• Hem
  • Spelbolag utan konto

Spelbolag utan registrering & konto

Vi listar spelbolag som inte kräver registrering & konto

Spelbolag utan konto

 
1

100% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Få bonus
2

Sveriges Snabbaste betting!

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds:

Få bonus
3

400% upp till 400 SEK

Omsättningskrav: 10x Bonussumma

Lägsta odds: 2.00

Få bonus

Spelbolag utan registrering & konto

Att registrera sig hos ett spelbolag och ge ut alla sina uppgifter till ett spelbolag för att kunna placera ett spel är för många en allt för komplicerad process. Spelbolagen är medvetna om det och har därför nu gjort det möjligt att betta utan registrering eller ett konto hos spelbolaget. Att betta online har aldrig varit smidigare och fördelarna är många med att spela hos spelbolag utan registrering. Vi på Bettingstugan ger dig här en guide om vilka spelbolag som tillåter betting utan konto samt vad du bör tänka på innan du börjar spela hos dessa spelbolag.

Så fungerar spelbolag utan konto & registrering

Att spela hos spelbolag utan konto är väldigt enkelt och det är just därför spelbolagen har skapat denna funktion. För att göra betting online mindre komplicerat helt enkelt. För att kunna spela hos spelbolag utan registrering krävs att du kan bekräfta din identitet och på samma gång bekräfta din insättning från din bank via BankID. Det kan bekräftas både via en bankdosa och mobilt BankID. Metoden är säker men framförallt väldigt smidig vilket många kunder uppskattar. Du skapar alltså inget “officiellt” konto hos spelbolaget men dina identitet sparas vilket gör att du endast behöver logga in via BankID och utan användarnamn samt lösenord.

Tre enkla steg för att börja spela hos spelbolag utan konto

  1. Välj ett spelbolag som tillåter spel utan registrering
  2. Välj din bank och skriv in ditt personnummer samt bekräfta din insättning med BankID
  3. Klart! Nu kan du börja betta utan ett konto.

Bästa spelbolagen utan konto & registrering

Att kunna spela online utan konto & registrering är något väldigt nytt och med det sagt är det endast ett fåtal spelbolag som tillåter denna funktion. Allt eftersom kunderna uppskattar detta börjar fler och fler spelbolag tillåta insättningar och spel utan registrering. Inom några år kan vi nog räkna med att de flesta spelbolagen tillåter spel utan registrering om inte Sveriges nya spellicens skulle förbjuda det. Nedanför listar vi de två spelbolag som idag tillåter spel utan registrering.

  • LeoVegas
  • Speedybet
  • ComeOn

FAQ - Spelbolagen utan konto & registrering

Hur gör jag insättningar hos spelbolag utan konto?

Att göra insättningar hos spelbolag utan konto är väldigt enkelt. Du behöver endast bekräfta din insättning från din bank via BankID och på så vis får spelbolaget även din identitet.

Hur gör jag uttag hos spelbolag utan konto?

Uttag fungerar på samma vis som insättningar och bekräftas snabbt via BankID. Uttagen här går betydligt snabbare än traditionella utbetalningar via kreditkort eller banköverföring som kan ta flera dygn.

Fördelar med spelbolag utan registrering?

Den främsta anledningen till att spela hos spelbolag utan registrering är smidigheten. Insättningar och uttag går snabbare än andra metoder och framförallt slipper du den något jobbiga processen att registrera dig hos ett spelbolag. Dessutom är det väldigt säkert då du måste bekräfta allt med BankID och användarnamn samt lösenord räcker inte för att hacka ett konto.

Nackdelar med spelbolag utan registrering?

Det finns inga direkta nackdelar med att spela hos spelbolag utan registrering. Den enda nackdelen är att det är väldigt få spelbolag som idag tillåter betting utan konto.

Är det säkert med spelbolag utan konto?

Ja, att spela hos spelbolag utan konto är minst lika säkert som att skapa ett konto och börja spela, om inte säkrare. Betalningarna måste bekräftas via BankID vilket är en fullt säker betalningsmetod och som är svårare att kapa jämfört med kortuppgifter exempelvis.

Avgifter med betalningar till spelbolag utan konto?

Betalningar hos spelbolag utan registrering är helt avgiftsfritt både gällande uttag och insättningar. Transaktionerna går snabbt och insättningar sker på direkten samtidigt som uttag tar bara några minuter innan pengarna finns på ditt konto igen.