för tillfället

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
8

100% upp till 2000 SEK Spela utan registrering!

Omsättningskrav: 16x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

9

Betting på Esport med grymma odds & marknader

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida

Vanliga frågor om Nya spelbolag 2020

Varje år dyker det upp nya spelbolag på marknaden och det är inte helt enkelt att hålla koll på vilka dom är samt vilka nya spelbolag man ska spela på. Vi hjälper er med att svara på frågor som många ställer sig kring nya spelbolag 2020.

🕵️ Vad är fördelarna med nya spelbolag?

Eftersom nya spelbolag kommer in i en redan stenhård konkurrens krävs det en del för att lyckas. Många nya spelbolag kommer ofta med nya funktioner och modernare plattformar vilket är en fördel för din spelupplevelse. Kampanjer och erbjudande är något nya spelbolag brukar vara bra på för att locka till sig kunder.

Läs mer om nya spelbolag 2020

🤔 Vad är nackdelarna med nya spelbolag?

Nackdelarna med nya spelbolag skiljer sig såklart från spelbolag till spelbolag. Exempelvis kan det vara så att nya spelbolag inte har lika stort utbud av odds och marknader som gamla spelbolag. Låga odds kan också vara en nackdel då många nya spelbolag snabbt behöver tjäna in pengar för att täcka alla utgifter. Men som sagt skiljer sig det rejält mellan spelbolag här och det är svårt att generalisera.

Ta del av en lista över nya spelbolag 2020

👶 Vilka nya spelbolag finns 2020?

Varje år är det nya spelbolag som gör entré på spelbolagsmarknaden. Under 2019 har det skett en hel del förändringar, spelbolag som ska erbjuda spel i Sverige måste ha spellicens. Detta innebär att dessa spelbolag nu måste anpassa sig efter ex antal regler, allt för att skapa en säkrare marknad för spelaren. Samma krav gäller fortsatt under 2020.

Nya spelbolag 2020:

 1. Casumo
 2. No Account Bet
 3. Snabbare
 4. Hajper
 5. Fastbet
 6. SpeedyBet

🤷‍♂️ Vad krävs för ett nytt spelbolag 2020?

Det är inte helt enkelt att etablera sig på marknaden som nytt spelbolag 2020. Dom viktigaste faktorerna enligt oss på Bettingstugan är:

 • Konkurrenskraftiga odds
 • Bra utbud
 • Snabb sida
 • Smidig inloggning
 • Optimerad för mobilanvändare
 • Bra bonus

Ta del av dom nya spelbolag vi anser är bäst

📈 Vilka nya spelbolag finns på börsen?

Det är inte många nya spelbolag som lyckats etablera sig på börsen. Senaste spelbolag var LeoVegas som grundades år 2011 och som under förra året, 2016 listades på First North i Sverige. Spelbolaget har växt rejält sedan dess och nästan dubblerats i värde. De flesta nya spelbolag som finns på börsen tillhör större koncerner som Cherry, GiG och Kindred.

Lär dig mer om alla spelbolag

🚅 Vilka spelbolag har betting utan konto?

Den senaste trenden på spelbolagsmarknaden är att erbjuda betting utan registrering. Några av dessa spelbolag är:

Ta del av fler spelbolag utan konto

Nya spelbolag 2020

Bettingvärlden genomgår en konstant utveckling, speciellt med tanke på ankomsten av online betting. Då svårigheterna för att ta sig in spelbolagsvärlden minskat avsevärt, så har flertalet nya bettingsidor presenterats dom senaste åren. Läs mer i vår guide för att se vad du kan upptäcka 2020. Med den nya spellicensen i Sverige är det en hel del nytt som har hänt i branschen.

Börja med att ta reda på vilka spelbolag som har svensk licens idag

Nya funktioner hos spelbolag 2020 - Snabba uttag och snabb registrering

I och med den nya spellicensen i Sverige är ett krav för spelbolagen att alla spelare måste registrera och identifiera sig via BankID. Både för att registrera ett konto hos en del spelbolag, men kanske framför allt för att kunna göra snabba uttag via Trustly. Eftersom spelbolagen historiskt sett har krävt en hel del för att du som spelare ska kunna ta ut dina pengar har detta varit en stor förbättring.

Spelbolagen utgår från “KYC”, alltså “know your customer”, vilket innebär att de måste kunna identifiera dig innan eventuell utbetalning. Det har länge betytt att du har behövt skicka in kopior på ditt körkort eller gamla räkningar. Men med mobilt bank-ID är alla de problemen lösta. Du identifierar dig direkt när du sätter in pengar via Trustly, och kan lika snabbt ta ut dem igen. Generellt sett. Ibland förekommer ändå en viss väntetid, men det är sällsynt. Läs mer om snabba uttag.

Vad karaktäriserar en högkvalitativ ny bettingsida år 2020?

För att ta reda på vilka nya spelbolag som är dom bästa så har vi utvärderat dom nya uppåtgående bettingsidorna. När vi bedömde dom olika nya spelbolagen utgick vi från dessa ståndpunkter.

Bra mobilsajt och bettingapp

Nuförtiden förväntar vi oss alla att det ska vara lätthanterligt och bekvämt när vi använder våra smartphones. Det finns ingen anledning till att din betting ska vara begränsad till en bärbar eller stationär dator. Med en högklassig mobilsajt eller betting app, så kan du betta närsomhelst och var som helst. Att dom nya spelbolagen har en väl fungerande mobilsajt eller betting app är därför vitalt.

God bettingerfarenhet

Dom bästa bettingsidorna är dom som verkligen kan spelvärlden innan och utantill. Ett nytt spelbolag måste därför ha erfarna spelare och leverantörer inom sitt stab så att dom kan få grunderna rätt. Därefter är fältet öppet för innovation och nya idéer

Innovativ ny teknologi

Förutom att dom nya spelbolagen ska erbjuda kunder en högkvalitativ och snabbläst hemsida, så måste en bra ny bettingsida även erbjuda kunderna sin egen programvara, för att du inte ska behöva göra allting genom din webbläsare. Du kan ofta bedöma framgången kring ett nytt spelbolag genom att se hur mycket dom investerar i sin teknologi.

Bra välkomstbonusar med tydliga villkor och regler

Det är inte många som väljer att byta spelbolag såvida det inte finns en god anledning till att byta. Det är av denna anledning spelbolagen erbjuder olika typer av välkomstbonusar, och konkurrensen för den bästa välkomstbonusen bland spelbolagen är stor. Om du funderar på att byta eller registrera dig hos ett nytt spelbolag, så måste du ta reda på vad det bästa erbjudandet är utefter dina behov. Men en förutsättning bör vara att välkomstbonusen är tydlig och konkret, så att du som ny kund inte råkar på några tråkiga överraskningar.

Spelsäkerhet och hantering av spelmissbruk

Den största förändringen hos spelbolagen som fått svensk spellicens 2019 är ansvaret för spelsäkerhet. Alla spelare ska vara mer än medvetna om hur mycket tid och pengar de lägger hos spelbolaget vilket tydligt ska visas. Det ska också vara väldigt enkelt att sätta gränser för sitt spelande och för de som har ännu större problem ska det vara möjligt att stänga av sig helt från alla spelbolaget genom tjänsten "spelpaus".

Nya Spelbolag 2020

Vad är trenderna kring dom nya spelbolagen år 2020?

Större fokus på betting via mobilen

Betting på mobilen fortsätter att vara en av dom allra starkaste nya trenderna 2019. För ett antal år sedan tvingades du som spelare att lägga din bets på din dator, men nu har bekvämligheten för din betting förbättrats avsevärt. Det har idag kommit till det stadiet då du har möjlighet att lägga ett live bet på en match som du följer live, utan att behöva lämna din stol. Bettingsidorna tävlar nu mot varandra för att erbjuda den allra bästa mobilservicen samt att  ha den allra bästa appen för betting.

Konsumentskydd och spelansvar

Den största trenden som också får mest uppmärksamhet i media är det nya ansvaret som spelbolagen måste ta för sina kunder. Framtill 2019 har det inte varit några problem för spelmissbrukare att fortsätta spela bort pengar. Nu måste spelbolagen ta ansvar för sina kunder och en person med spelproblem kan enkelt stänga av sig från samtliga spelbolag med svensk licens genom tjänsten "Spelpaus". Samtliga kunder hos spelbolagen ska även tydligt meddelas om hur mycket tid och pengar de lägger ner hos spelbolagen. Det ska även vara möjligt att sätta gränser som kund både gällande tid och pengar som spenderas hos ett spelbolag.

Legaliserad marknadsföring

En annan ny trend nu när spelmonopolet är slopat är att spelbolagen har fritt fram att marknadsföra sig i Sverige. Tidigare har det egentligen inte varit tillåtet men de flesta spelbolag har lyckats ta sig runt detta vilket ni säkert inte missat. Nu får dock spelbolagen tillåtelse att marknadsföra sig på ett enklare vis och det bästa exemplet på det är att Unibet skrivit på ett avtal som ny huvudsponsor för Allsvenskan i fotboll.

Framtida trender kan omfatta integration av bettingtjänster i sociala medier och till och med möjligheten att lägga en social aspekt in i ditt spel. Med tillväxten av virtuell verklighet och dom olika enheterna som kommer in på marknaden är det uppenbart att virtuell betting blir en möjlighet inom en snar framtid.

Trenderna inom betting 2020

Bank Id Leo Vegas

Vilka är trenderna inom betting 2020

31 december 2019

Nytt år och nya trender, vad kommer vara det hetaste inom betting under 2020 och vilka funktioner kommer att fokuseras extra mycket på hos spelbolagen? LeoVegas har presenterat ... Läs mer

Vad är skillnaden mellan ett etablerat spelbolag och ett nytt spelbolag?

Även om de traditionella och sedan länge etablerade bettingsidorna har gjort en imponerande övergång till att erbjuda sina tjänster på nätet, kan dom också anses begränsade och gammaldagsa när det gäller deras tillvägagångssätt.

Unga företag är ofta mer flexibla och tenderar att ge nya fräscha ideér samt en innovativ attityd till online betting. Med en företagsstruktur och affärsmodell skapad speciellt för onlinevärlden, lyckas dom nya spelbolagen att ofta ta sig förbi dom etablerade konkurrenterna och ta del av marknaden med olika innovativa tekniker eller spännande kampanjer.

Licensierad marknad i Sverige 2020

Sedan den 1 januari 2019 har spelmonopolet i Sverige att slopats, vilket innebär att ett licenssystem har införts för alla spelbolag. Idag är det 60 bolag som har beviljats licens och vi kan räkna med ännu fler i framtiden.

Vad betyder det nya licenssystemet? Generellt sett kommer spelbolagen att ha hårdare krav på sig, samt betala en högre skatt för sin verksamhet i Sverige. Skatten kommer att landa på 18%, vilket inte är lika högt som Danmark (20%), men inte lika lågt som i Storbritannien (15%).

Det innebär också att Svenska spel och ATG kommer att bli aktörer som konkurrerar på samma villkor som övriga på marknaden.

För spelare innebär licenssystemet färre, men mer seriösa aktörer. Det innebär också att om man stänger av sig från ett spelbolag är man avstängd från alla, något som ska begränsa möjligheterna för spelberoende att återfalla.

Läs mer om svenska spelregleringen 2019