Om Bettingstugan

Välkommen till Bettingstugan.se, en hemsida skapad för alla er som är intresserade av att läsa eller dela med dig av speltips. På Bettingstugan.se har ni möjlighet att ta del av speltips och analyser från våra experter. Är du själv en skicklig bettare som vill dela med dig av ett speltips eller odds, så ger vi dig även möjlighet att skriva läsartips.

Förutom att vi delar med oss av speltips så har vi på Bettingstugan även en ambition att berika och belysa våra läsare med information om hur ni blir en bättre spelare. Vi har av denna anledning skapat en Betting Guide som som ska passa alla typer av spelare. Vår Betting Guide är uppdelad i tre kategorier;

  • Nybörjarguide
  • Medelguide
  • Avancerad guide

På Bettingstugan.se finner ni även värdefull information om olika spelbolag, bonusar, kampanjer och evenemang. Så vill du läsa en recension om ett spelbolag, ta del av en bonus/kampanj eller läsa på inför ett mästerskapet, tveka inte på att besök dessa undersidor.

Gratis speltips

Vi har noggrant utformat ett team experter som har som huvuduppgift att varje vecka leverera skarpa analyser och speltips. Alla speltips från Bettingtugan.se är gratis, viktigt att påpeka är att vi inte garanterar vinnande speltips. Ni spelar på egen risk, våra speltips är till för inspiration. Med tiden är vår ambition att utveckla Bettingstugan med ett större team för att ge er möjligheten till att ta del av speltips inom fler sporter och ligor.

Vill du hjälpa till?

Om du är intresserad av att skriva speltips eller har en fråga till oss så tveka inte att höra av dig till support@bettingstugan.se via vårt kontaktformulär