Spelbolag utan konto & registrering » Bettingsidor med Bank-ID
  • Hem
  • Spelbolag utan konto

Spelbolag utan registrering & konto

Vi listar spelbolag som inte kräver registrering & konto

Spelbolag utan konto

Rank Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller
1

100% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma

Lägsta odds: 1.40

Hämta bonusGå till hemsida
2

100% upp till 200 SEK

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
3

100% upp till 3000 SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida

18+ år - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 16 Okt 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

4

Rekordsnabb betting utan registrering

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
5

Pay & Play-bolag med snabba uttag!

Omsättningskrav: 20x bonussumma

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
6

Spela enkelt och snabbt med Hajper

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
7

100% upp till 2000 SEK Spela utan registrering!

Omsättningskrav: 16x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

8

Upp till 250 SEK Cashback

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds: 2.00

Hämta bonusGå till hemsida
9

200% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 12x bonussumma

Lägsta odds: 2.00

Hämta bonusGå till hemsida
10

Betting på Esport med grymma odds & marknader

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida

Vanliga frågor om Spelbolag utan konto

Har du ingen erfarenhet av att betta utan konto så har du säkerligen ett par funderingar. Nedan svarar vi på sex vanliga frågor om spelbolag som erbjuder sina spelare betting utan konto.

🏦 Hur gör jag insättningar hos spelbolag utan konto?

Att göra insättningar hos spelbolag utan konto är väldigt enkelt. Du behöver endast bekräfta din insättning från din bank via BankID och på så vis får spelbolaget även din identitet. Hos de flesta spelbolag gör du insättningar via Trustly, men en del spelbolag har även börjat använda Swish!

🏧 Hur gör jag uttag hos spelbolag utan konto?

Uttag fungerar på samma vis som insättningar och bekräftas snabbt via BankID. Uttagen här går betydligt snabbare än traditionella utbetalningar via kreditkort eller banköverföring som kan ta flera dygn.

👍 Fördelar med spelbolag utan registrering?

Den främsta anledningen till att spela hos spelbolag utan registrering är smidigheten. Insättningar och uttag går snabbare än andra metoder och framförallt slipper du den något jobbiga processen att registrera dig hos ett spelbolag. Dessutom är det väldigt säkert då du måste bekräfta allt med BankID. Dvs ett användarnamn och lösenord räcker inte för att hacka ett konto.

👎 Nackdelar med spelbolag utan registrering?

Det finns inga direkta nackdelar med att spela hos spelbolag utan registrering. Den enda nackdelen är att det är få spelbolag som idag tillåter betting utan konto.

🤷‍♂️ Är det säkert med spelbolag utan konto?

Ja, att spela hos spelbolag utan konto är minst lika säkert som att skapa ett konto och börja spela, om inte säkrare. Betalningarna måste bekräftas via BankID vilket är en fullt säker betalningsmetod och som är svårare att kapa jämfört med kortuppgifter exempelvis.

🤔 Finns det avgifter med betalningar till spelbolag utan konto?

Betalningar hos spelbolag utan registrering är helt avgiftsfritt både gällande uttag och insättningar. Transaktionerna går snabbt och insättningar sker på direkten samtidigt som uttag tar bara några minuter innan pengarna finns på ditt konto igen.

Spelbolag utan registrering & konto

Att registrera sig hos ett spelbolag och ge ut alla sina uppgifter till ett spelbolag för att kunna placera ett spel är för många en allt för komplicerad process. Spelbolagen är medvetna om det och har därför nu gjort det möjligt att betta utan registrering eller ett konto hos spelbolaget. Att betta online har aldrig varit smidigare och fördelarna är många med att spela hos spelbolag utan registrering. Vi på Bettingstugan ger dig här en guide om vilka spelbolag som tillåter betting utan konto samt vad du bör tänka på innan du börjar spela hos dessa spelbolag.

Spelbolag utan registrering

Så fungerar spelbolag utan konto & registrering

Att spela hos spelbolag utan konto är väldigt enkelt och det är just därför spelbolagen har skapat denna funktion. För att göra betting online mindre komplicerat helt enkelt. För att kunna spela hos spelbolag utan registrering krävs att du kan bekräfta din identitet och på samma gång bekräfta din insättning från din bank via BankID. Det kan bekräftas både via en bankdosa och mobilt BankID. Metoden är säker men framförallt väldigt smidig vilket många kunder uppskattar. Du skapar alltså inget “officiellt” konto hos spelbolaget men dina identitet sparas vilket gör att du endast behöver logga in via BankID och utan användarnamn samt lösenord.

Tre enkla steg för att börja spela hos spelbolag utan konto

  1. Välj ett spelbolag som tillåter spel utan registrering
  2. Välj din bank och skriv in ditt personnummer samt bekräfta din insättning med BankID
  3. Klart! Nu kan du börja betta utan ett konto.

Bästa spelbolagen utan konto & registrering

Att kunna spela online utan konto & registrering är något väldigt nytt och med det sagt är det endast ett fåtal spelbolag som tillåter denna funktion. Allt eftersom kunderna uppskattar detta börjar fler och fler spelbolag tillåta insättningar och spel utan registrering. Inom några år kan vi nog räkna med att de flesta spelbolagen tillåter spel utan registrering. Nedanför listar vi de sex spelbolag som idag tillåter spel utan registrering.