Fantasy Premier League hos Bethard » Tävla i Fantasy Betting
 • Hem
 • Så spelar du Fantasy Sports med Bethard
Fantasy Sports Bethard
Artikel

Så spelar du Fantasy Sports med Bethard

21 oktober 2020

I Sverige växer Fantasy Sports mer och mer i takt med att vi får fler sporter att följa i. Även om man inte är ett jättestort fan av betting i sig är det ett roligt nöje samt något man faktisk kan tjäna pengar på om man är duktig. I den här artikeln går vi igenom hur man spelar Fantasy Sports hos spelbolaget Bethard, ett spelbolag som är ett av få bettingsidor som erbjuder Fantasy Betting idag.

Spela Fantasy Betting med Bethard

För att spela Fantasy Sports hos Bethard behöver du först och främst registrera ett konto hos dem. Det går både snabbt och enkelt. Ett tips är att ta del av Bethards bonus, något som kan ge dig en bra start hos spelbolaget.

Skapa konto hos Bethard

Bethard

100% upp till 1000 SEK

Om du är ett fan av Fantasy Sports eller vill prova spelformen så är Bethard ett måste. Inget annat spelbolag kan mäta sig med det utbud och spelformer som finns i Bethards stora utbud. Skapa konto idag hos Bethard och bli en del av gemenskapen!


Fantasy sports betting Bethard - Så spelar du!

När du skapat ett konto eller loggat in på ditt existerande konto gör du enligt följande för att komma igång: 

 1. Klicka dig in på sektionen Fantasy Sport - Du hittar Fantasy Sport på förstasidan högst upp i menyn. 
 2. Väl inne i sektionen "Fantasy Sports" hittar du alla ligor och spel som finns utlagda - I menyn kan man växla mellan sporter och kategorier. 
 3. Välj antingen "Officiell" (skapade av Bethard), "Draft n´Go" (1-mot-1 & turneringar med maxanvändare) eller "Användarskapande".
Bethard Fantasy sports

Vi på Bettingstugan anordnar en tävling till varje omgång av Premier League. I denna turnering delas minst 2500 kr ut i pris.

För att delta i Bettingstugans liga:

 • Sök upp: Bettingstugan Fantasy PL
 • Knappa därefter in lösenordet: Bettingstugan

Gå med i turneringar

Vare sig man gillar stora sporter som fotboll och Premier League så finns det även mindre sporter som CS eller motorsport. Inom fotbollssektionen kan man även hitta lägre ligor som Veikkausliiga i Finland men även olika spel på Champions League, Allsvenskan eller vem som ska bli matchens spelare i samtliga matcher under en omgång i Premier League.

Skapa egna turneringar

Valen är många och som spelare finns en uppsjö val att välja. Hittar man inte det man söker eller kanske tror man har något som andra kan vara intresserad av kan man själv sätta upp turneringar. Exempelvis över en allsvensk omgång eller liknande. Här kan du själv välja regler och vad spelet ska gälla.

Gratisturneringar

Hos Bethard kan man även köra en hel del gratisturneringar. Med någon symbolisk summa på 1:- kan man delta och vinna fina priser.

Viktigt att tänka på när man spelar Fantasy Betting
Jonas Weimer

Jonas Weimer

 1. Välj sporter och ligor du har bra koll på. Kunskap är viktigt när man ska ta ut sitt lag.
 2. Läs igenom den detaljerade informationen noga så du vet vad som gäller för just den turnering du vill gå med i.
 3. Lägg ner jobb med att få till ditt lag så bra som möjligt. Ofta kan små förändringar i truppsammanstättningen göra mycket i slutändan.
 4. Hos Bethard finns alltid en chattfunktion tillgänglig. Använd den om du har några frågor kring Fantasy Sports.

Fantasy Premier League - Bethard

Störst av alla sporter inom Bethards sektion av Fantsay Sports och betting hittar vi Fantasy Premier League. Här kan man välja att spela Fantsay Premier League över hela säsongen eller veckoomgångar. 

Fantasy Premier League med Bethard - ett måste!

Alternativen är många där även olika spel som att gissa man of the match eller enbart ta ut 3, 5, 7 osv spelare finns. Det finns även mycket gratisturneringar och turneringar med extra insatta pengar för att spetsa till intresset ytterligare. Gillar man Premier League och är kunnig inom det kommer man älska Bethards sektion inom Fantasy sports betting.

Läs det senaste om Fantasy Sports

Bettingstugan fantasy premier league 2

Ny Fantasy Premier League med Bettingstugan - 2500 kr garanterad prispott!

Fantasy Sports 22 oktober 2020

Nu finns möjlighet att tävla tillsammans med Bettingstugan på Premier League. Ta ut din elva till varje omgång och bli belönad med poäng efter hur spelarna presterar. Var med i ... Läs mer

Bethard

Betta på Fantasy Sport med Bethard

Fantasy Sports 1 oktober 2020

Hos Bethard kan du nu spela Fantasy Sports tillsammans med tusentals andra spelare. Testa deras sida som är STÖRST på Fantasy Sports! Läs mer

Fantasy Allsvenskan Bethard

Självklart finns det mycket svensk fotboll inne hos Bethard. Allsvenskan är vår största serie och här finns också en mängd spelutbud om du vill spela på Allsvenskan Fantasy. Spela över hela säsongen eller omgång för omgång. Gå med i olika turneringar och ta ut dina favoritspelare och de som du tror kan leverera poäng till ditt lag.

Lennart Johanssons pokal allsvenskan vinnare

Tävla med Bettingstugan

Inne i vår facebookgrupp anordnar vi ibland tävlingar tillsammans med Bethard i olika former av Fantasy Sports. Exempelvis på Premier Leagues veckoomgångar. Vill ni också vara med i den sociala gemenskapen men även ha chans att vinna pengar på Fantasy Sports genom oss rekommenderar vi att gå med i vår facebookgrupp. 

Bettingstugan-facebook