• Hem
 • Om Bettingstugan

Om Bettingstugan

Betting handlar om mer än bara pengar. För oss handlar betting om att få upp pulsen, hänga med vännerna och ge lite guldkant till vardagen. 

Betting är för alla

Betting är inte för några få, utan det är för alla. Det är när du slår vad om vem som kommer att gifta sig först bland vännerna, när ni tillsammans lägger stryktipsraden på lördag eftermiddag eller när du hittar ett överodds som går in. 

På Bettingstugan fokuserar vi på att erbjuda en expertis inom området spel och betting, något som vi vill förmedla till er. Vårt mål är att tillsammans med våra besökare ha kul och vinna tillsammans. Hos oss erbjuds ni Sveriges bästa spelupplevelse.

Välkommen hem till Bettingstugan – Sveriges hem för spel.

Bettingstugan golf

Vi som jobbar på Bettingstugan är ett sammansvetsat team som vill hjälpa alla att vinna

Vilka är vi på Bettingstugan?

Sedan Bettingstugan lanserades 2015 har målsättningen varit att bli Sveriges ledande webbplats för spel och betting. Vi vill att du som spelare och besökare hos Bettingstugan ska kunna få all information du behöver för ditt bettande. 

Det inkluderar speltips, men också kunskap om betting och marknadens bästa erbjudanden. I vårt team har vi en riktigt bra blandning av utvecklare, skribenter och framför allt skickliga tipsters som dagligen delar med sig av pool- och speltips.

Bettingstugan: Vi som jobbar med hemsidan

Det är flera som är verksamma med att arbeta på Bettingstugan och se till så både all sportcontent, alla sociala medier samt speltips rullar in fint. Här är några viktiga spelare i vår startelva!

1

Jonas Weimer

Förutom att ansvara för Bettingstugan så är Jonas Weimer en engagerad sportfantast som älskar att grotta ner sig i siffror och statistik. Det tillsammans med sin passion för betting i alla dess former gör att hans jobb inte bara är ett arbete - utan även en hobby. Att få arbeta med utveckla den bästa bettingsidan på nätet för sport är det som driver honom i sitt arbete.

 • Favoritsport: Fotboll
 • Största vinst: 13 rätt på Europatipset - 3.150.000 kr och 2.750.000 några veckor efter
 • Motto: Tur är något man förtjänar
2

Andreas Höglund

Andreas ser inte bara till att skapa innehåll på Bettingstugan utan även att ansvara för våra sociala medier. Han sköter Bettingstugans Twitter, Facebooksida och våra två Facebookgrupper.

 • Favoritsport: Fotboll
 • Största vinst: 60 000 kr på ett kombinationsspel
 • Motto: Tänk positivt och omge dig med människor som höjer dig
3

Johan Videll

Johan syns på Bettingstugan med texter om betting och speltips, men han skapar även annat innehåll genom bland annat intervjuer, krönikor och betting-relaterade nyheter med fokus på odds, kampanjer och bonusar. Han jobbar även med sociala medier där Bettingstugan finns, det vill säga på Facebook (grupp: Speltips & Betting) Twitter (X) och Instagram.

 • Favoritsport: Fotboll & ishockey
 • Största vinst: 37 565 kr på Stryktipset
 • Motto: Du kan alltid bli bättre
4

Anders Limpar

Anders Limpar är expert hos Bettingstugan och den som varit med i händelsernas centrum. Som spelare representerade Anders både Cremonese, Arsenal, Everton och AIK för att nämna några av klubbarna. Anders jobbar idag mest med andelsspelen där hans kunskap om den engelska och europeiska marknaden skördar stora framgångar. Syns i vår Youtube-kanal där han snackar upp Stryktipset och de stora internationella tävlingarna.

 • Favoritsport: Fotboll.
 • Största vinst: 13 rätt på Stryktipset - 565.000 kr
 • Motto: Framgång kommer efter hårt jobb
5

Bo "Bosse" Petersson

"Bosse" har kommit in på Bettingstugan som expert och medverkar bland annat i "Uppsnack Stryktipset" med vassa analyser och speltips där han också agerar spelläggare. Utöver det skriver han krönikor regelbundet och med jämna mellanrum när spelvärdet finns dyker det också upp vassa speltips från den före detta expertkommentatorn och fotbollstränaren som coachat cirka 1000 cup- och seriematcher med hela tio seriesegrar. 2014 tog han initiativet att starta "ViLirare" tillsammans med 600 före detta spelare, ledare, tränare, alla med en allsvensk bakgrund.

 • Favoritsport: Fotboll
 • Största vinst: Glädjen att få dela vinsten med mina andelsköpare. Största vinsten i kronor? Den hoppas jag vi har i framtiden
 • Motto: Inget är omöjligt, det tar bara lite längre tid

Bettingstugan sponsrar svensk idrott

Bettingstugan kan stolt presentera oss som en sponsor till flera idrottsklubbar i Sverige! För oss är idrottandet och de organisationer som jobbar för att både yngre och äldre ska få röra sig enormt viktiga. Ensam är i detta fall starkast utan här behöver alla hjälpas åt för att alla ska få de förutsättningar som behövs.

Några klubbar vi sponsrar (april 2024)

 • TVSK
 • VIK hockey
 • Skiljebo SK
 • Enköpings SK
 • Friska Viljor
 • FC Stockholm
 • Karlbergs BK

Vill ni diskutera er klubb och sponsring så hör av er till oss så kan vi säkert hjälpa även er!

BETTINGSTUGAN SPONSRAR

Bettingstugans andelsspel

2020 startade Bettingstugan upp sin andelsförsäljning tillsammans med vårt ombud Direkten Ryd. Det blev en omedelbar succé och vi har sedan dess radat upp storvinster och även suttit som ensamma vinnare. Totalt har vi cirka 20 spelläggare på vår ombudssida och där delar vi andelar på alla stora poolspel hos Svenska Spel Sport & Casino.

Några höjdpunkter sedan starten 2020

 • Vi vann utmärkelsen "Årets digitala ombud 2021"
 • Ensam vinnare på Europatipset Jonas Weimer december 2020 (Utdelning: 3.1 miljoner kr)
 • Storvinst på Europatipset Jonas Weimer mars 2021 (Utdelning 2,7 miljoner kr)
 • Storvinst på Stryktipset Andreas Stenberg februari 2021 (Utdelning: 1,9 miljoner kr)

Är du också intresserad av att göra andelar åt Bettingstugan? Kontakta oss

Weimers vinst på Europatipset

Hos Bettingstugan är du aldrig ensam. Vi är alltid redo för att hjälpa dig med ditt spelande.

Läs mer om våra Tipsters

Harrysson

Ny tipster hos Bettingstugan - lär känna Jonas Harrysson!

11 februari 2024

I förra veckan klev spelexperten Jonas Harrysson in som ny tipster hos oss på Bettingstugan. Jonas är en känd spelprofil från bland annat Twitter och har redan under sin knappa ... Läs mer

Tony om vinsten pa Stryktipset vecka 10

SpelTorsten efter storvinsten på Stryktipset: "Blir alltid mer jobb när man vinner!"

12 mars 2024

FOTBOLL. I lördags förra veckan spelade "SpelTorsten" in nästan 400 000 kr på Stryktipset som tio glada andelsköpare fick dela på. Vi har såklart följt upp framgången med ... Läs mer

Vilka besöker Bettingstugan?

Bettingstugan är till för alla nivåer av betting. Vi vill att just du ska känna dig hemma, oavsett om du är nybörjare eller ett veteran inom betting. Därför har vi utöver våra speltips en stor kunskapsbank i form av vår guide för betting som passar alla typer av spelare.

Bettingstugans historia
Redaktionen

Redaktionen

Vi startade verksamheten som en del av SvenskaFans.coms satsning mot betting 2014, men efter att den satsningen rann ut i sanden lanserade vi Bettingstugan.se som en egen hemsida år 2015. Det fanns en del hemsidor som sysslade med speltips i olika former, men inte så mycket mer. Vi såg ett behov av en heltäckande hemsida för spel och betting.

De första åren blev en mjukstart, med ett fåtal tipsters och ett långsiktigt jobb med att skriva tillräckligt mycket värdefullt innehåll.

2017 beslutade vi oss däremot för att lägga mer energi på Bettingstugan. Vi startade vår Facebookgrupp och lanserade en ny och snyggare hemsida.

Vi rekryterade fler och mer seriösa tipsters och tog hela vår produkt till en ny nivå med bredare och djupare innehåll. Vår organisation tog också ytterligare steg och vi är övertygade om att vi i dag har Sveriges mest innehållsrika produkt för spel och betting.

På vår hemsida kan du också läsa en hel del om branschen i stort. Vi håller dig ständigt uppdaterad om händelser i bettingvärlden via nyheter och artiklar.

Dessutom rankar vi spelbolag, listar deras bästa erbjudanden samt belyser trender och bettingfunktioner som är populära.

Vi är också mer än bara betting

Hos oss får du information om sporter och evenemang. Vi är stolta över att dyka djupt in i de allra största händelserna i sportvärlden och hade under 2018 en av Sveriges mest besökta VM-guide. Inför kommande fotbolls-EM har vi även sett till att skapa ännu en guide. 

Gratis speltips

Vi har noggrant utformat ett team experter. De har som huvuduppgift att varje vecka leverera skarpa analyser och speltips. 

Alla speltips från Bettingtugan är gratis, men det är viktigt att påpeka är att vi inte garanterar vinnande speltips. Ni spelar på egen risk. Våra speltips är till för inspiration. Med tiden är vår ambition att utveckla Bettingstugan med ett större team för att ge er möjligheten till att ta del av speltips inom fler sporter och ligor.

Sociala medier

Bettingstugan finns på fler platser än denna. Vår Facebook-sida, Facebook-grupp och Twitter. Genom att gilla oss på Facebook och följa oss på Twitter får du dagliga uppdateringar om våra speltips och erbjudanden från spelbolag. Vill du ha skönt snack och roliga tävlingar med fina priser så är det vår Facebook-grupp som gäller. En grupp med över 10 000 medlemmar. 

Vill du hjälpa till?

Vi söker alltid efter nya talanger. Om du är intresserad av att skriva speltips eller har en fråga till oss så tveka inte att höra av dig till support@bettingstugan.se via vårt kontaktformulär.